Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 51
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΣΧΗΜΑ.... ΑΛΛΑ Κ ΕΓΩ ΚΑΠΝΙΖΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 10 ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Κ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΝΑ Κ ΕΚΛΑΙΓΑ! 5 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΜΠΩ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΕΚΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ! ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΤΙΣ ΕΙΠΕ ΜΕΧΡΙ 10 ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΟΨΤΟ! ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΙΚΕ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!! ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ....ΟΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Κ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΕΙΝΑΙ!

ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΠΝΙΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΗΛΑΖΕΙΣ!!!!!!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ!

Δημοσίευση

elenatsak έγραψε:

ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΣΧΗΜΑ.... ΑΛΛΑ Κ ΕΓΩ ΚΑΠΝΙΖΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 10 ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Κ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΝΑ Κ ΕΚΛΑΙΓΑ! 5 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΜΠΩ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΕΚΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ! ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΤΙΣ ΕΙΠΕ ΜΕΧΡΙ 10 ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΟΨΤΟ! ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΙΚΕ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!! ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ....ΟΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Κ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΕΙΝΑΙ!

ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΠΝΙΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΗΛΑΖΕΙΣ!!!!!!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ!

Το τσιγαρο δεν ειναι αντενδειξη του θηλασμου. ;) Με σειρα προτεραιοτητας ειναι

-θηλασμος

-θηλασμος και καπνισμα

-ξενο γαλα! :kiss::kiss: Με το καλο!

Δημοσίευση

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΟΥ... ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΣΩ ΑΝ ΘΗΛΑΣΩ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΜΗ ΘΗΛΑΣΩ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ!

ΔΙΑΛΕΞΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΛΑΘΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΓΑΛΑ!!!

ΤΩΡΑ ΤΟ ΞΑΝΑΑΡΧΙΣΑ Κ ΜΕΤΑΝΙΩΝΙΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΣΥΝΙΘΕΙΑ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ1

Δημοσίευση

Περιμένεις να σου πούμε καλά κάνεις και καπνίζεις συνέχισε; εγώ πριν την εγκυμοσύνη κάπνιζα... με το που έμαθα οτι είμαι έγκυος το κοψα μαχαίρι. Δεν ξέρεις τι προβλήματα ίσως προκύψουν;;; Δεν σου λέω ΘΑ προκύψουν αλλά ΑΝ προκύψουν δεν θα χεις την ευθύνη; Δεν πιστευω οτι επιτρέπονται δέκα...με τίποτα. Άσε που έχω ακούσει και το άλλο... είπε κάποια:καπνίζω και το βράδυ πίνω ένα ποτήρι γάλα για να απορροφηθεί η νικοτίνη... μα τι είναι αυτά;;;Ποιός τα λέει;;; Θα πρεπε να το χες κόψει, αυτή είναι η γνώμη μου.

Δημοσίευση

skolpantis έγραψε:

egw den exw skopo na thulasw......

Λογω του τσιγάρου ?

Ειναι φυσικά σεβαστή η αποφαση σου και δεν την κρινω , αλλα να ξερεις οτι το καπνισμα δεν αποτελει αντενδειξη για τον θηλασμο . Ειναι χειροτερο για το παιδι σου να καπνιζεις και να μην θηλάζεις .

Και να συμπληρώσω πως παρολο που αυτο το θεμα "φωνάζει" απο μακρια , οι συμβουλες (οι σωστες!) που γραφονται , μπορει καποιον να ωφελήσουν .

Δημοσίευση

ποτε ΔΕΝ ειναι αργα....γενικως...αλλα ειδικώς

εσύ πως το κοβεις που ειναι και ΔΙΚΟ

σου το ΠΑΙΔΙ εκει μεσα δηλ????

Το χεις σκεφτει και νωριτερα ή τωρα

στον 8ο αγχωθηκες??? Πως σου ρθε τωρα να αγχωθεις?

ΔΕΝ ειμαι καπνιστρια και ΔΕΝ καταλαβαινω την

κα..λα του να ΚΑΠΝΙΣΩ ΤΩΩΩΩΩΡΑΑΑΑΑΑΑ

:blink:

Δημοσίευση

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

elenatsak έγραψε:

Το τσιγαρο δεν ειναι αντενδειξη του θηλασμου. ;) Με σειρα προτεραιοτητας ειναι

-θηλασμος

-θηλασμος και καπνισμα

-ξενο γαλα! :kiss::kiss: Με το καλο![/quote:3oymtdeo]

mporei kapoios na mou tekmiriosei me epixeirimata afti ti seira?to diavases kapou?mporeis na me parapempseis ekei se parakalo?

