Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 915
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Εβγαλε η Θου μερικες!!

να δω ποτε θα τις βαλει...

Αλλα ρε παιδι απολυ αγριμι ο δικος μου..απαπαπ...ανυποφορος...προτιμαει τους μεγαλους και την αμμο...βαριοταν να παιζει στον χωρο που ειναι για τα παιδια και κλαψουριζε....

Δημοσίευση

καλησπερα :)

τι κανετε?

εγω μολις γυρισα απο τη μεγα μου βολτα..

καλα ηταν..χωρις μωρο...

καλε τι λετε για μενα? :blush::blush::blush::kiss:

γωγω ακομα δε εκανες χωριακη? :dry:

χρυσα μονο 2 φορες? :woohoo:

εμενα ξυπνησε 6,25 κ δε ηθελε να ξανακοιμηθει..κ τον εβαλα κρεβατι..εκλαψε αλλα κομηθηκε..ε πια..8,30 σηκωηκε :):):):)

αργι μπραβο στη δασκαλα B)

σας φιλω..δε γραφω για ολες.

μακιααααααααααααααα

πεταωωωωωωωωωωωωω :woohoo:

Δημοσίευση

Θουλάρα σήμερα φεύγετε;;;;;;;; :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Τέλειααααααααααα...Καλό ταξίδι...Να περάσετε υπέροχα και να ξεκουραστείς όσο μπορείς..... :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Όχι, δεν έκανα ακόμα χοριακή.... :unsure::unsure: Μπορεί να πάω αύριο... :dry::dry: Μου έχουν σπάσει τα νεύρα... :angry::angry: 2 τεστ αρνητικά, περίοδος άφαντη.... :angry::angry::angry:

Ψώνισες τίποτα στη βόλτα τρελοκομείο;;;;

Δημοσίευση

ναι..πηρα παιχνιδα για τον μικρο,.

εχει τρελαθει

επισης του πηρα αυτο το μαραφετι που κανει φουσκες(καταλαβτε ε/.)κ εχει χιλιοτρελαθει.μιλαμε δε μπορειτε να φανταστειτε..

ααααα πηρα κ λεγκο.. :woohoo: :woohoo: :woohoo:

χαρηκα τοοοοοοοοοοοοοοοοσο π[ολυ που χαρηκε :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

θου καλα να περασετε, καλη ξεκουραση!

Αργυρω η κοπελα λεγται zeteras , μπορειτε να μιλησετε να σου πει εμπειριες ...οτι αλλο θες εδω ειμαστε ολες ακομα και το πιο χαζο να ειναι μην σκεφτεις να μην το ρωτησεις ....ξερεις ποσες χαζομαρες εχουμε πει- σκεφτει?

ημουν πρι στην δουλεια...κρατουσε την μικρη η μαμα μου οπου καποια στιγμη τηλεφωνω να δω τι κανουν και μου λεει η μαμα μου

¨μου εχει κανει το κεφαλι καζανι" δεν σταματα με τιποτα!

αχ δεν με καταλαβαιναν!

Αφροδιτη κανε του παρατηρηση αυστηρα χωρις να γελας και απομακρυνετον χωρις να του δωσεις 2η ευκαιρια...ειναι παιχνιδι και το διασκεδαζουν..το εκανε και η μικρη!

αλλα το εκοψε!

αχ τι ωραια να δουλευει πρωι στην δουλεια και το μεσημερι να εισαι σπιτι σου!

κουραστικα με τις νυχτες!

Δημοσίευση

den to kanei san paixnidi to kaimeno mou ,stenaxoriete pou me blepei na ponaw kai klaiei ....

moilis tou to ksana doso kai to dextei (alles fores den to thelei amesos ) einai polu prosektikos kai me koitazei na dei an ponaw palu .

opos mou eipai kai h lala malon einai giati exei miothei h paragogh mou afou den thilazei opos paliotera kai pataei perissotero gia na exei thn roi pou thelei .

an tou kanw kai austirh paratirish den tha to ksana plisiasei ...tora pou tou to lew parakaleta "prosexe me ponas " kai to pernei katakarda .

telos panton apo to prwi den me ksana ponese htan polu prosektikos

Δημοσίευση

Γεια σας!!!

