Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΧΩ ΠΟΛΥΚΙΣΤΙΚΕΣ ΟΩΘΗΚΕΣ...............


muriam

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΚΟΨΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΛΙΠΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΕΜΠΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥΚΙΣΤΙΚΕΣ ΟΩΘΗΚΕΣ Κ ΓΕΜΙΣΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΧΩ Κ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΠΥΡΑΚΙ ΜΙΚΡΟ Η ΤΕΡΑΣΤΙΟ.ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ Κ ΤΙΝ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ?ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ. :( ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥΚΙΣΤΙΚΕΣ Η ΕΙΧΕ Κ ΕΙΧΕ Κ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΗΣΕ ΜΕ ΚΡΕΜΕΣ Κ ΠΟΙΕΣ?Η ΑΝ ΠΗΓΕ ΣΕ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ Κ ΑΝ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ :) ΦΙΛΑΚΙΑ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):):):):):):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ Κ ΣΠΥΡΑΚΙΑ Κ ΛΙΓΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΣΤΟ ΠΙΓΟΥΝΙ Κ ΚΑΝΩ ΛΕΙΖΕΡ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΕΥΤΗΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ.ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα καλή μου!! Και εγώ έχω πολυκιστικές. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις κρέμες της climique και vishy.. Εγώ που είχα σπυράκια εμπιστευόμουν μόνο τα προιόντα της clinique και τώρα δεν έχω ούτε ένα. Μπορείς να τους επισκεφτείς σε ένα κατάστημα για να δουν την περίπτωση σου και να σου προτείνουν την κατάλληλη κρέμα για εσένα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!!VISHY ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΙΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΚΡΕΜΑ.ΘΑ ΠΑΡΩ 1ΚΛΙΝΙΚ ΝΑ ΔΩ ΜΗΠΩΣ ΗΡΕΜΗΣΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα. Εχω κι εγώ πολυκυστικές και πέρασα τη φάση με τα σπυράκια και τις κύστες σε πρόσωπο και λαιμό. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά πιστεύω ότι δεν αντιμετωπίζεται το θέμα με κρέμες γιατί πολύ απλά είναι ορμονικό. Άλλαξα πολλές και ακριβές εταιρίες εκείνη την περίοδο χωρίς αποτέλεσμα όμως. Εγώ φαντάσου ότι κατάλαβα ότι έχω πολυκυστικές πολύ αργότερα και αφού τα σπυράκια εξαφανίστηκαν από μόνα τους.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...