Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καφέ υγρά


Recommended Posts

γεια σας! είμαι στην έβδομη εβδομάδα εγκυμοσύνης και χθες ακούσαμε για πρώτη φορά την καρδούλα του μωρού. Ο γιατρός μου είπε ότι όλα πηγαίνουν καλα. Το βράδυ που πήγα τουαλέτα παρατήρησα κατά το σκούπισμα κάτι καφέ-μπεζ υγρά. Τον πήρα τηλ. και του το είπα και μου είπε να μην ανησυχώ γιατί δεν είναι τίποτα. Λίγη ξεκούραση μόνο. Εχω διαβάσει ότι σε άλλες κοπέλες δίνουν οι γιατροί τους utrogestan όταν έχουν αυτά τα καφέ υγρά. Εχει κάποια από εσας παρόμοια εμπειρία? ευχαριστώ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειχα κ εγω καφε υγρα στην 8η εβδ εγκυμοσυνης πηρα το γιατρο μου μου ειπε ξαπλα 2 μερες κ εκανα κατι ενεσουλες κ ολα καλα :) μην ανησυχεις καθολου συμβαινει πολυ συχνα :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου. Εμένα δεν μου έδωσε τίποτα και μου είπε να μην ανησυχώ. Φευγω και για διακοπες αύριο στην Κερκύρα και έχω τρελλαθεί από το άγχος μου. Εχω ψάξει που έχει νοσοκομείο και μαιευτήριο.!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εμένα μου έτυχε να έχω λίγο αίμα σε παρόμοια εβδομάδα. Κι εμένα ξεκούραση συνέστησε αλλά μου έδωσε και utrogestan, 2 την ημέρα. Τα πήρα για 2-3 μέρες και μετά σταμάτησα γιατί σταμάτησε και το αίμα. Καλού κακού πάντως στις διακοπές σου να φυλάγεσαι. Μην το παρακάνεις με ήλιο και κούραση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Σίγουρα θα φυλάγομαι. Ούτε πολύ περπάτημα ούτε ήλιος. αυτό που με ανησυχεί είναι ότι έμένα δεν μου είπε να πάρω τίποτα ενώ στις περισσότερες κοπέλες που βλέπω ότι έχουν το ίδιο πρόβλημα οι γιατροί τους, τους δίνουν utrogestan. Οταν λες αίμα, εννοείς κόκκινο? εγώ έχω κάτι σταγόνες μπεζ-καφέ-κίτρινα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ είχα κόκκινο αίμα. Μην φανταστείς ποσότητα. Όσο για τα φάρμακα ούτε και σ'εμένα πιστεύω ότι κάναν διαφορά. Κυρίως ξεκούραση χρειάζεται. Μην ανησυχείς πάντως, είναι μάλλον σχετικά σύνηθες φαινόμενο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην ανησυχεις καθολου.Εγω μεχρι κ το 3ο μηνα ειχα καφε αλλα και αιμα κανονικα οσο κραταει μια περιοδος*.Φυσικα κ τρελλαινομουν απο την αγωνια κ το φοβο κ πηγαινα συνεχεια στο γιατρο μου αν κ εκεινος επεμενε πως ειναι απολυτα φυσιολογικο κ συμβαινει σε 8 στις 10 γυναικες.Ο δικος μου ο γιατρος εχεις δεν εχεις προβλημα δινει εξ'αρχης τα utrozestan για να κολλησει το εμβρυο(για τυχον αποκολληση).Εγω απ'το φοβο μου τα επινα μεχρι κ το 5ο μηνα(2 πρωι-2 βραδυ).Θυμαμαι επισης που μου ειχε πει πως το αιμα ειναι απο το τραχηλο κ οχι απο το εμβρυο.Μου ειχε δωσει κ μια αντιβιωση κ οντως σταματησε το αιματακι μετα τελειως κ δοξα το Θεο δεν ξαναειδα απο τοτε.Ολα θα πανε καλα θα δεις αρκει ομως να προσεχεις κ εσυ λιγο κ καλο ειναι οτι βλεπεις να ενημερωνεις το γιατρο σου. :)

