Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αχ τι καλα....

Πολυ χαιρομαι που θα τα πουμε απο κοντα!!!

θελω να δουμε και τον κουμπαρο!!!!!

χιχιχιχ

Παναγιωτα μη μασας..και εγω τα χαλια μου εχω...κοιταζω τα ποδια μου..απαπαπ...θα παμε για καφε σε μια ξαδελφη μου τωρα...θα γυρισουμε και θα αποτελειωσω με τα λαχανικα μου, τα βαζω ξερετε ετοιμα πακετακια στον καταψυκτη, φασολακια καθαρισμενα, μπριαν κομμενο και καθαρισμενο, βαζω μονο πατατα ντοματα κρεμυδι εκεινη την ωρα και βουρ στην κατσαρολα..με βολευει....ε μενα ελπιζω να ασχολιθω και με τα φρυδια και με τα νυχια μου,....αν και το πατωμα στην κουζινα θελει σφουγγαρισμα, και εχω 2 πλυντηρια να σηδεροσω....

• Απαντήσεις 915
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

κκαλησπερα!!!!!!!

τι κανετε?

χρυσα σε ζηλευω που θα τις γνωρισεις τις αθηναιες :angry::):):):)

εμεις καλα..

μολις εμαθα οτι αυριο θα ερθει η πεθερα απο το πρωι μεχρι να φυγουμε (6,30 πεταμε)

κ θα κρατησιε το μικρο.

στη σαντορινη θα ερθει κ το κουνιαδακι μου(17 χρ)

κ λεμε αυριο να παμε κεντρο τζαμπο κτλ

χωρις μωρο :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Αργυρω ευχομαι να τα καταφερεις..που θα τα καταφερεις..

αφου πιανει η μικρη εισαι σε καοο δρομο

καλε που ειστε??????????

αφρο χρυσα αργι αναστασια βικυ κτλ :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

panayiota,εχεις ερθει αμοργο????ποτε?????οντως εχει μικρες παραλιες και πολυ αερα!!!!! ;) αλλα ωραια ειναι.... :) σου εκανα αιτηση επαφης!!!!! :)

αφροδιτη,μηπως ειναι να σου ερθει περιοδος?????εμενα η θηλη μου παει καπως καλυτερα.... :dry:

κοριτσια,θα ειμαι κι εγω αθηνα εκεινες τις μερες!!!!!! :woohoo: αν βολευει θα ερθω κι εγω να σας δω!!!!!!!!!!!!! :silly: εμενα ειναι βεβαια πολυ μικρη και δεν παιζει στον παιδοτοπο αλλα δεν εχω προβλημα!!!!!!!!!!!!! :lol:

Δημοσίευση

ποσο μου ελειψε η βροχη..

αληθεια..

ναι σαντορινη παμε για 5 μερες..

εμενα τωρα αρχισαν με τη εγκυμοσυνη να με ποναν τρελα οι θηλες μου

εγιναν ευαισθητες

Δημοσίευση

pebii σε ευχαριστω για ολα!γραψε μου το ονομα της κοπελας να μιλησω και μαυτην αν θελει.επισης ηθελα να σε ρωτησω..το θηκλαστρο τι να το κανω εφοσον το παιδακι μου ρουφαει?εφαγα φλασια τωρα...δεν το ειχα σκεφτει αλλα τωρα πλεον δεν εχω θεμα με το αν ρουφαει το παιδι.διοτι ορυφαει καλα με δυναμη και δεν βαζει μονο τη θηλη στο στοματακι.

α..και κατι ευχαριστο ,σημερα ετρωγε 70-80γρ αντι για 100-110γρ που ετρωγε ξενο γαλα μετα το θηλασμο..αρα κατι κανω..!!!!βρε λες???????

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.το παιδια ρουφα αλλα οχι την ποσοτητα που χρειαζεται γι αυτο πινει και ξενο!

