Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ......

Recommended Posts

Γεννησα στις 2/6 με καισαρικη ενα αγορακι. Τις 20 πρωτες μερες ηταν πολυ ησυχος, φαι και υπνο.

Μετα αρχισαν τα πονακια,ευτυχως σε ηπια μορφη τα οποια εχουμε ως σημερα αλλα με μικροτερη ενταση.

Θηλαζω αποκλειστικα απο την αρχη σχεδον καθε 3 ωρες. Το αγορακι μου δεν ειναι και πολυ υπναρας.....

Οταν δεν τρωει και δεν κοιμαται συνεχως γκρινιαζει. Δεν φαινεται ουτε να ποναει, το καταλαβαινω οταν ποναει γιατι σφιγγει τα ποδαρακια του, τα μαζευει στην κοιλιτσα του καικοκκινιζει, ουτε συνεχεια πειναει. Γκρινιαζει απομη και 10 λεπτα αφου τον βγαλω απο το στηθος.

Τι του φταιει ?????????

Δεν ξερω τι να κανω? πολλες φορες δεν ηρεμει ουτε με την αγκαλιτσα. Του μιλαω, τον κουναω αλλα τιποτα!!!! Σκεφτομαι μηπως του φταει η ζεστη, γιατι το σπιτι μας ειναι πολυ ζεστο, αλλα ειναι αυτο? Δεν μπορω να τον παω συνεχεια βολτα, κουραζομαι και δεν εχω βοηθεια απο κανενα, μονο απο τον αντρα μου και αυτο αφου ερθει απο την δουλεια. Οι γονεις μου μενουν πολυ μακρια καιεγω μενω σε νησι.

Περιμενω συμβουλες σας.......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ, κοριτσάκι μου γλυκό, μην αγχώνεσαι και όλα θα περάσουν.

Σε γιατρό το έχεις πεί αυτό? Μηπως πρέπει να εξετάσουν το μωρό σου?

Όταν δηλαδή τον κάνεις βόλτα δεν γκρινιάζει?

Μπορεί πάντως να τον ενοχλεί η ζέστη σε ένα ζεστό σπίτι..

Κουράγιο

:kiss:

Ο παιδιατρος λεει οτι το μωρο ειναι μια χαρα.

Πιστευω οτι ετσι ειναι το μωρο.... Γενικα θελει ολη την ωρα να ασχολουμαι μαζι του. Αλλα δεν γινεται αυτο..... Πρεπει να μαγειρεψω καποια στιγμη, να κανω καμια δουλεια (@#%$@#%@^@^^$^$#^#^!!!!!!!) και δεν θελω να τον αφησω να γκρινιαζει, στεναχωριεμαι.

Α ρε μανουλα που εισαι να με βοηθησεις.....

Να δοκιμάσεις μάρσιπο ή sling..

Εγώ σε αυτές τις ηλικίες και με τους κολικούς έτσι την έβγαλα.

Ειναι πάνω σου το μωρό αλλά έχεις και κάπως ελέυθερα τα χέρια..

Τώρα για τις δύσκολες δουλειες, δεν το συζητώ, θα πρέπει να ζητησεις βοήθεια και αν οχι να τις κάνεις την ώρα που κοιμάται..

Δεν θα πάθετε πάντως και τίποτα αν το σπίτι δεν ειναι στην τρίχα!

Μην ασχολείσαι και τρελά.

Εχω προβλημα με την μεση μου και θα ειναι δυσκολο (νομιζω) με μαρσιπο.

Ο μπεμπης ηρεμει στο ρηλαξ, εχω αγορασει ενα της chicco για ηλικιες 0+ και εκει αν τον κουναω ειναι ηρεμος και τον περνει ο υπνος αλλα δεν ξερω αν κανει για την μεσουλα του να το χρησιμοποιω και επισης δεν θελω να τον κακομαθω με κουνημα.....

Χωρίς μάρσιπο, με πρόβλημα στην μέση, σταματα τις δουλειες!

Αν τον μάθεις στο κούνημα δεν ξέρω τι να σου πώ..

Προσπαθησε να βρείς βοήθεια ωστε να ασχοληθείς μαζι του εωσότου

χαλαρώσει και το μωρό.

ειναι μια δύσκολη περίοδος το καταλαβαίνω αλλά είναι και μοναδική.

Πίστεψε με θα σου λείψει..

Να σαι καλα γλυκουλα μου για τα λογια που μου λες....

Ειναι πολυ δυσκολο που δεν εχω κανενα δικο μου εδω,ειτε για βοηθεια, ειτε για ξεκουραση, ειτε για συμπαρασταση.... Δοξα το Θεω ο αντρας μου προσπαθει αρκετα να με βοηθησει και προπαντων εχει θεληση να το κανει.

Οσον αφορα τις δουλειες κοιταω να κανω τα βασικα.

Ελπιζω να περασει συντομα αυτη η φαση και να αρχισουμε να απολαμβανουμε τις στιγμες!!!!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΟΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΝΕ, ΑΣΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΙΛΑ ΤΟΥ ΤΡΥΦΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΦΑΓΑΜΕ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΠΕΡΝΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΜΟΥ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΙ ΚΟΥΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΘΑ ΗΡΕΜΙΣΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΗΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΕ, ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΘΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!