*Κυριως στην αλλαγη του μηνα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα και απο μενα .Θα συμφωνησω με την annitakok και εγω επειη εφευα διακοπες και ειχα μαθει για την εγκυμοσυνη μιαμερα πριν φυγω τηλεφωνικα ο γυναικολογος μου μου εδωσε τα utrogetan και αυτο γιατι δνε με ειχε δει καιηθελε να αποφυει τυχονσυσπασεις της μητρας .Δυο φορες μου ειχε τυχει να δω καφε-κοκκινο αιμα και τελικα ηταν μκρη αποκολληση του πλακουντα αλλα τοτε ειχα σταματησει τα χαπια,επισης οσο αφορα τα καφεμπεζ κιτρινα υγρα να ξερεις οτι αυτα ειναι και τα αλατα των ουρων συμβαινει κυριως το καλοκαιρι και δειχνει αφυδατωμενο οργανισμο να πινεις περισσοτερο νερο .Επισης προσοχη στηθαλασσα να μη ειναι παγωμενη και οχι ηλιο και οχι περπατημα και αλλες δραστηριοττητες .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια ευχαριστώ!!!!! ξαναπήρα τον γιατρό που χθες και τελικά μου χορήγησε utrogestan, 1 κάθε 8 ώρες. Εχω τρελλαθεί από το άγχος μου-μέχρι που πήρα και όλα τα νοσοκομεία της Κέρκυρας να δω αν εξυπηρετούν έκτακτα περιστατικά (απόξεση κλπ). Τι να πω??? Το σπαστικό είναι ότι μου ξέκινησαν αυτά τα καφέ υγρά λίγες ώρες μετά που είδαμε στον υπέρηχο το έμβρυο με καρδιακούς παλμούς - λίγους γιατί είναι μικρό λόγω καθυστεριμένης σύλληψης- . Φοβάμαι για παλίνδρομη αλλά και τι να κάνω???? Υπομονή!!!!!!! σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τις συμβουλές σας κορίτσια.!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου και απο εμενα

εγω ειχα καφε υγρα μεχρι την 9η εβδομαδα.

Επαιρνα utrogestan κολπικα και απο το στομα!

Μη βαζεις κακο με το νου σου, κοιτα να περασεις ομορφα και να μη κουραζεσαι!

Καλες διακοπες!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σας ευχαριστώ!!!! Την παρασκευή θα έχω internet οπωτε θα μπω να σας πω τα νέα. Να περάσετε όλες τέλεια και πάνω απ' όλα με υγεία.!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι εγω σε αυτη μου την εγκυμοσυνη παρολο που ξεκινησε με καφε και αποκοληση ο γιατρος τις πρωτες βδομαδες δε μου εδωσε τιποτα γιατι απ'οτι μου ειπε επρεπε να ενεργοποιηθει ο οργανισμος και να το κρατησει και ολα μεχρι στιγμης πηγαν τελεια και μενα μετα τον 3ο μου κοπηκαν τα καφε μην ανησυχεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κ απο εμένα κοριτσάκι μου!!!

Να μην ανησυχείς καθόλου..Κ εγώ είχα καφέ υγρά,εξαρχής κ

μέχρι κ τον 3ο μήνα,μετά κόπηκαν μαχαίρι..Κ δεν πήρα απολύτως

τίποτα,ο γιατρός μου κ εμένα μου είχε πει οτι εφόσον όλα

ήταν απόλυτα φυσιολογικά δεν υπήρχε λόγος!

Καλή συνέχεια,φιλάκια πολλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια γεια σας. Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.... τι να πώ? Εγω είμαι φύση απαισιόδοξος άνθρωπος και πάντα το κακό σκέφτομαι πρώτα.... σε σημείο που είμαι σίγουρη ότι όταν πάω στον γιατρό θα μου πει ότι δεν ύπάρχει πλέον το έμβρυο. Ξέρω ότι δεν είναι σωστό να ξεκινάς με τέτοια ψυχολογία αλλά δυστηχώς δεν μου είναι ευκολο να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτομαι. Αυτά τα καφέ υγρά συνεχίζονται.... οπώτε είμαι έτοιμη για όλα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπόν τα νέα μου είναι τα εξής... Από το άγχος μου νόμιζα ότι σήμερα είδα αίμα κατά το σκούπισμα..... Πήρα τον άντρα μου και τρέξαμε στο νοσοκομείο της Κέρκυρας που για καλή μου τύχη είχε εφημερία ένας καταπληκτικός νέος γιατρός. Μου έκανε υπερηχογράφημα εξωτερικό γιατί του είπα το ιστορικό με τα καφέ και απ'ότι φάνηκε όλα είναι καλά προς το παρόν. Το έμβρυο μέσα στον σάκο και όσο μπορούσε να δει απο τον εξωτερικό υπέρηχο ήταν ζωντάνο..... Μου είπε και αυτός ξεκούραση και αν φοβάμαι πολύ να μου κάνει εισαγωγή και να μείνω μέσα αλλά προτίμησα να γυρίσω σπίτι μου( είναι η καταγωγή μου από την Κερκυρα και εχω το πατρικό μου σπίτι εδώ). Δεν περίμενα τέτοια εξυπηρέτηση από δημόσιο νοσοκομίο. Μου είπε να ξαναπάω την Δευτέρα το πρώι να το ξαναδούμε. Ειναι και πολύ μικρό ακόμα γιατί το πιο πιθανό είναι να ειχα και καθυστεριμένη σύλληψη... Τι να πω βρε κορίτσια. Μακάρι για όλες να πάνε καλά. Σας ευχαριστώ για την συμμετοχη σας και σας έυχομαι το καλύτερο.... Ξέρω πως είναι το συναίσθημα να μην μπορείς να ελέγχεις το σώμα σου και να φοβάσαι μήπως με καποιο τρόπο σε προδώσει. Εχω ξαναπέράσει μια αποβολή πριν 3 χρόνια. ( εχω ένα κοριτσάκι 6 ετών τώρα) αλλά το θέλω πολύ το δεύτερο παιδάκι γιατί είμαι ήδη 37 και δεν έχω πολλά περιθώρια.... φιλιά σε όλες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αλίκη, πόσων εβδομάδων είσαι;

