Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣ/ΚΗ ΓΙΑ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΚΙΡΣΟΚΟΙΛΗΣ??


Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΟΥΡΟΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ή ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΚΙΡΣΟΚΟΙΛΗΣ? ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΟΤΙ Η ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΚΙΡΣΟΚΟΙΛΗ. Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΥΡΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ. ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ????? ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ. ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΜΕΝΑ? ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΠΕΡΜΑ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα Σοκολατα.

Δεν ξερω καποιον γιατρο σε Αθηνα - Θεσσαλονικη αλλα σκεφτηκα να σου γραψω γιατι εχουμε κ εμεις το ιδιο θεμα...ολιγοασθενοσπερμια που οφειλετε σε κιρσοκοιλη.

Και ο γυναικολογος αλλα και ο ουρολογος μας ειπαν να μην κανουμε χειρουργειο γιατι δεν υπαρχουν στανταρ αποτελεσματα.Μπορει το σπερμα να βελτιωθει,να παραμεινει το ιδιο αλλα μπορει κ να χειροτερεψει...και τα αποτελεσματα φαινονται μετα το 6μηνο.

Υπαρχουν κοριτσια εδω που οι συζυγοι τους εκαναν την επεμβαση κ ειδαν αποτελεσματα κ αλλοι που δεν ειδαν...Ειναι λιγο δικοπο μαχαιρι....

Εμεις αποφασισαμε να μην προχωρησουμε σε επεμβαση..καναμε μια αποτυχημενη σπερματεγχυση,μια αποτυχημενη εξωσωματικη κ μια προσπαθεια με κατεψυγμενα που μας εδωσε εγκυμοσυνη κ την Δευτερα παω για τον 1ο υπερηχο. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

chocolate

ησουν μεσα στο μυαλο μου ...πριν απο λιγο εκανα την ιδια ακριβως ερωτηση σε ουρολογο μεσα σε γνωστη ιατρικη σελιδα...

τί να σου πω...τωρα :blink:

και εμεις μια απ τα ιδια..η ηλικια μου ειναι 36 και συζυγος 40 οποτε μια τετοια επεμβαση οσο μεγαλυτερος ο αντραςς τοσο πιο αμφιβολα αποτελεσματα...ξερω δικο μου ανθρωπο που εκανε επεμβαση διπλη(αριστερο δεξι ορχι) και εκανε 2 παιδακια ...αλλα προσεξε την εκανε 28-29 χρονων..οσο μεγαλυτερος ο αντρας τοσο χειροτερη μετεγχειρητικη προγνωση...

εμεις παντως καταληξαμε σε κεντρο εξωσωματικης και θα κανω την 1η μου με ή χωρις φαρμακα μετα το Σεπτεμβριο...

γιατους ξερω καλους (Θεσνικη) θα στειλω πμ. Αθηνα δε ξερω καθολου

πιστευω οτι η ηλικια σου ειναι ο καθοριστικος παραγοντας για να παρεις αποφασεις.... ποσο αριθμο και κινητικοτητα εχετε;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΜΕΝΑ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΙΝΑΙ 36 ΚΑΙ ΕΓΩ 28! ΕΧΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 200.000 ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ! ΙΣΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ 2η ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΝΤΡΟ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμενα ο αντρας μου εκανε εγχειρηση πριν απο 1,5 χρονο ηταν 33 μας ειπαν οτι η ποσοτητα μπορει να μην αλλαξει αλλα θα ειναι καλυτερη η ποιοτητα του σπερματος απο 1.000.000 φτασαμε στα 12.000.000 στην δευτερη εξωσωματικη δεν ξερω αν οφειλετε στην εγχειρηση αλλα σιγουρα ειναι ψυχολογικο το θεμα, και σαφως ηταν καλης ποιοτητας σπερμα.Την καναμε στο παπαγεωργειου στην θεσσαλονικη και δεχτηκα να την κανει για να μην εχει προβληματα στο μελλον γιατι πονουσε και λιγο.Βεβαια ακουσα μια εκπομπη αργοτερα οτι αν ο αντρας παρει μια συγκεκριμενη αγωγη κατα τη διαρκεια της γονιμης περιοδου της γυναικας μπορει να γινει και φυσιολογικη συλληψη.δεν ξερω παραπανω αλλα θα μαθω απο το σεπτεμβριο που θα ξαναπαει σε καινουργιο γιατρο μηπως ερθει το δευτερο χωρις εξωσωματικη.Θα γεννησω με το καλο οκτωμβριο και θα ξεκινησω μετα το 5μηνο για το δευτερο αν ερθει μονο του.

