Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΕΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ "ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩ" ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΟΙΓΩ Κ ΕΔΩ :blush:

ΕΔΩ Κ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Κ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΕ ΤΡΩΕΙ ΚΑΛΑ...ΚΑΝΟΥΜΕ 2 ΩΡΕΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ,ΠΕΡΝΩ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ

ΕΙΠΑ ΜΙΑ Η ΖΕΣΤΗ,ΜΙΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ...ΘΑ ΚΟΠΗΚΕ Η ΟΡΕΞΗ

ΣΗΜΕΡΑ Κ ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ,ΤΟΥ ΕΒΡΑΣΑ ΑΡΑΚΑ-ΚΑΡΟΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ Κ ΔΕΝ ΤΑ ΑΛΕΣΑ(ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ)...ΕΦΑΓΕ 7-8 ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΡΑΚΑ,4-5 ΛΕΠΤΕΣ ΡΟΔΕΛΕΣ ΚΑΡΟΤΟ Κ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΣΤΗΘΟΣ

ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΑΛΕΘΑ Κ ΕΤΡΩΓΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΚΑΤΙ...ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ Κ 90ΓΡ ΓΑΛΑ

ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ-ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΝΩ ΕΤΣΙ Η' ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ??ΑΛΕΣΜΕΝΟ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ Κ ΑΥΤΕΣ

ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΣΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ Η' ΘΑ ΚΑΛΟΜΑΘΕΙ Κ ΘΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ?Η' ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ?(ΟΥΤΕ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ..ΜΙΣΟ)

ΦΑΓΗΤΟ "ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ" ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ??ΑΛΑΤΙ ΝΑ ΒΑΖΩ?

Κ ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΤΗ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΚΤΟΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Κ ΦΑΡΙΝ-ΛΑΚΤΕ??

ΟΥΦ,ΑΥΤΑ :P

Δημοσίευση

καλησπέρα και απο εμένα, τα διάβασες όπως είπες και σε άλλο ποστ. Αχ αυτό το φαί είναι μια ολόκληρη επιστήμη. Πάντως με τέτοια ζέστη εσένα δεν σου έχει κοπεί η όρεξη? Εγω αυτά σκέφτομαι και όλο τη δικαιολογώ τη δικιά μου.

Προσπάθησε να του δίνεις φαγητά που του αρέσουν είτε είναι αλεσμένα είτε όχι. Σίγουρα πάντως όταν δεν είναι αλεσμένα η ποσότητα που θατρώει θα είναι λιγότερη απο ότι όταν είναι. Δοκίμασε να του λες παραμυθάκια, εγώ της βάζω τραγουδάκια που της αρέσουν και κάτι γίνεται. Επιπλέον τρώμε πάντα στο καρεκλάκι του φαγητού για να ακολουθείται και η ιεροτελεστία.

Τέλος, μπορείς απο τώρα να του δίνεις να "δοκομάζει" και δικά σας φαγητά έτσι για να αλλάζει η γεύση του απλά αυτό να μη γίνεται εις βάρος της δικής του διατροφής.

Και το απόγευμα μπορείς να του δίνεις και τοστάκι, κεκάκι ή ακόμα και μπισκοτόκρεμα για να μη βαριέται.

Καλή δύναμη :woohoo:

Δημοσίευση

ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΙΑ!!

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΦΑΓΗΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ??ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ??ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ 11 ΜΗΝΩΝ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ :)

Δημοσίευση

φαση ειναι Ντινακι!!!! Θα περασει. Τα δικα μας φαγητα μετα τον χρονο. Εγω προσπαθω να τρωμε κι εμεις σωστα και του δινω οποτε¨"ζητιανευει¨" Καλα εμας τα τρωει ολα. Ακομα και τσιγαρα! :P Μπορει να θελει να τρωει λιγο και συχνα. Μην του επιβαλλεις το διωρο. Ταισε τον και μετα απο λιγο ξαναδωστου... Κι εγω καπως ετσι κανω κι ολη μερα τσιμπολογαμε!! :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

ntina mou ta idia mou ekane kai o dikos mou otan arxise na mhn thelei alesmena .

mhn anisixeis gia thn ligh posothta

otan arxizoun na ta trwne kanonika kai oxi liomena sthn arxh trone ligoterh posothta .

meta sinithizoun kai trwne perissoterh

katabaloun prospathia gia na to masisoun kai etsi trone ligotero sthn arxh ,otan mathoun na masane pio kala trwne perissotero .

mhn anisixeis apla thelei na figei apo ta alesmena .

apo diko sas fagito dostou alla na mhn exei polu allati .....an einai otan magireueis bgale prwta tou mikrou kai meta alatise .

