Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!

ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΗΤΑΝ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ!! ΚΑΛΑΜΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ!!

ΟΤΑΝ ΠΟΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΠΟΚΤΙΣΕ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΜΕΣΑ ΜΟΥ!!

ΣΤΙΣ 18 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ 1 ΜΕΡΑ ΕΝΙΩΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΛΩΤΣΙΑ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΛΑΜΑΑΑΑΑ....

ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΙΣ 38 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ!!!

ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!!

ΤΗΝ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΕΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΑ ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ....

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑΛΑΚΙΑ 3 ΚΙΛΑ ΚΑΙ 10 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΑΙ 48 ΠΟΝΤΟΥΣ ΥΨΟΣ!!

ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 2,5 ΜΗΝΩΝ!!

ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΕΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΑΤΩ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΟΥ!!

ΑΝ ΚΑΙ ΝΩΡΙΣ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΞΑΝΑΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΞΑΝΑ!! ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΙΝΑΚΙ...!!!

ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Η ΜΕΛΙΝΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙ....

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΤ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΠΩ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΛΕΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ....

ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΩ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΙΝΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΝΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Στο εύχομαι μέσα από την καρδία μου, να ξαναμείνεις έγκυος πολύ πολύ σύντομα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο απο τον ερχομό ενός μωρού - τον περιμένω και εγώ με πολύ λαχτάρα!! Ρωτάς τον γιατρό σου αν μπορείς να ξεκινήσεις από τώρα και βάζεις πλώρη κατευθείαν για το δεύτερο!!!

Δημοσίευση

RUBELA μου να χαίρεσαι την κοράκλα σου και γρήγορα να έρθει και το αδερφάκι της. Μην αγχώνεσαι όμως αφού ήρθε το πρώτο θα έρθει και το δεύτερο και το τρίτο αν θέλετε. Μίλησε με το γιατρό σου και όλα θα πάνε καλά, θα δεις ;);) . Πάνω απ'όλα θετική σκέψη ;);)

Δημοσίευση

ΦΡΑΝΙΤΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ!!!

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΣΥΖΥΤΑΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ!!!!

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ....ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΙΝΙ....

Δημοσίευση

Ρουμπέλα με συγκίνησε πάρα πολύ το μήνυμα σου, έχεις πολύ μεγάλη και πολύ αληθεινή επιθυμία για ένα αδελφάκι για την Μελίνα σου που πραγματικά πιστεύω πως θα τα καταφέρεις. Πίστεψέ το και σύ με όλη την σου την ψυχή και μην αφήνεις ποτέ απογοητεύσεις να σε επιρεάζουν. Αφού έγινες ήδη μια φορά μανούλα γιατί να μην γίνεις και δεύτερη? Μίλα απο τώρα με τον γιατρό σου και μην χάνεις χρόνο!!!! Σου εύχομαι τύχη!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες. Είμαι καινούρια στο forum και θα ήθελα να ζητήσω τη γνώμη σας. Εχω ένα κοριτσάκι 3 μηνών ,που απέκτησα με τον επι δέκα χρόνια συντοφό μου.Αδιαθέτησα για πρώτη φορά μετα τη γέννα στις 2/07. Απο τότε δεν έχω αδιαθετήσει ξανα. Μου έχει πρηστεί το στήθος και με πονάει η μέση.Υπάρχει θέμα εγκυμοσύνης? Μετά τη γέννα ο κύκλος στρώνει αμέσως?Ξέρω πως οι γυναίκες μετά τη γέννα είναι γόνιμες, όμως είχαμε προφυλάξεις. Απο την άλλη και με τη μπεμπούλα προσέχαμε..Μου είπανε πως πολλές φορές η περίοδος είναι ακανόνιστη τους πρώτους μήνες. Εχω φρικάρει είναι η αλήθεια γιατί τόσο σύντομα θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα για μένα.Φοβάμαι να κάνω τεστ εγκυμοσύνης γιατι... φοβαμαι απλα.Έχει ακούσει καμία κάτι παρόμοιο? Σας ευχαριστώ που με ακουσατε

