Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μανούλες,ετοιμάζομαστε για διάκοπες με την 1μιση μηνών μπουμπού μας στο εξοχικό μας!Το θέμα είναι πως επειδή είναι παραθαλασσιό το απογευματάκι έχει πολλά κουνούπια!Αν τσιμπήσουν το μωρό τι μπορώ να βάλω για να ανακουφίσω τον κνησμό? :dry:

Και κάτι άλλο,βρε κορίτσια έχω σκάσει,προσπαθώ να προσθέσω ticker σαν forum signature κ δεν μπορώ,μ΄αρέσουν πολύ αυτά που βλέπω αλλά κάτι κάνω λάθος κ ενώ ολοκληρώνω το ticker δεν ξέρω τι κάνω για να το βαλω στο φόρουμ!please help!!!!!!!!! :side:

Δημοσίευση

συνήθως δεν κάνουμε τίποτα παρά μόνο αν δούμε πως αρχίζει να μολύνεται οπότε μιλάς με το γιατρό σου που μάλλον θα σου δώσει κρεμούλα τύπου fenistil που είναι για τους ερεθισμούς απο τα τσιμπήματα.

Πάντως εγώ απο πέρυσι της έβαζα με το σταγονόμετρο λίγο γαλάκτωμα της frezyderm απο το φαρμακείο, που είναι για τα κουνούπια και βρήκα τη χαρά μου.

Δημοσίευση

Να ξέρεις οτι τα βρέφη δεν έχουν το αντανακλαστικό της φαγούρας.Το βράδυ βέβαια να έχεις οπωσδήποτε κουνουπιέρα στο κρεβατάκι του.Εμένα τον γιο μου τον έχουν τσιμπήσει κουνούπια αλλά δεν είδα να τον ενοχλούν αφού δεν ξύπνησε να διαμαρτυρηθεί(είναι 4μιση μηνών).Το μόνο άσχημα είναι οτι επειδή έχουν ευαίσθητο δερματάκι τους αφήνει σημάδια το τσίμπημα που φεύγει σε κανα 2μέρες.Αλειφές και τέτοια ποτέ δεν του έβαλα γιατί ακόμα είναι πολύ μικρός!

Δημοσίευση

γεια σας και απο μενα

και σε μας ο γιατρος συνεστησε fenistil, οπως επισης χρησημοποιουμε αυτα τα αυτοκολλητακια σιτρονελας στην κουνια και οπουδηποτε αλλου.Μπορει τα μπεμπακια να μην μπορουν να τα ξυσουν σιγουρα ομως τα ενοχλουν... :unsure:

Δημοσίευση

juliet μου,απο φαρμακείο cer;8 παιδικό!!Aπλά θεικα!!!Είναι αυτοκολλητάκια με αμπουλίτσα,σπας τις φουσκαλίτσες κ μπορείς να το βάλεις είτε πανω στο ρουχαλάκι του αλλά κ στο επιπλάκι,ακτίνα ενα μέτρο,για 6-8 ώρες,εχει μέσα ελαιο,είναι φυτικό κ κάνει για τα παιδάκια.Εμείς έχουμε βρει την υγειά μας με αυτα!!Καλές διακοπούλες!!φιλιά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...