Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!

ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!

29/07/10 11:00

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 12 ΩΡΩΝ!!

ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΗ!!ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΤΡΕΛΛΑ!!!

ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΣΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ!!ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΟΓΩ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΤΟΚΕΤΟΥ!!ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΑΡΚΕΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΟ!!Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ!!ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΩ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΜΟΥ!!ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑ ΠΙΣΩ ΜΟΥ!!

ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Τ'ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ(ΞΥΡΙΣΜΑ..ΚΤΛ)ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΟΡΟ!!ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 2 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ!!!ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΕ!!Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ!!ΜΑΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΑΣ!!!ΟΛΑ ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΣΑΣΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ!!!

ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΕ!!Η ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ Μ'ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΕΙ..ΝΥΣΤΑΖΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΕΧΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!!ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΩΣΠΟΥ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ!!ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΕΝΤΟΙΝΟΙ ΠΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΥΠΟΦΕΡΤΟΙ..ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!!ΜΕ ΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΙΑΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΠΝΟΕΣ-ΕΚΠΝΟΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΘΗΣΕΙΣ!!ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΞΩΘΗΣΗ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΟΡΘΙOΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ!!ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ ΜΟΥ!!!ΔΑΚΡΥΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ!!!ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΝ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΩ!!!!ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΗΝ ΣΦΙΞΩ ΤΟΣΟΣ ΔΥΝΑΤΑ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΓΑΝ!!!ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΓΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΙΣΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ!!!ΑΧ ΤΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ..ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!!ΚΑΙ ΝΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!!ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!!!

ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΝΟΙΩΣΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΕΝΗ!!Μ'ΕΤΟΙΜΑΖΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ..ΓΥΡΙΖΩ ΤΟΥ ΛΕΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΜΕΤΡΑΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ JΑΝΑΕΦΕΡΝΑΝ!!

3480 50 ΠΟΝΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ!!ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ!!!

ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΗΡΕΜΟΥΣΕ ΗΤΑΝ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΠΗΓΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΧΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΙΤΣΑ ΜΟΥ!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΕΣΠΑΣΕ ΞΑΝΑ.....ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ!!!ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ!!

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ Σ'ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ!!ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΕΡΘΗΚΕ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΙΑ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ(Κα ΔΕΣΠΟΙΝΑ)..ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ,ΣΕ ΟΣΕΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΑΣ.

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ. Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ!! ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗ ΖΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ!!!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟΙ ΟΙ ΓΙΟΙ ΜΑΣ ;) .

Δημοσίευση

Αχ κοριτσάκι μου..............

Πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός όμως..............

Πότε......."γκαστρώθηκες"...............

Πότε γέννησες...........

Να σου ζήσει γλυκό μου Βικάκι η μπεμπίτσα σου!!!!!!!!!!!

Υπέροχη περιγραφή!!!!!!!!!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

τι συγκινητικο...πολυ ομορφη περιγραφη..την εχω ζησει πολλες φορες απο κοντα οχι σαν παθουσα αλλα ως βοηθος μαιασ οταν εκανα πρακτικη..οι αλλες γεννουσαν εγω εκλαιγα..να χαιρεσαι το κουκλακι σου να ναι γερο και δυνατο και εσυ μαζι του.. :):):):)

Δημοσίευση

να σου ζησει κοριτσακι μου η κορουλα σου!!!!!!!!!να ειναι παντα γερη!!!και τα καλυτερα ευχομαι και για τον δημητρακι σου!!!!!να εισαστε παντα τοσο ευτυχισμενοι οσο και τωρα!!!!!καλη λοχεια να εχεις!!!!!!!!

Δημοσίευση

βικυ μου χαρηκα παρα πολυ που πηγνα ολα καλ..

να σου ζησει η μπεμπουλα σου!!!!!!!!

πως του φανηκε του μικρου σου αντρακι το νεο μελος?/?

καλη λοχεια κ περαστικα..

