Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

σας παρακαλω ... οι πιο εμπειρες πειτε μου τη γνωμη σας.

η κορη μου ειναι 16 μηνων

ολη μερα μου ζηταει μαμ.

οχι οτι τρωει οτι της δινω , ψιλοτρωει και τα υπολοιπα τα σκορπαει το πατωμα.

και μετα ζηταει παλι μαμ.

και παλι της δινω και παλι τα πεταει κατω.

προσπαθω να της αποσπασω τη προσοχη με παιχνιδακια αλλα μολις τελιωσουμε ... παλι μαμ.

για να μη πω για τη τσιριδα που βαζει αν κανω το λαθος να μη της δωσω αυτο που θελει.

δεν ειναι οτι πειναει, μαλλον για παιχνιδι το βλεπει.

γενικα οτι και θελει να μου ζητησει το ζηταει τσιριζοντας.

ειναι φαση που θα περασει??

δε θελω να φτασω σε λιγο καιρο και να μη μπορω να τα βγαλω περα μαζι της και να με κανει οτι θελει.

τι να κανω ?

δε θελω να ειναι συνεχεια με ενα οχι και ενα μη, στο στομα.

Δημοσίευση

Εφούλα μου που χάθηκες τόσο καιρό;;;;;;;;

Welcome to the club...Τα ίδια ακριβώς κάνει και η Ιωάννα μου...Όλη μέρα ζητάει μαμ, πότε τα πετάει πότε τα τρώει, αλλά δεν της δίνω συνέχεια...Φυσικά δεν τολμάμε να φάμε μπορστά της τίποτα.... :laugh: :laugh: :laugh:

όσο για τα νεύρα και μενα έτσι κάνει...Ουρλιάζει αν δεν περάσει το δικό της...Εγώ την αγνοώ και μετά από λίγο της περνάει...Δε θα μας κάνουν ό,τι θέλουν τα σκατούλια....

Κατά τ'άλλα τι κάνετε;;;Είστε καλά;;;;;

Φιλάκια πολλά!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

και εμεις μια απο τα ιδια.

μεσα στη φωνη και τα νευρα.

λογω δουλειας και δε βλεπω και πολυ

μονο τα σαβατοκυριακο και σκεφτομαι μηπως κανουμε κατι λαθος.

ολη τη βδομαδα λεω να ερθει το σκ να κατσω λιγο με το παιδι

και αυτη κανει ετσι... νιωθω να με πιανει δυσπνοια απο τα νευρα

ολο βολτες τη παω για να ηρεμει λιγακι

χαθηκα λογω δουλειας

αν και τα βραδυα μπαινω λιγο facebook να πω την αμαρτια μου/

εσεις τι αλλα??

το στοματακι σας λεει λεξουλες??

Δημοσίευση

Τα ίδια ακριβώς νιώθω κι εγώ Εφούλα μου..Δουλεύω όλη την εβδομάδα, τη βλέπω 3-4 ώρες την ημέρα μόνο και τα Σαββατοκύριακα...Και εγώ σκάω από τα νεύρα μου όταν κάνει έτσι... :angry::angry: Και συνήθως βολτάρουμε στα μαγαζιά... :laugh: :laugh: :laugh:

Λέμε αρκετές λεξούλες, κάποιες συνέχεια, κάποιες όποτες τις θυμάται, αλλά καταλαβαίνει τα πάντα το λουλούδι μου...Απλώς είναι αγρίμι..... :blink::blink:

Δημοσίευση

Κοριτσια μου κι εμενα τα ιδια εκανε.Τωρα ειναι 2 χρονων και ακομα ζηταει μαμ συνεχεια αλλα τωρα συνεννοουμαι και ξερω τι θελει.Παντως κι εγω ετρωγα κρυφα και μου εκανε και καλο βεβαια γιατι εχασα κιλα...

Φαση ειναι και θα περασει.Υπομονη!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπάμαι και γω για τον χαμο του μπαμπά σου , καταλαβαίνω το πένθος αυτό γιατί και μεις είχαμε χάσει ένα πολύ δικό μας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα έμεινα εγκυουλα εγώ, θα είναι η λύτρωση αυτό το μωράκι και για σας 🫶
    • Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...