Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΣΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΡΕΥΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ??

Recommended Posts

ειχα διαβασει καπου οτι το τριβεις στην πλατουλα με την φορα που εχουν οι δεικτες ρολογιου και το ψιλοκουνας ταυτοχρονα. Δεν το εχω δοκιμασει αλλα το εχω διαβασει σε εγκυκλοπεδια για μωρα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Rubela,

ούτε ο δικός μου ρεύεται εύκολα. Η παιδίατρος μου είπε να τον κρατάω 5-10 λεπτά μετά το τάισμα χτυπώντας μαλακά την πλάτη για να ρευτεί, αν σε αυτό το διάστημα δεν ρευτεί να τον βάζω να ξαπλώσει για 5 λεπτά και μετά να τον ξανασηκώνω και να τον βάζω να ρευτεί. Σχεδόν πάντα ρεύεται όταν τον σηκώνω μετά την ξάπλα. Ελπίζω να πιάσει το κόλπο στο κοριτσάκι σου ;)

Φιλικά

Μαρία

mdion έγραψε:

Καλημέρα Rubela,

ούτε ο δικός μου ρεύεται εύκολα. Η παιδίατρος μου είπε να τον κρατάω 5-10 λεπτά μετά το τάισμα χτυπώντας μαλακά την πλάτη για να ρευτεί, αν σε αυτό το διάστημα δεν ρευτεί να τον βάζω να ξαπλώσει για 5 λεπτά και μετά να τον ξανασηκώνω και να τον βάζω να ρευτεί. Σχεδόν πάντα ρεύεται όταν τον σηκώνω μετά την ξάπλα. Ελπίζω να πιάσει το κόλπο στο κοριτσάκι σου ;)

Φιλικά

Μαρία

ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ....ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ!! :laugh: :cheer:

RUBELA ουτε εμενα ρευεται ευκολα. ουτε με το δικο μου γαλα, ουτε με ξενο...

δοκιμαζω κι εγω να τη τριβω κ χτυπηματάκια στη πλάτη. (το κακο ειναι πως ενω έχει γλαρώσει απο το γαλα ξυπνάει με τη διαδικασια αυτη).

Ρωτησα τη παιδιατρο μας και μου ειπε να μην ανησυχω, αν δε ρευεται με τπτ να τη βαζω στο πλαι για ύπνο (βέβαια έτσι της φευγουν γαλατα στον ύπνο :( )

mdion θα δοκιμάσω...αλλα μετά ου ύπνος πάλι εε?

ρουμπελακι και εμενα ο σταυρακος δεν ρευοταν μου ειχε πει ακριβως το ιδιο με την haraAbel τον κραταγα αγκαλιτσα μεχρι ενα τεταρτο τον χτυπαγα ελαφρα στη πλατη και αν δεν ρευοταν το εβαζα στο πλαι και ειχα το νου μου σπανια ρευοταν μπορει να το κανει σιγα και να μην τη παιρνεις χαμαρι ,ειδες ειναι ευγενκη η μικρη κραταει τους τροπους

• 1 month later...

η μικρή μου δεν ρεύεται καθόλου εύκολα με την κλασσική θέση ρεξίματος. μας βολέυει όμως καθιστή θέση με την παλάμη στην πλάτη.

post-11789-13873934993476_thumb.jpg

Ρουμπι μου,στη φωτο δειχνει ακριβως 3 τροπους ευκολους...

Εγω τον βαζω στον ωμο και πιο γρηγορα ρευεται αν κινουμε :roll: :roll:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...