Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ!!!!!!!

Recommended Posts

Το παιδακι μου αλλαξε!!!(Φτου φτου) Θυμαστε που συνεχεια γκρινιαζα για το ποσο δυσκολο παΙΔΙ ειναι? Ε δεν ειναι πια!!!!! :woohoo: :woohoo:

Παιζει ολη μερα, μπουσουλαει αψογα! :P σηκωνετε στα επιπλα, ΔΕΝ γκρινιαζει, κοιματε μεσημερι και βραδυ πολυ ευκολα, λεει λεξουλες, και καμια φορα με βριζει σε μωρουδιακα (αντεπφγκρπστντα). Δειχνει πραγματακια και λεει ατο (αυτο) και δεν θελει αγκαλια!!!! :silly: Κι ολα αυτα σε 5 μερες!!!!! Εχω αλλο παιδι!!!!! Τελικα υπομονη στα καπριτσια τους και φτιαχνουν σιγα σιγα!!! Ειμαι ανακουφισμενη που δεν φοβαμαι να βγω εξω μην τον πιασουν οι παραξενιες του και που μπορω να κανω καμια δουλεια!!! Λετε το τσιγαρο που φαγε να εκανε δουλεια? :whistle::lol: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΩΣΩ έγραψε:

ξανα δοκιμασε ρε συ τρις αλλα με αλλη μαρκα..μην το πειραξει κιολας!!!!χαχχαχαχ
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

αντε κ σανοτερα B)

καλησπερα αννουλα B)

Καλησπερα. Εχεις να προτεινεις καμια Σωσωκα???? :laugh: :laugh: Λες να περιμενω να περασει η επιδραση πρωτα? :laugh: :laugh:

αχχχχχ αρχιζω να εχω κι εγω ελπιδες χαχαχαχα

αλλα κι εμενα τοσα τσιγαρα εχει βαλει στο στομα του γιατι δεν βλεπω βελτιωση? λες να φταιει η μαρκα?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...