Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ξεπαγωσα το γαλα αλλα το μωρο κοιμηθηκε..το πεταω?

Recommended Posts

Κοριτσια μου για αλλη μια φορα θελω τη βοηθεια σας! :cheer:

η μπεμπουλα μου βγηκε χθες απο το νοσοκομειο και κατευθειαν την εβαλα στο στηθος και ξαναθηλασε. το πρωι ομως ξυπνησε στις 4:45 και απο τοτε κοιμηθηκε πριν 10 λεπτα..την ειχα συνεχεια στο στηθος ηρεμουσε κοιμοτουνε με το που την εβαζα στην καλαθουνα γινοτανε χαλασμος. :dry: σκεφτομαι μηπως εχει κολικους..απο την αλλη σκεφτηκα μηπως δεν τρωει αρκετο φαγακι μιας και εχει ξεσυνηθησει το θηλασμο..ομως το πρωι εκανε κακακια της 3 φορες και την γεμισε κιολας την πανα..οχι τιποτα ψιλολογια!! :P:P:lol: αρα αποκλειεται να μην τρωει καλα :unsure:

τωρα ομως εκλαιγε παλι και λεω μηπως δεν χορταινει και εβγαλα και της ξεπαγωσα απο το γαλατακι το δικο μου σε μπεν μαρι..αλλα την ειχα στο στηθος ολη αυτη την ωρα και τωρα κοιμηθηκε..το γαλα αυτο τωρα το πεταω?? το εβαλα στο ψυγειο καλου κακου μεχρι να μου πειτε τι να κανω!

σας ευχαριστω πολυ πολυ εκ των προτερων!! :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κικιτσα χαιρομαι που ξαναεπιασε θηλη η μικρη..μπραβο το κοριτσακι μου..

δε κανει μια να το ζεσταινεις κ μια ψυγειο..

πεταξε το..

γιατι δινεις μπουκλι δικο σου????/

βαλτην κατευθειαν στηθος..

θουλη μου σ'ευχαριστω για την αμεση απαντηση..

στο στηθος τη βαζω απλα ηθελα να δω αν θα φαει (απο τις 4:45 μεχρι τις 12:10 σχεδον συνεχεια στο στηθος την ειχα)..μηπως κλαιει απο πεινα..αλλα τελικα μαλλον απο κολικους ειναι :(

Κικίτσα καταρχήν χαίρομαι που είστε πάλι στο σπίτι σας :)

εγώ όταν το ζέσταινα το κρατούσα μέχρι μισή ώρα και αν δεν το έπινε το πετούσα. Απότι ξέρω δεν κάνει να το βάλεις στο ψυγείο και να το ξαναζεστάνεις. Τι σας είπαν τελικά από το νοσοκομείο?

να σου ζήσει η μπεμπούλα.....το γάλα το πετάς.....έτσι κάνουν τα μωράκια μέχρι να βρουν τον ρυθμό τους!!!!

αχ αυτή η καλαθούνα μας "χάλασε" εμάς: συνήθισε σε αυτήν, η οποία κουνιέται κιόλας, και όταν την βάλαμε στην ωραία της κούνια με το σωστό στρωματάκι, δεν ήθελε και δυσκολεύτηκα πολύ μέχρι να συνηθήσει......η συμβουλή μου είναι το παιδί από την αρχή στην κούνια του, ούτε καλαθούνες ούτε πορτ μπεμπέ κ.λπ.!!!!

ουρολοιμωξη ειχε η μπεμπα τελικα. τωρα το μονο που μας μενει ειναι να κανει μια κυστο-ουρηθρεογραφια για να δουν αν εχει παλλινδρομηση ουρων και προκληθηκε απο αυτο..στο παιδων μου εκλεισαν ραντεβου 6/9 και μεχρι τοτε πρεπει να πεινει καθε βραδυ αντιβιωση για να μην ξαναπαθει ουρολοιμωξη (σε περιπτβση που εχουμε παλλινδρομηση)..και αν οντος εχει παλλινδρομηση θα πρεπει να πεινει αντιβιωση για ενα με δυο χρονια. βεβαια θα ψαξω να δω μηπως μπορω να την κανω πουθενα αλλου πιο νωρις..να μην πεινει αντιβιωση χωρις λογο το μωρο.

το γαλα δεν ειχε τιποτα..απ'οτι μου ειπαν τυπικα τις κανουν τις εξετασεις, γιατι πολλες αλλοδαπες πηγαιναν και ελεγαν οτι δεν εχω τιποτα και εδειχναν ψευτικες εξετασεις και ειχαν ηππατιτιδα και τα εκαναν χειροτερα τα μωρα που θηλαζαν.

εχω αγχος ακομα να την εχω στην κουνια..δεν χωραει στο δωματιο μας..αν χωραγε δεν θα την εβαζα στην καλαθουνα..αλλα ειναι μικρουλη ακομα για να το εχω μοναχουλη του.

σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις! :kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...