Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΔΕΛΦΑΚΙ, ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ, ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΝΕΥΡΙΚΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΗΣΥΧΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ! ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΟΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΤΟΝ ΦΙΛΑΩ, ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΧΑΙΔΕΥΩ ΦΙΛΑΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ, ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ?

Δημοσίευση

Τι να σου πω καλή μου...

Κι εμένα τα ίδια έκανε η μικρή όταν γεννησα το δεύτερο. Βλέπεις δεν καταλάβαινε όταν της έλεγα ότι θα έχουμε μωράκι σε λίγο καιρό.

Αρχικά μου φιλούσε την κοιλιά, αλλά όταν πήγα να γεννήσω και την είχε η μαμά μου δεν μπορούσε να την δαμάσει με τίποτα, σκέτο αργίμι ήταν.

Και στις αρχές αντιδρούσε άσχημα με τον μικρό, όποτε τον πετύχαινε μόνο, σπάνια δηλαδή, τον χτύπαγε.

Ο δικός σου είναι και μεγαλύτερος και ίσως πάρει και από λόγια, πες-πες..κάτι θα καταφέρεις. Άλλωστε εσείς θα πάτε και σχολείο, σωστά? Θα ξεφεύγει και λίγο και θα βοηθήσει πολύ αυτό και τους δυό σας.

Καλή εκγυμοσύνη να έχεις. :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ούτε και γω το κατάλαβα. Ίσως φταίει αυτό, ότι ήμασταν μέσα. Εγώ ας πούμε δεν δούλεψα καθόλου σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οπότε οι έξοδοί μου ήταν το να πηγαίνω τον μικρό στον παιδικό (ευκαιρία να περπατώ), να βλέπω τις κολλητές κάποια πρωινά, να κάνω μερικά ψώνια, λίγες βόλτες οικογενειακές. Χαλαρά πράγματα δηλαδή. Και γω, μη νομίζεις, όλο με κολάν ήμουν και πολύ κάζουαλ γενικώς. Το φχαριστήθηκα. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν μου έχει λείψει και ο άλλος "πιο δημόσιος" εαυτός μου. Θα αργήσω να τον δω μου φαίνεται! Όσο για την κοιλιά... όλο έλεγα πως θα τη βγάζω φωτό κάθε βδομάδα... ούτε αυτό δεν έκανα!  Εγώ έχω μπει στην τελική ευθεία πια... Στις 25 μπαίνω για προγραμματισμένη καισαρική καλώς εχόντων των πραγμάτων. Οπότε... μία βδομαδούλα έμεινε!  Τα βράδια πέφτω ΞΕΡΗ. Είτε είμαι στον καναπέ είτε στο κρεβάτι, πέφτω ΞΕΡΗ. Αν με πάρει ο ύπνος στον καναπέ κάνει αμάν ο άντρας μου για να με ξυπνήσει και να με πείσει να σηκωθώ να πάω στο κρεβάτι να κοιμηθώ σαν άνθρωπος!! Έχει πολλή φάση αυτό!!  Κάποιες φορές και γω τρώω κάποιες φλασιές και νομίζω πως έχω πολλή ώρα να την ακούσω τη ζουζούνα. Πλέον όμως, έχω την εντύπωση ότι ακούει τη φωνή μου και καταλαβαίνει που χαϊδεύω την κοιλιά και μου δίνει σήμα ότι 'Ψιτ, εδώ είμαι, αραχτή!" 
    • Πω πω τι ταλαιπωρία περνάς βρε κορίτσι μου; Είναι τόσο κρίμα που τους εμπιστευόμαστε κ μερικοί δεν είναι άνθρωποι.. μα φυσικά ποια ξέρει τι είναι σωστό κ τι λάθος? Στην πορεία μαθαίνουμε κάποια πράγματα αλλά κ πάλι γιατροί δεν είμαστε να καταλαβαίνουμε τα πάντα.. να πάρεις όσες γνώμες νιώθεις οτι χρειάζεται για να είσαι σίγουρη.. κ αφού βρήκες ήδη κάποιον να εμπιστευτείς θα μπείτε σιγά σιγά σε μια σειρά..
    • κορίτσια τι κάνετε;; Πως είστε;; ποιες μπαίνουν στην τελική ευθεία;; Εγώ σε δυο μέρες μπαίνω στο μήνα μου και μου φαίνεται απίστευτο!! Πέρασε ο καιρός!!  Τα βράδια πως είστε; κοιμάστε;; Γιατί ενώ με παίρνει ο ύπνος στον καναπέ, όσο βλέπουμε τηλεόραση, όταν πάω στο κρεβάτι το μάτι γαρίδα.. συν όλη την ώρα σηκώνομαι για τουαλέτα. Χτες το βράδυ τα χρειάστηκα γιατί είχα την άισθηση ότι είχα να ακούσω το μωρό αρκετές ώρες οπότε το βράδυ μου προστέθηκε συν ένα άγχος για το αν είναι όλα καλά.. ένιωθα κάτι μικρά γκουπ γκουπ αλλά δεν ήξερα αν ήταν το μωρό ή το έντερο... Σήμερα το πρωί όμως  έδωσε ρεσιτάλ και γενικά όλη μέρα είναι ζωηρούλης, απλά μάλλον κοιμόταν και αυτός εχτές το βράδυ. Έτσι το καλό μου το παιδί ξέρει ότι τα βραδιά πρέπει να κοιμόμαστε 😂😂😂   Έκοψα και το σαλοσπίρ και η γιατρός μου είπε να συνεχίσω το μαγνήσιο μέχρι να ανέβω Θεσσαλονίκη. 
    • Με το καλό κορίτσι μου... όλα να πάνε καλά!! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...