Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημέρα κορίτσια θα ήθελα να σας ρωτήσω για το βιολογικό ρυζάλευρο, εγω πάιρνω της HOLLE και είμαι ευχαριστημένη. βάζω ομως δικό μου γάλα αυτο έχει ώς αποτελεσμα καποιες φορες που δνε μπορω να βγάλω να μην του δίνω ρυζαλευρο και του δίνω απλα γάλα. τωρα θα μου πειτε γαλα πως εχεις και του δινεις, αυτο δεν το εχω καταλάβει παντως το απογευμα δυσκολευομαι να βγάζω με το θηλαστρο. ξέρετε καποιες που το χρησιμοποιείται αν μπορώ να βάζω μόνο νερο????????και αν δεν τρωει το ρυζαλευρο ειναι κακο??? να ρωτήσω λέτε τη γιατρο????

Δημοσίευση

Καλημερα !!! Δεν ξερω να σου πω για την κρεμουλα που δινεις ομως δεν νομιζω να πιραζει....μπορεις να δινεις φρουτακια σε αυτην την ηλικια που ειναι,η κρεμουλες βιολογικες απο την frezyderm- frezylac που της κανω με νερο...ακομα κ χορτοσουπες,οποτε εχεις επιλογες +το θυλασμο!!!! Εννοητεπως θα ρωτησεις το γιατρος σας κ βλεπεις... Να σου ζησει το μωρακι σου!!!!!!!

Δημοσίευση

ευχαριστω πολυ κοριτσια φρουτακια αρχισαμε και τρωμε απλα θεωρω οτι για να μας ειπε η γιατρος να δινουμε και ρυζαλευρο καλο ειναι να του δωσω. θα τη ρωτησω ομως για να τη φτιαχνω με νερο γιατι μονο με γαλα δικο μου εχω τελικα προβλημα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...