Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Argi έγραψε:

Χρύσα εσύ έχεις γενέθλια ή το παιδί?

εσένα σου πήρε κανένας δώρο?

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

argi panta ετρωγα πολυ..μα παντα..κ ευτυχως ακομα δε βαζω.

κ ναι βρεθηκαμε εγω η γιωτα κ η χρυσα :woohoo:

οηγαμε παιδοτοπο..παιζανε τα σκατουλια κ μεις καφεεεεεεεεε

περασε πανεμορφα...

ε κοριτσια??????? :P:P:P

• Απαντήσεις 915
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

γεια σας εξπρεσομανουλες!!!!!!!!

σημερα εχω νευρα.....μου αρχισαν τα γνωστα κατι συγγενεις..... :angry: ακομα θηλαζεις?????πρεπει να το κοψεις γρηγορα.....οτι πηρε-πηρε το μωρο....θα γινει μαμακια....να την αφηνεις να κλαιει τη νυχτα.... :angry::angry::angry: καλα κι εχω κι εσας ρε κοριτσια που περναμε τα ιδια!!!!!!! ;) τι αλλο θα ακουσουμε?????????? :blink:

Δημοσίευση

κ που εισαι ακομα!!!!!!!!

εμενα οι συγγενεις δε με λενε τιποτα..

αλλα οι πελατες με λενε..

αλλαο παλι κ τουτο...

αχχχχχχχχχχχχχχ

εγω ξες τι απαντω?

κ αχρηστο γαλα να εχω καλυτερο το δικο μου παρα του εμποριου..κ μετα λενε.ναι ναι φυσικα..

Δημοσίευση

κι εγω τους λεω θα την αφησω να αποθηλασει οποτε θελει και η απαντηση??????? :blink: πηρε τα αντισωματα...φτανει τωρα..... :angry: βρε...αντε γειαααααααααααααα!!!!!!! :P:P:P

λεω να της ξεκινησω οσπρια σιγα-σιγα....μηπως ειναι νωρις?????

για καφεδακι δεν πηγατε τελικα??????εδω κατω μονο η φιλη μου η σωσουκα εφτασε!!!!!! :laugh: τις υπολοιπες τις εχω συναντησει αθηνα!!!!!! ;)

Δημοσίευση

pebii έγραψε:

να σου ζησει η μικρη σου!

εγλκηματικο, μα θα πεινουσ εμονο καθε 8ωρο?γαι να εχεις θα πρεπει να θηλαζει το μωρο, η προλακτικη εκρινεται οταν αφαιρειται ο πλακουντας και φατνει στα υψη με το ερεθοσμα το θηλασμο-πιπιλισματοςστηθος μου και δεν λογικο να κλαιει αν πεινα και δεν μπορει να θηλασει...σου εδιεξαν?

συμωνω μα πολυ βλ....ποσο ικτερο?μια καλη νοσηλευτριαειμαστε και γαμο [/colorτο μονο καταλληλο ειναι το νοσοκομειακο το .ετοποιο εμοικιαζεται...τι θηαλστρο πηρες?η ποασοτητα που βγαζει με το θαηλστρο δεν ειναι ενδειξη αν εχει ςγαλα και ποσο και ετσι ξαναεκοψα το θηλασμο και αρχισα να της δινω ξενο...η ευκολη λυση[/colorτουλαχιστον το ειπεδηλαδη να ξεγεκας το μωρο με κατι για να νοιωθει γεματο το στομαχακι του?εσυ αν πεινας σου κανει κατι το χαμομηλι?ετσι κι εκανα και αναγκαστηκε το μωρακι μου να πιασει τη θηλη και να ρουφαει και με μανια!!!το μωρο ξερει :woohoo:

ο θηλασμος δενεχει ρολογια, ειναι ελευθερος και ανεμποδιστος απο καθε μαστο..μετα απο 2-3 λεπτα αρχισε να ουρλιαζει απο πεινα και της εδινα και ξενο!παλι η ευκολη λυσηκαταληξαμε να θηλαζω μια ωρα σχεδον καθε 3ωροτο μωρο κρινει ποσοκαι ποτε πεινα και καπακι να της δινω και 100 γρ ξενο γαλα...οταν δεν την θηλαζω πινει παλι 100γρ...οποτε σκεφτηκα οτι δεν εχω καθολου γαλα...λαθος σκεψη, γαλα εχεις απλα εγιναν πολλες λαθος κινησειςοταν ζουπαω το μαστο βγαζει με το ζορι μια σταγονα...φτανειο παιδιατρος μας μας ειπε πως δεν εχω πολυ αλλα να μην σταματησω και οσο παρει ειναι καλο για το παιδι και για μενα!ετσι συνεχιζω αλλα εχω κουραστει παρα πολυ!!!παιδι εκανες μαι κουραση θα υπαρχει, σε καταλαβαινουμετο βραδυ φυσικα δεν τη θηλαζω διοτι τοτε δεν θα κοιμονουν καθολουτο βραδυ εκκρινεται η προλακτικη και το βραυνο γευμα ειναι πολυ συμαντικο για την παραγωγη..αν θηλαζα δηλαδη 1 ωρα και μετα και ξενο οπως κανουμε κατα τη διαρκεια της ημερας.. :S

