Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σκέψου να μας βλέπει κ κανένας που φεύγει αξημέρωτα για δουλειά... το παθα όταν ήμουν Πάτρα γιατί γυρνούσα γύρω στα μπαλκόνια του σπιτιού μου απ τις 02:00 έως της 04:00 σχεδόν το πρωί λες κ ήμουν ο νυχτοφύλακας της γειτονιάς... βγαίνει ο γείτονας να φύγει κ με βλέπει κ λέει ο χριστιανός "καλά τι έπαθες τέτοια ώρα κ είσαι ακόμα ξύπνια?" κ του απάντησα ότι "τόσα αυτοκίνητα στη γειτονιά παρκαρισμένα,κάποιος πρέπει να τα φυλάει.Χθες έκλεψαν κάποια στην κάτω γειτονιά". Έβαλε τα γέλια ο χριστιανός στις 03:30 το πρωί.

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα κι από εμάς. Που τι καλημέρα δηλαδή :( Απ'τη μία έχω χάσει την μπάλα με τον ύπνο από την άλλη μόλις έμαθα τηλεφωνικά τα αποτελέσματα της γενικής αίματος και ούρων που έκανα χτες και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα :unsure: Ο αιματοκρίτης ευτυχώς ανέβηκε λίγο (31,4) αλλά εμφάνισα λεύκωμα. Έχει καμιά σας ιδέα τι παίζει; Έχω 100mg/dl. Πρέπει να ανησυχώ; Είναι που λείπει και ο μ@λ@%&%ς :angry::angry::angry: Τι να κάνω;

Εσείς βλέπω όλες καλά και χαίρομαι πολύ γι'αυτό. Τα κοριτσάκια της παρέας μας μεγαλώνουν διαρκώς (μπράβο σας Σταυρούλα). Η Μπέλλα μας είναι μια χαρά και ο μπέμπης κάθεται φρόνιμος :) , μας μένει μόνο να μάθουμε νέα από την Ντόρα και την Αγγελικούλα.

Αννούλα μου, join the club :( Όχι που θα γλίτωνες...Ααααχχ αυτός ο ύπνος.

Έλενα και σας ο γιατρός την έκανε; Τι πράγμα είναι αυτό ρε κορίτσια; Δύσκολος μήνας ο Αυγουστος :unsure:

Τζένη, είπες κι εσύ να κάνεις ένα ωραίο γεύμα πριν την κλινική και σου βγήκε ξινό ε; Αύριο όμως, τέρμα τα βάσανα :)

Κοριτσάκια μου ας με φωτίσει αν ξέρει κάποια για το λεύκωμα γιατί έχω τρομερή αγωνία και μέχρι αύριο που θα πάμε στο γιατρό (τον όποιο αντικαταστάτη βρεθεί εύκαιρος :angry: ) θα σκάσω :(

Δημοσίευση

LabriniB έγραψε:

Σκέψου να μας βλέπει κ κανένας που φεύγει αξημέρωτα για δουλειά... το παθα όταν ήμουν Πάτρα γιατί γυρνούσα γύρω στα μπαλκόνια του σπιτιού μου απ τις 02:00 έως της 04:00 σχεδόν το πρωί λες κ ήμουν ο νυχτοφύλακας της γειτονιάς... βγαίνει ο γείτονας να φύγει κ με βλέπει κ λέει ο χριστιανός "καλά τι έπαθες τέτοια ώρα κ είσαι ακόμα ξύπνια?" κ του απάντησα ότι "τόσα αυτοκίνητα στη γειτονιά παρκαρισμένα,κάποιος πρέπει να τα φυλάει.Χθες έκλεψαν κάποια στην κάτω γειτονιά". Έβαλε τα γέλια ο χριστιανός στις 03:30 το πρωί.

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

έτσι να μην χάνουμε και το χιούμορ μας!!!! ;);)

Ρούλακι τι να πούν και οι άντρες μας...ξέρουν οτι άλλοι θα έχουν τα πρωτεία μετά τη γέννα!!! ;);)

Μπέλλα μου έτσι όπως τα λες πρέπει να ταλαιπωρήθηκες πολύ κοπέλα μου...ευτυχώς σήμερα είσαι καλύτερα!!!

