Μετάβαση σε περιεχόμενο

FRISOLAC AC ΔΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ?

Recommended Posts

Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 30 ΗΜΕΡΩΝ ΟΤΑ ΗΡΘΑΜΕ ΣΠΙΤΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ FRISOLAC ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΙΜΑΤΑΚΙ ΣΤΑ ΚΑΚΑ ΤΩΡΑ 28 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΟΠΡΑΝΩΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ FRISOLAC AC ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΕΝΩΣΕΙΣ ΝΕΡΟΥΛΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΟΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκιά μου,δεν έχω προσωπική εμπειρία.Εμένα πίνει το Novalac.

Μία φίλη μου που η μπέμπα είναι 25 ημερών,είχε το ίδιο πρόβλημα.Τελικά της δίνει το NAN.

Ελπίζω να είναι περαστικά!Φιλάκια σε εσένα και την μπέμπα σου! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Να τη χαίρεσαι τη μπεμπούλα σου!

Έχω κι εγώ μια μπεμπούλα η οποία τώρα είναι 3,5 μηνών (δεν θα καταλάβεις για πότε θα περάσει ο καιρός!!!).

Βγαίνοντας από την κλινική πίναμε το frisolac και επειδή μας ξεκίνησαν οι κολικοί ο γιατρός μας το άλλαξε σε frisolac ac. Όχι ότι είδα διαφορά στους κολικούς τότε (ευτυχώς όμως το ξεπεράσαμε αυτό το στάδιο), αλλά αυτό το γάλα πίνουμε μέχρι τώρα. Οι κενώσεις είναι πάντα νερουλές 1 (σπάνια 2) φορές την ημέρα. Θεματάκι με αίμα και τέτοια δεν είχαμε ποτέ. Αυτά!!!

bambina έγραψε:

Να τη χαίρεσαι τη μπεμπούλα σου!

Έχω κι εγώ μια μπεμπούλα η οποία τώρα είναι 3,5 μηνών (δεν θα καταλάβεις για πότε θα περάσει ο καιρός!!!).

Βγαίνοντας από την κλινική πίναμε το frisolac και επειδή μας ξεκίνησαν οι κολικοί ο γιατρός μας το άλλαξε σε frisolac ac. Όχι ότι είδα διαφορά στους κολικούς τότε (ευτυχώς όμως το ξεπεράσαμε αυτό το στάδιο), αλλά αυτό το γάλα πίνουμε μέχρι τώρα. Οι κενώσεις είναι πάντα νερουλές 1 (σπάνια 2) φορές την ημέρα. Θεματάκι με αίμα και τέτοια δεν είχαμε ποτέ. Αυτά!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΑΜΒΙΝΑ ΕΜΑΣ ΚΑΝΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΕΝΩΣΕΙΣ 10 ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ Η 5 ΝΕΡΟΥΛΕΣ ΠΡΑΣΙΝΩΠΕΣ

βαλεντινα εμενα ο γιος μου εκανε αιματηρες κενωσεις 2 μηνων...τον θηλαζα μεχρι 11 μηνων κανοντας διααιτα εγω κ ολα καλα.μετα πηραμε το neocate εκανα βλακεια κ τους ακουσα τους επιστημονες μετα μου το αλλαξαν σε althera γιατι δινοντας το κανονικο τον πειραζε...μετα απο δικη μου πρωτοβουλια του εδωσα το frisolac ac...απο 22 μηνων εως κ τωρα πινει αυτο...και ολα οκ.

κανονικα δινουμε πρωτα frisolac ac κ αν δουμε οτι συνεχιζει το αιμα τοτεneocate...σε μενα το καναν αναποδα...αλλα μαλλον ολα ειναι πειραματα....

π.χ. η αδελφη το ιδιο με το μωρο...κ ξαφνικα στους 7 μηνες τρωει τα παντα και δεν εχει προβλημα...

να ξερεις οτι αν σου κανει αιμα μπορει κ για 20 ημερες να συνεχιζει....δηλαδη εγω εκανα διαιτα κ εβλεπα 1 μηνα να εχει αιμα κ κανεις δεν μου ελεγε οτι ειναι φυσιολογικο αφου κανει φλεγμονη το εντερακι...ευτυχως ολα μονη μου τα εχω βρει...

Εμας απο το μαιευτηριο μας εδωσαν το aptamil ομως την μπεμπα δεν την ειχα κοντα μου ηταν στην νεογνολογικη μοναδα για παρακολουθηση διοτι η μαλακισμενη η νοσηλευτρια νομιζε οτι εκανε το παιδι κυανο επεισοδιο ενω η μπεμπα μας απο την φυση της κραταει την αναπνοη της και πρεπει να την φυσαω εαν κλαιει με μαυρο δακρυ αμυνα το εχει!!!! εκει διαπιστωσαν οτι ηταν ερεθισμενο λιγο το εντερο της σ ενα σημειο και φοβηθηκαν για αποφραξη ομως τελικα το παιδακι ηταν μια χαρα μεχρι και ο γυναικολογος μου μου ειπε αδικα το ταλαιπωρουν αλλα για να ειστε σιγουροι καντε υπομονη το εφερα σπιτι το ειδε παιδιατρος την ιδια μερα που το πηρα και επειδη απο την στεναχωρια μου γυρισε το γαλα και δεν ειχα καθολου να το θηλασω προσπαθησα αλλα τιποτα μας εδωσε το frisolac το απλο ομως ξεκινησα να βλεπω βλεννες με αιμα στις 2 εβδομαδες το ειπαμε στον γιατρο και μας το αλλαξε στον μηνα επανω και μας εδωσε το frisolac ac τωρα ειναι να τις κανω καποιες εξετασεις για αλλεργια γιατι η καλλιεργεια εχει βγει αρνητικη

βαλεντινα μου εμενα ολες οι εξετασεις του μικρου βγηκαν καλες....πατς ραστ ολες καλες...αλλα κ παλι εβγαζε...