εμεις θελουμε να πινε μητρικο αποκλειστικα, το θηλστρο θα σε βοηθησει σην παραγωγη...το νοσοκομειακο θηλστρο, κανενα αλλο δεν θα κανει τιποτα, αν εχεις αυτο που υποψιαζομαι το μονο που θα σου κανει ειναι να σε ταλιπωρει και να σε τραυματιζει, ειναι για μανουλες που χεουν εδραιωσει γαλουχια καιγια 1 το πολυ 2 αντλησεις.το μωρο θα εχει περισοτερο ερεθισμα-ποσοτητα και σταδιακ θα κοψει το ξενο, σταδικα ομως και αφου εχεις επαρκη ποσοτητα απο μητρικο ,δεν γινονται μαχαιρι αυτα!

γι αυτο πρεπει να κανεις επαναγαλακτισμο...να αυξησεις την παραγωγη...μετα θα την ρυθμισει το μωρο, ξαναλεω οσο περνουν οι μερες τοσο θα αυξανεται το διαστημα που θα χρειαστεις να επαναφερεις το γαλα!

θα την ρωτησω αν μπορω να δωσω το ονομα της και θα σου το στελω!

Δημοσίευση

Καλημέρα,......ακόμη κοιμάστε?

Franita, έρχεσαι στα μέρη μας?!!!! πας να συναντήσεις την Αθηνά? εγώ ακόμη να πάω Βερολίνο, πιθανότατ Σεπ., ενώ μου αρέσει η πόλη δεν θέλω να πάω, δεν γουστάρω να δω τα πεθερικά πάλι.....αν συμφωνήσω να πάω θα είναι επειδή θέλω να συναντήσω και την Αθηνά αλλιώς...... :dry:

Θούλη καλές διακοπές, η Σαντορίνι είναι το νησί "μου"!!!!

πολύ συγγενολόι θα είστε!!!! :silly:

Αργυρώ καλή επιτυχία, το σλινγκ είναι είδος μάρσιπου, αν δεις δεξιά στην οθόνη έχει διαφήμηση ενός σλινγκ κάνε κλικ να δεις πώς είναι!

πίνω καφεδάκι και πάω να ετοιμαστούμε για το σχολείο..... ξέχασα να σας πω ότι η νηπιαγωγός του Λουκά, που έφυγε, έγραψε ένα ευχετήριο χαρτάκι σε κάθε παιδιάκι χωριστά και έδωσε και έδωσε ένα δωράκι, μια φιγούρα!!!

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!Αργυρω καλη συνεχεια στην προσπαθεια σου!!!!

Εγω ειχα σλινγκ...προσωπικα με βολεψε απιστευτα....και για τον λογο του οτι ο δικςο μου δεν καθοταν στο καροτσι και ηθελε συνεχεια αγκαλιες...ηταν ο μοναδικςο τροπος να βγουμε εξω...χειμωνα καλοκαιρι....

Παω να κανω καφε..νυσταζω απιστευτα αν και ο μικρος ξυπνησε μονο 2 φορες

Δημοσίευση

grafw grigora .

shmera to prwi mou epiase toso dunata to sththos pou akoma ponaw .ekeinh thn wra den mporousa na katalabw an de dakone dunata h an ponouse apo mono tou .

meta eida thn gramh apo ta dontakia toy :angry:

ton ebgala grigora alla ta katafere na me ponesei .

den kserw ti exei pathei kai me pataei dunata tora teleutea ,den dakonei stigmiea alla pataei me perissoterh dunamh sinexomena ....lete na einai apo ton kinodonta pou bgenei ?