Δημοσίευση

zaxarenia εγω ημουν...ηταν τοσο δυνατη...χαχαχαχαχαχαχαχαχα...εχεις πολυ πλακα... δεν μας δουλευει μονο μας επεξεργαζεται κιολας.........κραααααααααααααααααααααααααααααααα κραζω τωρα κραααααααααααααααααααααααα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια πόσο σας λατρεύω!όλες το ίδιο τρελές έτσι?με νύχια και με δόντια κρατιέμαι να μην το πάρω, και να πω αλήθεια βασικός λόγος που την έχει γλιτώσει ακόμα είναι γιατί άκουσα γυναικολογο που το ρωτούσαν για αυτό και είπε επειδή δεν έχουμε γνώση της θέσης τ μωρού μπορεί να το βάζουμε σε λάθος σημεία,  να μην ακούσουμε καρδούλα λόγω λάθους μας, και να μας αγχώσει περισσότερο..κρατήστε το στο μυαλό σας αυτό πριν τρελαθείτε καμία μέρα χωρίς λόγο!!🙃
    • Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε? @Maria98 όταν μπορέσεις να μας πεις τ νέα σας. Ελπίζω να βγηκατε κ να είστε στο σπιτάκι σας. Αχ κορίτσια εμεις τ απογεύματα δ έχουμε ησυχια. Δ ξέρει τι θέλει. Αγκαλια κλαιεο κατω κλαιει. Τα πρωινά είναι κυρια. Τα απογεύματα με ξετιναζει. Ευτυχως της άρεσε τ μαρσιπο. Μόλις μπαίνει μεσα σβήνει. Χθες βγηκα κ αγορά με τ κορίτσια κ τ μωρο στο μαρσιπο. Δεν κουραστηκα καθολου. Στο σπίτι την βαζω για να κανω καμία δουλειά γτ αλλιώς ολο χέρια θελει. Με βολεψε πολυ κ μενα  κ τ μωρο. Επισης... ξεκινησαμε επαφες. Την 1η φορά ηταβ περιεργα, πονεσα καπως, πιο πολύ σαν αισθηση καυσου αλλα ενταξει τ καταφέραμε. Τη 2η βγηκε πιο καλα..ίσα ίσα μια ενόχληση στην αρχή.
    • Κορίτσι μου καταλαβαίνω πως το λες το "σε ζηλεύω".. εσύ μπορεί να "με ζηλεύεις" επειδή έχεις ζήσει στην επαρχία και ξέρεις πως είναι η ποιότητα ζωής εδώ.. κάποιος άλλος όμως που δεν έχει τέτοια βιώματα μπορεί να σε θεωρήσει και τρελό... 😅 όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή! Για εμάς λοιπόν που ξέρουμε και έχουμε ζήσει στην επαρχία, εκτιμάμε πολλά περισσότερα.. 😉 Αν μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να φύγεις κάποια στιγμή από την Αθήνα να το κάνεις!!! Η ζωή είναι τόσο μικρή για να την τρώμε μέσα σε τέσσερις τοίχους σε μεγάλες τσιμεντουπόλις που δεν έχουν να μας προσφέρουν τπτ επί της ουσίας..!!! Δεν είναι τυχαίο που σε δύσκολους καιρούς τα χωριά επιβιώνουν πάντα!!! 🙃😉 Στα χωριά δεν θα δεις ούτε έναν άστεγο, ούτε έναν επαίτη.. δεν είναι τυχαίο!!!
    • Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αυτό το μηχάνημα,πως θα ξέρουμε όμως  ότι είναι η καρδούλα του μωρού η η δική μας ? 
    • Κορίτσια μου!!! 3 τα δόντια μας εντέλει!! 😱😱😱 Πως να ηρεμήσει το παιδί απ' τη γκρίνια μετά...;!! Να ρωτήσω σήμερα που κατάφερα στα δευτερόλεπτα αυτά που με άφησε να δω το στοματακι της και με το δάχτυλο ότι νοιωθω.. βλέπω να βγαίνουν στραβά ή μου φαίνεται και έτσι είναι το φυσιολογικό; Βλέπω δηλαδή το ένα μπροστά κάτω συγκεκριμένα που έχει ξεπεταχτεί περισσότερο από τα άλλα δύο, να βγαίνει σα τριγωνικό σχήμα από τη μια μεριά και όχι επίπεδο όπως είναι κανονικά το δόντι μπροστά.. είναι φυσιολογικό και καθώς βγαίνει θα "στρώσει"; Είναι η αίσθηση μου τέτοια γιατί μπορεί να μην έχει ξεπεταχτεί 100% από το ούλο ή κάτι πάει λάθος και θα έπρεπε να το νοιώθω ευθεία γραμμή το δοντακι κανονικά; Σε 10 μέρες έχουμε παιδίατρο, μη της στέλνω τώρα και για αυτό..😅
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...