Μετάβαση σε περιεχόμενο

τοκετος στο αλεξανδρα

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!γενναω πρωτα ο θεος στο αλεξανδρα το μωρακι μου με πητ 25/12.εχω πολλες αποριες οσον αφορα:

τι δωματιο να ζητησω

τι να εχω στη βαλιτσα του μαιευτηριου για μενα και το μωρο

τι να προσεξω

εχω αγχωθει πολυ με το θεμα καθως ακουω διαφορα οτι το νοσοκομειο υπολειτουργει,οτι το σαββατοκυριακο δεν κανουν μπανιο τα μωρα και δεν τους παιρνουν αιμα,οτι κυκλοφορουν παιδια στα επισκεπτηρια,οπως και οτι δεν υπαρχουν συγγεκριμενες ωρες επισκεπτηριου και οτι συνεχως τα δωματια εχουν μεσα επισκεπτες που μενουν ακομα και το βραδυ!

εχω πραγματικα κοριτσια γινει κουρελι απο το αγχος γιατι γενναω χριστουγεννα που εκεινη την εποχη συνηθως υπαρχει εξαρση ιωσεω και δεν θελω το παιδι να ερχεται σε επαφη με πολυ κοσμο,ομως αυτο ειναι λιγο δυσκολο καθως θα το εχω συνεχως διπλα μου σωστα?

κοριτσια εσεις που γεννησατε στο αλεξανδρας σας παρακαλω ενημερωστε με αν μπορειτε..ευχαριστω πολυ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia sou katerina,me to kalo to mwraki sou, egw gennaw apo mera se mera sto aleksandra kai eixa akrivos tis idies fovies me sena kai lew eixa kathos xreiastike prin mia evdomada na nosileutw ektaktos (an kai telika ola ok kai de gennisa) kai ta pragmata itan polu kalitera ap' oti perimena, na sou pw oti exoun austirotates wres episkeptiriou kai de mpainei kaneis peran tou kath' orismenou wrariou

to prwsopiko se genikes grames einai polu eugeniko, egw emeina se diklino stin pteriga venizelou opou einai mono gia egkies pou nosileuontai kai oxi gia lexwnes, i diplani pteriga einai i konsola pou pragmatika den exei na zilepsei tpt apo ta idiotika :)

sta alla pragmata pou rwtas de mporw na se diafwtisw kathos den gennisa akoma :dry:

alitheia poio giatro exeis sto aleksandra??

κατερινακι,εγω γεννησα στο αλεξανδρα πριν 15 μηνες.ενα θα σου πω..ΑΨΟΓΟΙ!ΟΛΟΙ!απο αναισθησιολογους,νοσηλευτριες,παιδιατρους,καθαριστριες,τα παντα.οσα παιδια και να κανω παντα εκαι θα πηγαινω.ευγενεστατοι,εξυπηρετικοτατοι,τα παντα.οι ανθρωποι κανουν λειτουργημα πραγματικα.εγω ημουν σε μια καινουργια πτερυγα που λεγεται πτερυγα κονσολα,σε δικλινο,με TFT τηλεοραση στον τοιχο,κρεβατι με τηλεχειρισμο,μεγαλο μπανιο μεσα στο δωματιο,γενικα ηταν τελεια!ασε που το φαγητο τους ηταν να γλειφεις και τα δαχτυλα σου!εγω ποτε δεν ειδα παιδακια στο επισκεπτηριο και τα του επισκεπτηριου τηρουνταν ολα ευλαβικα.ελπιζω να σε βοηθησα.με το καλο το μωρακι σου!

ξεχασα!στη βαλιτσα θα εχεις φορμακια,φανελακια,σεντονακια για το κουνακι του μωρου,καλτσακια,κουβερτουλες,μωρομαντιλα,κρεμα για τα συγκαματα,δικες σου μεγαλες σερβιετες(δινουν και εκει αλλα του μαιευτηριου ειναι πααααααρα πολυ μεγαλες.πανες και γαλατα(αν δε θηλασεις)δινουν εκει αλλα παρε και πανες μαζι σου να εχεις.και φυσικα μπιμπερο.νομιζω αυτα ειναι ολα.φιλια!