Σου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά, και είμαι σίγουρη ότι θα πάνε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

alice.k έγραψε:

Λοιπόν τα νέα μου είναι τα εξής... Από το άγχος μου νόμιζα ότι σήμερα είδα αίμα κατά το σκούπισμα..... Πήρα τον άντρα μου και τρέξαμε στο νοσοκομείο της Κέρκυρας που για καλή μου τύχη είχε εφημερία ένας καταπληκτικός νέος γιατρός. Μου έκανε υπερηχογράφημα εξωτερικό γιατί του είπα το ιστορικό με τα καφέ και απ'ότι φάνηκε όλα είναι καλά προς το παρόν. Το έμβρυο μέσα στον σάκο και όσο μπορούσε να δει απο τον εξωτερικό υπέρηχο ήταν ζωντάνο..... Μου είπε και αυτός ξεκούραση και αν φοβάμαι πολύ να μου κάνει εισαγωγή και να μείνω μέσα αλλά προτίμησα να γυρίσω σπίτι μου( είναι η καταγωγή μου από την Κερκυρα και εχω το πατρικό μου σπίτι εδώ). Δεν περίμενα τέτοια εξυπηρέτηση από δημόσιο νοσοκομίο. Μου είπε να ξαναπάω την Δευτέρα το πρώι να το ξαναδούμε. Ειναι και πολύ μικρό ακόμα γιατί το πιο πιθανό είναι να ειχα και καθυστεριμένη σύλληψη... Τι να πω βρε κορίτσια. Μακάρι για όλες να πάνε καλά. Σας ευχαριστώ για την συμμετοχη σας και σας έυχομαι το καλύτερο.... Ξέρω πως είναι το συναίσθημα να μην μπορείς να ελέγχεις το σώμα σου και να φοβάσαι μήπως με καποιο τρόπο σε προδώσει. Εχω ξαναπέράσει μια αποβολή πριν 3 χρόνια. ( εχω ένα κοριτσάκι 6 ετών τώρα) αλλά το θέλω πολύ το δεύτερο παιδάκι γιατί είμαι ήδη 37 και δεν έ

χω πολλά περιθώρια.... φιλιά σε όλες

ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ :(:(:( ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΘΕΙΡΕΙ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ :(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια μου να σας ρωτήσω κάτι?? Τα καφέ/κοκκινα υγρά που είχατε, κατά καιρούς ή στην αρχή της εγκυμοσύνης, συνοδευόντουσαν απο σουβλιές ή πονάκια??

Αν υποθέσουμε οτι πάντα ο κύκλος μου ηταν 26 μέρες, είμαι στην 28η σημερα και μόνο ελάχιστα καφε έχω και όταν έκανα την ΒΛΑΚΕΙΑ και έσπρωξα με το δάχτυλο μου το χαρτι μεσα είχα ελάχιστες βλέννες λιγο χρωματισμένες καφε/κοκκινο.

