Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

kalispera se oles!exw tin eksis aporia,me kuklo 28 imerwn,simera eimai sti 12 piga sto giatro gia na dei poso megalwse to "augoulaki" k to vrike 18mm apo 10mm pou itan stin 7 mera k to paxos tou endomitriou 8,3 apo 5.O giatros mou eipe oti einai para polu kala k apo simera k ka8e mera gia autin tin evdomada na erxomaste se epafh me ton antra mou..k apo tin epomeni evdomada mera para mera..omws..exw akousei oti i ka8imerini epafi den einai kali giati xalaei i poiotita tou spermatos..isxuei kati tetoio??ti proteinetai na kanw??mexri twra to pigainame mera para mera na to sunexisw etsi i na akousw to giatro??pantws ton pwtisa an xanei ti "dunami" tou to sperma k mou eipe oti auta einai vlakeies...

Δημοσίευση

Εμένα ο γιατρός μου μου είχε πει μέρα παρά μέρα, γιατί πολύ απλά τα σπερματοζωάρια ζουν για 48 ώρες περίπου. Δεν νομίζω όμως ότι θα υπάρχει πρόβλημα να κάνεις κάθε μέρα. Το θέμα είναι να περνάς καλά και να μην έχεις άγχος όσες φορές και αν έρχεσαι σε επαφή...εύχομαι καλά αποτελέσματα πολύ πολύ σύντομα

Δημοσίευση

καλησπέρα

αυτό εξαρτάται από την ποιότητα του σπέρματος. Αν το σπέρμα μετά από εξέταση βρέθηκε να είναι βιώσιμο πέραν του 24ώρου τότε μπορείς και να μην έχεις επαφή κάθε μέρα. Αν όμως δεν είναι βιώσιμο για αρκετές ώρες τότε η καθημερινή επαφή επιβάλλεται. Είναι προτιμότερο να υπάρχει σπέρμα με λιγότερα σπερματοζωάρια στον κόλπο παρά σπέρμα ανίκανο να ολοκληρώσει το σκοπό του.

Δημοσίευση

Και εγώ είχα την ίδια απορία! Το έψαξα πολύ στο ιντερνετ και δεν έβγαλα άκρη... Ο γιατρός μου είπε να κάνουμε τις ημέρες της ωορυξίας. Τώρα που κοίταξα τις δύο εκγυμοσύνες μου, η μια έγινε με τρεις φορές (2 φορές συνεχόμενες, κενό μια μέρα και μετά ξανά)μόλις ειδα υγρά. Την δεύτερη φορά γνώριζα πολύ καλά τις ημέρες της ωορυξίας και κάναμε και τις δύο ημέρες. Δυστυχώς η πρώτη εγκυμοσύνη παλινδρόμησε και η δεύτερη ήταν βιοχημική :S:unsure::S

Δημοσίευση

esys έγραψε:

καλησπέρα

αυτό εξαρτάται από την ποιότητα του σπέρματος. Αν το σπέρμα μετά από εξέταση βρέθηκε να είναι βιώσιμο πέραν του 24ώρου τότε μπορείς και να μην έχεις επαφή κάθε μέρα. Αν όμως δεν είναι βιώσιμο για αρκετές ώρες τότε η καθημερινή επαφή επιβάλλεται. Είναι προτιμότερο να υπάρχει σπέρμα με λιγότερα σπερματοζωάρια στον κόλπο παρά σπέρμα ανίκανο να ολοκληρώσει το σκοπό του.

wx!auto de to kserw ka8olou.me spermodiagramma fainetai?se poio giatro apeu8unesai? pantws otan eixa meinei egkuos alla telika to exasa itan me mia fora epafi.8a to koitaksw k auto.an ksereis kapoia pragmata parapanw k mporeis steile mou. :)

Δημοσίευση

marikaki27 έγραψε:

Και εγώ είχα την ίδια απορία! Το έψαξα πολύ στο ιντερνετ και δεν έβγαλα άκρη... Ο γιατρός μου είπε να κάνουμε τις ημέρες της ωορυξίας. Τώρα που κοίταξα τις δύο εκγυμοσύνες μου, η μια έγινε με τρεις φορές (2 φορές συνεχόμενες, κενό μια μέρα και μετά ξανά)μόλις ειδα υγρά. Την δεύτερη φορά γνώριζα πολύ καλά τις ημέρες της ωορυξίας και κάναμε και τις δύο ημέρες. Δυστυχώς η πρώτη εγκυμοσύνη παλινδρόμησε και η δεύτερη ήταν βιοχημική :S:unsure::S

marikaki sou euxomai i triti na einai i tuxeri!!