Δημοσίευση

Κατάλαβα Μπέλλα μου...μια χαρά θα πάνε όμως όλα!

Εγώ στο ταξίδι πάθαινα τη μια σύσπαση πάνω στην άλλη και το επόμενο πρωί στον γιατρό δεν είχα ούτε μία,τι γίνεται? Τώρα πάλι παθαίνω 1-2 την ημέρα.

Αννάκι μου γιατί δεν τον παίρνεις τον "γιατρό" σου ένα τηλ τουλάχιστον? Η' το έχει κλειστό μην του χαλάσουν τις διακοπές?

Δημοσίευση

vaster έγραψε:

Αννουλα αν δεν εχεις και πιεση δεν νομιζω πως πρεπει να σε ανησυχει

Αλήθεια Μπέλλα μου; Πήρα μια ανάσα τώρα. Σ'ευχαριστώ πολύ :kiss:

Αααχχχ, και πως ξέχασα η γαιδούρα να σχολιάσω για το Αλκμηνάκι μας. Kuo, σου είπαν να το μπουκώσεις το καημενούλι; :) Δώσε της φιλάκια πολλά σε μπουτάκια και πισινούλη :P

Δημοσίευση

ρε κοριτσια οταν με βαζουν στον καρδιοτοκογραφο τις αισθανομαι πιο δυνατες τις συσπασεις...οταν φτασαμε ενταξει πετρωνε καλα η κοιλια,αλλα δεν πονουσα,με το που με εβαλαν στο μηχανημα ομως,μιλαμε για πονο...αφου ελεγα τον αντρα μου,''θελω καισαρικη,δεν θα αντεξω παλι φυσιολογικο τοκετο..''και ο καημενος μου λεγε''ελα τωρα,οταν θα ειναι η ωρα του μια χαρα θα αντεχεις,απλα τωρα δεν θελεις να γεββησεις ακομα γι'αυτο δεν τους αντεχεις..''η ψυχουλα μου...εντωμεταξυ δεν μου εβρησκε και φλεβα,μου σπασε την πρωτη και μεχρι να μου βρει αλλη με ταραξε,ο καημενος δεν μπορουσε να βλεπει και βγηκε εξω...και οταν με κοιταξε απο κατω ψιλοφωναξα,ε πονεσα γαμωτο...αυτος ηταν εξω παλι και οταν μπηκε εγω ημουν με το ενα μπατσακι της μπιτζαμας βγαλμενο και ηρθε να με βοηθησει να ντυθω...τι πραμα και αυτο δεν μπορω να σηκωσω το ποδι μου...χαχαχαχα!γενικα ταλαιπωρηθηκαμε...

Δημοσίευση

elpidaki83 έγραψε:

Εγώ στο ταξίδι πάθαινα τη μια σύσπαση πάνω στην άλλη και το επόμενο πρωί στον γιατρό δεν είχα ούτε μία,τι γίνεται? Τώρα πάλι παθαίνω 1-2 την ημέρα.

Αννάκι μου γιατί δεν τον παίρνεις τον "γιατρό" σου ένα τηλ τουλάχιστον? Η' το έχει κλειστό μην του χαλάσουν τις διακοπές?

Γιατί καλή μου ο ακατανόμαστος δεν μας έχει δώσει κινητό καθόλου. Θα πρέπει να πάρω στην κλινική, να μιλήσουν αυτοί μαζί του και μετά να με πάρουν να με ενημερώσουν. Ασε Ελπίδα μου, αν με πιάσεις από τη μύτη θα σκάσω. Βέβαια θα μπω στη διαδικασία να το κάνω αλλά... είναι πράγματα αυτά; :angry::angry::angry::angry:

Δημοσίευση

αννα μου τωρα πια εισαι στο τελειωμα οποτε...

αυτο που ξερω για το λευκωμα ειναι οτι δεν θελει αλατι και οτι πρεπει να τρως ασπραδια αυγων.

ισως σου δωσει και κατι ο γιατρος αυριο....