εχω απογοητευτει γιατι εχουν περασει 21 ημερες απο τοτε που εφερα αυτο το αγγελουδι στον κοσμο και δεν εχω δωσει σωστη ποσοτητα μητρικου γαλακτος... :( επισης παιρνω και χαπακια φυτικα απο μαγια μπυρας μπας και βοηθησουν και πινω νερο και χυμους αλλα τιποτα..καμια αλλαγη...η μαγια απο μονη της το μονο ου μπορει να κανει ειναι να σου κανει ωραι μαλλια...ποση παιρνεις την ημερα?

θελεις να θηλασεις?

αν ναι τοστε μπορεις να ξεκινησεις επαναγαλκτισμο !αν ναι ειμαστε να σε βοηθησουμε!

Δημοσίευση

Καλημέραααααααααααα!!!!!!!!!!!

Βαριέμαι τρελάααααααααααααααα :S:S:S

Αργυρω τα ειπαμε αλλα όπως σου ειπαν και τα κοριτσια μονο αν τη βαζεις στο στηθος θα τα καταφερετε.

Κοιτα να δεις και εγω μονη μου ημουνα και το μωρο απο 15 ημερων δεν κοιμοτανε πάνω απο 8 ωρες όλο το 24-ωρο.

Ναι ειναι παρα πολυ δυσκολα αλλα ακομη θυμαμαι που τον ζυγισε η παιδ. και ειχε παρει μισο κιλο μεσα σε 10 μερες μονο απο δικο μου γάλα.αχ ποσο ειχα χαρει τοτε.

Και εγω δεν καλοετρωγα (ειδικα στην αρχη υπηρχαν μερες που επαιρνα delivery ή ετρωγα τοστ :blush: ) αλλα ο οργανισμος εχει αποθηκευσει λιπος για τέεοια χρήση.

Αυτο κρατησε για 40 με 50 μερες.Μετα εστρωσε πάρα πολυ το πράγμα.Οποτε υπομονη και επιμονη.

Δημοσίευση

καλημερα κουκλες!!!!!!

Αφρο σ'ευχαριστω πολυ.....ειναι τελεια!!!!!

Αρτζ ο αντρας μου με εφερε μια υπεροχη ανθοδεσμη- την ειχε αγορασει την προηγουμενη- και ενα δαχτιλιδι το οποιο χαλβαδιαζα και μου αρεσε, ο πεθερος μου μου εδοσε 50 ευρω τα οποια ξοδεψα στα ρουχα του μικρου, η μαμα μου με ειχε παρει την τσαντα Guy Laroche πριν κανενα μηνα , ο μπαμπας μου μου εδοσε 100 ευρω- αυτα τα κρατησα- και ο αδελφος μου ενα μεγαλο φιλακι - καλα αυτος τωρα ειναι ανεργος και κανει μερεμετια..οποτε δεν τον παρεξιγω!!!

Αυτα...

Με πηραν τηλεφωνο οι ξαδελφες μου...ΔΕΝ θα κανεις παρτι...ΔΕΝ θα κοψεις τουρτα...30 εγινες!!!

Οχι Οχι Οχι...ενταξυ ρε παιδια..σηγα το πραγμα...τεσπα

Αχ χτες παρασαμε πολυ ωραια...πολυ το χαρικα..

ο μικρος τεζαρε στο αμαξι και λοιπηθηκα να τον ξυπνησω...τελικα ξυπνησε στις 1:3ο οποτε τον εκανα μπανιο τοτε...

Θου ο Ντονυτος οσο παει μεγαλωνει και γινετε πιο κουκλος!!!

Και η Κωνσταντινα- ειχα να τη δω καμια βδομαδα, εχει πεταξει μαγουλακια, γαμπα, μουτακι...κουκλιτσα!!!