ευχαριστω πολυ κοριτσια να'στε καλα με ξεαγχωσατε λιγακι!να ρωτησω και κατι αλλο απο ποτε πρεπει να το πεις αν θες να εισαι σε δικλινο?επισης τι κανατε με τις επισκεψεις οτβ πηγαινανε κοντα στο μωρο?εγω προσωπικα αν και μεχρι τωρα ποτε δεν ημουν υποχονδρια σκεφτομαι τις αρρωστιες και τα μικροβια που θα μεταφερουν απ'εξω....και μονο που σκεφτομαι οτι θα εχει τοσο κοσμο στο δωματιο με το μωρακι που ακομα δεν θα εχει καν αντισωματα...τρελενομαι!! :blink: εσεις τι κανατε?

katerina_85 έγραψε:

ευχαριστω πολυ κοριτσια να'στε καλα με ξεαγχωσατε λιγακι!να ρωτησω και κατι αλλο απο ποτε πρεπει να το πεις αν θες να εισαι σε δικλινο?επισης τι κανατε με τις επισκεψεις οτβ πηγαινανε κοντα στο μωρο?εγω προσωπικα αν και μεχρι τωρα ποτε δεν ημουν υποχονδρια σκεφτομαι τις αρρωστιες και τα μικροβια που θα μεταφερουν απ'εξω....και μονο που σκεφτομαι οτι θα εχει τοσο κοσμο στο δωματιο με το μωρακι που ακομα δεν θα εχει καν αντισωματα...τρελενομαι!! :blink: εσεις τι κανατε?

Κι εγώ τα φοβάμαι όλα αυτά που λες αν και θα γενν'ησω σε ιδιωτικό. Τι γίνεται αν έρχονται συνέχεια επισκέπτες κ κάθονται κ με τις ώρες;; Κ αν θέλουν να το πιάνουν όλη την ώρα;

Άσε που πρέπει να λέμε σε όλους να πλένουν πρώτα τα χέρια τους. Εγώ πάντα το έκανα όταν πήγαινα να δω μωράκια αλλά δυστυχώς δε έχουν όλοι την ίδια λογική.. Αυτό που είπες με τα άλλα παιδάκια με άγχωσε. Δε μπορώ να φαντάζομαι πιτσιρίκια να τρέχουν γύρω γύρω από τα βρέφη...

εγω νομιζω οτι αυτο με τα παιδια πρεπει να ειναι υπερβολες αν και ποτε δεν ξερεις!κι αυτο με το ποσο κοντα ερχονται σε επαφη με τα μωρακια μας και αν πλενουν τα χερια τους κανονικα οπως λες πρεπει ολοι να το κανουν αλλα...δεν σκεφτονται ολοι δυστυχως ετσι.τι να κανουμε ας γινουμε και λιγο αγενης για τα μωρακια μας δε πειραζει!

κοριτσια,οχι πανικος!καταρχας τα παιδια απαγορευεται να μπουν στο μαιευτηριο.οποτε,δεν υπαρχει θεμα.στο δωματιο υπαρχουν τεραστια μπουκαλια με καθαρο οινοπνευμα για να βαζει στα χερια του οποιος μπαινει στο δωματιο.το παιδακι δεν προκειται να παθει τιποτα αν το παιρνουν αγκαλια,για ονομα του θεου.το δικο μου το επαιρναν ολοι αγκαλια απο την πρωτη μερα και δοξα το θεο ποτε δεν επαθε τιποτα.να ξερετε επισης οτι το παιδι μεχρι να κανει το πρωτο εμβολιο(2 μηνων)εχει τα δικα σας αντισωματα απο τοσο καιρο παραμονης μεσα σας!αν ηταν τα πραγματα αλλιως,δε θα μας το δινανε σε κουνακι διπλα μας το μωρακι αλλα σε γυαλα!τα παιδια ειναι πολυ πολυ πιο ανθεκτικα απο οτι φανταζομαστε.

οσο για το ποτε πρεπει να το πεις για το δικλινο,δεν υπαρχει ημερομηνια.εγω ειχα παει για εξεταση στο γιατρο μου,με εβαλε στον υπερηχο,καταλαβε οτι η μπεμπα εχει δεθει με το λωρο και μπηκα κατευθειαν για εκτακτη καισαρικη...οταν βγηκα απλα ο γιατρος μου με ειχε φροντισει και με εβαλε σε δικλινο.μου το ειχε πει απο την πρωτη μερα βεβαια οτι θα προσεξει που θα με βαλει,χωρις να του εχω ζητησει εγω κατι.εγω ηθελα απλα να γεννησω σε δημοσιο νοσοκομειο γιατι οταν εμαθα πως οπου και να γεννησεις αν παθεις κατι εσυ θα πας στο αλεξανδρα και το παιδι στο παιδων,επειδη ειμαι λιγο φοβητσιαρα ηθελα να ειμαι απο την αρχη εκει!

