Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΩΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ?

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ,ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ 23 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΜΗΜΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΤΣΙΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ?

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΙΡΩΝ!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσι μου να χαιρεσαι το κοριτσι σας και μπραβο σας!!!!κατα αρχας κατα τη διαρκεια της ημερας οταν θελει να παει τουαλετα ζηταει η εσυ την πηγαινεις απο μονη σου οταν νομιζεις πως ισως θελει?Την εχεις αφησει καμια νυχτα χωρις πανα και εγινε ατυχημα η το πρωι που ξυπνας βλεπεις την πανα γεματη?Εχεις δοκιμασει να την πηγαινεις τουαλετα κοιμησμενη?

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ, ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΛΑ ΤΑ ΑΤΥΧΥΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ... ΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΣΑ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΠΑΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΣΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟΣ.. ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑΚΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΩ.. Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.....

ποπι μου οντως ειναι μικρουλα αν σκεφτεις οτι τα περισσοτερα παιδακια καθαριζουν γυρω στα 3 βεβαια εκανες καλα .Εμεις μεσα σε 15 μερες ειχαμε κψει και τσισα και κακα πισευω οτι ειναι και καθαρα οργανωνκο θεμα , εγω δνε εκανα τιποτα ιδιαιτερο εβαζα τηπανα το βραδυκαι τη βγαζαμε το πρωι στεγνη επισης να σουπω οτι οταν μαθαιναμε αντκατεστησα τις πανες με πανα βρακακι πολυ πιο ευκολο στη χρηση επισης το βραδυ τις πρωτες ημερες που την την εβγαλα σηκωθηκα και τον πηγα εγω τουαλετα μετα το εκανε μονος του .Αν στο διαστημα αυτο οταν δηλαδη βγαλεις τη πανα σου βρεξει το κρεβατακι μην τη μαλωσεις γιατι αυτο λειτουργει ασχημα στα παιδια απλα πες της οτι μεγαλωσε καιπρεπει να πηγαινει τουαλετα ειναι σημαντικος ο χειρισμος σε αυτο το θεμα ετσι ειχα μια φιλη η οποια η ορητης εβρεχε τοκρεβατι μεχρι τα 12 ειχαν κανει ενα σωρο εξετασεις και τελικα ηταν καθαρα ψυχωσωματικο .

Καταρχάς μπράβο σας που τα καταφέρατε από τόσο νωρίς :)

Βασικό σημάδι για να κόψει ένα παιδί τη βραδυνή πάνα είναι να ξυπνάει και να είναι στεγνή!! Ένας τρόπος για να τα καταφέρει και τη νύχτα να βγάλει τη πάνα είναι να τη πηγαίνεις τουαλέτα πρίν κοιμηθεί και κατά τη διάρκεια της νύχτας, να τη σηκώνεις για τσίσα. Επίσης μη της δίνεις πολλά υγρά πρίν κοιμηθεί (μπορείς να τη δίνεις το γάλα της μια ώρα πρίν τον ύπνο). Γενικά να ξέρεις ότι η βραδυνή πάνα χρειάζεται λίγο καιρό παραπάνω για να κοπεί. Πάντως μη την πιέσεις.

Και πάλι μπράβο σας!!!

Γεια σας κορίτσια,

και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω έχει κόψει την πάνα εδώ και ένα μήνα περίπου είναι 2,5 χρονών. Μερικές φορές το πρωϊ η πάνα είναι στεγνή και μερικές φορές βρεγμένη. Θα πρέπει να της δίνω το γάλα μία ώρα πριν κοιμηθεί το ξέρω αλλά έχει συνηθήσει αυτήν την διαδιακασία και δεν ξέρω τι να κάνω, πάντως το μεσημέρι κοιμάται χωρίς πάνα αλλά είναι πιο λίγες ώρες για αυτό.

