Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

αν και ημουν χθες το απογευμα στην θαλασσιτσα θελω κι αλλο!!!!!!!!!dosia στειλε λιγη δοση ακομα!!!!!!

Lollipopaki στειλε λιγη γκαστροσκονουλα κι εδω καλε!!!!!!!!!!!την αλλη βδομαδα μπορει να κανω επιτελους ενα τεστακι,φυσα μπας και βγει θετικο επιτελους!!!!!!!

• Απαντήσεις 925
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

DIOSA έγραψε:

Χρύσα μου να ξανάρθετε... ;)

Πιπίτσα μου όντως είναι τέλεια και το νερό ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ!!!

που εισαι κοριτσαρα?????????απο ποιο μερος ειναι οι φωτο????????
Δημοσίευση

Μα είμαι να σκάσω βρε κορίτσια.........

Ένα μπάνιο έχουμε κάνει όλο κι όλο.............

Κοντεύει 15Αύγουστος..............

Η δυνατόν!!!!!!!!!!!!!

Πώς και πώς περιμένουμε.......

Μετά τα μέσα του μηνός.............

Κι αρχές Σεπτέμβρη......................

Πού είναι αυτή η θάλασσα καλέ????????

Δημοσίευση

K.T.K. έγραψε:

αν και ημουν χθες το απογευμα στην θαλασσιτσα θελω κι αλλο!!!!!!!!!dosia στειλε λιγη δοση ακομα!!!!!!

Αμέσως!!! :P:P Είναι η Ηρακλείτσα - Καβάλα!!!

Δημοσίευση

Αχ………………………….

Είναι τέλεια……………………………..

Ανεβήκαμε Καβάλα το Νοέμβρη…………………

Με αεροπλανάκι…………………………..

Μείναμε Ξάνθη………………………….

Μάλλον θα πρέπει να ξανα-έρθουμε καλοκαιράκι……………..

Για μπανάκι………………….

Δημοσίευση

PIPITSAZOUZOUNA έγραψε:

Αχ………………………….

Είναι τέλεια……………………………..

Ανεβήκαμε Καβάλα το Νοέμβρη…………………

Με αεροπλανάκι…………………………..

Μείναμε Ξάνθη………………………….

Μάλλον θα πρέπει να ξανα-έρθουμε καλοκαιράκι……………..

Για μπανάκι………………….

Να έρθετε να έρθετε!!!!

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh: Νίνα μου αφού όταν βάζω κοντινές φωτό τυφλώνεσαι!!!! Είπα να βάζω μακρυνές για να προστατέψω τα μάτια σου!!! :silly: :silly: :silly: :silly: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

DIOSA έγραψε:

:laugh: :laugh: :laugh: Νίνα μου αφού όταν βάζω κοντινές φωτό τυφλώνεσαι!!!! Είπα να βάζω μακρυνές για να προστατέψω τα μάτια σου!!! :silly: :silly: :silly: :silly: :woohoo: :woohoo:

σοστιιιιιιιι..

θα ορεεα μου ματια ποσ λει και η πιπιτσα...χαχαχα

Δημοσίευση

αν κι εχω παει πολλες φορες καβαλα δεν καναμε καμια φορα μπανιο εκτος απο μια φορα που καναμε στην τουζλα,αλλα δεν ξερω αν πιανεται!!!!!

diosa σαν σωστη φιλη κανε μια βουτιτσα και για μας που καιγομαστε μεσα στην πολη!!!!!

Δημοσίευση

KTK μου να είσαι σίγουρη πως θα κάνω!!! τώρα το πήρα απόφαση πάω να ετοιμάστω (αποτρίχωση :blink: ) και έφυγα τα λέμε το βραδάκι πουλάκια μου!!!!! Φιλακιάαααααααααααααααα!!!!!!!

Τούζλα δεν έχω πάει ποτέ αλλά ξέρω ότι δεν είναι καλύτερα απο εδώ!!! :P:P οπότε δεν πιάνεται!! χαχαχα

Δημοσίευση

nikulina έγραψε:

κ.τ.κ....πιο ινε το ονομα σου?...δεν μαρεσι αφτο το κ.τ.κ που προφανοσ για σενα κατι ινε...αλα πεσμασ το μικρο σου ονομα...αν θεσ βεβεα....
η αληθεια ειναι πως το κ.τ.κ. ειναι τα παντα για μενα αφου ειναι τα αρχικα των ονοματων μας αλλα εσεις μπορειται να με φωναζετε κάλι οπως κι ολοι οι φιλοι μου μιας και ο παππας με βαφτισε καλλιόπη!!!(αχ τι πολλα που λεω)!!!!!!
Δημοσίευση

K.T.K. έγραψε:

nikulina έγραψε:

η αληθεια ειναι πως το κ.τ.κ. ειναι τα παντα για μενα αφου ειναι τα αρχικα των ονοματων μας αλλα εσεις μπορειται να με φωναζετε κάλι οπως κι ολοι οι φιλοι μου μιας και ο παππας με βαφτισε καλλιόπη!!!(αχ τι πολλα που λεω)!!!!!![/quote:2tiwwj88]

λιπον καλι...χερουμε πολι...

οπουσ καταλεβεσ και εμενα με φοναζουν νινα.....

