Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Πιο οικονομικά είναι σίγουρα στο Γαια. Το θέμα είναι που είναι ο γιατρός σου. Εγώ θα γεννήσω στο ΙΑΣΩ γιατί εμπιστεύομαι απόλυτα τον γιατρό μου - όσες φορές τον έχω χρειαστεί και ξημερώματα έχει έρθει αμέσως. Αν ήταν στο Γαία εκεί θα γεννούσα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εμενα ο γιατρος μου στι ιασω ειναι οποτε εκει θα γεννησω.Σε οποιο μαιευτηριο και να ηταν εκει θα πηγαινα ομως επειδη και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη μου εκει γεννησα και τους 2 μεγαλους υπερυχους στο ιασω τους εκανα....δεν εχω κανενα παραπονο ...μια χαρα μου φερθηκαν ολοι και ολοι ηταν πολυ ευγενικοι.

Χωρίς να έχω εμπειρία στο Ιασώ, θα πω οτι στο Γαία που γέννησα πρόσφατα έμεινα ικανοποιημένη. Πρίν απ αυτόν τον γιατρό είχα έναν γιατρό στο Ιασώ αλλά άκουγα τιμές και φρόντισα να βρώ άλλον γιατρό πιο οικονομικό και βρήκα αυτόν που έχω τώρα και ήταν στο Μητέρα. Την περίοδο που μου έγκυος ο γιατρός μου μου ανακοίνωσε οτι έφυγε απο το Μητέρα και θα γεννήσουμε στο Γαία. Η αλήθεια είναι οτι το φοβήθηκα λίγο αλλά επειδή είχα βρεί άψογο γιατρό απο συστάσεις αρχικά και μετά απο προσωπική εμπειρία είπα : θα γεννήσω όπου με πάει ο γιατρός!!! Και αποδείχθηκε ότι πολύ καλά έκανα που έφυγα απο τον άλλον γιατρό. Κάτι δεν μ΄αρεσε σ αυτόν απο την αρχή!

δεν εχω λόγο να κανω καμια διαφημηση.υποστηριζα το ιασω οπως και την γιατρο μου αλλα οταν ειχα προβλημα απογοητευτηκα απο το ιασω....δεν τους βάζω ολους στο ίδιο τσουβαλι γιατι και εγω εργαζόμενη είμαι και καταλαβαίνω αλλα αν μου λέγανε ''που να πάω να γεννήσω?" με αυτά που έζησα εκεί μέσα θα διάλεγα το Γαία,,,,δεν είμαι η μόνη που έχω παράπον α αλλά και οι γυναίκες στο ίδιο δωμάτιο που ήμουνα που είχανε 1,5 μήνα μέσα στο ιασώ λόγο προβλήματος.....παίζουν πολλά ρόλο ο γιατρος,η μαία δεν ξέρω αλλά όπως και να χει μιλάμε για νοσοκομείο και αφού πληρώνεις τα μαλλιοκεφαλά σου και χρεώνεσαι κιόλας καλό θα ήταν να υπάρχει καλύτερη αντιμετώπιση.....δεν ξέρω αν είμαι κάπου λάθος ότι έζησα και ότι με απογοήτευσε το λέω.....ευτυχώς όλα καλά τώρα

apo oti eida sto forum kai alles kopeles anaferoun maieutiria den paei na pei pos kanoun diafhmisi pros Theou!!!ta morakia maw koitame na einai kala kai se asfaloi xeria telospanton ola einai thema to pos tha soy erthoun kapoia pragmata alloi einai eyxaristimenoi kai se allous kati simbainei

Το είπα και πρίν - ο γιατρός είναι το σημαντικότερο - σε όποιο νοσοκομείο και αν είναι!! Ο δικός μου γιατρός μου έχει φερθεί άψογα μέχρι τώρα - για αυτό και τον διάλεξα. Σε μια κοπέλα που γέννησε στο ΙΑΣΩ, πέρναγε ο γιατρός της να την δεί κάθε μέρα και της έπερνε 40 € κάθε φορά!! Τραγικό - δεν φταίει το νοσοκομείο αλλά ο γιατρός.

Το ίδιο μπορεί να συμβεί και στο Γαία.

εγω γεννησα τον γιο μου στο ιασω...ολα αψογα κ ημουν ευχαριστημενη...επισης περισυ εκανα διακοπη κυησης εκει κ ολες οι κοπελες ερχονταν κ μου κραταγαν το χερι...θα μου πεις τωρα κ που μου το κραταγαν αλλαζε κατι?οχι αλλα με βοηθουσαν πολυ...καταρχην στις 3 ημερες δεν με αφησαν μονη καθολου ερχονταν συνεχεια...