Δημοσίευση

ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΜΕΛΙΝΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΔΕΡΦΑΚΙ!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΓΩ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ Κ ΤΗΝ ΕΞΩΣΟΜΑΤΙΚΗ...ΡΟΥΜΠΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):)

Δημοσίευση

Γλυκια μου ρουμπελα.κατα ρχην να ςου ζησει το κοριτσακι σου!σε καταλαβαινω απολυτα.ακριβως τα ιδια συναισθηματα ειχα κ γω στην κορουλα μου.εκλεγα απο χαρα σε καθε κινηση της κ ελεγα θελω να ξανακανω μωρακι γρηγορα.αλα ο θεος γελαγε με τα σχεδια μου.οσο ευκολα εκανα συληψη στην κορη μου τόσο δυσκολα καταφερα μετα απο 6 χρονια κ μετα απο 3 αποβολες να ξαναμεινω εγκυος κ τωρα να μαι στην 16 εβδομαδα.νιωθω ακομα πιο εντονα τα συναισθηματα αλα αξιζε η αναμονη των 6 χρ.τωρα η μονη μου αγωνια ειναι να γενηθει κ να σφιξω πλεον κ τα 2 μου κοριτσακια σφιχτα στην αγκαλια μου!Σου ευχομαι να ξαναμεινεις πολυ πολυ γρηγορα εγκυουλα κ να αποκτησει το μελινακι σου αδελφακι!!!η μητροτητα εινα το καλυτερο δωρο στην ζωη μιας γυναικας.

Δημοσίευση

ρουμπελιτσα μου σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου το μελινακι σου να αποκτησει συντομα αδερφακι!!!!!!κι εσυ και αυτη αλλα φανταζομαι και ο συζηγος σου το αξιζετε!!!!!με το καλο λοιπον να ξαναμεινεις εγκυος γρηγορα και να φερεις στον κοσμο ενα ακομα υγειες και πανεμορφο μωρακι σαν το μελινακι σου!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Franita έγραψε:

rieta έγραψε:

'

νομιζω οτι το σχολιο μου στην Ρουμπελα εδωσε αφορμη σε καποιους να γραφτουν για να δημιουργηθει νεο θεμα κ αντιπαραθεσεις..φανταζομαι τη συνεχεια του ποστ αυτου....Η απαντηση μου αφορουσε αποκλειστικα στο σχολιο τςη Ρουμπελας κ μενει εκει...[/quote:3quywl5a]

Συγνώμη, εγώ δεν γράφτηκα για καμία αντιπαράθεση κ δεν βρηκα αφορμή από αυτό, που έγραψες. Εγώ έθεσα το πρόβλημά μου κ ρώτησα αν κάποια κοπέλα γνωρίζει κάτι παραπάνω για το θέμα, που με απασχολεί. Απλά δεν ήξερα πού να το γράψω, δεν έβρισκα το καταλληλο θέμα.Η ανάρτησή μου δεν αφορούσε αμβλώσεις κτλ, αφορουσε το θέμα της περιόδου μετά τη γέννα μου.Αν διαβάσεις πιο προσεκτικά θα το καταλάβεις κ εσυ. Ευχαριστω

Δημοσίευση

γίνομαι τρελή πολύ τρελή τώρα. :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

από τα νεύρα μου δεν ξέρω τι να πρωτογράψω....

δεν υπάρ χει καμία δικαιολογία για να γίνεις δολοφόνος μόνο το θέμα υγείας και αυτό είναι άλλος αρμόδιος να αποφασίσει όχι εμείς.

όλοι αυτοί που το κάνουν αυτό θέλουν ηλεκτρική καρέκλα.

να σκοτώνονται αθώες ψυχούλες επειδή βάζουμε το ¨εγώ" μας πάνω από όλα.

ποιος από εμάς μπορεί να υποβάλλει μια ψυχούλα σε αυτή τη διαδικασία τιου πόνου, ξέρετε τι τα κάνουν ??????

και εγώ θα προτιμούσα να μην ξανακούσω ποτέ για έκτρωση στη ζωή μου, ούτε να χρειαστεί ν αμπω στη διαδικασίανα σκεφτώ ότι θα μου τύχαινε ποτέ????

