Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Από τη στιγμή που δε μειώθηκε είσαι καλά!!! Εγώ θεωρούσα δεδομένο ότι θα χρειαστώ περίδεση γιατί στην πρώτη εγκυμοσύνη (δίδυμα) είχα μείωση τραχήλου κ είχε ανοίξει κ κάναμε στην 26η εβδομάδα κ μετέπειτα έκανα μια επέμβαση στον τραχηλο. Παρόλα αυτά κ μένα από την αυχενική σταθερός στα 3εκ κ κλειστός!!! Οπότε όλα καλά!!! Αλλά κ να χρειαστεί να ξέρεις δεν είναι τίποτα..
    • Περαστικά του κορίτσι μου γρήγορη ανάρρωση εύχομαι! Θα περάσει κι αυτο.. Πολύ λογικά τα συμπτώματα σου σε αυτή τη φάση, από βδομάδα θα δείτε το σποράκι σας 🙏🏼💕
    • Με είχε πιάσει και μένα τρελή φαγο΄ύρα στον αφαλό πριν μερικές μέρες, δεν μπορούσα με τίποτα ,αλλά ευτυχώς υποχώρησε σε 2 μέρες.Διάβασα μπορεί να συμβεί συχνά, εφόσον είναι σε νορμαλ βαθμό και δεν υπάρχει κάτι άλλο όλα οκ. Είχα εμβρυολόγο πάλι εγώ χθες κορίτσια μου και παραμένει και αυξήθηκε λίγο η διαφορά στο βάρος τους στα διδυμάκια μας. Είμαι πολύ αγχωμένη και πάω να τρελαθώ, η γιατρός λέει είμαστε οκ η β επιπέδου ήταν οκ, η ανάπτυξη και στα δυο μωράκια είναι μια χαρά όλα και ο τράχηλος μου, απλώς το βάρος πρέπει να κοιτάμε να δούμε τι θα γίνει, πριν 10 μέρες είχαν 15% διαφορά στο βάρος τώρα πήγε 19-20% (584γρ το ένα και 473γρ το άλλο περίπου) Μας είπε να πάμε και σε εμβρυοκαρδιολόγο απλώς επειδή είναι μονοχοριακά δίδυμα προληπτικά και θα πάμε αύριο και εκεί και μου είπε επίσης να κλείσω και σε άλλο γιατρό με εξειδίκευση πάλι στην εμβρυομητρική κλπ για δίδυμα να πάρουμε και δεύτερη γνώμη απλώς να τα δει και κάποιος άλλος και ότι όλα καλά είναι τώρα απλώς να το παρακολουθούμε για την ώρα είναι όλα  μια χαρά και να μην αγχώνομαι, αλλά πως γίνεται να μην αγχώνομαι βρε κορίτσια μου;;;;
    • Περαστικά στον σύζυγο κορίτσι μου!! Γρήγορη ανάρρωση να έχει !! Να προσέχεις!!! Με μάσκα να πηγαίνεις νοσοκομείο !!! Δε θα σου πω μην πας κ γω πήγαινα στη μαμά μου που την είχαμε μέσα 2 βδομάδες. Απλά θέλει πολύ προσοχή.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...