Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

nikulina έγραψε:

DIOSA έγραψε:

ασε καλεεεε..που να βρουμε αλιι μιξιαραααα...

???????????????????

:blink::blink::blink:[/quote:1uy9g960]

Τί να κάνω το καημένο τόσα πακέτα χαρτομαντηλα να πάνε τζάμπα??

:woohoo: :silly: :laugh: :silly: :laugh:

• Απαντήσεις 925
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

nikulina έγραψε:

DIOSA έγραψε:

ασε καλεεεε..που να βρουμε αλιι μιξιαραααα...

???????????????????

:blink::blink::blink:[/quote:3ffvqfas]

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΑΧΧ Χρύσα μου αλλή φορά να μην την καλέσουμε στο ομαδικό!!! Άκου εκεί μυξιάρα!!!!χααχαχαχαχα

Δημοσίευση

αντε καλα...

προτα με εβαλε η χρισα στην θεσι μου...

και τορα εσι...

καλαααααα.....

αντε πιτε κατι αλο τορα...για τη να λεμε???

πιτε για κανενα παιδικο...ξερο και εγο..

ααα για δουλεσ πιτε...

τη θα καταργισουμε σιμερα?

Δημοσίευση

DIOSA έγραψε:

Κάλι μου βλέπω σε τρόμαξε και εσένα η συμπεθέρα μου και δεν λές λέξη!!! (πες ναι πες ναι!!!)

Νίνα σταμάτα να τρομοκρατείς τον κόσμο!!!! έτσι όπως κάνεις δεν θα βρούμε ποτέ άτομο στη θέση της Χρύσας για ομαδικο!!!! Εδώ φοβήθηκα εγώ!!! χαχαχαα

nai nai!!!!!!!!!
Δημοσίευση

νινα μην θυμωνεις!δεν το εννοουσα βρε!αργω να απαντησω γιατι συγχρονως δουλευω κιολας!αλλα μαλλον θα την κοψω την δουλεια σημερα γιατι δεν ειμαι και στα καλυτερα μου!!!

Δημοσίευση

Σήμερα να καταργήσουμε.... χμμμμ δεν έχει μείνει και τίποτα να καταργήσουμε... αν σταματήσουμε να τρώμε και να πίνουμε πάει δεν θα μείνει τίποτα!!! χαχαχαχ

Παιδάκια πάω στο σπίτι και θα ξαναμπώ απο εκεί!! βλέπετε ο Δήμος δεν έχει προνοήσει να βάλει και μπρίζες στους δρόμους για όταν τελειώνει η μπαταρία του λαπ τοπ!!! χαχα Νίνα λες να κάνω παράπονα και γιαυτό???

Δημοσίευση

K.T.K. έγραψε:

DIOSA έγραψε:

nai nai!!!!!!!!![/quote:2a4y1q57]

ααα εδο το χαλαμε παλιιιιι... :angry::angry:

ακου εκι σιμφονι...

αλα σιμπεθερααα...ιποσκουμε να ιμε καλι πεθερααααα...με το χρισ στην καρδιααα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

K.T.K. έγραψε:

νινα μην θυμωνεις!δεν το εννοουσα βρε!αργω να απαντησω γιατι συγχρονως δουλευω κιολας!αλλα μαλλον θα την κοψω την δουλεια σημερα γιατι δεν ειμαι και στα καλυτερα μου!!!

παλι καλα που κοβισ την δουλεα και οχι εμασ...

τορα ισε δικιαμασ πια.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

DIOSA έγραψε:

Σήμερα να καταργήσουμε.... χμμμμ δεν έχει μείνει και τίποτα να καταργήσουμε... αν σταματήσουμε να τρώμε και να πίνουμε πάει δεν θα μείνει τίποτα!!! χαχαχαχ

Παιδάκια πάω στο σπίτι και θα ξαναμπώ απο εκεί!! βλέπετε ο Δήμος δεν έχει προνοήσει να βάλει και μπρίζες στους δρόμους για όταν τελειώνει η μπαταρία του λαπ τοπ!!! χαχα Νίνα λες να κάνω παράπονα και γιαυτό???

ααα σιμπεθερα ..το φαι μενι στανδαρτ στο προγραμαααα

και ναι..κανι ανονιμο..χαχαχα

ααα και κοριτσια σασ προδοπιο...

Δημοσίευση

nikulina έγραψε:

καλλι τη δουλεσ κανισ?

ισε στην δουλεα?

φτιαχνω χειροποιητα γυναικεια αξεσουαρ!λογω της μικρης ομως και της ανυπαρκτης βοηθειας αναγκαστικα δουλευω σπιτι!
Δημοσίευση

K.T.K. έγραψε:

nikulina έγραψε:

φτιαχνω χειροποιητα γυναικεια αξεσουαρ!λογω της μικρης ομως και της ανυπαρκτης βοηθειας αναγκαστικα δουλευω σπιτι![/quote:33c5f4b3]

μπραβο...αλα ιμε σιγουρι ποσ σε βοιται η μικρι... :dry::dry:

και εγο κανο..ποσ να το πω...κενδιματα πλεκτα...αχ δεν ξερο ποσ λεγουντε...

αλα με αφτη την κρισι δεν βρισκο να θα πουλισο...εσι τουλακιστον εχισ καπιο μαγαζι που να θα δοσισ αφτα?

Δημοσίευση

tesh έγραψε:

και τα νευρα καλα κρατουν....μαλωνω ανετα με οποιον απλα με κοιταξει... :huh:

να και την φουσκοτουλα μασσσσσσ...

δικιολογιμενι με θα νεβραααα.. :laugh: :laugh: :laugh: επιτρεπετε...

κοριτσια λετε για αφτο να εχο και εγο νεβρα??? μπα.... :blink::blink:

Δημοσίευση

nikulina έγραψε:

μπραβο...αλα ιμε σιγουρι ποσ σε βοιται η μικρι... :dry::dry:

και εγο κανο..ποσ να το πω...κενδιματα πλεκτα...αχ δεν ξερο ποσ λεγουντε...

αλα με αφτη την κρισι δεν βρισκο να θα πουλισο...εσι τουλακιστον εχισ καπιο μαγαζι που να θα δοσισ αφτα?

η μικρη με βοηθαει αρκετα!τα ευκολα τα δινω και μου τα περναει αυτη στις μπετονιες κτλ!αλλα μονο οποτε θελει αυτη!

οσο για τα προιοντα μας τα δινουμε σε διαφορα μαγαζια σε ολη την ελλαδα δοξα το θεο!εσυ τα πουλας?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...