Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια!!!

Σήμερα είχα το πρώτο ραντεβού με το γιατρό. Μου είπε πως είμαι 5 εβδομάδων και 3 ημερών. Είδαμε το σάκο αλλά δεν ακούσαμε τη καρδιά. Ο γιατρός είπε πως είναι φυσιολογικό για 5 εβδομάδων και μου έκλεισε ξανά ραντεβού για τη Δευτέρα για να δούμε αν θα ακούσουμε τη καρδιά.

Ανυσηχώ πολύ γιατί το Φλεβάρη είχα παλίνδρομη. Είχε καμία σας πάει στο γιατρό 5 εβδομάδων έγκυος και είχε ακούσει τη καρδιά?

Το ξέρω πως δεν μπορώ να κάνω τίποτα παρά να περιμένω να περάσουν οι μέρες και να ξαναπάω στο γιατρό.

Δημοσίευση

Εγώ άκουσα καρδούλα όταν ήμουν 7 εβδομάδων. Πήγα πρώτη φορά στον γιατρό όταν ήμουν στην 6η εβδομάδα και δεν την ακούσαμε γιατί η σύλληψη είχε γίνει 3 μέρες αργότερα. Μην σε αγχώνει καθόλου - συνήθως αυτό κάνουν οι γιατροί. Θέλουν μάλλον να μας τρελένουν περισσότερο!! Όλα καλά θα πάνε - να είσαι ήρεμη. Ελπίζω την Δευτέρα να της ακούσεις και να επιβεβαιώσεις τα ευχάριστα. Καλή εγκυμοσύνη να έχεις.

Δημοσίευση

geia soy basia eimai h gevrgia k xarhka me ta nea soy.σημερα μπηκα στην 6 εβδομαδα κ εχω ενα κοριτσακι 3.5 χρονων κ μετα απο αυτο 3 παλλινδρομες οποτε σε καταλαβαινω.δεν μπορω να σου κρυψω οτι φοβαμαι την παρασκευη εχω ραντεβου για να ακουσουμε καρδουλα μακαρι να πανε ολα καλα γιατι δεν θα αντεξω κι αλλο χτυπημα.τις 2 πιο προηγουμενες φορες την ειχα ακουσει πολυ νωρις οσο εισαι τωρα εσυ,εξαρταται απο το εμβρυο συνηθως ακουγεται στην 6 με 7 εβδομαδα.ευχομαι να πανε ολα καλα κ εδω ειμαστε φιλακια

Δημοσίευση

Georgia,

Σου εύχομαι όλα καλά την Παρασκευή και το Μάρτιο να δεχτείς το νέο σου μωράκι. Καταλαβαίνεις πολύ καλά τι περνάω και την αγωνία που έχω, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από υπομονή και να ευχόμαστε για το καλύτερο.

Την Παρασκευή ενημέρωσε μας πως πήγε το ραντεβού με το γιατρό.

Καλή επιτυχία!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Χμ... Την ίδια μέρα τα έκανες και τα 4?  Ποια μέρα του κύκλου είσαι; Είδες αίμα τελικά;
    • Εγω με καισαρικη γεννησα εκει πριν εναν χρονο. Ευχαριστημενη ειμαι καθαρα και περιποιημενα ολα και το δωματιο (δικλινο) πολυ καλο. Τις μαιες τις φωναζαμε οποτε θελαμε κατι αλλα καποιες φορες αργουσαν να ερθουν και βεβαια αναλογα τον ανθρωπο καποιες ηταν πιο ψυχρες καποιες πιο βοηθητικες και υποστηρικτικες. Με το καλο το μωρακι!
    • Ναι αυτά είναι ωραία ψώνια όντως και σε βάζουν και στο κλίμα για τα καλά κ είναι ευχάριστα!!Και εγώ από εμβρυολόγο γύρισα, τα μικρά η διαφορά ανέβηκε πάλι στο 16% 770g το ένα και 645g το μικρούλι, τα ντοπλερ κλπ μετρήσεις είναι όλα οκ κ όργανα κ αμνιακό υγρό που αυτό μας νοιάζει, την ρώτησα εγώ αν μπορεί να ξανά πέσει η διαφορά βάρους και είπε αν στο μετρήσει ο Χ τ΄ώρα μπορεί να στο βγάλει 12% κ ο Υ 18%,, είναι σχετικές και οι μετρήσεις κ ανάλογα τη θέση κλπ, δε κοιτ΄άμε λέεο μόνο το βάρος εμείς μας νοιάζουν κ τα ντοπλερ κ όλες οι ροές να είναι οκ, το μικρούλι θα ναι πάντα πιο μικρούλι μ λεέι φαίνεται και λόγω θέσης επειδή είναι πλάγια πρόσφυση στον πλακούντα κ ένα να είχες αν ήταν σ αυτή τη θέση θα έπαιρνε πιο αργά βάρος. Τα παρακολουθούμε και αναλόγως θα πράξουμε,λογικά το πιο μικρό θα καθορίσει τη βδομάδα που θα πρέπει να γεννήσω. Οκ κρατάω το όλα μια χαρά για την ώρα και εύχομαι να παραμείνουν για πολλές βδομάδες ακόμαμ όλα οκ!!
    • Αυτά που λες μου ακούγονται για σημάδια τοκετού 😊 Με το καλό! Κι εγώ ελπίζω να μην σε ταλαιπωρηθείς αυτή τη φορά!  Θα περιμένουμε νέα σου ❤️
    • Α κοίτα αφού θες καισαρική, πήγαινε καλύτερα στο δημόσιο. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχεις πιστεύω καθότι χειρουργείο (ας απαντήσει και καμία κοπέλα με καισαρική στο δημόσιο). Στο ιδιωτικό συνήθως πας γιατί μπορείς να γεννήσεις με τον γιατρό σου και τη μαία σου. Μετά τα δωμάτια οκ, και στο δημόσιο καλά είναι για 2-3 μέρες. Αν επιτρέπεται πώς και θες να γεννήσεις με καισαρική;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...