Δημοσίευση

κοριτσια επειδη ειμαι παθουσα(το σπερμα του αντρα μου ειναι ολιγοασθενοσπερμικο) ο γιατρος μου μου ειπε μερα παρα μερα αλλα αυτο ισχυει και για καθε φυσιολογικο σπερμα..μη σου πω και ανα 2 μερες ειναι ο,τι καλυτερο... :)

για σπερμοδιαγραμμα θα απευθυνθεις στον ουρολογο να σας γραψει σπερμοδιαγραμμα και καλλιεργεια σπερματος

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια καλά και εγώ εδώ τα ίδια σπίτι με τα κορίτσια αυτό το διάστημα.. σήμερα θα κάνουμε τα γλυκά μας μελομακάρονα κουραμπιέδες .. θα κάνω μια προσπάθεια να μην φάω πολλά 😂 Εμένα η κοιλιά μου πετάχτηκε για τα καλά πλέον ειμαι και στον 5ο μήνα ! βάζετε καμιά κρέμα στην κοιλιά για ραγάδες κορίτσια ; 
    • Λοιπόν μπάνιο δεν πρόλαβα αλλά βρήκα τρόπο να κοιμηθεί στο λίκνο μόνος του!!! Αρχικά τον τύλιξα με την κουβέρτα για να μην τον αφήσω στο κρύο κρεβατακι (θεωρώ πως είναι ένας από τους λόγους που ξυπνάνε όταν τα αφήνεις), 2ον έβαλα ένα λούτρινο που έχουμε με λευκούς ήχους κλπ να δουλεύει στον χτύπο της καρδιάς κ νομίζω πως η κίνηση κλειδί ήταν πως έβγαλα την μπλούζα μου κ την έβαλα στην κούνια…. Κάθισε λίγο ξύπνιος κ μετά κοιμηθηκεεεεεε🥳🥳🥳🥳 Που τις προηγούμενες ημέρες με το που σκεφτόσουν να τον αφήσεις το βραδι τσιριζε.. Ελπίζω να πιάσει κ αύριο κ να μην έτυχε απλά σήμερα..
    • Καλησπέρα..εγώ καλά είμαι..αν και νωρίς βλέπω ότι ξαφνικά ξεπετάχτηκε η κοιλιά κι εγώ ακόμα δεν το έχω πει στη δουλειά...αύριο έχω γιατρό μετά από 2,5 εβδομάδες...για να δούμε..
    • Ετσι μου είπε, αλλά δεν μπορεί να ξέρει και με βεβαιότητα! Εγώ πάντως συνεχίζω περπάτημα και θα αρχίσω κ ελεύθερες επαφές και χουρμάδες και όποτε θέλει ας έρθει! Γέννησε και η Ελίζα;; Δεν μας έγραψε και την σκεφτόμουν! Πάντως αφού έχεις συσπάσεις είναι καλό! Λες να σου έρθει μέσα στον Δεκέμβρη;; Εγώ πολύ θα το ήθελα!  Οσο για την μικρή σου, πιστεύω ότι καταλαβαίνει την αλλαγή που έρχεται, γιατί και εγώ τα ίδια βλέπω στην δικιά μου. Μας ακούνε να συζητάμε και εγώ προσωπικά την προετοιμάζω και για τις μέρες που θα λείψω, οπότε έχουν κ αυτά άγχος. Εμένα έχει 1 βδομάδα που έχει κολλήσει ακόμη πιο πολύ πάνω μου, όλη μέρα θέλει αγκαλιές κ φιλιά κ είναι υποτονική, αφού νόμιζα πως αρρωσταίνει. Και επίσης ξυπνάει τα βράδια με πολύ κλάμα, κάτι που είχε κόψει εδώ κ καιρό. Μην έχεις τύψεις αλήθεια είναι απόλυτα φυσιολογικό!! Σε νιώθω 100% και πραγματικά σε λίγο καιρό θα περάσουν όλα, θα μπούμε σε κανονικότητα και θα κυλάει η ζωή μας όμορφα με τις όποιες δυσκολίες. Αλλά αυτό το στάδιο που είμαστε τώρα, όσο όμορφο είναι άλλο τόσο άχαρο είναι επίσης..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...