Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΑΝΘΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΑ ΝΕΥΡΑ , ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΕ ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΝΕ ΠΙΚΡΑ :dry: :dry:

(Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΘΑ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ:laugh: :laugh: )

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΒΓΗΚΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΜΑΜ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑΝΙ .ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ(ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΠΡΩΤΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΚΕΙΝΗ) ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Η ΜΙΚΡΗ ΤΗΣ ΒΓΗΚΕ ΑΡΚΕΤΑ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΣΕΙ.

ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ 2η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΧΩ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΖΩΗΡΗ :P

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ Ή ΟΧΙ Ή ΑΝ ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ.

Δημοσίευση

ΑΝΘΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΑ ΝΕΥΡΑ , ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΕ ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΝΕ ΠΙΚΡΑ :dry: :dry:

(Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΘΑ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ:laugh: :laugh: )

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΒΓΗΚΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΜΑΜ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑΝΙ .ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ(ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΠΡΩΤΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΚΕΙΝΗ) ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Η ΜΙΚΡΗ ΤΗΣ ΒΓΗΚΕ ΑΡΚΕΤΑ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΣΕΙ.

ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ 2η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΧΩ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΖΩΗΡΗ :P

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ Ή ΟΧΙ Ή ΑΝ ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ.

Δημοσίευση

ΠΡΙΝ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ & ΑΙΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ, ΕΙΧΑ ΟΜΩΣ ΤΡΕΛΑ ΝΕΥΡΑ, ΜΕ ΕΙΧΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΝΙΩΘΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΡΑΓΩ, 1 ΩΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΙΔΑ ΑΙΜΑ. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ. ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΨΥΧΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ.

ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ.

Δημοσίευση

ΠΡΙΝ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ & ΑΙΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ, ΕΙΧΑ ΟΜΩΣ ΤΡΕΛΑ ΝΕΥΡΑ, ΜΕ ΕΙΧΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΝΙΩΘΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΡΑΓΩ, 1 ΩΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΙΔΑ ΑΙΜΑ. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ. ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΨΥΧΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ.

ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ.

Δημοσίευση

οχι απλα νευρα... ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ!!!!!!!!Καποια στιγμη καταλαβα οτι ειναι απολυτα φυσιολογικο και τοτε ηρεμησα λιγακι..ενιωθα οτι κανω κακο στο μπεμπη μου...νομιζα οτι ειχα χασει τη λογικη μου.βασικα οταν σταματησα να δουλευω..καπου στον 7 μηνα...χαλαρωσα πολυ.η γνωμη μου η ταπεινη ειναι οτι εγκυμοσυνη και εργασια στις μερες μας δεν ταιριαζουν.Συγχαρητηρια στισ μελλουσες μανουλες που εργαζονται και τα βγαζουν εις περας!

Δημοσίευση

οχι απλα νευρα... ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ!!!!!!!!Καποια στιγμη καταλαβα οτι ειναι απολυτα φυσιολογικο και τοτε ηρεμησα λιγακι..ενιωθα οτι κανω κακο στο μπεμπη μου...νομιζα οτι ειχα χασει τη λογικη μου.βασικα οταν σταματησα να δουλευω..καπου στον 7 μηνα...χαλαρωσα πολυ.η γνωμη μου η ταπεινη ειναι οτι εγκυμοσυνη και εργασια στις μερες μας δεν ταιριαζουν.Συγχαρητηρια στισ μελλουσες μανουλες που εργαζονται και τα βγαζουν εις περας!

• 1 year later...
Δημοσίευση

Κοριτσια οχι μονο νευρα, μελαγχολια, κλαμα, αυτον τον αντρα μου τον εχω σκασει .... αλλα δεν μπορω να κανω αλλιως, δεν το ελεγχω, μετα νιωθω τυψεις και μετανιωνω πολυ αλλα εκεινη τη στιγμη θελω να τον σφαξω....εχω μια πολυ ηρεμη εγκυμοσυνη χωρισ ναυτιες, εμετους, υπνηλιες αλλα ψυχολογικα με εχει πηδηξει.Αν δεν γινει το δικο μου σε ο,τι μου καπνισει ανα πασα ωρα και δεν ειναι εκει να μου το πραγματοποιησει μου γυρναει το ματι.Για παραδειγμα βλεπαμε στην τηλεοραση την EL MAC FERSON και επειδη σχολιαζαμε μαζι ποσο ωραια κρατιεται στην ηλικια της και προσεξτε συμφωουσα σε δυο λεπτα εκλαιγα με λυγμους και τον κατηγορουσα οτι εχει γκομενα....μιλαμε για σαλτα μεγαλη τωρα. :angry:

• 7 years later...
Δημοσίευση

ΑΝΘΗ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΝΕΥΡΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ....  ΕΓΡΑΨΕΣ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 6ο. Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΘΕΣ ΠΩΣ ΒΙΩΝΕΙΣ ΤΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΥΨΕΙΣ....ΝΙΩΘΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...