Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ο γιοκας μου... Δεν το ειδα. Ουτε ξερω πως εγινε. Που το βρηκε... Την μια στιγμη τον κοιταζα και την αλλη τον ειδα να το μασουλαει. Χριστε μου!!!!! Τρομαξα τοσο. Ειμαι ρακος. Του προκαλεσα εμετο. Τα βγαλε ολα. Πηρα τον παιδιατρο και του εδωσε εμετικο. Ξανακανε. Του καναμε ¨"πλυση στομαχου¨" Το μαναρι μου... Γελαει συνεχεια... Νοιωθω φριχτη μαμα.. Δεν το ειδα... Πως εγινε...

• Απαντήσεις 50
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αχ βρε κοριτσακι μου σε ολες μας μπορει να συμβη...αυτο δεν σε κανει φριχτη μανουλα... εχουμε ακομα να δουμε λαχταρες απο τα αγγελουδια μας...περαστικουλια στον μικρουλι σου και ενα γλυκο φιλι απο μενα :kiss:

Δημοσίευση

εσενα εφαγε τσιγαρο εμενα περασε στο διπλανο μπαλκονι με κενο στον τοιχο του..με κινδυνο να πεσει.. ξερεις ποσο φριχτη μανα νιωθω..το νιωθεις και εσυ!!!

αλλα δεν νομιζω πως ειμαστε..ισα ισα ξερουμε ποσο τα αγαπαμε αλλα ειμαστε ανθρωποι..

νιωθω τοσο χαλια οσο και εσυ αλλα πρεπει να συνελθουμε τωρα γιατι εχουμε πολλααααα τετοια παρομοια ακομα να αντιμετωπισουμε απο εδω και περα. :(

αντε χαμογελα τωρα ναι?? :):)

Δημοσίευση

Αχ βρε κοριτσια... Μολις εφυγε ο γιατρος. Ενταξυ ειναι λεει. Ακουσε την καρδουλα του.. Αν ετρωγε 2-3 θα πεθαινε. Εφαγε περιπου το 1 τεταρτο. Του το βγαλα απο το στομα αλλα ειχε ηδη καταπιει καμποσο. Αφου στον μεγαλο εμετο μετα απο το εμετικο σιροπι εβγαλε κομματι.. Αφηστε που κοντεψα να το πνιξω που ειχα χωσει τοσο βαθυα το δαχτυλο κι αυτο δεν εκανε εμετο με τιποτα.... Τα; καταφερα δινοντας του νουλακ που του καθετε ψιλοβαρυ και ξαναβαζοντας δαχτυλο. Καμια μανουλα να μην το παθει αυτο Παναγιτσα μου...

Σωσω οχι γοπα. Ολοκληρο τσιγαρο. Προφανως ειχε πεσει απο πακετο και δεν το πηρα χαμπαρι και σκουπιζω και 3 φορες την ημερα. Καπου θα ειχε χωθει και δεν το βλεπα...

Τι στεναχωρια θεε μου...

Δημοσίευση

εσενα εφαγε τσιγαρο,βενη εσενα περασε στο κενο..εμενα που ειχει η πεθερα μου τη μικρη στη θαλασσα και την πλακωσε κυμα και εψαχνα το παιδι 4 δετρετολεπτα σε θολα νερα προχτες;;;

να επιπλεει το σωσιωβιο και το καπελακι και μωρο..πουθενα..

αλλα το βρηκα..και δεν εκλαψε καθολου..

Δημοσίευση

:ohmy: ηρωακι η μπεμπουλα σου!!!

Βενι μου πως το κανε αυτο? Παναγιτσα μου!!! Τρομαξα και μονο με την σκεψη. Τωρα εφυγε η ενταση και εχω ενα πλακωμα και νυστααααααζωωωω. Αλλα θελω να χω τον νου μου.

Δημοσίευση

χμμ τοσο σοβαρο το θεμα με το τσιγαρο?δεν το ηξερα...ποιος καπνιζει στο σπιτι?να το κοψει!!!!!

Βενι μου δεν φταις εσυ,εγω φταιω που δεν τον προσεχα τον μικρο...επανορθωσα ομως ε? :)

Σωσω χαρας στην ψυχραιμια σου!τωρα που το σκεφτομαι νομιζω οτι σε ειδα στο Μπειγουτς Χαβαη στον Αλφα εχθές!

Αντε περασε τωρα ,δωστε τα ενα φιλακι κ βαλτε τα γ νανι!!!

Δημοσίευση

αμαν ρε σωσω και εσενα?? :blink::blink::blink: τι στο καλο πια! :S:ohmy::ohmy:

αμαν βρε τρις αφου ολα ειναι καλα..και εω ψυχοπλακομα εχω τωρα..

γιωτα μου τι εφταιγες ρε συ πλακα κανεις???? καλα που περασες να τον παρεις.. :kiss:

αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι οτανε ιμαι με κοσμο..ξεχνιεμαι..και τον χανω απο τα ματια μου..οπως στο παρκο..πρεπει να ειμαι πολυ βλαμμενη :angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Δημοσίευση

Αχ βρε αγάπη μου τι ήταν αυτό που πέρασες..

Τι να πω,άλλο κακό να μη σας βρει... :(:(:( Καταστενοχωρήθηκα...

