Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια. ειμαι καινουργια στην παρεα σας. εχω ενα κοριτσακι σχεδον 2 χρονων κ την πεμπτη εκανα χοριακη κ βγηκε θετικη 115 μοναδες. τελευταια περιοδος 16/6/10 κ ηρθα σε επαφη 7-8/7 ειναι χαμηλη? τι να κανω? με εχει φαει το αγχος!!! βοηθειαααααααααα!!!

Δημοσίευση

teta μου καλωσηρθες κ να σου ζησει το κοριτσακι σου!Δεν ξερω να σου πω για τιμες χοριακης,καλυτερα να μιλησεις με το γυναικολογο σου.Παρτον ενα τηλεφωνακι να κανονισετε να σε δει.Σου ευχομαι παντως να μπεις κ παλι στο κλαμπ των μελλουσων μαμαδων!

Δημοσίευση

teta γεια σου! και συγχαρητήρια -είσαι έγκυος! :laugh:

η τιμη σου αυτό δεν δείχνει? απλα ένας μπούσουλας για την ομαλή πορεία της εγκυμοσύνης είναι να διπλασιαζεται κάθε 2 με 3 μέρες η τιμή της.

οπότε εσυ καλό ειναι να την επαναλάβεις καμια 2 φορες ανα 2-3 μέρες για να δεις πως παει. υπερηχο ειναι λιγο νωρις να κάνεις- δεν θα δειξει κατι απαραίτητα. σου ευχομαι καλή επιτυχία!

αντε, καλές ανόδους!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

teta85 γεια σου με βαση εναν πινακα που εχω για τιμες χοριακης εισαι 3-4 εβδομαδων...Καλυτερα ομως πανε στο γιατρο σου να στο επιβεβαιωσει...Εγω σου ευχομαι να εισαι απο τη μερια μου,,να χαιρεσαι το κοριτσακι σου.. :cheer::cheer::cheer:

Δημοσίευση

Γεια σου teta85. εσύ σύμφωνα με το ημερολόγιό σου πόσων εβδομάδων υπολογίζεις να είσαι?

αν είναι χαμηλή η χωριακή μπορεί να πρόκειται για βιοχημική. Σου το λέω γιατί μου έχει συμβεί. Σε αυτή την περίπτωση να προσέχεις πάντως πολύ γιατί μπορεί να πονέσεις.

Εγώ στην θέση σου θα έκανα έναν υπέρηχο και μία δεύτερη χωριακή. Με τον υπέρηχο δεν είναι σίγουρο ότι θα φανεί κάτι αλλά η χωριακή θα δείξει την πορεία της εγκυμοσύνης.

Οτιδήποτε πάνω από 5 στην χωριακή θεωρείται ότι δείχνει εγκυμοσύνη.

πες μας τι έκανες τελικά και αν χρειαστείς κάτι άλλο ρώτα !!

Δημοσίευση

δεν ξέρω αν ήρθε το προηγούμενο μνμ μου αλλά αυτό που έλεγα είναι ότι πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις μια δεύτερη χωριακή και έναν υπέρηχο για να δεις τι συμβαίνει!!!!μην το καθηστερεις. Καλή επιτυχία!

Δημοσίευση

Καλησπέρα!

Καλά είμαι!

Βιοχημική είναι όταν υπάρχει ένα τεστ εγκυμοσύνης θετικό ή άνοδος της χωριακής αλλά στον υπέρηχο δεν έχει φανεί κάτι. Δηλαδή από ότι κατάλαβα, έχει γίνει μεν η γονιμοποίηση αλλά δεν έχει 'καθήσει' καθόλου στην μήτρα το γονομοποιημένο ωάριο. Λένε ότι αρκετές γυναίκες το περνάνε και χωρίς να το καταλάβουν και νομίζουν ότι είναι μια 'πιο βαριά' περίοδος που απλώς καθηστέρησε. Βέβαια εγώ ήμουν υποψιασμένη ότι μπορεί να είμαι έγκυος και έκανα χωριακή και βγήκε 20 (πάρα πολύ χαμηλή) μετά από 7 μέρες καθηστέρηση και την επόμενη μέρα ήρθε η περίοδός μου κανονικά.

