Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γειά σας κοριτσούδια !

θέλω τη βοήθειά σας !

κανονικά με παρακολουθεί γιατρος εδώ στην αθήνα και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

τώρα στις διακοπές θα είμαστε Αγρίνιο και πρέπει να κανω εναν τυπικό υπέρηχο αλλα δεν ξερω κανέναν που να είναι και καλός!

μπορείται αγρινιοτοπούλες να βοηθήσετε !;;;;;;

βοήθειααααααααααα !!!!

είδα στο ιντερνετ για την ΧΡΕΛΙΑ ΜΑΡΙΑ και ΦΛΩΡΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ...

τις γνωρίζετε ;

ευχαριστώωωωω !!!!

Δημοσίευση

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΔΑΓΚΛΗ 24, 30100, ΑΓΡΙΝΙΟ, 2641022531/2641022922

ΔΑΓΚΛΗ 20, 30100, ΑΓΡΙΝΙΟ, 2641022911

Εχει και κλινικη που ξεγενναει οποτε λογικα θα κανει και υπερηχους.

Θα βρεις σιγουρα καποιον παντως.Μην αγχωνεσαι. :)

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

εχω να προτείνω μια γυναίκα γυναικολόγο, για όσες Αγρινιοτοπούλες ενδιαφέρονται, τη Χρέλια Μαρία, εχει το ιατρείο της δίπλα στο Ταμιευτήριο στην κεντρική πλατεία !

