Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαιευτήρας-Γυναικολόγος στην Πάτρα!!

Recommended Posts

Καλημέρα από Κεφαλονιά! Θα ήθελα εάν κάποιος γνωρίζει, να μου προτείνει κάποιον γιατρό στην Πάτρα γιατί σκέφτομαι να γεννήσω εκεί (στο Ολύμπιον). Εάν κάποιος έχει πληροφορία, θα το εκτιμούσα!

Ευχαριστω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν εχω καποια πληροφορια...κατσε να ξυπνησουν τα αλλα κοριτσια να σου πουν....αλλα θελω να σου ευχηθω καλη εγκυμοσυνη κ με ενα γερο μωρακι

καλημερα!!!

με το καλο το μωρακι σου.

να σε ρωτησω κατι;γιατι να πας στο ολυμπιον;το ριο δεν το σκεφτεσαι;στο λεω γιατι εγω γεννησα πριν απο ενα μηνα διδυμα κοριτσακια στο ριο.ειχα γιατρο το Βασιλη Παπαδοπουλο.η λεξη επιστημονας δεν αντιπροσωπευει αυτον τον ανθρωπο.ειναι τοσο καταπληκτικος γιατρος που ανυπομονω να ξαναμεινω εγκυος!!!!δεν ειχα δυσκολη εγκυμοσυνη αλλα μονο κ μονο που ηταν διδυμα ηθελε πολυ προσοχη.κ την ειχα ολη απο το γιατρο.στον συστηνω ανεπιφυλακτα.κ ολο το προσωπικο του ριου απο τους ειδικευομενους μεχρι τις νοσοκομες με προσεξαν λες κ ημουν δικος τους ανθρωπος.σκεψου το.αν θες μπορω να σου δωσω κ το τηλεφωνο να επικοινωνησεις μαζι του κ οποια αλλη λεπτομερεια θες.

τωρα στο ολυμπιον υπαρχουν πολλοι γιατροι που συνεργαζονται.ο περδικαρης ειναι ο πιο καλος (αλλα κ ο πιο ακριβος).μια καλη επισης ειναι η χαρα οικονομου.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις γιατί είμαι ακόμα στο σκοτάδι...

Λιονταράκι εδώ στο νησί ο γιατρός μου παίρνει 2000 ευρώ (και άλλα τόσα το Ολύμπιον), αλλά φοβάμαι μήπως ξεκινήσει η διαδικασία τοκετού ενώ είμαι Πάτρα και δεν προλάβει να έρθει με το καράβι. Να σου πω την αλήθεια, ο μόνος λόγος που θέλω να πάω σε ιδιωτικό είναι γιατί θέλω να κάνω επισκληρίδειο (ενώ στα δημόσια μου είπαν ότι δεν κάνουν) γιατί φοβάμαι...Πάντως θα ψάξω στον οδηγό της Πάτρας για τη γιατ΄ρο που μου σύστησες! Ευχαριστώ!!!!

Α, άσχετο, δεν είναι κάπως σπαστικό να έχεις τόσους ειδικευόμενους από πάνω σου στο Ρίο?

Γεια σου και από μένα Αγγελική!

Εγώ είχα τον Παπαδημάτο, και γέννησα στο Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών (στη Ρήγα Φεραίου αν ξέρεις την Πάτρα).Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη.

Για το Ολύμπιον έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τον Περδικάρη.Προσωπική εμπειρία δεν έχω, αλλά όσες γνωστές έχω που τον ξέρουν είναι ευχαριστημένες!

Στο Ρίο γέννησε η συννυφάδα μου και είχε το Βερβίτα.Είναι ευχαριστημένη από το γιατρό,απλά το σπαστικό από ότι μου είπε είναι ότι την ζυγίζει η μαία, κάνει τους υπέρηχους ο ειδικευόμενος και με το γιατρό απλά συζητά για τα υπόλοιπα..Θα ένιωθε καλύτερα αν τα έκανε όλα ο γιατρός.Και μου είπε και για το δωμάτιο, γιατί αυτή ήταν σε τρίκλινο και δεν είχε χώρο να κουνηθεί! Τώρα για τον άλλο γιατρό που σου είπε η κοπέλα δεν τον ξέρω, αλλά έχει προσωπική εμπειρία και είναι ευχαριστημένη από όλους άρα αξίζει!

Ότι και να αποφασίσεις σου εύχομαι καλή γέννα και ένα υγιές μωράκι!

• 2 weeks later...

καλημερα

και εγω γεννησα πριν 4 χρονια στο ριο στον παπαδοπουλο και πραγματικα ηταν καταπληκτικος γιατρος.

σκεψου μονο οτι μπηκα παρασκευη για απλες εξετασεις και τελικα επρεπε να με κρατησουν μεσα γιατι θα γεννουσα, ο παπαδοπουλος θα εξεταζε εμενα και θα ειχε αδεια παρασκευη σαββατοκυριακο. ομως εμεινε στο νοσοκομειο και με περιμενε να γεννησω μετα απο 13 ωρες περιπου.

μου εδωσε πολυ κουραγιο και περιμενε μεχρι να μπορεσω να γεννησω φυσιολογικα που θα μπορουσε να με παει για καισαρικη αμεσως!!!!!

απλα εγω ειμαι υπερ του νοσοκομειο γιατι οτι και αν γινει στην κλινικη παλι στο νοσοκομειο τις πηγαινουν!!!

η αποφαση ειναι καθαρα δικη σου και εγω σου ευχομαι μια καλη γεννα!!!!

Σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ για τις απαντήσεις! Όπως το βλέπω κι εγώ μάλλον σε νοσοκομείο θα γεννήσω αν φυσικά όλα πάνε καλά, έχετε πολύ δίκιο, καλύτερα να κρατήσουμε μερικά λεφτά στην άκρη γιατί είναι δύσκολοι οι καιροί.

Ευχαριστώ και πάλι!

• 1 month later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...