Δημοσίευση

συγνωμη...........μιλησε καμια για σιδερο????????γιατι εχω κι εγω μια λεκανιτσα!οποια τα ανλλαβει κερναω και καφε!(τι γεναιοδωρη)!!!!!!!!ακουω προτασεις!!!!!!απλα μην σπρωχνεστε,παρτε νουμερακι!!!!!!!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου πως είστε;;;εσείς που γεννήσατε και εσείς που δεν γεννησατε ακόμα;;; Εγώ ακόμα εδώ 35+3 σήμερα,μπορώ να πω ότι έχω πάρει μια ανάσα από το άγχος αλλά πονάω παντου δεν μπορώ ούτε να περπατήσω, να σηκώσω το πόδι μου για να μπω στο αυτοκίνητο.... Αυτά. Την Πέμπτη πήγαμε για nst όλα καλά μια σύσπαση μεγάλη κατέγραψε αλλά οκ φυσιολογικο. Θέλω να κρατησω μέχρι την Κυριακή γιατί έχει γενέθλια η κορούλα μου η μεγάλη και της έχω ετοιμάσει πάρτυ 🤣🤣 Μετά είμαι έτοιμη ελπίζω να βγουν γρήγορα γιατί νομίζω θα σκάσω στο τέλος! Πείτε μου κι εσείς τα νέα σας;! Τα μωράκια που γεννήθηκαν όλα καλά; Τα μωράκια που αναμένουμε;;;οι μαμάδες;;;
    • Ναι, ήθελε η γιατρός να έχω μπει στην 22η βδομάδα. Τώρα που λες για το έντερο, και μένα μου είπε ότι αποκλείεται στην πρώτη εγκυμοσύνη να είχα καταλάβει τον μικρό μας από την 19η εβδομάδα! Μάλλον το έντερό μου ήταν! 😎
    • Ο rsv είναι ένας καινούριος ιος που προσβάλει το αναπνευστικό. Πρέπει να το κάνει το εμβόλιο η μαμά για να πάρει μέσο του πλακούντα το μωρό αντισώματα μέχρι να γεννηθεί, γιατί αν κολλήσει μετά τη γένα αυτόν τον ιό το μωρό δεν ξέρουν οι γιατροί τι να το κάνουν, δεν μπορούν ούτε στη ΜΕΘ να το βάλουν, έτσι μου είπε εμένα η γυναικολόγος μου.  Έχω την ανηψιά μου εγώ 7 χρονών, μένουμε πάνω κάτω, αλλά δεν το βλέπω συχνά το μωρό τώρα γιατί πάει σχολείο και γενικά προσέχω για να μην κολλήσω τπτ. Αλλιώς καλέ που να πάω μετά την αποκόλληση.. μέσα στο σπίτι είμαι κλεισμένη ένα μήνα τώρα.!!!
    • Καλησπέρα κορίτσια! Η δικιά μ ειναι με ίωση. Ανα 4 ωρες ανεβαζε 39+ η καημενη. Πηγαμε τ απογευμα παιδιατρο, μονο ντεπον, απο αυριο αναμένουμε να ειναι καλυτερα. Απο τις 5 τ ξημερωμα μεχρι τωρα κατά τις 8 τ απογευμα ηταβ μονο στην αγκαλιά μου. Κρίμα τ καημενο καιει ολη μερα τ κεφαλάκι του. Εμεις εχει 2 βδομαδες π ξεκινησαμε δειλα δειλα τις στερεές. Φρούτα δεν... ελαχιστο. Με τ λαχανικά κατι κανει. Δ την πιεζω βεβαια ακομα ειναι μικρούλα. @Maria98 απο οτι καταλαβα εβαλες γεύματα στερεές. Δ θηλάζει μονο. Γτ με μπέρδεψες καπως. Εγω δ την αφηνα μεχρι τωρα. Έχει 2 βδομαδες π την αφησα 2 φορες απο μια ωρα καθε βδομάδα για να πάω γυμναστήριο. Βασικά παραπανω κανενας δ βασίζεται κ να την κρατήσει. Αλλα μ φτανει. Αυτό θέλω μονο. 2 ωριτσες τη βδομαδα για μενα. Εφοσον πινει γαλα αντλημενο δ θα εχεις θεμα. Μωρε σιγα, αν νιωθεις τοσο πρησμενο τ στηθος σου, βγαλε λίγο με τ χερι. Εμενα πρέπει να κανει ωρες να φαει για να τ νιωσω τερμα πρησμενο. Κατι βραδια π τ παιρνει 6 ωρες σερι πχ, τοτε λερώνομαι με γαλα κι αυτο γτ όπως κοιμαμαι πιεζεται τ στηθος κ τρέχει. @Eirinistz εμενα ειναι πιο μικρή απο τη δικη σου. Περναει φασεις που θέλει μονο αγκαλια. Περασαμε προσφατα μια τέτοια φαση για καμοα 10αρια μερες. Πανω π επανήλθε αρρωστησε κ είμαστε ολη μερα αγκαλια. Σε περίπτωσεις πάντως π δ καθεται πουθενα με έχει σώσει ο μαρσιπος. Επισης ευτυχως καθεται στο καροτσι, το χω γυρισει μπροστα κ πολυ της αρεσει να χαζευει.  
    • Καλησπέρα κορίτσια μου🌸  Εμείς με τις τροφές τα πάμε πολύ καλά μέχρι στιγμής. Τρώει πολλά λαχανικά και έχουμε βάλει μοσχάρι και κοτόπουλο. Για τα φρούτα δεν τρελαίνεται η αλήθεια αλλά θα φάει αρκετές κουταλιές.    Από γκρίνια πως πάτε ;; Οοοολη μέρα έχει μια μόνιμη γκρίνια. Θέλει να την έχω αγκαλιά και να περπατάμε μέσα στο σπίτι.. ή να παίζουμε όλη μέρα. Μόλις την αφήσω κάτω γκρίνια και τσιρίδες..  Αυτές τις μέρες έχουμε και bexcero και λίγο φοβάμαι γιατί σε όλα τα εμβόλια μου κάνει πυρετό.. εσείς το έχετε κάνει ;   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...