Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια μου απο χτες τρεχει γαλα το στηθος μου,μια το δεξι και μια το αριστερο!!! δεν ειναι λιγο νωρις?? για πειτε οι εμπειρες γιατι εγινα ρομπα σημερα, ΝΑ μια σταμπα στο μπλουζακι μου!!! δεν πιστευω να ειναι σημαδι οτι γενναω,να ξερω να αγχωθω αν ειναι!!!!!

Δημοσίευση

Γειά σας κι από εμένα!

Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό γιατί κι εγώ την ίδια απορία έχω, αλλά για να σε καθησυχάσω κι εμένα τρέχει αρκετό, και είμαι μόλις στην 23η εβδομάδα! ελπίζω να μην είναι σημάδι ότι γεννάμε όπως λες, :dry: ! Ισως να είναι καλό σημάδι, ότι απλά έχουμε καλή "παραγωγή"!! :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Γειά σου κοριτσάκι!!!! :cheer:

Όχι καλέ, δεν γεννάς! :lol: Είναι απόλυτα φυσιολογικό!

Εμενα από την 25η εβδομάδα έτρεχε το στήθος μου και όσο περνούσε ο καιρός έτρεχε περισσότερο. Φορούσα επιθέματα στήθους από περίπου 33εβδομάδων, διαφορετικά γινόμουν μούσκεμα!

Τώρα δεν ξέρω αν αυτό δείχνει και την παραγωγή γάλακτος που θα έχεις οταν γεννήσεις, παντως εγώ θηλάζω ακόμα.... και θα συνεχίσω να θηλάζω μάλλον μέχρι να πάει φαντάρος...χιχιχι! :P

Δημοσίευση

αχ κοριτσακια μου να ειστε καλα για τις απαντησεις σας, σημερα πηγα στο γιατρο και ειπε οτι ειναι απολυτως φυσιολογικο! δεν εχει σχεση με γεννα!!! οποτεε δεν ανησυχουμε οσες ανησυχουσαμε!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Οι ενέσεις διέγερσης γίνονται παράλληλα με την περίοδο. Δεν την σταματάνε. Δηλαδή ξεκινώντας ενεσεις θα έχεις κανονικά περίοδο μέχρι την 5η-6η μέρα, όπως έχεις.  Αυτά που εμποδίζουν την περίοδο είναι η προγεστερονη και η οιστραδιολη, που παίρνεις μετά την ωοληψια, αν ο γιατρός σε προορίζει για εμβρυομεταφορα απευθειας. Ή και σε επομενο κυκλο. Μέχρι να κάνεις την β χοριακη, 10 μέρες περίπου μετά την ετ και παίρνεις αυτά τα φάρμακα, δεν έρχεται περίοδος, οποίο κι αν είναι το αποτέλεσμα σου.
    • @Kiddoσε ευχαριστώ πάρα πολύ! Θα ξεκινήσω αύριο κιόλας! σκεψου ειχα σκεφτει να της δωσω φυστικοβουτυρο μεσα στο αμαξι ωστε αν γίνει κάτι να πάμε στα επείγοντα πιο εύκολα 😅 φοβερή ψυχραιμία  @Θέτις Κ.οντως αυτό με το ποπουδελι δεν βολεύει καθόλου. Εγω στο τέλος του μπάνιου τη βγάζω και κάνω τον ποπό της όπως στην αλλαγή της πάνας απλά με σαπούνι Μήπως έχεις κανένα λινκ με τις σβούρες; με ενδιαφέρει 😂
    • Εγώ απέχω να τα διαβάζω αυτά. Είμαι από την φύση μου αγχώδης και δεν θέλω να σκέφτομαι το χειρότερο. Ούτε θα επιτρέψω να μου πει κάποιος μια ιστορία με κακή έκβαση. Μετά την γέννα ότι θέλουν.
    • Καλησπέρα κι απο εμάς κορίτσια! Σας διαβασα... καλα είμαστε εμείς επιστρέψαμε στην καθημερινότητα μας. Περιμένουμε κ τ σχολεια να μπούμε σε σειρά. Η δικιά μ ειναι τ πιο μικρό της παρέας, την Κυριακή θα κλείσει τον 4ο. Σε γενικές γραμμές ειναι πολυ καλη, περναει αλμα εδω κ καμια βδομαδα και θέλει λίγο αγκαλια παραπάνω αλλα σαν να αλλαξε κ αρκετα. Εχει κανα 2 μερες π γελάει κακαριστα. Γελούσε δηλ με ήχο αλλα τωρα οποτε της κάνουν βλακειες τ κορίτσια ξεκαρδιζεται κ εχει πολυ πλακα. Πιπίλα δ παιρνει αν κ δοκιμασα. Αλλα της μαμ της αρεσει καπως πιο καλα. Η μεγαλη μ πηρε της μαμ κ τ μπουκάλια κ οι 2 οι μεγάλες μαμ. Όταν αποθηλασα.  Περιοδο δ έχω δει ακόμα. Μάλλον κάνει νερά λογο θηλασμου. Οσο για τις τροφές τ κορίτσια ξεκίνησαν μόλις έκλεισαν τον 5ο όποτε πιστευω το ιδιο κι αυτη.
    • Αα! Και @Maya_ εχε υπόψη σου πως εν δυνάμει όλο τα τρόφιμα είναι αλλεργιογόνα για το μωρό.. αυτά που επωνομαζουμε "αλλεργιογόνα" είναι τα ευρέως γνωστά ότι προκαλούν αλλεργίες στους ανθρώπους οπότε και για αυτό δίνουμε τη μεγαλύτερη βαρύτητα.. δηλαδή (χτύπα ξύλο) μπορεί το δικό σου παιδί να εμφανίσει αλλεργία στο ρύζι (λέω τυχαία ένα) αλλά να μην εμφανισει σε κάποιο από τα γνωστά αλλεργιογόνα πχ φυστίκι.. απλά στατιστικά είναι περισσότερες οι πιθανότητες να εμφανίσει στο φυστίκι παρά στο ρύζι.. καθώς είναι γνωστό ότι προκαλεί αλλεργία στους ανθρώπους.. για αυτό και τηρούμε πάντα το κανόνα των 10' σε κάθε τι που εισάγουμε για πρώτη φορά γιατί πολύ απλά δεν ξέρεις σε τι μπορεί να έχει αλλεργία ένα μωρό που πρώτη φορά έρχεται σε επαφή με το κάθε τρόφιμο και παρατηρούμε μέχρι και 4 ώρες μετά την επαφή με το τρόφιμο..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...