Δημοσίευση

κι εμενα δεν τρωει πολυ ποσοτητα ωρες ωρες

οταν εκοψε το αλεσμενο ειχα απελπιστει αλλα οπως ειπε και η αφροδιτη θελουν και εκεινα τον χρονο τους μεχρι να συνηθησουν και να μαθουν να μασανε καλα.

εγω του κανω τα δικα του φαγητα αλλα πλεον βραστα δεν πολυθελει και τρωει τα παντα(και το δικο μας φαγητο,μιας και εγω δεν βαζω πολυ αλατι)

το κακο ειναι οτι του αρεσουν πολυ τα τηγανιτα και προσπαθω να του κανω τα περισοτερα φαγητα ψητα η βραστα

ειδικα τωρα που εχει και φρεσκια ντοματουλα τρωει οτι θες!!!

για παραδειγμα την εβδομαδα που περασε δεν εφαγε τιποτα ιδιαιτερο...εφαγε 2 μερες ψαρι ψητο,φακες,γεμιστα,μπιφτεκι με πατατες,μακαρονια με κιμα και κοτοπουλο με πιπερια!!!

στην αρχη κι εμενα ετσι εκανε και τωρα που πηγε 25 μηνων εχει ξεκινησει και δοκιμαζει γευσεις.

οσο για το απογευμα εγω του δινω γιαουρτι η γαλα με κορνφλεικς η κεκακια μικρα(ατομικα)

Δημοσίευση

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΡΥΖΙ ΜΕ ΤΟΜΑΤΑ,ΚΡΕΜΜΥΔΙ,ΚΥΜΑ (ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ)Κ ΤΟΝ ΤΑΙΣΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ :dry: :silly:

ΕΦΑΓΕ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΝ ΔΩ ΠΩΣ ΧΑΝΕΙ ΒΑΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ Κ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ

ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΕ ΦΤΑΕΙ ΤΟΣΟ Η ΖΕΣΤΗ Η' ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ Ε??!!

ΑΧ ΑΠ ΤΗ ΜΙΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Κ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΩ ΨΙΛΟΑΓΧΩΘΕΙ..ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝ ΑΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ Η' ΟΧΙ :huh:

ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΝΗΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ!!

ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ...........................ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ

Δημοσίευση

Ki o dikow moy exei 3-4 meres που δεν τρωει αλλα οταν του δινουμε κομματια να τρωει μονος του, τρωει μια χαρα! Βαριουνται τα αλεσμενα φαινεται...

Γνωμη μου, αν μαΓΕΙΡΕΥΕΙς ΥΓΙΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΤΑ, ΔΙΝΕ του κι απο τα δικα σας. Ετσι μου ειπε κι ο γιατρος μου. Κι αυτες οι σουπες τους δεν υποφερονται καλοκαιριατικα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πήρα αυτό το τετράδιο για την καταγραφή των τεστ ωορηξίας από το amazon.  πολύ προσεγμένο και πολύ όμορφο.. αναμένω τις επόμενες ημέρες και τα τεστ ωορηξίας της easy Home.. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις συγκρητικά με τα hometest που χρησιμοποιούσα για ενα 3μηνο.
    • @Katiana1987 θα δοκιμάσω να περνάω και τα σκληρά φρούτα στον τρίφτη και θα σου πω... Εγώ χτες τ απόγευμα του έφτιαξα πρώτη φορά κρέμα με βρώμη...εγώ που δοκίμασα δεν μου άρεσε..δεν τα τρώω κιόλας αυτά αλλά ο μικρός την τσάκισε ...θα του φτιάξω πάλι σήμερα...έχουμε και γιατρό τ απόγευμα..δεύτερη δόση bexero ...ας ελπίσουμε να παει καλά..
    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...