κάποτε είχε πάει μια κοπέλα σε ένα γυναικολόγο μαζί με το παιδάκι της

για τυπική εξέταση ρουτίνας και εκαίνος της είπε ότι είναι έγκυος και όταν του απάντησε ότι θα το ρίξει γιατί δε μπορούσε να αντε΄ξει οικονομικά εκείνος έξαλλος τησ απάντησε :

γιατί δεσκοτώνεις αυτό που έχεις δίπλα σου και θέλεις να σκοτώσεις αυτό που έχεις στην κοιλιά????????????????"

τι θα πει δεν μπορώ να το θρέψω!!!! ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ.....

τι θα πει δεν είμαι καλά ψυχολογικά!!!!!!!! ΝΑ ΓΙΝΩ.....

τι θα πει δεν είμαι έτοιμη !!!!!! ΝΑ ΓΙΝΩ ........

τι θα πεί..............??????

τι θα πει.................??????

μοόνο το θέμα υγείας υπάρχει για μένα τιποτα άλλο...

ίσα ίσα σε αυτό το forum δεν πρέπει ναγράφονται για εκτρώσεις.

διαβάζουμε τόσες μανούλες που δεν μπορούν και περιμένουν με τόση λαχτάρα και αγώνία να κάνουν ένα παιδάκι

RUBELA συμφωνω απόλυτα μαζί σου.

Δημοσίευση

RUBELA Καλημερα κοριτσι μου ευχομαι να ειστε καλα κ εσυ κ η Μελινα σου :kiss:

καταλαβενω πως νιωθεις γιατι κ εγω θελω ο μικρος να αποκτησει αδερφακι ;) τον απεκτησα οπως κ εσυ με τα απο παρα πολυ μεγαλο αγωνα.....

δεν ξερω αν θα τα καταφερω ομως κ ετσι απαντω στους αλλους που ρωτανε για δευτερο πως αν ειναι να ερθει ας ερθει, διαφορετικα ας ειναι καλα το αγορακι μου κ ολα τα μωρα του κοσμου :)

καλη Παναγια κοπελα μου φιλακια... :kiss:

Δημοσίευση

καλο απογευμα

σου ευχομαι ειλικρινα να ερθει το δευτερο σου μωρακι γρηγορα αφου το λαχταρας τοσο πολυ ..Απολαυσε ομως στο μεταξυ το παιδακι σου .. Ο καιρος περναει τοσο γρηγορα κ πριν το καταλαβεις θα το δεις να περπαταει να χοροπηδαει κτλ...Απολαυσε το ! Ειναι βεβαια λιγο δυσκολο το μεγαλωμα παιδιων με μικρη διαφορα - στο λεω εκ πειρας - αλλα γι'αυτο αλλωστε αγωνιζομαστε , για να τα δουμε να ανθιζουν μπρος τα ματια μας :cheer:

Δημοσίευση

συγνώμη για το ξέσπασμα πριν αλλά με το συγκεκριμένο θέμα γίνομαι έξαλλη. Θεε μου να μη μου τύχει ποτέ να χρειαστεί να το κάνω????

RUBELITSA μου γλυκιά

τώρα που ηρέμησα θα σου πω ότι είμαστε στην ίδια ακριβώς θέση στην ίδια θέση .

εγώ από τότε που βγήκα από το μαιευτήριο (που λεέι ο λόγος) ήθελα 2ο.

και το προσπαθώ αλλά δυστυχώς δε μου κάθεται....

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ 2ΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΣΗΣ,ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ?ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ?ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΩ,ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Κ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΗΤΑΝ "ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ!"

Δημοσίευση

Celeste έγραψε:

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ 2ΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΣΗΣ,ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ?ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ?ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΩ,ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Κ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΗΤΑΝ "ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ!"

Ax Celeste...πόσο σε καταλαβαίνω..

Κι εγώ ήθελα να κάνω δεύτερο γρήγορα αλλά επειδή και εγώ εργάζομαι και μου κρατάει την κόρη μου η πεθερά μου για τα πρώτα 2-3 χρόνια ήταν απαγορευμένο.

Τώρα όμως που προσπαθώ κι εγώ εδώ και αρκετό καιρό δεν μου "κάθεται".

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...