Τί κάνετε;

Εμείς γυρίσαμε σήμερα το μεσημέρι από Χαλκιδική και μόλις συμμαζευτήκαμε!!!

Ωραία ήταν....

Κάναμε τα μπανάκια μας και γυρίσαμε.Ευτυχώς που το κανονίσαμε γιατί έχει τρελλή ζέστη και δεν υποφέρεται...

Θα κάνω μια προσπάθεια να σας διαβάσω και θα επανέλθω το συνομότερο!

Πολλά φιλάκια!!

Δημοσίευση

Γεια σας ομορφες!!!!!!!

Κοριτσαρες καλα να περασετε στις διακοπουλες σας!!!!!!!!!!

Φραν μου οδηγεις ε;Ρε συ απο τον Αλιμο δεν ειναι τιποτα το Αιγαλεω.Παραλιακη, Κηφισός και μετα Ιερα οδός.

Αν εχεις gps θα ερθεις πολυ ευκολα.

Τι ωραια ρε συ που ειστε στη δροσια.Εδω εχει μια κ##λοζεστη. :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Γρουσι μου ειχα ερθει το 98.Προ Ευρώ :P:P:P Εχει πολυ ομορφη χώρα.Ειχα πάθει πλάκα.

Κοριτσια τι άλλα νέα;;;Θα πατε πουθενα 15-Αυγουστο;

Δημοσίευση

πηγαμε βολτα μονοι μας στα τζαμπο και αγορασαμε παιχνιδακια !!

ξυλινα παζλ με ζωακια και λιτλ πιπολ μια φαρμα (τα λατρευει)

γυρισαμε σπιτι και εχει ξετρελαθει απο τουσ μικρουσ του φιλουσ !!!

Δημοσίευση

Tα little people του αρέσουν Αφροδίτη;

Εγώ δεν της έχω πάρει ακόμη αλλά έχω ακούσει οτι ξετρελλαίνονται μ'αυτά!

Γενικά δεν τα πολυσυμπαθώ τα παιχνίδια και τα jumbo...

H Eιρήνη πάντως έχει ιδιαίτερη προτίμηση στα βιβλία και στις μπάλες.

Επίσης, σχετικά με αυτό που λες για τη θηλή. Εγώ έχω μόνιμα σχηματισμένα τα 2 δοντάκια από το πολύ ρούφηγμα εδώ και 2-3 μήνες... Ώρες ώρες αν με τραβολογάει πολύ ώρα με πονάνε κιόλας. Της εξηγώ οτι πονάω αλλά εκείνη συνεχίζει να σφύγγει τη μασέλα. Τώρα είναι και υπερευαίσθητες λόγω εγυμοσύνης......

Ακριβώς αυτό που λες και συ...

Δεν πονέσαμε στην αρχή και θα ιδρώσουμε τώρα. Πόσο σε καταλαβαίνω.....

Δημοσίευση

hello!!!!!! :laugh:

panayiota,προ ευρω ε?????? :P:P:P να ξανα ερθεις τωρα!!!!!!!!!!! ;) :silly: :silly: εγω μενω αιγιαλη αν θυμασαι!!!!! :)

ρε κοριτσια,εχω κουραστει πολυ αυτες τις μερες....κατι εχει παθει και η μικρη κι εκει που δεν ξυπνουσε βραδυ τωρα ξυπναει αρκετες φορες.... :S ελπιζω να φτιαξουν τα πραγματα γιατι ειμαι λιωμα...... :huh:

οσο για τη συναντηση,εγω μενω ερυθραια οταν ερχομαι αθηνα....καμια σχεση με το αιγαλεω!!!!!!! :P αλλα θα το βρω!!!!! :lol:

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου σημερα τη θηλασα και ηπιε απο 110-130 που επινε ηπιε μονο 90γρ και αρχισε να ανεβαινει το ηθικο μου!εν τω μεταξυ εδειχνε να καταπινει οποτε ρουφουσε 2-3 φορες απο το μεμε και χαρηκα παρα πολυ οταν αφησε το στηθος και ειδα σταγονα επανω στη θηλη και τα χειλακια της ειχαν ασπρο πηγμενο γαλατακι!!!γιουπι!!!ελπιζω να αρχισε η παραγωγη....μακαρι...