Το δίδαγμα βέβαια είναι να εξαφανιστεί κάθε δείγμα τσιγάρου απο το

σπίτι..Μια καλή ευκαιρία να το κόψετε ΟΛΟΙ!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Μ αρεσε οπως το ειπες "πρεπει να μαι πολυ βλαμμενη" χαχαχαχα. Μου φτιαξατε το κεφι βρε κοριτσια... Παντως φυσιολογικο ειναι αυτο. κι εγω αποσυντονιζομαι με πολυ κοσμο...

Δημοσίευση

mummydi έγραψε:

Αχ βρε αγάπη μου τι ήταν αυτό που πέρασες..

Τι να πω,άλλο κακό να μη σας βρει... :(:(:( Καταστενοχωρήθηκα...

Το δίδαγμα βέβαια είναι να εξαφανιστεί κάθε δείγμα τσιγάρου απο το

σπίτι..Μια καλή ευκαιρία να το κόψετε ΟΛΟΙ!!!!!!!!!!!!

ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!! Ο παιδιατρος ειπε οτι καμια φορα και μισο τσιγαρο μπορει να σκοτωσει!!! Οποτε οποιος θλει να καπνισει 2 τετραγωνα παρακατω και τα τσιγαρα του στον γειτονα!!
Δημοσίευση

Νομίζω πως τα παιδιά επειδή βάζουν τα πάντα στο στόμα, τρώνε πολύ περισσότερα από αυτά που βλέπουμε.Ενίοτε και σιχαμερά.

Παράδειγμα . Εγώ μικρή είχα φάει φιστίκια ολόκληρα με το τσόφλι. Τα βρήκαν οι γονείς μου στην πάνα μου.

Μωρό γνωστής μου έφαγε την παραμανίτσα με το φυλακτό. Το βρήκε ανοιχτό στην πάνα της.

Πιστεύω ότι τα (μας) φυλάει ο Θεός.

Δημοσίευση

ελα κοπελα μου το εχω παθει με το Σταυρο οταν ηταν 13 μηνων τοτε ανεβηκε στοκαναπε απο κει εφτασε στο Πασο ερειξε οτιειχα επανω και εκει ηταν καιτο πακετο με τα τσιγαρα δνε τα ειδα επειδη εμεις βγαιαμε μπαλκονι για τσιγαρο καποια στιγμη εκει ποκαθομουν με τη κορη της γειτονισας και βλεπαμε τις νυμφες σε dvd μολις ειχε βγει ξαφνικα ακουω κλαμα και βηχα να φανταστεις ηταν ακριβως μπροστα μου και επαιζε με τα παιχνιδακια του τρεχω ανοιγω το στομα ελειπε οπως λες το 1/4 του τσιγαρου ευτυχως ηξερα οτι το τσιαρο κανει πολυ κακο προκαλει εγκεφαλιτια αν δνε το προλαβεις θελει οποσδηποτε πληση και δεν μιλαμε για γοπα αλλα για τσιγαρο περνω τηλ . τη παιδιατρο γρορα μολεει στο νοσοκομειο ο ανταρς μου γυριζε απο τη δουλεια τον παιρνω και του λεω ελα να παμε το μρο στο νοσοκομειο χωρις να του πω τιποτα αλλο κλεινω το τηλ. ερχετε τον βεπει που γελαγε και μου λλει καλα ειναι κανε το γαλα εγω επεμενα τι η παιδιατρος ηταν απολυτη να παμε νοσοκοειο παιρνει ο αντρας μου τηλ. τη παιδιατρο καιτου λεει φτασατε στο νοσοκομειο ; οχι της λεει απαντηση της ηταν η εξης :εχεις μιση ωρα να σωσωεις τοπαιδι σου.Δεν ξερω ειλικρινα πως φτασαμε στη παιδατρικη του τζανειου απο Αιγαλεω ποσα κοκκινα φαναρια φτασαμε και με το που μπαινω μεσα και λεω στο σεκιουριτα εφαγε τσιγαρο με εβαλε κατευθειαν μεσα τη πλυση την κανανε μπροστα μου επειδη την ιδια στιγμη εφτασε ενα τριχρονο παιδακι πουειχε πιει misulid δεν υπαρχει πιο οδυνηρο πραγμα να βλεπεις το μωρο σου να υποφερει ενα 24ωρο μας κρατησανε νοσηλεια και δνε εφτανε αυτονα εχεις το καθε ασχετο να σου λεει βλακειες τοτε ειχα τσακωθει με ολους θυμαμαι ευτυχως ειχε καλη καταληξη.δεν εχει να κανει με το αν καποιος καπνιζει η οχι κακα τα ψεματα δεν νομιζω κανεις να θελει να προκαλεσει το κακο του παιδου του η το εγγονου του η του ναιψιου του απλα θελει ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΣΗ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΨΗΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΙΚΑ .

Δημοσίευση

ναι βρε Αννα μα δεν μου απαντησες....τι μαρκα?χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Βενι αοπο την πολλη παρεα με εμενα τη βλαμμενη λες να κολλησες?μωρε γ τον Φιλιππο σκαρφαλωνα κ στο Εβερεστ ,οχι μονο στα καγκελα του τριτου ορόφου!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...