Το ίδιο μου έκανε κ εμένα ο μικρός από όταν γεννήθηκε μέχρι πριν 10 μέρες περίπου τώρα έχει ηρεμίσει από κολικούς αλλά γενικός είναι γκρινιάρης δεν κοιμάται κ συνέχεια θέλει κάποιον μαζί του, εγώ έχω βοήθεια την πεθερά μου αλλά όταν δεν μπορεί ούτε για κατούρημα δεν πάω.

Βάλτων σε καρότσι εγώ έτσι τον έχω όταν θέλω να κάνω κανα φαγητό κ τον έχω κοντά μου να με βλέπει αν κ τελευταία προτιμάει τις βόλτες μέσα στο σπίτι με το καρότσι κ όχι τη στασιμότητα .

Τι να σου πω τα άλλα ήταν μια χαρά ήσυχα με αυτόν τώρα νιώθω πρωτάρα

Υπομονή κ στις οι διο μας

Δοκίμασε κ αυτό το φαρμακακι δεν χρειάζεται συνταγή γιατρού infacolic λέγετε εγώ του το έδινα κ είδα διαφορά με τους κολικούς άλλες όχι αλλά δεν έχεις να χάσεις κάτι

Μην αγχώνεσαι, ότι κι αν είναι θα περάσει, είναι πολύ μικρούλης.

Έτσι έκανα κι εγώ στον γιό μου. Τι να πω, τα αγόρια γεννιούνται τόσο ανήσυχα??? :blink: Όλο γκρίνια ήταν ο άτιμος.

Όλα όμως παίζουν ρόλο, ακόμα και η ζέστη. Εδώ εμείς δεν την παλεύουμε πόσο μάλλον ένα μωράκι. Εγώ έβαζα a/c και ήταν δροσερά.

Γενικά κάνε του ντουζάκια, παίξε όσο μπορείς μαζί του, βάλτον στο ριλάξ κι ας κουνιέται αφού του αρέσει, μην φοβάσαι δεν θα κακομάθει άσχημα, και δίνε του πιπίλα. Αν την μάθει θα ηρεμίσει αρκετά. ;)

Να σου δώσω μιά συμβουλή σαν μάνα με δύο παιδιά :) ...μην σκέφτεσαι ότι θα κακομάθει αν τον παίρνεις συχνά αγκαλιά, ή τον κουνάς στο καρότσι ή στο ριλάξ. Δεν κακομαθαίνει το παιδί από τις πολλές αγκαλιές και τις αγάπες. Άλλωστε μεγαλώνουν τόσο γρήγορα ...που μετά εσύ θα τον κυνηγάς για μια αγκαλιά και θα ζητάς εσύ τα φιλιά του.

Τους ίδιους προβληματισμούς είχα κι εγώ κάποτε, όταν ήταν μωρά και σκεφτόμουν μην τα κακομάθω, αλλά τελικά δεν ισχύει! :)

• 2 weeks later...

Να σου ζήσει!!!Είναι μικρούλης ακόμη!!Κ πιστεύω πως μέχρι να έρθει η στιγμή που θα αυτοαπασχολείται,εχουμε καιρό ακόμη!!Να το ευχαριστηθείς τώρα.λίγο τα πονάκια,λίγο η ζέστη λίγο οτι είναι άντρες κ όοολο γκρινιάζουν λίγο κ η μαμακιαση που τα πιάνει...είναι αρκετα! Αγκαλίτσα,βυζάκι για να ηρεμεί κ φυσικά κάποιον πάνω απο το κεφάλι του να του μιλα!!Μην απελπίζεσαιθα στρώσουν ολα με τον καιρό!Σε καταλαβαίνω γιατί κγω δεν έχω βοήθεια(κ καλύτερα κιόλας),βάζε τον στο ρυλαξ να τον έχεις εκει οσο κάνεις δουλειές να του μιλάς κ θα μπορεί να σεπαρακολουθεί χωρίς να είναι αγκαλιά συνέχεια!Κ να πηγαίνετε βόλτες.όπως κ εσυ να πηγαίνεις βόλτα.Εγω οταν ηταν αρκετα πιο μικρός κ λογω ύπνου δεν έβγαινε το απόγευμα,οταν ηταν πχ να κατεβάσω τα σκουπίδια,πήγαινα κ έκανα κ βόλτα το 4γωνο.Για να αδειάζεις κ εσυ λίγο, να μην έχεις το μυριμυρι ολη την ώρα στα αυτιά σου...

Θα φτιάξουν ολα με τον καιρό,ακόμη μαθαίνει ο ενας τον αλλο!!

κοριτσακι μου και εμενα τα ιδια κανει και ειναι 42 ημερων σημερα!!! εγω εκανα πολλες δοκιμες για να δω τι φταιει, και κατεληξα στην ζεστη, γιατι όταν του αφηνω την πορτα ανοιχτη και μπαινει δροσια από το air condition τοτε ηρεμει και κοιμαται!!! το ιδιο κανει όταν φυσαει και κανει λίγο ρευμα μεσα στο σπιτι!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...