ευχαριστω παρα πολυ για ολα!!!!!!!!

Δημοσίευση

αχ ειχα γραψει τοσα και τα εχασα :(:(:(:(

σου εξιγουσα ποσο οραια παιζει με τα little people .....

εξαιτιας τουσ κανει πια και ηχουσ ζωων !!!

πα πα για παπια χι χι για αλογο .....

εχει βαλει ακομα και κομματι ψωμι να κανει γυρο γυρο ολοι στην παιδικη χαρα που εχουμε ....κανει τσουληθρα και τα ανθρωπακια και τα ζωακια (του αρεσει και αυτον η τσουληθρα )

δειχνει τρυφεροτητα στα ζωακια του ...ειδικα στην παπια !!!

προσπαθει να καλυτερευσει τισ κινησεισ του για να μην τα σαριζει ολα .

μαρεσει να τον βλεπω να παιζει με αυτα .

Δημοσίευση

χαιρομαι για αυτο αλλα αυτο απο μονο δεν βοηθα αν θες να θηλασις παοκλειστικα,και για το λιγοτερο "ιδανικο¨ διαστημα οσο δινεις ξενο ακομα και μετα τα γευματα θηλασμου υοονομευει την παραγωγη!

ασε που γθνεται στγχυση θηλων....σαφως το μπουκαλι για τα μωρα ειναι πιο ευκολο ....ρεει πιο ευκολα και πιο γρηγορα, δεν κανουν κοπω να αποκτησοτν το φαι τους!

δεν ξεχνω πως ιδρωνε η μικρη μου οταν ετρωγε!

αχ πως περασε ο καιρος!

Δημοσίευση

pebii,ειδα οτι το κουκλι σου ειναι 2,5 χρονων περιπου... :laugh: να σου ζησει!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: θηλαζεις μονο ή δινεις και φρεσκο???αν ναι,ποιο δινεις και ποτε το αρχισες??????? ;)

Δημοσίευση

Κορίτσια τι μου κάνετε;;;;

Αφρο της έχω πάρει κι εγώ το παζλ με τα ζωάκια από ταα jumbo, αλλά δεν πάιζει... :dry::dry::dry: Η τα τρώει, η μου δείχνει απλώς όταν τη ρωτάω ποιο είναι το κάθε ζωάκι...

Όσο για τα little people, μας είχαν φέρει κάτι τέτοια από τα Early Learning, μια άμξα με δύο κοριτσάκια και ένα αλογάκι που σέρνει την άμαξα..Στην αρχή δεν τα πολυέπαιζε, τα εβαζε μόνο στο στόμα...εδώ και 2 μήνες, τα βάζει και τα βγάζει από την άμαξα, βάζει τα κοριτσάκια για "νάνι" όπως λέει στα κρεβατάκια τους κλπ...

Αααααααα..Σήμερα έμαθε καινούρια λεξούλα..Τη μαϊμού.... :laugh: :laugh: :laugh: Για την ακρίβεια τη λέει μαμού..... :laugh: :laugh: :laugh:

Βασικά η δικιά μου προτιμά διάφορα παιχνίδια, μπάλες και κύβους που τα ρίχνεις μέσα σε τρυπούλες κλπ...Καταλάβατε τι εννοώ ε;;;; :laugh: :laugh: :laugh:

Να σας ρωτήσω κάτι που ήθελα;;;; :dry::dry::dry: Κάθε μέρα περνάει ένας παλιατζής από τη γειτονιά και από πολύ μικρή μας έκανε νόημα να τον ακούσουμε...Μια μέρα της έκανε ο άντρας μου πως φωνάζει ο παλιατζής κι ερχόταν και κρυβόταν στην αγκαλιά μας.... :P:P:P:P:P Το ξεπέρασε και μια μέρα της είπε η μάνα μου αν δεν είσαι καλό παιδί θα έρθει ο παλιατζής και από τότε αν πούμε τη λέξη παλιατζής φοβάται και δε βγάζει άχνα...όποτε την έχω στο κρεβατι και της πω παλιαντζής, έρχεται κολλάει πάνω μου, δε βγάζει άχνα και κάθεται με τις ώρες... :dry::dry::dry: Τη γαργαλάω, την πειράζω τίποτα....Πρέπει να φοβάται η ψυχούλα μου... :unsure::unsure: Από τη μια είναι ένας τρόπος να τη φοβίζω για να μην κάνει "απαγορευμένα" πράγματα, από την άλλη όμως δεν είναι εκβιαστικό;;;Δεν πληγώνεται η ψυχούλα της;;;; :dry::dry::dry: Σήμερα έβαλα κωλόχερο στη μανα μου να μην τολμήσει καν να αναφέρει ξανά τη λέξη παλιατζής... :dry::dry::dry: Ποια είναι η γνώμη σας;;;

Επίσης φοβάται έναν χοντρό στη διαφήμιση της Cosmote ΣΗΜΑ ΚΑΜΠΑΝΑ και κάθε φορά που παίζει η διαφήμιση γυρίζει το κεφάλι της από την άλλη και βάζει τα χέρια της στα αυτάκια της και καλά να τα κλείσει για να μην ακούει... :unsure::unsure: Πώς να το χειριστώ;;;; :unsure::unsure::unsure: Εσάς τα παιδάκια σας φοβούνται κάτι;;;;

Εμένα είναι γενικά ατρόμητη....Δε φοβόταν τίποτα...Τώρα τι έπαθε με αυτά;;;; :dry::dry::dry::unsure::unsure::ohmy::ohmy:

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!!!

Αργυρω μπραο...keep breastfeedeing!!!!! χιχιχι..

Πολυ χαρικα...καλη συνεχεια με περισσοτερους θηλασμους!!

Και εμενα τρελενετε για τα little people, εμεις εχουμε το σχολικο, και ενα ακομα το οποιο δεν ξερω τι ακριβως ειναι..του αρεσει πολυ, παταει τα κουμπια για τον θορηβο .

Εμενα παλη τρελενετε για τουβλακια λεγκο και για αυτοκινητα..τα τουβλακια τα στοιβαζει και μετα τα γκρεμιζει...τα αυτοκινητα τα σερνει η στοιβαζει μεσα πραγματα- τα τουβλακια- και μετα τα ριχνει..εχει και ενα φορτηγο με ανατροπη...το καλυτερο του, στοιβαζει τα τουβλακια μεσα..και μετα τι γυριζει..πολυ γελιο.

Σημερα ξυπνησε 3 φορες...μαζι με το πρωινο...αλλα μου ξαξαρχησε το πρωινο βυζοπιπιλισμα.....κλαψ..και νομιζα οτι τοθλαχιστον το προινο το ξεπερασαμε

Γωγω..δεν ξερω..μονιζω οτι ειναι λιγακι βαρβαρο..αλλα πραγματικα δεν ξερω

Δημοσίευση

καλημερα απο τη σαντορινηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

τι κανατε?

λοιπον στο αεροπλανο δε ακουστηκε κιχ..τον εδωσα κουλουρι κ ηταν ενασ σωστος κυριος..

με του που ηρθαμε πηγαμε βολτα στη χωρα..τεεεεεεεεεεεεεεελειααααααα

χαμος απο τουριστες..ο μικρος κοιμηθηκε 11..αλλα ξυπησε 5 κ δε κοιμοταν για μια ωρα..ολο μαμα γαλα ελεγε..

αλλα κοριτσια πολλη πονος ρε..