Δημοσίευση

anna10019 έγραψε:

elpidaki83 έγραψε:

Γιατί καλή μου ο ακατανόμαστος δεν μας έχει δώσει κινητό καθόλου. Θα πρέπει να πάρω στην κλινική, να μιλήσουν αυτοί μαζί του και μετά να με πάρουν να με ενημερώσουν. Ασε Ελπίδα μου, αν με πιάσεις από τη μύτη θα σκάσω. Βέβαια θα μπω στη διαδικασία να το κάνω αλλά... είναι πράγματα αυτά; :angry::angry::angry::angry:[/quote:1jpdt5hs]

Πες μου οτι κάνεις πλάκα... :angry::angry::angry:

Δημοσίευση

elpidaki83 έγραψε:

στο αυτοκινητο οταν ειμαι και γω βλεπω οτι με πιανουν πιο συχνα,μηπως παιζει ρολο;απο τα τρανταγματα;

Δημοσίευση

Βασιλική μου σ'ευχαριστώ πολύ κι εσένα :kiss::kiss:

Και Ελπίδα μου, ΟΧΙ ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ :(

Μπέλλα μου, παραπονιέμαι κι εγώ ενώ εσύ τραβάς τέτοια ταλαιπωρία...Τι έμεινε όμως; 4-5 μερούλες και μετά θα έχεις και το τυπικό ΟΚ, άσε που είμαι σίγουρη ότι είναι ήδη όλα καλά.

Δημοσίευση

anna10019 έγραψε:

elpidaki83 έγραψε:

Γιατί καλή μου ο ακατανόμαστος δεν μας έχει δώσει κινητό καθόλου. Θα πρέπει να πάρω στην κλινική, να μιλήσουν αυτοί μαζί του και μετά να με πάρουν να με ενημερώσουν. Ασε Ελπίδα μου, αν με πιάσεις από τη μύτη θα σκάσω. Βέβαια θα μπω στη διαδικασία να το κάνω αλλά... είναι πράγματα αυτά; :angry::angry::angry::angry:[/quote:1uhygqvr]

καλά δεν σου έχει δώσει το κινητό του;;;τι πράγματα είναι αυτά;;

συμπεθερούλα μου την έχει δώσει ο γιατρός σου... :angry::angry:

έχεις ανεβάσει λεύκωμα;;δεν το διάβασα κάπου... :blush::blush:

Μπέλλα μου τι καλός ο αντρούλης σου!!! :):)

μην νομίζεις αυτοί αγχώνονται περισσόρερο από εμάς μου φαίνεται!!!

Λαπρινή μου περιμένω ναμεπι η φωτο!!!αργούν λίγο γιατί πρέπει να δώσει έγκριση η Λένα...

Δημοσίευση

Μπορεί να παίζει κι αυτό με το αυτοκίνητο ρε Μπέλλα..

Τώρα που το θυμήθηκα είδα μια φωτο σου εχθές στο φεις και μου άρεσες τόσο πολύ! Ηθελα να κάνω λάικ αλλά δεν γινόταν!

Ο αντρούλης σου πολύ γλυκός...κι ο δικός μου έτσι,δεν τον αναγνωρίζω ώρες ώρες. :woohoo:

Δημοσίευση

Αννα μου πρώτη φορά ακούω γιατρό που να μην δίνει το κινητό του :blink:

Του το έχεις ζητήσει ευθέως και δεν στο δωσε? :blink:

Κυο θα μεγαλώσει το Αλκμηνάκι μην ανησυχείς.Απλά είναι κοκέτα και δε θέλει να παχύνει πολύ. :)

Stacey είμαστε συνονόματες!!! :)

Μπέλλα μου τι τραβάνε και οι αντρες μας!!!!Δεύτερη εγκυμοσύνη και αυτοί οι καημένοι!! :laugh:

Δημοσίευση

elpidaki83 έγραψε:

Μπορεί να παίζει κι αυτό με το αυτοκίνητο ρε Μπέλλα..

Τώρα που το θυμήθηκα είδα μια φωτο σου εχθές στο φεις και μου άρεσες τόσο πολύ! Ηθελα να κάνω λάικ αλλά δεν γινόταν!