Τωρα τι θα εκανα αν ξεκινουσα απο την αρχη θα εκανα και την δευτερη εξωσωματικη χωρις εγχειρηση και μετα θα τον αφηνα να αποφασισει μονος του χωρις το βαρος του μωρου.Βρειτε εναν ανδρολογο να σας πει την γνωμη του και οχι απλο ουρολογο και μην πατε σε πολλους γιατρους περισσοτερο σε μπερδευουν παρα σε βοηθουν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγώ συμφωνώ απόλυτα με τη lollipop. Και ο γυναικολόγος μου και ο ανδρολόγος του συζύγου μου υποστήριξαν ότι μετά την εγχείριση τα πράγματα μπορεί όχι μόνο να μη βελτιωθούν αλλά να χειροτερέψουν κιόλας. Για το λόγο αυτό ξεκινήσαμε θεραπεία με βιταμίνες και έχουμε δει μια μικρή βελτίωση ;););)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

MPORW NA SOY SYSTHSW EAN 8ES TON OYROLOGO MAS.EKANE O ANTRAS MOY KIRSOKILI SE AYTON KAI STON XADELFO TOY.EINAI POLY KALOS KAI SE DHMOSIO NOSOKOMEIO.STHN A8HNA.EAN 8ELEIS STEILE MOY MYNHMA.SE EMAS H KIRSOKILI HTAN XALIA OTAN SOY LEW XALIA XALIA KAI HDH PAROLO POY DEN EXOYN PERASEI OI 6MHNES TO SPERMA EXEI ANEBEI ARKETA HDH EIMAI EYXARISTHMENH EXEI PAEI STO 45%H KINHTIKOTHTA !!!H GYNAIKA TOY KSEDELFOY EINAI EGKYOS,GIAYTO KORITSIA ME TH KIRSOKILI AS MHN APELPIZOMASTE!!!!ARKH NA GINEI SWSTA APO THN ARXH!!!KALH EPITYXIA SE OLES MAS!!!!!!ME EYXARISTA NEA KAI EYXOMAI TH XARA POY NIW8W BLEPONTAS TO SPERMATAKI NA ANEBAINEI NA TO NIWSOYME OLES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ENA SPORAKI 8ELOYME...ALLA ME TO AGXOS..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ok ουρολογος δεν ειμαι αλλα τα ποςοςτα ςας ειναι πολυ χαμηλα και ενδυκνειται η μικρογονιμοποιηςη ςτη δικη ςας περιπτωςη...βεβαια δεν εχεις να χαςεις και τιποτα αφου η δικη ςου ηλικια δε ςας πιεζει οπως πχ πιεζει εμας...δοκιμαςτε και αν δεν ...καντε τη 2η προςπαθεια με μικρογονιμοποιηςη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια γεια σας.

Εχω πει αρκετες φορες την εμπειρια μου εδω, θα την ξαναπω ομως γιατι πιστευω οτι καλο ειναι να ακουγονται ολες οι αποψεις πανω σε ενα θεμα και ισως βοηθηθει καποια κοπελα.

Παθουσα και εγω λοιπον...Κιρσοκηλη και στους 2 ορχεις ο συζυγος μου...Για να μην πολυλογω και σας κουραζω, καναμε την επεμβαση με εξαιρετικα αποτελεσματα, συνδυαστικα με θεραπεια τεστοστερονης. Ηδη μαμα ενος αγοριου και σε λιγες μονο μερουλες ξανα μαμα ενος 2ου!!!

Και βεβαια υπαρχει περιπτωση το σπερμα να μη βελτιωθει αρκετα για να υπαρξει γονιμοποιηση, οπως σιγουρα αποτελεσματα δεν εχει και η εξωσωματικη, ολα παιζονται λοιπον, σιγουρα ομως δεν χειροτερευει μετα την επεμβαση. Το θεμα το εχουμε ψαξει αρκετα πριν καταληξουμε εκει, και να που επιβεβαιωθηκαμε.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι πριν παρετε οποιαδηποτε αποφαση, καλο ειναι να το ψαξετε αρκετα και να ακουσετε αποψεις και εμπειριες.

Σε καθε περιπτωση παντως, οπως και να εχει, ευχομαι καλη επιτυχια στις κοπελες που θελουν να κανουν μωρακι και ευχομαι ολα να πανε καλα. Και κυριως οχι αγχος, ετσι? Παρα μονο θετικη σκεψη και αισιοδοξια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...