Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου σήμερα έχω τα γενέθλια μου και κερνάω όλες της κοπέλες του mammyland τούρτα άντε ελπίζω να μου χαρίσει ο θεός και σε μένα ένα σποράκι

ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ

Πολύ ωραίο το τραγούδι

Δημοσίευση

μαιρη3 έγραψε:

τιτινακι μου πολυ γλυκο τραγουδι!!!σε ευχαριστουμε πολυ!!! :kiss::kiss::kiss: ευχομαι σε ολες μας τα καλυτερα!!!!!θα τα καταφερουμε κοριτσια σε ολα θα τα καταφερουμε αρκει να μη χανουμε τη πιστη μας!!!!

Έτσι είναι θα τα καταφέρουμε και θα έρθει ο πελαργός :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εντάξει μάλλον είναι ο μήνας των αγοριών 😊 @Evitakious κι εγώ το ίδιο όχι μόνο δεν έχω αγοράσει για το μωρο αλλά ούτε καν έχω δει τι υπάρχει στην αγορά από φόβο...να φανταστείς ακόμα και για μένα φοβόμουν να πάρω ρούχα εγκυμοσύνης που αναγκαστικά έπρεπε για να χωράω..
    • Καλημέρα, κι εγώ το είχα πει στην 13η βδομάδα στην εργασία μου. Τώρα είμαι 17 εβδομάδων και εφόσον είναι δεύτερη εγκυμοσύνη η κοιλιά φάνηκε από τις προηγούμενες βδομάδες. Κι εμάς αγόρι μας είπαν , έχουμε ήδη μια κόρη, αλλά λέω συνέχεια κ αν αλλάξει; Με έβαλε τελικά να με δει η γιατρός μου τη Δευτέρα οπότε θα το ξαναδούμε και σε ένα μήνα έχω την Β΄  επιπέδου. Ακόμη όμως δεν κοιτάζω ρούχα ή να πάρω κάτι γιατί φοβάμαι για γρουσουζιά. Μπορεί να είναι και χαζό αυτό που λέω αλλά έτσι νιώθω...
    • Η επαφη μαλλον εννοεις οτι εγινε γιατι οντως δεν ειναι πολυ ξεκαθαρα αυτα που γραφεις. Τα τεστ πρωιμης ανιχνευσης συνηθως δειχνουν καποιες μερες πριν την περιοδο. Οσο για τα συμπτωματα δεν καταλαβα αν ολα αυτα θεωρεις οτι ειναι συμπτωματα εγκυμοσυνης η της περιοδου γιατι αυτα μοιαζουν και επιπλεον οι ζαλαδες και οι ανακατωσουρες λογω εγκυμοσυνης δεν ξεκινουν τοσο νωρις πριν την καθυστερηση συνηθως εμφανιζονται αργοτερα..
    • @Sia A μου γλυκιά, όλα να πάνε καλά εύχομαι, να είναι περαστικό. Και το ότι δεν έχεις αίμα πλέον και μόνο καφέ, εύχομαι να είναι καλ΄ό σημάδι. Όποτε έχεις χρόνο και έτσι κάπως λίγη διάθεση γράφε μας τα νέα σου. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...