Ο αντρούλης σου πολύ γλυκός...κι ο δικός μου έτσι,δεν τον αναγνωρίζω ώρες ώρες. :woohoo:

στην φωτο με την κουνιαδα μου λες!!ειμαι πολλλλυυυυυυυ φουσκα ομως!!δεν γνωριζω τον εαυτο μου πια!γι'αυτο δεν θελω να βγαινω φωτο πια! :P

Δημοσίευση

vaster έγραψε:

elpidaki83 έγραψε:

στην φωτο με την κουνιαδα μου λες!!ειμαι πολλλλυυυυυυυ φουσκα ομως!!δεν γνωριζω τον εαυτο μου πια!γι'αυτο δεν θελω να βγαινω φωτο πια! :P[/quote:30oxejxo]

Κι εγώ μια απ΄τα ίδια αλλά για πόσο ακόμα? Κι ύστερα έχω μετανιώσει που δεν έβγαλα πολλές φωτος στην εγκυμοσύνη..μετά θα τις θέλω!

Το θέμα είναι αυτό που εκπέμπεις στην φωτο,αυτό μου άρεσε εμένα!

Δημοσίευση

Αννουλα μου, καλα επαθα (και εγω) πλακα με τον γιατρο σου! Απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ! Εμ λειπει σε διακοπες εν οψει τοκετου, εμ και δεν σου εχει δωσει το κινητο του σε ωρα αναγκης? Καλα που τον βρηκες???(Μου εχεις πει απο τον πεθερο σου, αλλα ειναι ρητορικη η ερωτηση...) Ενας λογος παραπανω να σε προσεξει ιδιαιτερως ομως. Καλα, τα εχω χαμενα, τι να πω...

Μπελλα, μια χαρα το βρισκω το βαρος του νινιου σου! Και ακομα δεν εχεις γεννησει, μην προδικαζεις τιποτα! Οσο για τις φωτο που λετε με την Ελπιδα, κοριτσια εγω στον Γιωργο δεν εβγαλα ουτε μια, ετσι για δειγμα (ο βλακας). Και το μετανιωσα απιστευτα! Ευτυχως που ηρθε και ο 2ος μπεμπης και εβγαλα το απωθημενο μου! Οκ, και το δικο μου σωμα δεν ειναι στα καλυτερα του, ομως δεν θα μεινω μια ζωη ετσι!ΒΓΑΛΤΕ ΦΩΤΟ ΤΩΡΑ!

Κουακο μου, θα παρει βαρος το Αλκμηνακι, μην ανυσηχεις μωρε, ε, αν χρειαστε και ξενο γαλα, τι θα κανεις, θα της δωσεις!Κατα τα αλλα καλα τη βρηκε η παιδιατρος?

Ρουλα με το καλο λοιπον και το δικο σου αγορακι και να μπαινεις να γραφεις και εδω! Να τα λεμε πιο συχνα!

Κοριτσακια σας αφηνω γιατι εχω εναν απιστευτο πονοκεφαλο που δεν λεει να μου περασει με τιποτα!

Δημοσίευση

κορίτσια βγάλτε όσες περισσότερες μπορείτε... είναι μια στιγμή της ζωής μας κ αυτή... τι μόνο αδύνατες θέλουν να μας βλέπουν ! Τώρα δεν είμαστε μοναχούλες έχουμε κ μια ψυχούλα. Εγώ έχω βγάλει αρκετές μπορώ να πω... Είμαι ψωνάρα ????