Θα δούμε πάντως εμένα το λέει πλέον μόνη της για να πάει τουαλέτα. Και τώρα τελευταία πάει πιο λίγες φορές απ'ότι πριν.

B)B)B)B)

Εγω τωρα αγχωθηκα....Η δικια μου ειναι 26 μηνων και ακομα ειναι με πανες γιατι δεν ξερω πως να τις βγαλουμε.Μπραβο και ξανα μπραβο που τα καταφερες!!!Πως της το εμαθες τοσοσ μικρη?Εμενα ολοι μου λενε μετα τα 2,5 ειναι πιο ευκολο.Την αφηνω με το βρακακι της αλλα κατουραει και δεν την ενοχλει καθολου.Τα παταει κιολας μετα και γλυστραει.Τι να πω.Συμβουλη δεν μπορω να σου δωσω μονο να σου πω οτι σε θαυμαζω.

Θα σου πω πως τα καταφέραμε εμείς. Είχα ξαναπροσπαθήσει και πιο πριν αλλά τίποτα βέβαια η παιδίατρος μου είχε πει ότι είναι νωρίς ότι μετά τα τρία συνήθως κόβουν την πάνα αλλά μου είπε προσπάθησε και ότι γίνει. Εγώ το ξεκίνησα τώρα επειδή είναι καλοκαίρι και είναι πιο έυκολα.

Καταρχήν δεν της φορούσα πάνα, την έβαζα κάθε μισή ώρα αλλά είχαμε και ατυχήματα μην την μαλώσεις ποτέ απλά να της το λες με ωραίο τρόπο και να της κάνεις σαν παιχνίδι, και εμένα δεν την ένοιαζε αν λερωνόταν (να σκεφτείς και όταν φορούσε την πάνα δεν την ενοχλούσε ούτε η τσίσα ούτε τα κακά αντιθέτως δεν ήθελε την διαδικασία της αλλαγής της πάνας).

Μετά σιγά σιγά κάθε μία ώρα και όταν έπινε το γάλα μετά από κανένα δεκάλεπτο. Ααα μην ξεχάσω όταν έβαζα στο γιογιό όταν δεν μου ζητούσε στην αρχή για να κάνει τσίσα της άνοιγα το νερό και έκανε μετά χαιρετούσαμε την τσίσα ή τα κακά στην τουαλέτα φυσικά της έλεγα μπράβο και μερικές φορές την δωροδοκούσα να σου πω την αλήθεια δηλαδή της έλεγα κάνε τσισάκια για να παίξουμε.

Προσπάθησε ξανά αλλά απ' ότι ξέρω αν δεν είναι σε φάση άστο και προσπάθησε μετά από λίγο πάλι.

Καλή επιτυχία!!!!!!!!!!

κατιανα μου ευτυχως εχω ενα παρα πολυ συνεργασιμο παιδι και αυτος πιστευω οτι ειναι ο πρωταρχικος ρολος.Αλλως ενας παραγοντας ειναι οτι το κατερινακι μου αρχισε να μιλαει παρα πολυ νωρις (17 μηνων με προτασεις)και ετσι μπορουσαμε να συνενοηθουμε απολυτα.Παντως ειχα αρχισει και την εβαζα στο γιο-γιο απο 12 μηνων με την πανα της ετσι απλα να καθετε και λιγο- λιγο να το συνηθηζει . προσπαθησε το και εσυ και μην αγχωνεσαι ...ααα δειχνε τις και ενα παραμυθακι να βλεπει εικονες να ξεχνιεται και να καθεται πιο πολυ ωρα στο γιο-γιο ειναι μια να παρει φορα ,η κατερινα τα εκανε μια φορα πανω τις και μετα τελος ...

μας εμεινε το βραδυ αλλα ειμαστε σε πολυ καλο δρομο ...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ !!!! ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ ΟΤΙ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 23 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ (ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ)ΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΜΑΝΑ!!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑς... :cheer:;):P :laugh: :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...