12 dontia exei bgalei pote den to ekane auto....

tora pou to paratirisa ....katw apo thn thilh exw ena fouskomataki pou ponaei .....18 mhnes den epatha tipota .... :angry::angry::angry::angry: den exw kai to biblio edw na dw .. :angry::angry::angry:

Δημοσίευση

Αφρο ενα διαστημα εμενα με δαγνονε πολυ δυνατα...και τραβουσε το στηθος ποσνουσα παρα πολυ...αμα φοναζεις το βλεπει σαν παιχνιδι και συνεχιζει..εγω σε καποια φαση αρχισα να κλαιοω και να ουρλιαζω απο τον πονο..αρχισε να καλαιει και ο χριστοφορος..μια δυο..δεν το ξανακανε.

Δημοσίευση

Φρανιιι....θα κανονισουμε τοτε να βρεθουμε μαζι καπου κεντρο για καφεδακι.

Επειδη δεν ξερω ακομα που θα μεινουμε..η στην Θεια του Οδυσσεα...η στους παπουδες του..θα δουμε...αναλογα θα κινηθουμε με αυτοκινητο...

Παντως θα τα πουμε ...ασε που ειναι ευκαιρια..αμα δεν τα πουμε θα σου κουβαλιθω Δανια...χιχιχι..παντα ηθελα να επισκευτω την Κοπεγχαγη

Δημοσίευση

Φρανίτα πού θα μείνεις στο Βερολίνο?

Βρήκες διαμέρισμα ή σπίτι στην Κοπεγχάγη?

στην Αθήνα το ακύρωσες το διαμέρισμα που έμενες?

Αφρο όταν με δάγκωνε εμένα η ΡΕΑ, όταν ήταν "μεγάλη" την απομάκρυνα, της έλεγα όχι και δεν της ξαναέδινα, οπότε καταλάβαινε ότι δεν έχει γάλα και δεν το ξανα έκανε!!!!

δηλαδή γιατί να είναι από τα δόντια?! δεν το καταλαβαίνω αυτό!!!!

πρωί πρωί έκανα και τις κηπουρικές μου εργασίες!!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέραααααα...Καλέ πόσες σελίδες γράψατε μέσα σε ένα ΣΚ;;;;; :laugh: :laugh: :laugh:

Εγώ το Σάββατο το πρωί φόρτωσα τη μικρή και τη μάνα μου και πήγαμε στη Θήβα...Μου είχε σπάσει τα νεύρα η μάνα μου..Πρέπει να πάω να κάνω δουλειές στο σπίτι, να πλύνω τα ρούχα του αδεφού σου, να ποτίσω.... :angry::angry::angry::angry: Ε, πήγαμε και οι 3.... :P:P:P Η Ιωάννα με τσάκισε....Όλη την ώρα από πίσω...Το πατρικό μου είναι πολύ μεγάλο, γύρω στα 150 τμ και δεν περιοριζόταν η μικρή... :angry::angry::angry: Και σκεφτόμουν....Τι το θέλω το μεγαλύτερο σπίτι;;;Μια χαρά είμαστε στα 100τμ... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Κορίτσια είχε η μάνα μου μια γλάστρα μέσα στο σπίτι, δεν άφησε φ΄'υλλο για φύλλο, το σκυλάκι μου το κανισάκι το μάδησε..Πήγαινε συνέχεια το χτύπαγε, το χάιδευε, τιυ έβαζε τα χέρια της στο στόμα να τη γλύψει... :ohmy::ohmy::ohmy: Εντωμεταξύ είναι καλό σκυλάκι αλλά άμα νευριάσει, μπορεί και να δαγκώσει... :dry::dry: Έτσι, την είχα από πίσω...Έσπασε μια γυάλινη κορνίζα η Ιωάννα... :ohmy::ohmy:Η μαμά μου έχει ένα μπαράκι γεμάτο ποτά, τη βλέπω σε κάποια φάση έρχεται αγκαλιά με ένα μοπυκάλι βότκα... :ohmy::ohmy::ohmy: Μου έβγαλε την πίστη το θηρίο.... :ohmy::ohmy::ohmy::ohmy:

Χθες το απόγευμα γυρίσαμε και είμαστε τέλειαααααααααααα.......