Δημοσίευση

Υπάρχουν όμως και κάποιες τιμες χοριακής που είναι πολυ χαμηλες- εννοω δεν ξεκινανε με 200 και 300 αλλά με πιο χαμηλες τιμουλες. όπως 15 ας πουμε- εδω υπάρχουν πολλές κοπέλες που γεννησαν υγιέστατα μωρακια ενω η χοριακη τους ηταν μικρουλα.

μπορει και η φιλη μας να εχει ετσι χαμηλες τιμες και να ειναι ολα περιφημα-

ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος, οποτε μονο με επαναληψη της εξετασης θα μπορει ο γιατρος να βγαλει συμπέρασμα :)

Δημοσίευση

Κι εγω ειχα βιοχημικη.Τα τεστ θετικα και πριν την καθυστερηση.Ξεκινησα με χοριακη 18,37 εφτασε μεχρι 297 οπως επρεπε δηλαδη να ανεβαινει και μετα επεσε στο 97.Ο γιατρος μου ειπε πως εγινε η γονιμοποιηση, αλλα στην διασπαση των κυταρρων ο οργανισμος καταλαβε προβλημα και το απεβαλε.Δεν προλλαβε να προσκολληθεί στη μητρα κι ετσι με την βαριά περιοδο εγινε και η αποβολη!

Ετυχε σε κοπελα εδω στο mammy να ξεκινα με 12 χοριακη και μια χαρα ανεβηκε, και ειναι εγκυουλα!

Δημοσίευση

Μα φυσικά και μπορεί να ξεκινάει από πολύ χαμηλά...άλλωστε στην ουσία από το μηδεν ξεκινάει...εμένα την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 185 (2 μέρες πριν την καθηστέρηση) και μετά από 3-4 μέρες ήταν 2500!!!

απλώς είπα ότι όταν έχει πολύ καθηστέρηση μια κοπελα πάνω από 15 μέρες για παράδειγμα και έχει πολύ χαμηλή χωριακή τότε πρέπει οπωσδήποτε να βιαστεί να το ψάξει γιατί μπορεί να της τύχει κάτι άσχημο και να είναι απροετοίμαστη...

Εγώ ήμουν τελείως απροετοίμαστη γιατί δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος και είχα αφόρητους πόνους περιόδου και χωριακή 20 η οποία μετά από 2 μέρες έπεσε στο 0.

Anastasia 32 και σε εμένα το ίδιο πρέπει να έτυχε μόνο που δεν 'έπιασα' την άνοδο καθόλου εγώ καθώς δεν ήμουν προετοιμασμένη...

teta85 από 7-8 ιουλίου που ήρθες σε επαφή έχουν περάσει 4 εβδομάδες...λογικά η εμφύτευση θα έγινε πριν από 2 εβδομάδες άρα η άνοδος θα ξεκίνησε μετά από αυτό το διάστημα...

Δημοσίευση

Anastasia 32, να σε ρωτήσω? Φυσικά έμεινες έγκυος και είχες βιοχημική? Επίσης μετά από αυτό έκανες κάποιες εξετάσεις για να δεις για ποιον λόγο συνέβη αυτό? Τέλος, να υποθέσω ότι δεν είχες δει σάκο όπως και εγώ έτσι δεν είναι?

Δημοσίευση

samantha έγραψε:

Anastasia 32, να σε ρωτήσω? Φυσικά έμεινες έγκυος και είχες βιοχημική? Επίσης μετά από αυτό έκανες κάποιες εξετάσεις για να δεις για ποιον λόγο συνέβη αυτό? Τέλος, να υποθέσω ότι δεν είχες δει σάκο όπως και εγώ έτσι δεν είναι?