Κατερινάκι γειά σου και απο εδώ!! Δεν θα σου πω τι θα κάνω εγώ γιατί εγώ θα γεννήσω στο ΙΑΣΩ, αλλά μια γνωστή μου που είχε γεννήσει πολύ πολύ πρόωρα στο Αλεξάνδρα, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη απο το Νοσοκομείο αν και ήταν στην πτέρυγα με τις κυήσεις υψηλού κινδύνου, σκοπεύει στο επόμενο μωράκι να γεννήσει στο Αλεξάνδρα, σε δίκλινο. Στα παιδιά απαγορεύεται η είσοδος οπότε νομίζω ότι δεν έχεις πρόβλημα.Για τους επισκεπτες είναι στο χέρι σου να μην τους επιτρέπεις να πιανουν το μωρό αν δεν έχουν καθαρά χέρια.

• 1 month later...

ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΟΚΕΤΟ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ.ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΜΙΛΑΩ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ ΗΜΟΥΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΥΕΣ.ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΗΓΑ ΠΕΤΣΑΛΗ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΝΣΟΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΠΛΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΤΗΝ ΠΕΤΣΑΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΚΛΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΡΥΧΩΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΝΣΟΛΑ.ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΙ ΔΩΜΑΤΙΟ ΝΑ ΔΙΑΛΑΞΕΙΣ, ΤΟ ΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ 3ΚΛΙΝΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΤΟ ΤΕΒΕ(ΟΑΕΕ) ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΕΙ 106 ΕΙΝΑΙ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ.ΤΟ ΟΓΑ ΜΠΟΡΕΙ 5ΚΛΙΝΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ.ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΕΤΣΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ,ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ-ΠΑΝΕΣ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ,ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ,ΣΑΛΙΑΡΕΣ,ΣΕΛΤΕΔΑΚΙΑ,ΖΙΠΟΥΝΑΚΙΑ,ΦΟΡΜΑΚΙΑ,ΚΡΕΜΑ ΣΥΓΚΑΜΑΤΟΣ,ΝΥΧΟΚΟΠΤΗ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ BABYLINO.ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΣΟΥ.ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.ΔΩΜΑΤΙΟ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΥΧΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΑΓΟΡΙ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΗΝΩΝ ΤΩΡΑ

telika kai gw gennisa kai ola itan teleia!!

o giatros mou super, to prosopiko opws exw ksana pei se genikes grames itan polu kalo

imoun se triklino stin konsola imastan ligo strimoxta alla kata t' alla einai polu kala kathara domatia me krevatia me tilexiristirio kai aksioprepes mpanio

ta lew egw pou emeina mesa 7 meres :shock: logo tou oti i mikroula mou anevase iktero par'ola auta den tin evalan panw alla dipla mou se idiko kounaki me fws

par'oti emeina toses meres plirwsa ligotera ap oti perimena giro sta 300 euro nomizw, eimai emesa asfalismeni sto dimosio

epeisis stin konsola na pw oti exei ena idiko dwmatiaki pou mporeis na pleneis kai na allazeis to mwraki sou :):):)

gia to prwsopiko pou eipa prin epeidi emeina polles meres ekana kai files maies ekei auto den allazei omws kai to gegonos oti ekei mesa kikloforei kai mia ksinotati :twisted: alla eutixos itan mono mia ;)

egw pantos otan me to kalo kanw kai allo paidaki ekei tha paw

εγω μπηκα εκτακτα στο αλεξανδρας πριν απο 2.5 χρονια περιπου

και νοσηλευτικα στην 'βενιζελος' οπου ειναι και τμημα επικινδυνης κυησης σε 4κλινο(ολα τελεια εκει απο καθριοτητα,προσωπικο,επισκεπτηριο)

μολις γεννησα με πηγαν στην 'κονσολα'

γιατρο δεν ειχα δικο μου λογω του εκτακτου(σε αλλο νοσοκομειο ηταν να γεννησω)

αλλα η κονσολα τοτε δεν εχει καμια σχεση με τωρα!!!!!!!!

τεραστια διαφορα!!!!!

τοτε ημουν σε θαλαμο με 12 κρεβατια :o:o:o:o:o:o φανταζεσαι τι γινοταν στο επισκεπτηριο????

ο χαμος!!!

απο προσωπικο και καθαριοτητα ηταν ολα ΤΕΛΕΙΑ

με το επισκεπτηριο ειχαμε προβληματα μιας και καθοντουσαν ορισμενοι ακομη και μετα την ληξη του.

