Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα σε όλους. Εχτες παρατήρησα ότι ο μικρος μου 21 μηνων τωρα, έχει βγάλει μάλλον νινίδα στο κεφαλάκι του. Ρώτησα αρχικά την μαμα μου μήπως έπεσε και γρατζούνισε το κεφάλι του αλλα μου είπε πως όχι και τότε σκέφτηκα οτι μπορει να έχει νινιδα όπως όταν ήταν μωρο...του έβαλα λαδάκι ειδικο που είχα παρει όταν ήταν μωρο και τον έκανα μπάνιο. Ειναι δυνατον να έχει νινιδα τόσο μεγάλος? Ειναι σαν επιφανειακή γρατζουνια, λιγο κιτρινο και αν το ξύσεις βγαίνει φλουδίτσα. ο καημένος ξίνετε αλλα μου είπαν οτι θα ειναι απο τη ζέστη. Εχει καμια σας παρόμοια εμπειρία?

Δημοσίευση

αυτό δεν το έχω ακούσει...η δικιά μου είχε μέχρι και τον χρόνο γιατί δεν είχα πολυασχοληθεί αλλά έχει φύγει τώρα (23 μηνών).....πήγαινέ τον στον παιδίατρο, μπορεί να είναι κάτι άλλο!!!!

με το λαδάκι φεύγει όπως όταν ήταν μικρός?

Δημοσίευση

δυστυχως βγαινει κ σε μεγαλυτερη ηλικια.Ξαναβγαλε ο γιος μου 22 μηνων.Λιγοτερη βεβαια -παλι καλα!- και ξυνεται κι αυτος,το λαδακι της frezy δεν ειχε κανει δουλεια σε μας,δοκιμασα ενα gel της Avene και βλεπω οτι βοηθαει αρκετα.Και εβγαλε και η κορη μου :angry: καταραμενη νινιδαααα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...