Δημοσίευση

grousi έγραψε:

ναι τα παααααααααντα!!!!!!! :P:P:P αν και ειναι ληγμενααααααααα!!!!!χαχαχαχα!!!!!!! :laugh: :P :laugh:

Μπάνιο που κάνετε;;; :dry::dry::dry:

Μωρε πολυ μικρουλες παραλιες δεν εχει;;;; :blush::blush::blush::blush:

ΚΑι εναν αερα....... :S:S:S:S Νομιζεις οτι θα φυγεις απο το μηχανακι.

Αλλα το απεραντο γαλαζιο ολα τα λετά. :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Ισως δεν ειχα και καλο ξεναγο. ;);)

Δημοσίευση

καλημερα .

Κυριακη σημερα ....παλυ ζεστη .....

Βαριεμε ....τι κανουμε σημερα Κυριακη που ολα ειναι κλειστα ?

και παρκο να θελησω να τον παω πριν το απογευμα δεν γινεται ....εχει πολυ ζεστη και το παρκο ειναι 1,5 χιλιομετρο μακρια .

Η υπομονη μου ωρες ωρες εξαντλειται ......τι καλα που ηταν η μαμα μου εδω και απασχολουσε τον μικρο.....

Δημοσίευση

Ασε Αφρο..και εγω σκυλοβαριεμαι...

Θα πηγαιναμε για μπανιο αλλα εχω περιοδο...

Μονιζω πως ειμαι πλεων ετοιμη - σωματικα- για αλλο ενα μωρακι...γιατι η περιοδος μου εχει επανελθει και σε συχνοτυτα...αλλα και σε ποσοτητα και σε πονο και σε γενικη συμπεριφορα στον ΠΧ εποχη..οποτε νομιζω απο Σεπτμενβρη ισως να βαλω μπροσ για δευτερο..θα δουμε...

Τον εχω βαλει στην φουσκωτη πισινα...και παιζει..προς το παρον...μετα βλεπουμε

Δημοσίευση

εγω ευτυχος δεν ποναω πια στην περιοδο !!!

ολα μου τα χρονια χαπακονομουνα ...τωρα ουτε που την καταλαβενω !! :woohoo:

αντε απο σεπτεβριο μαζι να κανουμε παρεα ;)

παμε για τις κορεσ τωρα :woohoo:

εγω τον εχω στο καθησμακι του και τρωει ακομα πρωινο.

στην πισινα δεν μπενει ....του εχει μεινει ενα θεμα απο την βαπτιση ....ασε που οταν πατησει νερα κοκκαλωνει και φωναζει (στην γλωσσα του)να παω να τον σκουπισω τα ποδαρακια .

πριν λιγεσ ευδομαδες τον γεμισα την πισινα να κανει και αυτοσ πεταξε νερα κατω (δεν μπηκε) μετα τα πατουσε και γλιστρουσε και του εμεινε απο τοτε οτι δεν περπαταει με βρεγμενα ποδαρακια ...φοβατε :silly:

Δημοσίευση

Αργυρω 27 έγραψε:

pebii έγραψε:

Αρχικα σε ευχαριστω για το χρονο που ξοδεψες για χαρη μου και της μπεμπας μου,και αρχιζω να απανταω στις ερωτησεις σου!να σημειωσω πως ειμαι νοσηλευτρια ,καταλαβα οτι εισαι κι εσυ!συναδελφισα οπως καταλαβες ειμαι ασχετη απο μαιευτικα καθοτι ειμαι νοσηλευτρια σε εντατικη εδω και χρονια.ηταν σχολιο οτι δεν ειμαστε τοσο κακη παστα οσο λεγεται.....κα εγω σε ψυχιατρειο....

Λοιπον, στην κλινικη μου εδειξαν πολυ λιγα πραγματα σχετικα με το θηλασμο,οπως καταλαβες ειναι το πρωτο μου νιανακι και ημου εντελως ασχετη!εγιναν λαθη απο την αρχη και ετσι τωρα τρεχω και δεν φτανω..επεσα σε πολλους μακακες...μα σε πολλους...και δυστηχως απο την αρχη...αλλα ολα φτιαχνουν

ικτερο ειχε 16,6ο ικτερος δεν ειναι αντενδειξη για τον θηλασμο..πολλες φορρς αργει να πεσει, εμεις φτασαμε 23,7 και γιαυτο την βαλαμε φωτοθεραπεια για μια μερα,επεσε μετα στο 13,9 και την βγαλαμε και την επομενη ημερα ειδαμε πως επεσε στο 11 και ετσι δεν χρειαστηκε να ξαναβαλουμε την μπεμπουλα στη φωτοθεραπεια.