Απλά απο προχθες (25-26η μερα) εχω και σουβλιές και πονους περιόδου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια μου... Ευτυχώς σήμερα, ξανά πήρα maalox, γιατί είχα έντονη καούρα πριν πέσω για ύπνο, και κοιμήθηκα 5,5 ώρες σερί κορίτσια μου! Τελευταία μέρα σήμερα εδώ! Φτιάχνω βαλίτσα κι αύριο μεσημέρι... ξεκινάει η πιο γλυκιά αναμονή και προσμονή! Ευτυχώς έχω λίγα πράγματα να κάνω και στην Αθήνα ακόμα, οπότε θα περάσουν γρήγορα οι τελευταιές εβδομάδες.  Εχθές με πήραν και απο το μαιευτήριο και κανόνισα και το μάθημα τοκετού!!! Κοντεύουμε κορίτσια μου κι ακόμα δεν το πιστεύω πως πέρασε τόσο γρήγορα ο καιρός! Τελευταίο μπάνιο... εδώ!!!
    • Καλημέρα κορίτσια μου... Βρέθηκα με το μπαμπά της μπουμπούς εχθές και μιλήσαμε! Δε θέλει ούτε να τη δει. Δεν αξίζει να ξανά ασχοληθώ καθόλου. Θα το αντιμετωπίσει όταν πάει η μικρή να του ζητήσει τα "ρέστα".  Ευτυχώς σήμερα, ξανά πήρα maalox, γιατί είχα έντονη καούρα πριν πέσω για ύπνο, και κοιμήθηκα 5,5 ώρες σερί κορίτσια μου! Τελευταία μέρα σήμερα εδώ! Φτιάχνω βαλίτσα κι αύριο μεσημέρι... ξεκινάει η πιο γλυκιά αναμονή και προσμονή! Ευτυχώς έχω λίγα πράγματα να κάνω και στην Αθήνα ακόμα, οπότε θα περάσουν γρήγορα οι τελευταιές εβδομάδες.  Εχθές με πήραν και απο το μαιευτήριο και κανόνισα και το μάθημα τοκετού!!! Κοντεύουμε κορίτσια μου κι ακόμα δεν το πιστεύω πως πέρασε τόσο γρήγορα ο καιρός! Τελευταίο μπάνιο... εδώ!!!
    • Πραγματικά δε νομίζω πως αξίζει στην μπουμπού μου να έχει έναν τέτοιο πατέρα. Δεν αξίζει καν να ασχοληθώ μαζί του. 
    • Είναι απόλυτα κατανοητα όλα αυτά που νιώθετε.. περάσαμε κ μεις μια παρόμοια κατάσταση.. περίπου στις ίδιες ηλικίες με σας κάναμε εξετάσεις γιατί προσπαθούσαμε πάρα πολύ καιρό.. εγώ με κάποια μικροπροβλήματα διαχειρισιμα αλλά ο σύζυγος χαλια σπερμοδιαγραμματα.. σκέτη απογοήτευση.. κάποιοι άνθρωποι χρειάζονται περισσότερο χρόνο να συνειδητοποιήσουν αυτό που τους συμβαίνει.. και ο άντρας μου πέρασε αυτή την άρνηση που περιγράφεις ότι είναι ανίκανος κλπ (οι περισσότεροι άντρες νομίζω έτσι αντιδρούν) και επειδή στην πίεση είναι δύσκολος ο δικός μου τον άφησα να αποφασίσει μόνος του τι θέλει να κάνει.. είχε πολύ μεγάλη λαχτάρα για παιδάκι και σε εκείνη τη φάση με βοήθησε πάρα πολύ ο γυναικολόγος μου τον οποίο ο άντρας μου ακούει σαν θεό οπότε δεν του άφησε περιθώρια.. μετά από τρεις ουρολόγους πολλές βιταμίνες και διάφορα άλλα εμεις δεν είδαμε κάποια θεαματική βελτίωση.. οι θεραπείες των αντρών είναι τρίμηνες τουλάχιστον αλλά αξίζει εννοείται να δώσεις αυτόν τον χρόνο (αφού οι δικές σου εξετάσεις είναι καλές ) καταρχήν γιατί ο κάθε οργανισμός και το κάθε πρόβλημα είναι διαφορετικό και μπορεί να δείτε βελτίωση, ομως ισχύει ότι ακόμα και εξωσωματική να κάνετε ότι διορθώνεται το κάνουμε ώστε να πάμε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις... απλά χρειάζεται ηρεμία (όσο γίνεται) και να είστε ενωμένοι να αντιμετωπίσετε μαζί τις δυσκολίες γιατι όλα φαίνονται βουνό το ξερω.. εμείς τελικά κάναμε εξωσωματική, έχω χαμηλή αμη  δεν γινόταν να περιμένουμε άλλο και έχουμε το αγοράκι μας και σε πληροφορω ότι ο αρχικα αρνητικός άντρας μου με εχει φάει να κάνουμε προσπάθεια για δεύτερο και είναι ήδη έτοιμος (από μόνος του) να ξεκινήσει όλες τις εξετάσεις από την αρχή γιατί φυσικά δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται, έχουν περάσει και 3 χρόνια.. υπομονή και πίστη και εύχομαι να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο όλη η περιπέτεια σας!!!
    • Δεν θα του έκανα την χάρη να τον αφήσω έτσι.... Ας μην την βλέπει αλλά θα την αναγνωρίσει και θα δίνει ότι πρέπει για το παιδί του!!!!εγώ όχι δεν θα του έκανα αυτή την χάρη.... Γιατί δεν έγινε μόνο του το παιδί!!! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...