δε μπορω να θηλσω..καταλαβαινω τη αθηνα.. :(

τελικη ωρα ξυπνησε 9+ παρολου που εμεπινε τοοοο φως

αλλα μη χαιρεστε οτι κοιμηθηκε 10 ωρο..9 κοιμηθηκε..αλλα τελεια..

κ γω εχω της little people ειναι πολυ καλα..

εμενα παιζει με μπαλες αυτοκινητα κ τα ψηλινα παζλ..γενικως παζει..ευτυχως//

δε σχολιαζω :blush:

σας φιλωωωωωωωωωωωωωωωωω :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

mpempoula16 έγραψε:

Το ξεπέρασε και μια μέρα της είπε η μάνα μου αν δεν είσαι καλό παιδί θα έρθει ο παλιατζής και από τότε αν πούμε τη λέξη παλιατζής φοβάται και δε βγάζει άχνα...όποτε την έχω στο κρεβατι και της πω παλιαντζής, έρχεται κολλάει πάνω μου, δε βγάζει άχνα και κάθεται με τις ώρες... :dry::dry::dry: Τη γαργαλάω, την πειράζω τίποτα....Πρέπει να φοβάται η ψυχούλα μου... :unsure::unsure: Από τη μια είναι ένας τρόπος να τη φοβίζω για να μην κάνει "απαγορευμένα" πράγματα, από την άλλη όμως δεν είναι εκβιαστικό;;;Δεν πληγώνεται η ψυχούλα της;;;; :dry::dry::dry: Σήμερα έβαλα κωλόχερο στη μανα μου να μην τολμήσει καν να αναφέρει ξανά τη λέξη παλιατζής... :dry::dry::dry: Ποια είναι η γνώμη σας;;;

1. Λέγοντάς της ότι θα "έρθει ο παλιατζής" ή θα "σε δώσουμε στον παλιατζή" και τέτοιου είδους εκφράσεις της δημιουργείτε την κοινωνική διάκριση, πάντα θα έχει στο μυαλό της ότι ο παλιατζής δεν είναι καλός, ότι....ότι....ότι, κ.λπ........εγώ θα έκανα το εξής: όταν θα ερχόταν στην αγκαλιά μου θα της εξηγούσα ότι ο παλιατζής είναι καλός άνθρωπος και ότι έχει και αυτός παιδάκι και με αυτή του την δουλειά αγοράζει παιχνιδάκια στα παιδάκια του......

2. λέγοντάς της ότι θα έρθει ο μαύρος ή ο Αλβανός της δημιουργείτε την φυλετική διάκριση (ρατσισμός) και καλύτερα θα ήταν μόνη της να αποφασίσει αν θα της αρέσει κάποια φυλή ή όχι!!!!.....και

3ον που για μένα είναι 1ο!!!! της βάζετε τον φόβο, φόβος σε ένα αθώο πλασματάκι, μπορεί να ονειρευτεί ή δει σαν εφιάλτη τον παλιατζή να προσπαθεί να την πάρει κ.λπ. κ.λπ. και είναι μετά πολύ δύσκολο να της βγάλεις το φόβο από μέσα της.........είναι άλλο να της πείτε να μην παίρνει κάτι από ξένους, να είναι πάντα κοντά στην μαμά, μπαμπά κ.λπ. και άλλο να φοβάται!!!

ο γιος μου είχε φόβο την νηπιαγωγό (είχαμε ένα θέμα στο σχολείο) και την ονειρεύτηκε - δεν ξέρουμε πώς, δεν μας είπε ποτέ!!!- και ενώ κοιμόταν πολύ καλά, άρχισε να κοιμάται με αναμμένο φως........δυσκολευτήκαμε πολύ να τον πείσουμε ότι όλα είναι εντάξει και μόνο όταν ήρθαμε στο καινούργιο σπίτι του είπαμε ότι θα κοιμάται με σβηστό φως!!!!

για αυτό θέλει λίγο προσοχή! μην την φοβίζεις.....βρες μια άλλη τιμωρία, όπως να την βάλεις στο δωμάτιό της, αν κάνει κάποια σκανταλιά!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...