επιτελους εβγαλες κ τις οροσειρες τα τικερακια :P:P:P

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΨΥΧΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!THOULI ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΕΞ'ΑΡΧΗΣ ΞΕΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΦΕΡΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ..ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΟΟΟΟ!!ΠΑΡΟΛ'ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΖΗΛΕΥΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ!!ΚΛΑΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ,ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ!!ΕΝΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΑ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ!!ΧΘΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΕΠΤΑ ΛΕΕΙ 'ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙ'ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ!!ΕΛΠΙΖΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΕΤΣΙ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Α ξεχασα να σας πω εγω κανονικοτατα τον ξεματιαζω. Δηλαδη εχει τυχει να χτυπιεται ανευ λογου και σε τελικη αναλυση λεει το αγορι μ θα παρω τη μανα μ να τον ξεματιασει και μετα απο λιγο ηρεμει. Παιρνει και η πεθερα και λεει εμ βεβαια ειχε ματι το παιδι το ειδα εγω. 🤣🤣🤣
    • @Katerinioo μου εχω και γω πολλους μυοσκελετικους πονους δηλαδη σε καταλαβαινω. Αν θυμαμαι καλα εσυ ειχες ενοχλημα και κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης αναμεσα στα ποδια δηλαδη σε κοντινο σημειο με το ηβικο. Πιστευω θα υποχωρησει με τον καιρο και με την ενδυναμωση π θα επανελθει στην περιοχη δωσε λιγο χρονο. Για να σ δωσω κουραγιο εγω ειμαι χρεπι ποναει μεση και γονατα εχω ανησυχησει καπως. Κατι στιγμες με το ζπρι αηκωνομαι ορθια. @Diwni και ο δικος μου σημερα μας προβληματισε τ απογευμα, πολυ κλαμα αλλα υπαρχουν κι αυτα τα ακατανοητα που εξηγουνται με το κλασσικο οτι «ειναι μωρο και κλαιει αναποφευκτα». Η κινηση με το καροτσι αλλα και το μαρσιπο ειναι δυνατα οπλα και το στηθος υπεροπλο. Παντως αν ειναι να κανει καποια την αρχη με τις επαφες, αυτη πρεπει να εισαι εσυ π εισαι πιο εμπειρη εγω ψιλοφοβαμαι. Μου ξαναβγηκαν υγρα ρε κοριτσια ροζ και καφε και ξαναεβαλα σερβιετακι. Και μαλιστα δεν ειναι βλεννες ειναι σαν νερουλα οποτε απλωνονται. Το χω παραχεσει και γω ολη μερα σηκωνω τα παντα κανω και δουλειες κλπ. 
    • @Katerinioo αρκετα??? Πλακα μας κανεις? Μονο αρκετα? Εμενα τα απογεύματα με ζοριζει καπως κ νιώθω ψόφια οχι να ηθελε κ ολη μερα αγκαλια. Πολύ δύσκολη φάση περνατε. Μήπως τ ενοχλει τ γαλα? Του φερνει πονακια κ αέρια μηπως? Μακάρι να στρώσει γρήγορα. Δ μπορω να καταλάβω ακριβώς που νιωθεις ότι πονας. Εγω μερικες φορες νιωθω πονο χαμηλα στα κοκκαλα στο ισχύο. Όπως όταν ανοίγε στην εγκυμοσύνη. Καμία φορά οταν σηκώνομαι νιωθω να κάνει κάτι σαν κρακ κρακ, σαν τριξιμο. Κορίτσια εμενα τελικά την πιανει μια ανησυχια τ απογεύματα. Άλλοτε πιο χαλαρή Άλλοτε πιο έντονη. Χθες ψοφησαμε. Σήμερα ήταν πιο χαλαρά. Ισως βοήθησε π την έβαλα κ στο μαρσιπο όταν ξεκίνησε τ χαζα της. Κ όταν λέω χαζα να εξήγησω, ξεκιναει κλαιει, τη σηκώνω, σταματαει κ μετα απο λίγο τ ίδια, την βαζω στηθος πινει πινει κ μετα ξεκιναει τ κλάμα, τη σηκώνω αγκαλια, την κουνάω, την αφήνω κατω κτλ,  δ βολευεται πουθενα. Σήμερα μόλις ξεκίνησε την έβαλα στο μαρσιπο κ τέλος. Μεχρι κ σκουπα εβαλα μ αυτήν πάνω μου. Φανηκε να της αρέσει.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...