Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 73
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κι εγω απο νοτια προαστια ειμαι, συγκεκριμενα Γλυφαδα.

Ειμαι η Αργυρω, εχω ενα γιο 2.5 χρονων και μια κορη που μολις χρονισε.

Να μαζευτουμε κι εμεις να τα λεμε.

Να σου ζησει η κορουλα.

Δημοσίευση

Bρε Ρουμπη μου, και εγω απο Αλιμο ειμαι!Κοιτα συμπτωση!!! :woohoo:

Ειμαι η Αννα, εχω ενα γιο σχεδον 3 ετων και περιμενω το 2ο αγορακι μου μεχρι 27/08!

Να σου ζησει η κουκλα! :)

Α, και με γεια το νεο σας μπανακι! ;) Καλα πλατσουρισματα!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΕΣ! :P

ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ? ΕΓΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ... :)

ΦΛΩΡΙΑΝΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΛΑ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ!

Δημοσίευση

ρουμπι,τι κανεις??ειμαι η σταμυμαμη και τα εχουμε πει και απο κοντα,με θυμασαι???

μανουλα μενουμε πολυ κοντα

εγω μενω κατω ηλιουπολη στα πολυκλαδικα και εχω την ευαγγελια 20 μηνων!!

αντε κοριτσια να βρεθουμε!!!

Δημοσίευση

STAMYMAMY έγραψε:

ρουμπι,τι κανεις??ειμαι η σταμυμαμη και τα εχουμε πει και απο κοντα,με θυμασαι???

μανουλα μενουμε πολυ κοντα

εγω μενω κατω ηλιουπολη στα πολυκλαδικα και εχω την ευαγγελια 20 μηνων!!

αντε κοριτσια να βρεθουμε!!!

Καλε stamymamy εκει πηγα λυκειο, στο Πολυκλαδικο της Ηλιουπολης!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑΜΟΥΛΑ ΜΟΥ!

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ...

ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ!!

ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΙΣΟΥΛΑ!

ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΦΕΥΓΩ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ!!!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ!! ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ!!

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΣΗ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ...

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΕΕ???

ΕΓΩ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ Π.ΦΑΛΗΡΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ...ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΙΜΟ ΑΛΛΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΟΚ....

Δημοσίευση

Oχι Ρουμπελίτσα, δυστυχώς δεν βλέπω θάλασσα από το σπίτι.Αλλά δεν μπορώ να παραπονεθώ(και νομιζω καμιά μας απο νότια προάστεια).Η θάλασσα είναι σε πολύ κοντινή απόσταση και ή περιοχή είναι ότι πρέπει για βόλτες με μωράκι.

Εμείς παντρευτήκαμε σε εκκλησάκι εδώ στο Καβούρι και την βάφτιση θέλουμε να την κάνουμε και πάλι εδώ(κατά τον Απρίλιο-Μάιο το βλέπω).Και εγώ στο ιδιο εκκλησάκι είχα βαφτιστεί και δεν θέλω να χαλάσω την παράδοση :P

Δημοσίευση

Ειναι οντως πολυ ωραια εκκλησια, και εγω ηθελα να γινει η βαφτιση του γιου μου εκει, για 2 λογους.

1. Εγινε Ιουνιο και ειναι σε ακρως καλοκαιρινο μερος

2. Τον γιο μου τον λενε Γιωργο

τελικα δεν τον βαφτισαμε εκει, γιατι δεν βρηκαμε ημερομηνια για τον μηνα που θελαμε. Ηταν ολες κλεισμενες :(

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια B) . Τι κάνουν τα ΝΠ σήμερα;;; Το πρωί έλεγε να δροσίσει λιγάκι αλλά μετά :blink::blink: .

ΜΑΝΝΟΥΛΑ: κι εγώ στα πολυκλαδικά πήγαινα. Πιο έτος αποφοίτησες;; Πλάκα θα έχει να ήμασταν συμμαθήτριες :lol::lol: .

Δημοσίευση

Κι εγω Βουλιαγμενη ειμαικι εχω ενα κοριτσακι που εγινε 2 τον Ιουνιο.Καναμε τη βαφτιση στο Καβουρι αλλα οσες ενδιαφερεστε να ξερετε οτι ο παπας ειναι λιγο περιεργος.Περνας απο καστινγκ για να σε δεχτει...Αν μενετε στη Βουλιαγμενη οφειλει να σας εξυπηρετησει.