παντως μην αγχωνεσαι δεν ειναι τιποτε...καποτε σταματαει...εγω εχω συνηθισει κ εκει που ελεγα ποτε θα του περασει, δεν με πειραζει πια...λεω οκ δεν θα τρωει γαλακτοκομικα...υγεια πανω απο ολα....

εμενα μου ειπαν απο το παιδων οτι πρεπει να του κανω κολονοσκοπηση γιατι ειναι 2 κ θα επρεπε να του περασει...μετα απο συζητηση με τον παιδιατρο μας που τον θεωρω κορυφη μου ειπε να το αφησω λιγο ακομα...δεν σημαινει οτι στανταρ θα επρεπε να του περασει 2ετων αλλα κ 3...

ασε γιατι εκει στο παιδων σε αγχωνουν πολυ....ασε που ποτε δεν σε βλεπει 1 γιατρος...αλλα καθε φορα κ αλλος ειδικευομενος...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια εμένα ο μικρούλης μου είναι κρυμμένος.  Βασικά εγώ τον κόλλησα...είχα πονόλαιμο και καταρροη.  Τώρα προς το παρόν έχει μυξουλες και μπούκωμα.  Ελπίζω να του περάσει γρήγορα και να πάρει αντισώματα με τον θηλασμό 
    • Ευχαριστούμε για το μοίρασμα!! Τι ωραίες στιγμές!  Χαρα, συγκίνηση, αγωνία, άγχος...όλα μαζί  Θα σου πω ότι κι εγώ δεν την χάρηκα όσο θα ήθελα την εγκυμοσύνη αλλά θυμάμαι ότι όταν το έμαθα παρόλο το άγχος είχα χαρεί πολύ ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά τα πράγματα!  Αφού τις πρώτες μέρες κοιτούσα τον άντρα μου σε άσχετες φάσεις και γελούσα και αυτός ήταν πολύ πιο συγκρατημενος μην χαρεί τζάμπα. Αλλά του έλεγα και να μην πάει καλά το ίδιο θα λυπηθουμε είτε χαιρόμαστε τώρα είτε όχι  Μετά φυσικά που όλα πήγαιναν καλά με έπιανε πού και πού το άγχος 
    • Που λέτε κορίτσια, αφού περιμέναμε 4 ώρες αυτό το εξιτήριο, κι ενώ είχε ήλιο, με το που πιάνουμε το μωρό να βγούμε έξω από το μαιευτήριο μαζεύτηκαν όλα τα σύννεφα του κόσμου κι αρχίζει να ψιχαλιζει. Φτάνουμε σπίτι και το μεγάλος (πλέον) κοιμόταν 😆 Οπότε δεν υπήρξε καμία αναμονή στην είσοδο, μπήκαμε τρέχοντας μην παγώσει το μωρό και τον αφήσαμε πάνω στον καναπέ 🥲 Καθόλου instagramable 😆 3 ώρες μετά που πήγα να ξυπνήσω τον μεγάλο, νόμιζε ότι ήμουν εξωγήινος κι άρχισε να φωνάζει τη γιαγιά του!! Αφού τον συνεφεραμε, του λέμε έλα να δεις το μωρό και καθόταν από μακριά και το κοιτούσε. Μετά ξεκόλλησε και του βάλε το χέρι στην κοιλιά κι εκεί ξεμπλοκαρε!! Άρχισε να χοροπηδάει, να χαίρεται!! Ήθελε να τον πάρει αγκαλιά, τον άρπαξε και κόντεψε ο λαιμός του μωρού να μας φύγει!! Μετά του τον βάλαμε στην αγκαλιά του, αλλά τον γύρισε κάπως και τον έφερε από κάτω του κεφαλοκλειδωμα, σμακ ντάουν φάση, αλλα το έκανε με πολύ χαρά κι αγάπη (ελπίζω 😅) του έδινε και φιλάκια μετά!  Σήμερα το πρωί ήρθε στο δωμάτιο μας, γιατί εκεί έχουμε το λίκνο, και φώναζε "το μωρό κοιμάται" και προσπάθησε να τον νανουρισει κουνώντας το λίκνο με φόρα! Μετά όταν θήλαζα, ήρθε και έλεγε "το μωρό πίνει γάλα" και του έριξε μια φαπα, η οποία στη δική του γλώσσα μάλλον ήταν χάδι... στη συνέχεια άρχισε να χοροπηδάει κιόλας δίπλα μας και να φωνάζει "τραμπολίνο"! Μετά σκούπισε με το χέρι τη μύτη του που είχε μυξες και προσπάθησε να το βάλει στο στόμα του μωρού...  Κορίτσια, νιώθω ότι καλά πάει γενικά, τον συμπαθεί, αλλά νιώθω ότι θα τον ξεκανει κιόλας ταυτόχρονα!! Αλλά μια πραγματική ιστορία αγάπης αδερφών μόλις ξεκίνησε 😅😅
    • Ωχ ωχ, δικιά μου είσαι! ❤️ Αλλά όχι cyber security, πολύ βαρβατα είναι αυτά τα μονοπάτια, ειδικά στη red hat 😆 Εγώ από hardware-ου έχω καταλήξει σε data engineer με τις αλλαγές από πρότζεκτ σε πρότζεκτ!! 🥲
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...