Κατά τ'άλλα περίοδος ακόμα να μου έρθει... :angry::angry::angry::angry: Δεν ξέρω τι να κάνω ρε κορίτσια... :dry::dry::dry: Βοηθήστε με... :S:S:S Κάνω πάλι διατροφή, κιλά δεν έχω πάρει, είμαι στα ίδια.... :dry::dry:

Χρύσα μου χρονια πολλά!!!!!!!Να τα εκατοστήσεις!!!!!!!!Πάντα γερή και ευτυχισμένη και του χρόνου και με 2ο μπεμπάκι στην αγκαλιά σου.... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Χρύσα εμείς 4 φεύγουμε από Χαλκιδική και 5 έχουμε το γάμο.... :dry::dry: Πάνω δε θα μπορέσουμε να βρεθούμε;;;;; :dry::dry::dry::(:(

Μωρή Θου 8 κομμάτια πίτσα;;;;;Σε μισώ.... :angry::angry::angry: Εγώ με το ζόρι 2 τρώω....Και παχαίνω....Εσύ 56 κιλά;;;; :angry::angry::angry::angry::(:(:(:(:( Θέλω κι εγώωωωωωωωωωωωωω.... :blush::blush::blush:

Αφρο, Argi, Grousi, Franita, Panayiota, Pebi τα φιλιά μου.... :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καλημερα Γωγω..θα τα πουμε εδω πανω..μαλλον...

Καλα η μικρη σου ειναι η Ταζουλα...χιχιχι...θυρια τα ατημα!!!!

Γωγω κανε καλε ακομα ενα τεστακι....η και μια χωριακουλα!!!!

Παντςω να σα ςπω πως η Θου αν και εγγυος ειναι κορμαρα...και κουκλα..φτου φτου να μη τη ματιαξω!!!!

Θα παρω την Γιωτα και την Ευη- αν προλαβω- τηλεφωνο να δω τι κανουν

Δημοσίευση

mpempoula16 έγραψε:

Η μαμά μου έχει ένα μπαράκι γεμάτο ποτά, τη βλέπω σε κάποια φάση έρχεται αγκαλιά με ένα μοπυκάλι βότκα... :ohmy::ohmy::ohmy:

πρέπει να συναντηθεί με την δικιά μου, θα κάνουν τρελά πάρτυ!!! :woohoo: :laugh: , αφού και η ΡΕΑ ανοίγει το ντουλάπι και προσπαθεί να πάρει κανένα μπουκάλι!!!!

Δημοσίευση

Cesilia σε ευχαριστω κοριτσακι μου!ελπιζω να τα καταφερουμε!!το ειδα το σλινγκ,πλακα εχει!

Αrgi συνονοματη ευχαριστω κι εσενα για την βοηθεια σου!

και τελος την pebii που με ενεχτηκε με τις ερωτησεις μου!!!φιλακια πολλα και θα το παλεψω !ελπιζω να εχω καλα αποτελεσματα και να σου τα πω σε λιγο καιρο!!!φιλιααααααααα

Δημοσίευση

Χρύσα την έχω δει σε φώτος τη Θου..... :angry::angry::angry::angry: Κορμάρα η άτιμη....όπως ήμουν εγώ στα 18 μου.... :(:(:(:( Θου σου το είπα;;;;Σε μισώ..... :angry::angry: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Αλλά λατρεύω Ντόντο και σποράκι.... :laugh: :laugh: :laugh:

Αργι δεν μπορείς να φανταστείς... :angry::angry: Μια βότκα, μια ούζο, μια ουίσκι...Έριξε μάλιστα ένα κάτω, αλλά ευτυχώς δεν έσπασε... :ohmy::ohmy::ohmy:

Αργυρώ μου να σου ζήσει το μωράκι σου...Ελπίζω να πάνε όλα καλά με το θηλασμό και σύντομα να πίνει μόνο το γαλατάκι σου... :):)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...