Δημοσίευση

Kαλημέρα!

katiana , το ξέρω οτι είναι περίεργος ο παπάς, θυμάμαι και στον γάμο μου είχε γίνει θέμα.Δεν ξερω αν εννοεις κάτι άλλο αλλα είναι...φραγκοφονιας!Κι εγω παπά που μου μιλάει για λεφτα δεν αντέχω!!Ειχα κάνει φασαρία γιατι πριν παντρευτούμε είχα ρωτησει τι πρεπει να δώσει ο κουμπαρος στην εκκλησία και μου ειχε πει "οτι εχουμε ευχαρίστιση" και την ημερα του γαμου(που ο κουμπάρος του εδωσε 150€) του είπε οτι "εδω παίρνουμε 350 στους γαμους"!!! :angry::angry:

Από θεμα ημερομηνίας ευτυχως εξυπηρετουν αν μενεις στην περιοχή.

mama_xina ,μια χαρα μου ακούγετε το ροζ.Εμένα σε γαμος και βαφτίσια δεν μου αρεσει να φοράει ο άλλος μαύρο ή σκουρα γκρι και τετοια.Είναι ωραίο να φορας ενα πιο χαρούμενο χρώμα! :)

Δημοσίευση

Για το θεμα του παπα της Βουλιαγμενης θα μιλησω παλι μιας και με ρωτησατε.Καταρχην μας ειπε με υπαινιγμο "α, βουλιαγμενη μενετε?και γιατι δεν σας εχω δει στην εκκλησια?".Και να φανταστειτε οτι ειχε ερθει και σπιτι μου για να κανουμε μισο σαραντισμο στις 20 μερες (να'ναι καλα η πεθερα μου...).Επισης μας εκανε θεμα γιατι ο νονος ειχε αρμενικο επιθετο και ζητησε πιστοποιητικο βαφτισης για να βεβαιωθει οτι ειναι ορθοδοξος.Ευτυχως τον πεισαμε οτι δεν χρειαζεται.Τη μικρη θελαμε να τη βαφτισουμε Κατια και οχι Αικατερινη γιατι ετσι ειναι και η πεθερα μου.Αρνηθηκε φυσικα και το μονο που καταφεραμε ηταν να τη βαφτισει Αικατερινη και να γραψει Κατια στο πιστοποιητικο.Απαγορευει το στολισμο, τα ρουχα του μωρου πρεπει να ειναι λευκα, και η λαμπαδα οσο πιο απλη γινεται.Φυσικα εγινε και θεμα για τα λεφτα αλλα του ειπαμε πως αν θες 200 να τη βαφτισεις Κατια.Τελικα δωσαμε 100.

Θελετε κι αλλα?

Δημοσίευση

Πω,πω...χαλια!Δεν ντρεπονται καθόλου!Θυμαμαι στον γαμο μας μας είχε δώσει τυπωμένο κατάλογο τι απαγορεύει να ΄κάνουμε(όχι ρύζι μέσα, όχι κορναρίσματα από την παραλιακή και πέρα,....).

