Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΛΗΨΗ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ;;;


Recommended Posts

Κορίτσια μου καλησπερα!!! Γνωρίζει κάποια κοπέλα αν είναι δυνατόν να αδιαθετήσεις κατά τη διάρκεια λήψης φυσικής προγεστερόνης από το στόμα;;;; Έχω την εντύπωση ότι είχα διαβάσει πως για να αδιαθετήσεις πρέπει να σταματήσεις την προγεστερόνη. Αν γνωρίζει κάποια με σώζει!!! :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΙΤΑ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧ ΕΞΩΣΩΜΑΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΑ ΟΥΤΡΟΤΖΕΣΤΑΝ.ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ ΣΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΛΑΘΟΣ ΜΗΝΥΜΑ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΓΥΟΣ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΑΥΓΟ ( ΜΠΑΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΕΙΠΑ :silly: :silly: :silly: :silly: )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κον21 δεν νομιζω οτι μπορεις να παιρνεις προγεστερονη σαυτη τη φαση

γιατρό έχεις φανταζομαι, μην κάνεις κατι απο μόνη σου. η προγεστερονη ειναι ορμονη- και θελει προσοχη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Πριν 15 μέρες έκανα σπερματέγχυση και αύριο είναι η μέρα της κρίσης. Utrogestan παίρνω σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού μου. Απλά προβληματίστηκα γιατί από σήμερα το μεσημέρι παρατήρησα καφέ υγρά στο εσώρουχό μου και το στήθος μου πονάει όπως ακριβώς όταν περιμένω την ακατανόμαστη. Και σκέφτηκα μήπως το γλιτώσω το τρύπημα, μιας και το αισθάνομαι ότι και πάλι θα είναι αρνητική η χοριακή....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ε κα΄τσε βρε να έρθει πρωτα και μετά βλέπουμε!!!

μην κοιτας συμπτωματα- καμιά φορα μπερδευουν- εγω ευχομαι να ειναι ολα εξαιτιας της εγκυμοσύνης και όχι της ακατονομαστης :):) !!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα

Λυπάμαι πολύ για την αρνητική χοριακή σου. Με το utrogestan έχω γίνει πολύ καλή φίλη. Για δυο μήνες το έπαιρνα από το στόμα και η περίοδος μου ερχόταν πριν καλά καλά τελειώσω την αγωγή (έχω ανεπάρκεια ωχρινικής φάσης). Τον τρίτο μήνα το πήρα κολπικά και η περίοδος ήρθε δυο μέρες αφού το σταμάτησα. Απορροφάται καλύτερα έτσι. Ρώτα και το γιατρό σου για να είσαι σίγουρη και να μην κάνεις του κεφαλιού σου. Πρέπει επίσης να το παίρνεις συγκεκριμένες μέρες του κύκλου αλλά αυτό σίγουρα θα το γνωρίζεις. Καλή επιτυχία εύχομαι για την επόμενη φορά. Φιλάκια πολλά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...