Ημασταν ενα βημα πριν την σπερματεγχυση και εμεινα φυσιολογικα, προφανως γιατι χαλαρωσα.Ο γιατρος μου ειπε πως ηταν κανονικοτατη εγκυμοσυνη.Οχι δεν εκανα εξετασεις, γιατι μου ειπε πως θεωρειτε τυχαιο γεγονος κι αν ξανα συμβει τουλαχιστον αλλες 2 φορες τοτε θα κανουμε εξετασεις.Οχι "ευτυχως" δεν ειδαμε σακο και ηταν πιο ευκολο να το ξεπερασω! :(

Παλι ειμαστε στην ιδια διαδικασια...ειπαμε τον Σεπτεμβριο θα παμε για σπερματεγχυση...για να δουμε θα την γλιτωσω παλι? :dry:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και το κατσικίσιο όμως δε προορίζεται για το κατσικάκι; 😅😅  πφφ εν τω μεταξύ εδώ Πορτογαλία είναι πολύ δύσκολο να βρω κατσικίσιο και να το αντικαταστήσω πλήρως απ το αγελαδινό... Και δη πλήρες... Τα περισσότερα που βρίσκω είναι ημιπαχα, και να ταν μόνο αυτό το πρόβλημα... Μόνο σε ΒΙΟ καταστήματα που και είναι μακράς διαρκείας κατσικίσιο, και κάνει και 5.5Ευρώ το λίτρο...! Το 1λτ μας πάει 2 μέρες - δε βγαίνει να δίνουμε 5,5Ε κάθε 2 μερες 😂😅 Του έχω δώσει και πρόβειο και κατσικίσιο γιαούρτι, τα βάζω εναλλαξ, αλλά κι αυτά δυσεύρετα και αρκετά ακριβά από ΒΙΟ μαγαζιά...  Κι είναι κι αυτό το καταστημα, που μάλλον βάζουν και το μαγικό ζωμό του Πανοραμιξ μέσα, αλλιώς δε μπορώ να δικαιολογήσω τα 25,29Ε/Λ 🤯🤯🤯🤯
    • Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα.Σορυ που πετάγομαι αλλά πρώτη φορά ακούω ότι άλλαξαν τα όρια στην καμπύλη.Εγω την έκανα μέσα Δεκεμβρίου.Εχουν καταλάβει ότι πρόκειται για κύηση;Είναι αλλες οι μετρήσεις...Λέω μήπως μπερδεύτηκαν.
    • Πλάκα κάνεις τώρα ;;; Εγώ είπα πως είναι μια χαρά μολις την είδα στην μια ώρα η καμπύλη 157 και εγώ έτσι ήξερα 180 πως  είναι 🤦‍♂️ πωπω  στειλε μας τι θα σου πει ο γιατρός .. τι 140; Να γελάσω ή να κλάψω δεν ξέρω.. πόση γλυκόζη έκανες ξέρεις ; 75 ή 100 ;
    • Συνήθως λένε ότι στα δεύτερα η κοιλιά είναι μεγαλύτερη. Εμείς καλά τα πάμε. Έχει πολύ πλάκα γιατί είναι παπαγάλος. Μιλάει πάρα πολύ σε σημείο που κάνουμε συζήτηση. Ρωτάς κ απαντάει τα πάντα. Έχει κόλλημα με την καθαριότητα, δεν του αρέσει με τίποτα να κάνει παζλ παρα μόνο να τα πετάει. Τον έβαλα να κάνουμε μπισκότα κ έκλαιγε από το ζυμάρι γιατί λέρωσε τα χέρια του. Δεν μπορούμε να αφήσουμε μπουκάλι με νερό για τα ξεβιδωνει. Στη δουλειά είμαι σπαστό 8ωρο, οπότε τον βλέπω το πρωί, το μεσημέρι κ το απόγευμα κ με βολεύει αυτό το πρόγραμμα, γιατί τον βλέπω όλη τη μέρα! Με το καλό να έρθει και η δεύτερη κόρη!!! Να σας ζήσει η Αργυρώ σας!!!