Είναι γνωστό οτι είναι ανάποδος.Γι αυτό οι περισσότεροι ντοπιοι πηγαίνουν στις λειτουργίες στην άλλη εκκλησία του Αγ.Παντελεήμονα. ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ωχ! τώρα με πελάγωσες.. δεν έχω ιδέα τι γίνεται.. ακόμα είμαι στην 33η εβδομάδα οπότε έχω περιθώριο άλλες 2 εβδομάδες να κινητοποιηθώ. Δεν έχω θήλαστρο, οπότε μπορεί να είναι δύσκολο χωρίς θήλαστρο να μαζέψεις γάλα, δεν έχω ιδέα και πως γίνεται. Ακόμα το στήθος τουλάχιστον δεν έχει δείξει δείγματα να μαζεύει γάλα.
    • Καλημέρα κορίτσι μου!! Να χαίρεσαι κι εσύ τον μικρακο σου! Γέρος και τυχερός να είναι! 🩵 Μια χαρά τα πάει ο μικρός σου! Κι εμάς έτσι, σηκωνόταν από 7-8 μηνών, και περπάτησε όταν πάτησε τους 13 μήνες... Και τι... Σηκώθηκε, έκανε ένα βήμα, έκανε δύο, και μετά το πήρε απόφαση και περπατούσε συνέχεια. Δύο μέρες μετά αποφάσισε ότι το κατείχε το άθλημα κι άρχισε να προσπαθεί να ανέβει σκαλιά και σηκωνόταν όρθιος πάνω στην παιδικη καρεκλιτσα του... Άσε... Ο μεγάλος περπάτησε επίσης εκεί στους 13 μήνες, αλλά επειδή τον καλοβολευε το μπιυσουλισμα, όταν ήθελε να πάει κάπου γρήγορα, έπεφτε κάτω και έτρεχε έρπειν 🤣. Και για να μην λέμε ότι "αγοράκια είναι, καθυστερούν" και της γειτόνισσας η κόρη και μιας φίλης μου, βαριοντουσαν να περπατήσουν. Είχαν θρονιαστει στο καρότσι και δεν κάναν βήμα. Εκεί στους 16 μήνες το πήραν απόφαση και περπάτησαν και οι δύο. Οπότε, μην αγχώνεσαι και μη σε αγχωνουν οι άλλοι για τις κατακτήσεις του μικρού. Καλύτερα να μην περπατάει, πιο διαχειρισιμο το παιδί 😅 Και για τις λέξεις που λέει, μια χαρά. Ξέρω πολυγλωσσα παιδάκια που είπαν την πρώτη λέξη μετά τα 2 έτη. Θα πει τις λέξεις που είναι κοινές πιο εύκολα και μετά απλά θα καταλαβαίνει. Ή θα μπλέκει τις γλώσσες. Εκεί 3-4 θα στρώσει νομίζω... Εσάς ακούει και μαθαίνει και 4 γλώσσες με τη μια! Εμάς σκέψου τώρα ο μεγάλος που είναι 3,5 και κάνει αγγλικά και καλά στο σχολείο, ώρες ώρες μου πετάει τα χρώματα στα αγγλικά  (θέλω το blue κουτάλι) 😆 μου λέει και fire truck, και oh my god και με στέλνει 😆 ή τραγουδάει στα αγγλικά τώρα... Ο,τι να 'ναι... Ε φαντάσου το δικό σου που τα ακούει επί καθημερινής βάσης!  Κι εμάς πάντως ο μικρός που ακούει μια γλώσσα λέει μαμά, μπαμπά, γιαγιά, γεια, μπράβο και παειιιι (επειδή ρίχνει κι εμάς τα φαγητά κάτω και του λέω παειιιι! Τώρα τα ρίχνει κάτω και λέει μόνος του "παειιιι" και με κοιτάει και γελάει πονηρά ο εξυπνάκιας 😒). Όσο για το μπουκάλι, εμάς δεν το θέλει με τίποτα. Μόνο από εκπαιδευτικό ποτήρι πίνει και μόνο νερό. Άμα καταλάβει ότι έχει γάλα μέσα το πετάει. Πετούσε και το ποτηράκι με το δικό μου γάλα, δεν καταδεχόταν. Ενώ τρώει κυριολεκτικά τα πάντα, με το γάλα έχουμε θέμα. Με τίποτα, άρνηση στο έπακρο! Εγώ δεν του έδινα μπιμπερο απ' την αρχή γιατί και βαριόμουν και φοβόμουν τη σύγχιση θηλών, κι έλεγα ότι νταξει θα το πάρει όταν κόψω τον θηλασμό όπως ο μεγάλος, αλλά με τίποτα!! Τέλος πάντων, ο παιδίατρος είπε να του δίνουμε άλλα είδη γαλακτοκομικών κι αφού τρώει ψάρια, ας παίρνει το ασβέστιο από κει, οπότε το παράτησα το άθλημα... 🙄 Όσο για το σερι ύπνου κι εμάς 2-3 φορές ήταν. Το ίδιο πρόγραμμα έχει κι εμάς. 7-12 θα κοιμάται και μετά στο διάστημα 12-4 θα κάνει μια αφύπνιση, στην οποία μουρμουριζει και προσπαθεί να ξανακοιμηθεί (τι κλωτσιδι τρώμε είναι άλλη ιστορία) αλλά του πιάνουμε λίγο το χέρι, λίγο χαδακι και ξανά ηρεμεί. Δεν σηκώνεται δηλαδή, με κλειστά μάτια είναι σε όλη τη διάρκεια αυτή... Και τέλος 4-6:30 κοιμάται σα βόδι, χτυπάει το ξυπνητήρι και δεν χαμπαριαζει 😆 αλλά είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα πλέον και ξεκουράζομαι πολύ καλύτερα!
    • Είσαι πολύ γλυκιά! Θα τα λέμε εκεί!
    • https://www.facebook.com/share/1JTcgot5ej/ https://m.me/elena.sideri.1990  κορίτσια μου αυτο ειναι το προφίλ μου κ το messenger..θα χαρώ να μου στείλετε αίτημα κ γιατι όχι να κανουμε κ εμεις μια ομαδική συνομιλία να τα λέμε πιο αμεσα,χαίρομαι να μαθαίνω νέα σας κ δεν μπαίνω εδώ για αλλο λόγο μιας κ ολη η υπόλοιπη ομδα Δεκέμβρη εχει μεταφερθεί κ εκεινη..πηρα απολυτήριο απο εδώ επίσημα.. τέλος τα παιδιά για εμενα😆 αααχ ας ειχα γνωρίσει τον άντρα μου 5 χρονάκια νωρίτερα κ αλλο ενα θα το εκανα😅🤩
    • Ααα κ ο δικός μου μια απο τα ίδια!!Μου λεει μην τα χάσεις ολα,κράτα 4 5 😅 στην πρωτη εγκυμοσυνη ξεκίνησα 55 κ μου έμειναν 3 (τα έχασα κ τα ξαναπήρα κ εμειναν) σημερα μου έφερε μερεντα 😅😅😅😍
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...