το θηλαστρο που πηρα ειναι της medelaτης medela ποιο?οπως σου εγραψα το μονοκαταλληλο ειναι το νοσοκομειακο το οποιο ενοικιαζεται γιατι ειναι πολυ ακριβο για αγορα και αυτο χρησιμοποιουσαν και στην κλινικη που γεννησα και ετσι πηγα και αγορασα αυτο.αραγε ποιο?

τα χαπια μαγιας τα πινω μετα απο καθε γευμα περιπου 3-4 καθε φορα.δεν νομιζω οτι βοηθησαν ουτε καν στο μαλλι...εχω γεμισει πυτιριδα... :laugh: τσαπα χαπακωνεσαι μαλλον, η μαγια για να δεις διαφορα χρειαζεται να την λαμβανεις 7tbl* 3φορες και φυσικα να θηλαζεις η να ανλεις με προγραμμα

οσο για το χρονικο διαστημα που με μαλωνειςδε σε μαλλωνω συγνωμη αν το εξελαβες ετσι...να σου πω οτι απο την κλινικη μου ειπαν μεχρι 15 λεπτα χαζομαρες ελεγαν..εγω δεν ακουσα κανενα και την εβαζα οσο ηθελε ..αλλα κοιμαται πανω στο στηθοςποσες δυναμεις νομιζεις εχεις ενα νεογεννητο μωρ?θελει κοπο να θηλασει..προσπαθει κουραζεατι σταματα ,κοιματι συνεχιζει μετα το μισαωρο..την ξυπναω και ξανα τα ιδια μεχρι που στο τελος δεν ρουφαει αλλο..και σε 3 λεπτα εχουμε ουρλιαχτα πεινας...ετσι την εδινα μετα ξενο.μαλλον δεν θηλαζε σωστα, τα μωρα πρεπει να θηλζουν απο την θηλαια αλω και οχια πο την θηλη

το βραδινο το εκοψα απο μονη μου οταν ειδα οτι εδω και τοσες μερες δεν ερχεται γαλα....λαθος κινηση...ο βραδυνος η μαλλον οι βραδυνοι θηλασμου βοηθουν παρα πολυ στην παραγωγηκαι επισης δεν εχω κανενα ησυχο νινακι ,ολη ημερα ειναι ξυπνητη στην αγκαλια μου γιατι αν την αφησω κατω κλαιει..ολα τ αμωρακια ετσι ειναι....αν θα θηλασεις θα την εχεις τσην αγκαλια σου και θα τρωει οποτε δεν αθ εχεις να ετοιμαζει ξενο γαλα....θα σου προτεινα να παρεις ενα σλινγκκαι ο αντρα μου δουλευει συνεχεια και 12 βραδια το μηνα λειπει...ετσι ημουν και εγω...ηθελα να δω κοσμο και εβγαινα στο μπαλκονι να κοιτω του πεαστικου..αλλα και ολα τα κοριτσια εδω εμσααρα ειμαι μονη και παλευω μονη..σε καταλαβαινουμε πολυ καλα.γιαυτο και δεν αντεχα ναμαι ξυπνητη ολη νυχτα και να ειμαι και κουλ ολη ημερα για την μπεμπα.δηλαδη τωρα που πινει ξενο δεν ξυπνα τη νυχτα?επισης δεν τρωω πολυ και λεω μηπως φταιει και αυτο?ενα γευμα την ημερα κανω και μετα χυμους και νερα...δεν κανω διαιτα απλα δεν εχω χρονο.μια χαρα ειναι

Επισης να σου πω πως το ξενο γαλα , μονο ευκολη λυση δεν ειναι για μενα...αποστειρωνε μπιμπερα ,πλυντα και αγοραζε γαλα και ανεβοκατεβαινε στην μεζονετα για να φτιαχνεις γαλα την νυχτα...για μενα η ευκολια ειναι ο θηλασμος αλλα δεν τρεχει το αναθεματισμενοοοο και ειναι και τεραστιο :Pμπορουμε να το κανουμε να ερθει αρκει να θελεις πραγματικα να το προσπαθησεις

και τελος ..ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΑΛΑΤΑΚΙ .ελπιζω να σου απαντησα σε ολα !

μου παντησες σε ολα!

αρχικα να σου πω οτι αν ξεκινησεις επαναγαλκτισμο θα χρειαστει να νοικιασεις νοσοκομεικαο θηλστρο 2πλης αντλησης και να κανεις 100 λεπτα αντληση απο το καθε στηθος ητοι 10-10λεπτα η 8 13λεπτα οχι λιοτερες αντλησεις, να παιρνεις μαγια στην παραπανω δοσολογια να κανεις σαρκικη επαφη με το μωρακι και να το προσπαθειται για θαηλσμο και για να σου πω και κατι για να σε κανω να αποκτησεις κουραγιο θα σου πω οτι ο χρονος που χρειαζεται να επανελεθι η γαλουχια ειναι συνηθως οσος διεκοπει...οποτε οσο πιο εγκαιρα το ξεκινησεις τοσο πιο καλα!

