Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

kalispera se oles!exw tin eksis aporia,me kuklo 28 imerwn,simera eimai sti 12 piga sto giatro gia na dei poso megalwse to "augoulaki" k to vrike 18mm apo 10mm pou itan stin 7 mera k to paxos tou endomitriou 8,3 apo 5.O giatros mou eipe oti einai para polu kala k apo simera k ka8e mera gia autin tin evdomada na erxomaste se epafh me ton antra mou..k apo tin epomeni evdomada mera para mera..omws..exw akousei oti i ka8imerini epafi den einai kali giati xalaei i poiotita tou spermatos..isxuei kati tetoio??ti proteinetai na kanw??mexri twra to pigainame mera para mera na to sunexisw etsi i na akousw to giatro??pantws ton pwtisa an xanei ti "dunami" tou to sperma k mou eipe oti auta einai vlakeies...

Δημοσίευση

Εμένα ο γιατρός μου μου είχε πει μέρα παρά μέρα, γιατί πολύ απλά τα σπερματοζωάρια ζουν για 48 ώρες περίπου. Δεν νομίζω όμως ότι θα υπάρχει πρόβλημα να κάνεις κάθε μέρα. Το θέμα είναι να περνάς καλά και να μην έχεις άγχος όσες φορές και αν έρχεσαι σε επαφή...εύχομαι καλά αποτελέσματα πολύ πολύ σύντομα

Δημοσίευση

καλησπέρα

αυτό εξαρτάται από την ποιότητα του σπέρματος. Αν το σπέρμα μετά από εξέταση βρέθηκε να είναι βιώσιμο πέραν του 24ώρου τότε μπορείς και να μην έχεις επαφή κάθε μέρα. Αν όμως δεν είναι βιώσιμο για αρκετές ώρες τότε η καθημερινή επαφή επιβάλλεται. Είναι προτιμότερο να υπάρχει σπέρμα με λιγότερα σπερματοζωάρια στον κόλπο παρά σπέρμα ανίκανο να ολοκληρώσει το σκοπό του.

Δημοσίευση

Και εγώ είχα την ίδια απορία! Το έψαξα πολύ στο ιντερνετ και δεν έβγαλα άκρη... Ο γιατρός μου είπε να κάνουμε τις ημέρες της ωορυξίας. Τώρα που κοίταξα τις δύο εκγυμοσύνες μου, η μια έγινε με τρεις φορές (2 φορές συνεχόμενες, κενό μια μέρα και μετά ξανά)μόλις ειδα υγρά. Την δεύτερη φορά γνώριζα πολύ καλά τις ημέρες της ωορυξίας και κάναμε και τις δύο ημέρες. Δυστυχώς η πρώτη εγκυμοσύνη παλινδρόμησε και η δεύτερη ήταν βιοχημική :S:unsure::S

Δημοσίευση

esys έγραψε:

καλησπέρα

αυτό εξαρτάται από την ποιότητα του σπέρματος. Αν το σπέρμα μετά από εξέταση βρέθηκε να είναι βιώσιμο πέραν του 24ώρου τότε μπορείς και να μην έχεις επαφή κάθε μέρα. Αν όμως δεν είναι βιώσιμο για αρκετές ώρες τότε η καθημερινή επαφή επιβάλλεται. Είναι προτιμότερο να υπάρχει σπέρμα με λιγότερα σπερματοζωάρια στον κόλπο παρά σπέρμα ανίκανο να ολοκληρώσει το σκοπό του.

wx!auto de to kserw ka8olou.me spermodiagramma fainetai?se poio giatro apeu8unesai? pantws otan eixa meinei egkuos alla telika to exasa itan me mia fora epafi.8a to koitaksw k auto.an ksereis kapoia pragmata parapanw k mporeis steile mou. :)

Δημοσίευση

marikaki27 έγραψε:

Και εγώ είχα την ίδια απορία! Το έψαξα πολύ στο ιντερνετ και δεν έβγαλα άκρη... Ο γιατρός μου είπε να κάνουμε τις ημέρες της ωορυξίας. Τώρα που κοίταξα τις δύο εκγυμοσύνες μου, η μια έγινε με τρεις φορές (2 φορές συνεχόμενες, κενό μια μέρα και μετά ξανά)μόλις ειδα υγρά. Την δεύτερη φορά γνώριζα πολύ καλά τις ημέρες της ωορυξίας και κάναμε και τις δύο ημέρες. Δυστυχώς η πρώτη εγκυμοσύνη παλινδρόμησε και η δεύτερη ήταν βιοχημική :S:unsure::S

marikaki sou euxomai i triti na einai i tuxeri!!

Δημοσίευση

κοριτσια επειδη ειμαι παθουσα(το σπερμα του αντρα μου ειναι ολιγοασθενοσπερμικο) ο γιατρος μου μου ειπε μερα παρα μερα αλλα αυτο ισχυει και για καθε φυσιολογικο σπερμα..μη σου πω και ανα 2 μερες ειναι ο,τι καλυτερο... :)

για σπερμοδιαγραμμα θα απευθυνθεις στον ουρολογο να σας γραψει σπερμοδιαγραμμα και καλλιεργεια σπερματος

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...