    • Ναι να το ξεκινήσετε χωρίς πίεση κλασικά με υπομονή.. τα ξέρεις.. θέλει χρόνο και εξάσκηση να συνηθίσει και να μάθει το καλαμάκι.. Ναι ισχύει ότι είναι προτιμότερο, για εμένα λόγο ορμονών που έχει το αγελαδινό.. σκέψου το αγελαδινό είναι για να μεγαλώσει το μοσχαράκι σε αγελάδα.. πόσες ορμόνες έχει για να μεγαλώσει αυτό το ζώο το μωρό του.. γενικότερα προσπαθώ να αποφεύγω τα αγελαδινα και σε γιαούρτι/τυριά.. όπου μπορώ περισσότερο βέβαια.. Ναι εννοείται ότι είναι και το στυλ της κάθε οικογένειας! Για αυτό κιόλας λέω ότι για εμένα το ιδανικό είναι εκεί κάπου στις 10-10:30.. γιατί αυτή θέλει να με ακουμπάει κιόλας και δεν μπορώ να με φανταστώ να κάθομαι στο κρεβάτι αγαλματάκια ακίνητα αμίλητα και αγέλαστα από τις 7-7:30 πχ 😂😂 Και σου κοιμάται και αρκετές ώρες!! Μωρέ μπράβο το παιδί!! Φτου φτου φτου!! Όχι εμένα σου λέω, πόσες ώρες είναι.. 7 ώρες το βράδυ και 2 ώρες το μεσημέρι.. εκεί δηλαδή συνολικά περίπου 9-9:30 ώρες/24ωρο, τέλος.. και πάνω μου κολλημένη πάντα αγκαλίτσα, αλλιώς δεν.. το κυριότερο είναι ότι δεν το χωράει κάν ο νους μου το πως σου ξανακοιμαται..🤯 όχι μόνο εσένα δηλαδή, που διαβάζω λέτε αφυπνίσεις.. εμάς οι "αφυπνίσεις" της συνοδεύονται από 4-5 ώρες τουλάχιστον, όρθια στο πόδι να "χοροπηδάει"..🥴 Μωρέ και εμάς κάπου εκεί 2 μηνών περίπου στον ύπνο ζούσαμε την ουτοπία.. το παιδί κοιμόταν σερί από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6-6:30 το πρωί σερί.. και ανά 3ωρο κοιμόταν ένα 2:30ωρο τουλάχιστον.. σου μιλάω για ουτοπία.. 🥹 πόσο μου λείπει.. 6 μηνών έγινε το πρώτο μεγάλο sleep regression με το άλμα.. καταφέραμε με πολύ κόπο πολύ αργά και με πισογυρισματα φυσικά να κοιμάται κάπου 11:30-12 το βράδυ.. κράτησε 1-1,5 μήνα περίπου Σεπτέμβρη - Οκτώβρη και με το που μπήκε ο Νοέμβρης με την αλλαγή της ώρας όμως σχεδόν άμεσα σε 1-2 μέρες από την αλλαγή της ώρας, γμθκε ο Δίας όμως.. και από τότε παλεύουμε πάλι να το φέρουμε σιγά σιγά.. και πολλές φορές μας φέρνει στα όρια μας δηλαδή.. τίποτα, υπομονή μόνο.. αφού το διάβαζα στον άντρα μου που γράφεις για τον ύπνο και δεν το πίστευε σκέψου.. μου λέει δεν το κοιμίζει όλη μέρα; Και τι ώρα σηκώνεται το πρωί από τις 4; 🤣🤣 Είναι και στο παιδί καταλαβαίνω.. μιας φίλης μου ο πρώτος γιός της ήταν το όνειρο θερινής νυκτός κάθε μαμάς στον ύπνο από την γέννηση.. λες και δεν υπήρχε παιδί στο σπίτι.. ο δεύτερος τής έχει αλλάξει τα φώτα!! 😅😅 Ίδιος με την δικιά μου από τις περιγραφές της.. 🫣🤭
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...