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• οχι, δεν έχω αλλάξει κάτι στις δόσεις, παίρνω ακριβώς τα ίδια. Μάλλον αυτό θα κάνω, θα κλείσω να πάω μέσα στην εβδομάδα για υπέρηχο, τουλάχιστον ό,τι είναι να το ξέρω.  @melitiniღ θυμάμαι κάπου το διάβασα που το έλεγες αυτό... Τι να πω, δεν ξέρω.
    • Μήπως μείωσες τα φάρμακα που παίρνεις; Επίσης, οι ορμόνες αρχίζουν κ σταθεροποιούνται. Σε καταλαβαίνω απόλυτα!! Αλλά όλοι κ σε μένα λένε πως τα συμπτώματα πάνε κ έρχονται! Οι περισσότερες φίλες μου, δεν είχαν κανένα σύμπτωμα…ίσως ναυτία αλλά σε πιο προχωρημένη εβδομάδα και όχι απόλυτα! Στην κόρη μου το στήθος μου παρέμεινε ανύπαρκτο όπως κ στα κανονικά μου 😂 ούτε πρήξιμο ούτε πόνος μέχρι που άρχισα να θηλάζω. Κ τώρα έχω μια αμυδρή ενόχληση στης θηλές σπανίως. Μπορείς να πας κ νωρίτερα για έναν υπέρηχο, αν είναι να σκας 😇 οι γιατροί θα με βάλουν black list αλλά πραγματικά, σε αυτήν την εγκυμοσύνη που πάω κάθε βδομάδα, είμαι πολύ πιο χαρούμενη από ότι στην πρώτη! 
    • Λεεες;; Μακάρι να είναι διδυμάκια, θα πετάξω από τη χαρά μου.. θέλω πολλά παιδάκια και γιατί όχι να είναι και δυο με την πρώτη. Αμήν! αμήν! αμήν! 🙏🏼 Τα κουμάντα είναι σχετικά.. όταν έρχεται κάτι πάντα ο Θεός δίνει και τον τρόπο και τη λύση.. 🙃😉 Καλημέρα κορίτσι μου! Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη που τελικά παλινδρόμησε είχα από την αρχή έντονο πόνο στο στήθος, το κύριο σύμπτωμα μου δηλαδή ήταν αυτό, έντονη οσμή, ναυτίες ευτυχώς όχι έντονες και τραβηγματάκια χαμηλά. Όταν σταμάτησε η καρδούλα του μωρού στην 9η εβδομάδα, σταμάτησαν και τα συμπτώματα και το πρώτο και κύριο το στήθος. Κατάλαβα αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά και όταν 9+4 πήγαμε στη γιατρό για να κάνουμε τον υπέρηχο της είχα πει ότι νοιώθω πως κάτι δεν πάει καλά γιατί έφυγαν τα συμπτώματα.. εκείνη βέβαια για να με καθησυχάσει μου είπε ότι δεν θα συμβαίνει τπτ, πως συμβαίνουν αυτά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά δυστυχώς επιβεβαιώθηκα μόλις είδαμε το μωράκι στον υπέρηχο, είχε σταματήσει η καρδούλα.  Δεν θέλω να σε πανικοβάλω, αυτό συνέβει σε μένα, δεν σημαίνει ότι θα συμβεί & σε σένα. Εξάλλου τώρα σε κάθε περίοδο ενώ είχα φουλ πόνο στο στήθος και δεν μπορούσα να το ακουμπήσω, τώρα μετά την εγκυμοσύνη δεν νιώθω τπτ.. και πιστεύω πως και μετά την εμβρυομεταφορά δεν θα έχω συμπτώματα αυτή τη φορά. 
    • Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις @Zaxaroulamak Πρέπει να το δουλέψω με τον εαυτό μου..
    • Κορίτσια, καλημέρα! Είμαι 6+2 σήμερα μετα από εξωσωματική. 5+4 πήγαμε στον γιατρό, έχουμε ενα μωρό, είδαμε αμνιακό και λεκιθικο, και θα ξαναπάμε στις 25. Στις 4 εβδομάδες που πήρα θετική χοριακη και για καμιά εβδομάδα είχα τσιμπηματακια και πονακια κάτω χαμηλά. Με ποναγε και το στήθος πολύ αλλά είχε ξεκινήσει να με ενοχλεί και πριν την ετ από τα φαρμακα. Εδώ και μια εβδομάδα σταμάτησαν τα πονακια και σήμερα το πρωί που σηκώθηκα εξαφανίστηκε διά μαγείας και ο πόνος στο στήθος (που ήταν ουσιαστικά το μόνο σύμπτωμα που είχα) και το μυαλό μου πήγε αμέσως στο κακό. Δηλαδή τώρα που έφυγε και αυτό δεν νιώθω τίποτα απολύτως. Είναι φυσιολογικο αυτο βρε κορίτσια; Τώρα τι σας ρωτάω και εσάς κυριακάτικα... Ξέρω δεν έχει ουσία να κάνω σενάρια στο μυαλό μου, ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, μου είπε και ο γιατρός να μην ασχολούμαι με συμπτώματα, αλλά εχω αναστατωθεί. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...