οτι αλλο θες εδ ειμαι και ολα τα κοριτσια!

Δημοσίευση

Κοριτσια η βαρεμαρα μου εχει βαρεσει κοκκινοοοο :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Μου την εχει δωσει η ζεστη.Αντε να χειμωνιασαει.

Την καλυτερη δουλεια θα κανετε που θα μεινετε Σεπτεμβρη εγκυουλες.Θα γεννησετε και Μαϊο!!!!Την καλυτερη εποχη και δε θα φατε και καθολου ζεστη.

Αφρο και εγω που εχω εδω τον Γιωργο τι να σου πω....Που να παμε ρε συ με τετοιο καυσωνα;;;;Κατα τις 9 βγαινουμε για καμια βολτουλα εδω γυρω.

Χθες στο Μπαρουταδικο πήγαμε.

Δημοσίευση

Λοιπον τσουπρεςμια και πεςτυχαινω τις περισσοτερες σας εδω...που θα βολευε να συναντηθουμε οταν θα κατευω...

Θα ειναι μαλλον Κυριακη απογευμα για να φυγουμε μετα κατευθειαν...τωρα ποια Κυριακη δεν ξερω..μαλλον θα ειμαστε εκει 4-5 Σεπτεμβριου

Δημοσίευση

Cesilia έγραψε:

Λοιπον τσουπρεςμια και πεςτυχαινω τις περισσοτερες σας εδω...που θα βολευε να συναντηθουμε οταν θα κατευω...

Θα ειναι μαλλον Κυριακη απογευμα για να φυγουμε μετα κατευθειαν...τωρα ποια Κυριακη δεν ξερω..μαλλον θα ειμαστε εκει 4-5 Σεπτεμβριου

Για πάρτη σου όπου γουσταρεις!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Που θα μένεις;;;

Ξερεις καθολου απο Αθηνα;;;

Πω πω πρεπει να σουλωπωθω. :side::side::side::side: Μη με δεις και φρικαρεις :S:S:S:S:S

Δημοσίευση

AFRODITH έγραψε:

an minete kapou sto kentro h an ekei pou tha minete exei stash metro boleuei polu kai o gnostos paidotopos sto aigalew .

ax na einai paidotopos parakalw ....na ta parkaroume sta paixnidia na ta poume .

Εννοειται παιδοτοπος.

Αλλιως θα ερθω μονη μου.Δεν καθεται πουθενα. :angry::angry:

Δημοσίευση

Ο παιδοτοπος στο Αιγαλεω ειναι μια χαρα.

Εννωειτε πως θα πηγαιναμε παιδοτοπο...ουτε εγω αντεχω αλλου!!!!

χιχιχιχ

Θα μεινουμε Ελευσινα η Ασπροπυργο..αλλα θα ειμαστε με αμαξι οποτε δε με νιαζει

Αχ εχω να δω τοσο πολυ κοσμο που δεν θα τους προλαβω ολους οποτε ειμαι λιγο επιλεκτικη...χιχιχι

Να πειτε και τη Βικυ και την Αναστασια..αχ τι καλα..θα σας δω!!

Παναγιωτα Απο Αθηνα ξερω λιγα πραγματα..πιο πολυ κεντρο γιατι εκει εμενα..και καποια συσκεκριμενα μερτι..

επισης ξερω λιγο απο Αγ. Δημητριο - Μπραχαμη που εμενε η Συγχορεμενη η Θεια μου και πηγενα σε αυτην...και λιγο απο Ιλιον που μενει ο ξαδελφος μου- αυτον θα τον δω!!!!

Αλλα πιο πολυ ημουν κεντρο για δουλεια.

Αφρο μαλλον ειναι ετσι γιατι αλλαξαν οι ορμονες σου!!

βασικα Παναγιωτα το να γεννας μαιο ειναι λιγο μανικι...εφαγα περισυ ολη τη ζεστη με ενα νεογεννητο το οποιο δεν ηξερα αν ζεστενετε η κρυωνει..εκανα ντουσ 12345 φορες την ημερα γιατι υδρωνα...φοβομουν αν βαλλω αιρ κοντισιον..κλπ κλπ...

Φτιαχνω κοτοπουλο με χυλοπητες για τον Χριστοφορο...πειναω!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...