εκανα ενα ραντεβού μαζί της, και εμεινα πολύ ικανοποιημένη ! την προτείνω ανεπιφύλακτα !!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια!!! @evaa__@marinamanoulitsa Μην το βάζετε κάτω κορίτσια μου,πάμε δυνατά για τον επόμενο μήνα, θα έρθει ο καιρός που θα είναι η 1η μέρα της τελευταίας περιόδου για πολλούς μήνες 😊 Θα έρθει για όλες μας αυτή η μέρα είμαι σίγουρη 🙏 🥰 Ποιες άλλες είναι στην αναμονή? @anna_30 κ @Σοφία21 αν θυμάμαι καλά? @marinaP Με το καλό Μαρίνα μου να κάνετε την αυχενική, όλα να πάνε τέλεια!! Είσαι πραγματικά απίστευτη με μωράκια ένα στην αγκαλιά κ ένα στην κοιλιά κ οργανώνεις κ γάμο, τι αντοχές είναι αυτές μπράβο 😉
    • @KiddoΜε τα σκυλιά δεν έχω καταλάβει ακριβώς να σου πω τι παίζει. Από τη μία μου φαίνονται αδιάφορα ως προς την μπέμπα, αλλά από την άλλη δείχνουν να ζηλεύουν. Ειδικά η μεγάλη θα έρθει πάντα την ώρα που θα την έχω αγκαλιά και θα την ταΐζω, να απαιτήσει χάδι με το άλλο χέρι. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν πειράζουν τα παιχνίδια της. Δεν μπορώ να σου πω πως χάρηκαν πάντως με την άφιξη της στο σπίτι… 😂😂😂
    • Σε άλλα νέα από αυτά που συζητήσατε, έχω και εγώ πολύ μεγάλο θέμα με τα κιλά. Ενώ κάνω διατροφή με διαιτολόγο χάνω ελάχιστα. Καμία σχέση με αυτό που μου έλεγαν ότι με το θηλασμό χάνεις. Το ακριβώς αντίθετο μου είπε η διαιτολόγος. Ότι λόγω προλακτίνης είναι σαν να αντιστέκεται το σώμα στο να χάσεις. Πεινάω απίστευτα πολύ για να χάσω μισό κιλό την εβδομάδα. Όσο για το δέρμα….δράμα!!! με το που γέννησα δεν μπορούσα να βαλω καμιά κρέμα πάνω. Έτσουζε, πετούσα κοκκινίλες σε όλο το πρόσωπο και είχα τρομερή φαγούρα. Πήγα σε μία δερματολόγο και μου είπε ότι είναι ή σμηγματοροϊκή δερματίτιδα ή αρχή ροδόχρους ακμής. Μου έδωσε μια κρέμα αλλά δε μου έκανε τίποτα. Ακόμα τα ίδια χάλια έχω. Έχω κλείσει ραντεβού την άλλη βδομάδα να πάω σε άλλο δερματολόγο να δω τι θα μου πει. Τα λόχεια εμένα μου κράτησαν γύρω στον μήνα. Αν και αίμα είχα πολύ λίγες μέρες. Κάτι κιτρινίλες έιχα μετά. Πήγα και στο γυναικολόγο όταν σαράντισα και μου έκανε έλεγχο και ήταν όλα πολύ καλά. Εγώ βέβαια παρατηρώ μια πολύ μικρή ακράτεια. Την ώρα δηλαδή που νιώθω ότι θέλω να πάω τουαλέτα μπορεί να μου φύγουν κάποια σταγονίτσες. Πωπώ διαβάζω ότι γράφω και βγάζω μια απελπισία. 😂😂 Ακούγονται χειρότερα από ότι είμαι. Είμαι πραγματικά χαρούμενη που έχω το κοριτσάκι μου κι ας ειμαι χοντρή, με σπυράκια και εννοείται άλουστη!!! 😂  
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι!!! Εγώ δεν ξέρω ακόμη ποια μέρα θα την κάνω αν είναι Πέμπτη-Παρασκευή θα είναι το ιδανικό 😊 Σου εύχομαι μια θετικότατη χοριακή. Πότε σου είπε να την κάνεις?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου! Έχω πάρα πολύ καιρό και εγώ να σας γράψω, αλλά δεν ήμουν σίγουρη τι ακριβώς να σας πω. Περίμενα να μπούμε σε ένα πρόγραμμα και μετά, αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα έχουμε καταφέρει. Η μπέμπα μας είναι ένα πολύ δύσκολο μωρό… Κυρίως με το θέμα του ύπνου. Τα βράδια μπορεί να κοιμηθεί 6-7 ώρες συνεχόμενα αλλά όχι κάθε μέρα. Τη μία θα κοιμηθεί 6 ωρεσ και την άλλη ανά 2 h θα ξυπνάει. Το πρόβλημα όμως είναι μέσα στη μέρα. Δεν κοιμάται σχεδόν καθόλου. Ενώ φαίνεται ότι νυστάζει και κοιμάται σε κάποια φάση στα χέρια με το που πας να την αφήσεις κάτω ξυπνάει και κλαίει. Τινάζεται μέσα στη φωλιά και δεν ηρεμεί αν δεν την σηκώσεις. Εννοείται η αϋπνία της φέρνει υπερένταση και τα απογεύματα μετά τις πέντε περνάμε πολύ δύσκολα. Εγώ πέφτω μαζί της για ύπνο σχεδόν κάθε μέρα στις εφτάμιση γιατί δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Εντωμεταξύ μου το λένε όλοι οι γύρω μου ότι είναι πολύ δύσκολο μωρό και δεν είναι έτσι συνήθως τα μωρά και αυτό είναι κάτι που με στεναχωρεί πολύ.  Ούτε η βόλτα της αρέσει. Είναι σαν να μην βολεύεται πουθενά. Μέχρι τώρα είχα δοκιμάσει με το αυγό και στα 10 λεπτά έκλαιγε. Τώρα κλαίει με το που την ακουμπήσω στο αυγό. Δοκίμασα και την καλαθούνα και το ίδιο. Τολμήσαμε κι εμείς και πήγαμε ένα ταξιδάκι τώρα για την 25η Μαρτίου και πραγματικά μου βγήκε ξινό. Μέσα στο καρότσι μόνο έκλαιγε και σταματούσε μόνο όταν εξαντλούταν. Μέσα στο αυτοκίνητο το ίδιο. Ευτυχώς είχα πάρει και τον μάρσιπό μαζί και κάπως εκεί βολεύτηκε.Όπως καταλαβαίνετε φύγαμε άρον άρον. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι ένα μωρό που κάθεται και ρεμβάζει μόνο του γιατί η δικιά μου το κάνει για ελάχιστα λεπτά. Δεν έχω καθόλου βοήθεια και κάθε μέρα περιμένω να φτάσει το απόγευμα να γυρίσει ο άντρας μου να με ξεκουράσει για 1 h.Την αγαπώ πάρα πολύ και δεν θα το άλλαζα με τίποτα, αλλά ώρες ώρες με πιάνουν σκέψεις ότι εγώ κάνω κάτι λάθος και με παίρνει από κάτω. Οποιαδήποτε συμβουλή καλοδεχούμενη!!! Στα θετικά είναι ότι έχει εδραιωθεί ο θηλασμός. Κάνουμε αποκλειστικό. Χθες την ζύγισα 5.100 και είναι δύο μηνών και τριών ημερών. Σήμερα θα πάμε και στην παιδίατρο για το πρώτο εμβόλιο.      
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...