ενα βραδυ ειχαμε κοσμο στον θαλαμο μεχρι τις 1 και αναγκαστικαμε να φωναξουμε την ασφαλεια

μπορει να μην ειχα το μωρακι μου γιατι ηταν στην εντατικη αλλα ημουν λεχωνα και ηθελα την ηρεμια μου

τωρα φαινεται εχουν αλλαξει πολυ ολα και μπραβο τους!!!!! αν κανω αλλο μωρακι εκει θα παω αυτο ειναι το μονο σιγουρο

απο ρουχαλακια παρε μαζι σου ακομη και μερικα σελτεδακια για το ρεψιμο

οι μαιες δινουν παμπερς και γαλατακι συχνα και καθημερινα(αν και ειναι πολυ υπερ του θηλασμου)

αν δεν θηλασεις παρε κανενα μπιμπερακι μαζι σου.

εδω να πω οτι εχει πολυ καλη μοναδα νεογνων,υπεροχους γιατρους και μαιες!!!!!!

παιδιατρος ερχοταν καθε μερα απο οσο θυμαμαι

αλλα αιμα στα μωρα δεν παιρνουν καθε μερα!!!!

εμεα του δικου μου που ηταν ενα μηνα στην εντατικη του πηραν 2 φορες!!!!

με το καλο σου ευχομαι και να μην αγχωνεσαι

• 1 month later...

Καλημέρα σας,

Μιας και μιλάτε για το Αλεξάνδρας ήθελα να ρωτήσω η πιθανότητα να παει κάποια σε δωμάτιο της πτέρυγας ΚΟΝΣΟΛΑ ειναι ευκολο??? η εξαρτάται και απο τον γιατρο?? Μπορεί κάποια να θέλει μονοκλινο και να μπει αναγκαστικά σε τρίκλινο?

Εχω ακούσει για κάποια γιατρο Κσλλιόπη Παππά, την έχει ακούσει κάποια απο εδώ. Εχω ρωτήσει και σε κάποιο αλλο θεματάκι αλλά δεν πήρα και πολλές απαντήσεις

Ευχαριστώ πολύ

Εγώ σήμερα κορίτσια άκουσα για το Αλεξάνδρας για έναν γιατρό ο οποίος λέγεται Μαρινάκος και περιμένω να μάθω πληροφορίες. Η μητέρα μου πηγαίνει πολύ συχνά σε αυτό το νοσοκομείο (για άλλους λόγους) και γενικότερα είναι πολύ ευχαριστημένη. Αν και δημόσιο είναι καθαρό και το προσωπικό είναι πολύ καλό. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα αλλάξω γιατρό κ.τ.λ. αλλά το ψάχνω όσο μπορώ γιατί η διαφορά στα χρήματα είναι πραγματικά μεγάλη. Γιαυτή την πτέρυγα την κονσόλα δεν έχω ξανακούσει.

• 1 year later...

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια. Διάβασα τις δημοσιεύσεις σας σχετικά με το Αλεξάνδρα, και αν και είναι παλιό θέμα θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο κάποια κοπέλα έχει πρόσφατη εμπειρία από το μαιευτήριο αυτό καθώς πρόκειται να γεννήσω εκεί σε 2 περίπου εβδομάδες.

Γνωρίζετε κατά πόσο μπορώ και πως μπορώ να εξασφαλίσω ένα δωμάτιο στην καινούργια πτέρυγα? Και τι καλύπτει το εοπυυ?

Σας ευχαριστώ πολύ!

• 3 months later...

καλησπερα κοριτσια θα ηθελα κ εγω πληροφοριες για το αλεξανδρα κ για τον πρωτοπαππα αν εχετε ακουστα...τι πληρωνεις σε τρικλινο στην κονσολα αν εχεις ικα;;;για φτ μιλαω.....επισης ο μπαμπας επιτρεπεται να μπει στον τοκετο;;;στο δωματιο μπορει να ερχεται μονο τις ωρες επισκεπτηριου;; :?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?

καλησπερα κοριτσια θα ηθελα κ εγω πληροφοριες για το αλεξανδρα κ για τον πρωτοπαππα αν εχετε ακουστα...τι πληρωνεις σε τρικλινο στην κονσολα αν εχεις ικα;;;για φτ μιλαω.....επισης ο μπαμπας επιτρεπεται να μπει στον τοκετο;;;στο δωματιο μπορει να ερχεται μονο τις ωρες επισκεπτηριου;; :?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?

ξερει καποια κοπελα;;;;;;;;;;;;;;;;;;

γεννησε η αδελφη μου στις 3 Σεπ. Τιποτα απο ολα αυτα που ανησυχεις δεν συμβαινει...καταλαβαινω την αγωνια σου αλλα σε διαβεβαιωνω για αυτο.

• 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...