τωρα για το γαια γεννησα πριν ενα μηνα το νεκρο μωρο μου (αλλαξα γιατρο)...το μονο που θα σας πω ημουν μεσα με τον φλεβοκαθετηρα κ πηρα τον αντρα μου τηλεφωνο κ του ειπα φευγω να παμε στο ιασω....ευτυχως που ηρθε η γιατρος κ με συγκρατησε....ασε που οταν με πηγαν στο δωματιο αφρολουτρο κ σερβιετες δεν μου φεραν...πηγαινε ο αντρας μου κ ζητουσε σερβιετες....αλλο επισης μου δωσαν ενα mitrotan το πρωι ενα χαπακι κ το μεσημερι εφυεγα....φυσικα ψαχναμε εφημερευον φαρμακειο μεσα στον ηλιο κ την ζεστη...δεν μου εφτανε ο πονος μου εψαχνα κ φαρμακειο...ενω στο ιασω μου το χρεωσαν κ εφυγα με τα φαρμακα μου....ζερβιετες ειχε διπλα μου...αφρολουτρο διπλα μου....ειχα τον πονο μου που δεν ηθελα να φτιαξω βαλιτσα γιατι θεωρησα οτι θα τα εχει ολα το ιδιωτικο κ βρεθηκα το βραδυ να περνω τηλεφωνα να μου φερουν σερβιετες κ αφρολουτρα.

η γιατρος μου ειναι εκει κ εκει θα γεννησω αλλα δεν μου αρεσε καθολου...

οντως λοιπον ειναι θεμα γιατρου!ισως γι αυτο κ εγω επελεξα να την αλλαξω αν ηταν εκει μαζι μου οταν δεν ημουνα καλα ισως να ηταν αλλιως ολη η κατασταση...η αληθεια ειναι οτι ειναι ακριβο νονοκομειο κι αν δεν σε αντεχουν τα οικονομικα σου δεν μπορεις να μεινεις...ευχομαι σε ολες μας να πανε καλα ολα σε οποιο νοσοκομειο και αν γεννησουμε...εχω φοβηθει λιγο,εχω εξοργηστει με πολλα γιατι κοιτας να φερεις ενα μωρο στο κοσμο και τους πληρωνεις χρυσαφι...δεν ξερω ειναι το πρωτο μου παιδι ακουω πολλα βλεπω πολλα και δε ξερω πια τι συμβαινει....ολα καλα να μας πανε ευχομαι

Χρυσάνθη_ραφαέλ έγραψε:

εγω γεννησα τον γιο μου στο ιασω...ολα αψογα κ ημουν ευχαριστημενη...επισης περισυ εκανα διακοπη κυησης εκει κ ολες οι κοπελες ερχονταν κ μου κραταγαν το χερι...θα μου πεις τωρα κ που μου το κραταγαν αλλαζε κατι?οχι αλλα με βοηθουσαν πολυ...καταρχην στις 3 ημερες δεν με αφησαν μονη καθολου ερχονταν συνεχεια...

τωρα για το γαια γεννησα πριν ενα μηνα το νεκρο μωρο μου (αλλαξα γιατρο)...το μονο που θα σας πω ημουν μεσα με τον φλεβοκαθετηρα κ πηρα τον αντρα μου τηλεφωνο κ του ειπα φευγω να παμε στο ιασω....ευτυχως που ηρθε η γιατρος κ με συγκρατησε....ασε που οταν με πηγαν στο δωματιο αφρολουτρο κ σερβιετες δεν μου φεραν...πηγαινε ο αντρας μου κ ζητουσε σερβιετες....αλλο επισης μου δωσαν ενα mitrotan το πρωι ενα χαπακι κ το μεσημερι εφυεγα....φυσικα ψαχναμε εφημερευον φαρμακειο μεσα στον ηλιο κ την ζεστη...δεν μου εφτανε ο πονος μου εψαχνα κ φαρμακειο...ενω στο ιασω μου το χρεωσαν κ εφυγα με τα φαρμακα μου....ζερβιετες ειχε διπλα μου...αφρολουτρο διπλα μου....ειχα τον πονο μου που δεν ηθελα να φτιαξω βαλιτσα γιατι θεωρησα οτι θα τα εχει ολα το ιδιωτικο κ βρεθηκα το βραδυ να περνω τηλεφωνα να μου φερουν σερβιετες κ αφρολουτρα.

η γιατρος μου ειναι εκει κ εκει θα γεννησω αλλα δεν μου αρεσε καθολου...

Λυπήθηκα πολύ μ αυτά που διάβασα! Μαζί δεν μιλάγαμε πριν κανα μήνα και μου είχες πει οτι θα γένναγες κοντά στον Οκτώβρη; Τελικά;;;; Εύχομαι να έχω καταλάβει λάθος!!!

ZINA δυστυχώς δεν κατάλαβες λάθος - όλα τα κορίτσια μέσα στο mammyland έχουμε στενοχωρηθεί πάρα πολύ με την περίπτωση της ραφαέλ. Και πρέπει να ξέρει ότι όλες είμαστε δίπλα της, έστω και πνευματικά.

εγω ειμαι ζινα...αλλα θελω να αλλαξω το ονομα μου γιατι δεν αντεχω ολα τις θυμιζουν...προσπαθω.ειμαι καλα.

ευγενια μου ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια...κ οταν τα καταφερω κ γεννησω θα σας κανω παρτυ στο νοσοκομειο που θα ειμαι...θα ερθετε να με δειτε...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...