Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

thouli έγραψε:

αργυρω να σου ζησει..τις ιδιες μαλακιες που λενε σε ολους..

το γνωστο δε εχεις γαλα..

τωρα σε τι φαση ειστε?

θηλαζεις?

δινεις ξενο?

το βραδυ γιατι δε το βαζεις?θα εχεις πολλα ξενυχτια για να επαναφερεος το γαλα σου οποτε σκεψου το,,

δηλ αν το παλεψεις θα το παλεψεις..

να σου ζησει..

τωρα τη θηλαζω για μια ωρα παλι και μετα καπακι της δινω και 100γρ ξενο!αλλα το βραδυ που δεν τη θηλαζω παλι 100γρ πινει!ειναι φαγανη πολυ βεβαια αλλα απο εμενα δεν παιρνει μαλλον τιποτα.... :(

οσο για το βραδυ ..δεν γινεται να την θηλαζω και την νυχτα διοτι ολη την ημερα μονο εγω ειμαι μαζι της και δεν εχω αντοχες..αμα δεν κοιμαμαι εστω 4 ωρες το βραδυ..πως να την προσεχδω ολη ημερα?και τωρα πολυ λιγες ωρες κοιμαμαι...ξυπναει σχεδον ανα 2,5-3 ωρες...δεν κοιμαται ολη την ημερα και συνεχεια θελει ναναι αγκαλια μου.αν δεν την παρω αγκαλια ουρλιαζει συνεχεια ...

• Απαντήσεις 915
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Argi έγραψε:

Συνονόματη να χαίρεσαι την κούκλα σου.....αυτό που λέει η Θούλη....θέλει λίγη προσπάθεια παραπάνω, εγώ όταν θήλαζα τον γιο μου ο βραδινός θηλασμός ήταν 1 ώρα,......και στην κόρη μου ξυπνούσα το λιγότερο κάθε 2 ώρες και την θήλαζα....ο βραδινός θηλασμός είναι πολύ σημαντικός, πρέπει οπωσδήποτε να θηλάζεις 2 φορές στο διάστημα 24.00 μέχρι 06.00, είτε βάζοντας το παιδί -το οποίο είναι και καλύτερο - είτε βγάζοντας με το θήλαστρο, πρέπει να εδραιώσεις γαλουχία ακόμη εσύ δεν το έχεις κάνει αυτό!!!.....βέβαια αυτό θα το πετύχεις σιγά σιγά αλλά θέλει προσπάθεια και λιγότερο ξένο.....επίσης δεν συμφωνώ με το τσαγάκι!!!!
το τσαγακι το δωσαμε μονο μια μερα για να πεινασει και να αναγκαστει να πιασει τη θηλη..να φανταστεις μεχρι τοτε ουτε καν ρουφουσε..ετσι βοηθησε αρκετα αυτο!

απο την αλλη αν το βραδυ τη θηλαζω τοτε πρεπει 1 ωρα ναμαι ξυπνια για θηλασμο και αλλη μια ωρα για μπιμπερο και αλλαγμα πανας,σωστα?και σε μιση ωρα ξυπναει ξανα η μπουμπου..αφου ξυπνα ανα 2,5 -3 ωρες...το πρωι δεν κοιμαται καθολου και κλαιει..οπως και αυτη τη στιγμη που σου γραφω...και εγω δεν εχω βοηθεια απο πουθενα..πως θα την προσεχω ολη ημερα αν εγω κουτουλαω?καταλαβες?αστα να πανε ειναι η κατασταση...

Δημοσίευση

εισαι σε λαθος δρομο..

δε εχει σχεση αν εχεις καπιοιν..εσυ θα θηλαζεις :dry:

λοιπον ψεξε στο ιντερνετ για να βρεις φωτο απο το ξαπλωτο θηλασμο θα σε σωσει..

στη αρχη ειναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ/

πρεπει ν το θηλαζεις σε ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ

δε θα διαλεγεις..

εφου καθετε μια ωρα στο στηθος μια χαρα γαλα εχεις..

απλως δε του φτανει γιατι ακομα δε στο ρυθμισει..

κ θα κλαωει κ θα αντιστεκεται κ δε θα θελει να δει το εμμε σου γιατι εμαθε το μπουκαλι..λογικο..σιγα μη κουραστει

αλλα αξιζει να το επαναφερεις

θελεις συμπαρασταση

μπαινε εδω θα σε δωσουμε μπολικη

κ αυτο που λεει η αφρο,,σιγα σιγα μειωνε το ξενο

κ φυσικα αυτο που λεει η αργι για το βραδινο θηλασμο..ειναι υποχρεωτικο..

Δημοσίευση

Μπεμπουλη καλα του εκανες!!!χχαχαχχαχαχ ασε που εκανες και την αυτοπεποιθηση σου να χτυπησει κοκκινο!!!μπραβο για τα κιλακια που εχασες και μπραβο που προσεχεις τον εαυτο σου!εγω ακομη δεν εχω βρει χρονο για μενα γιατι ειναι μικρη αλλα το ιδιο θα κανω κι εγω σε λιγακι....χαχααχχαχα

επισης με την ορεξη που λες..δεν εχω κι εγω καθολου ορεξη και τρωω μια φορα την ημερα..περιεργο για μενα διοτι ειμαι πολυ λαιμαργη γενικα...τελικα μεχρι τωρα απο τα 16 κιλα εχασα τα 12!!!αλλα εχω δρομο καθοτι ειχα παραπανισια κιλα απο πριν μεινω εγκυουλα..εχω δρομο ακομη λοιπον..

Δημοσίευση

gia na kathete mia wra sto sththos paei na pei oti trwei ,apla den tou ftanei akoma .

gian na tou ftasei prepei na to bazeis pio sixna sto sthhthos kai na mioseis siga siga to kseno gia na arxisei na prospathei perissotero kai na sou paragei perissotero gala .

nai einai taleporia alla pisteyw oti den tha einai perissotero apo 1 ante 2 eudomades authn h istoria .

tha taleporitheis tora merika bradia kai meres alla tha ta katafereis sintoma .

mhn apelpizese ...meta einai ola polu eukola .

osose thilazei toso paragei gia to epomeno geuma ,dinei entolh ston organismo sou na exei pio polu gala gia to epomeno geuma giati exoun auksithei oi anages tou .

an den to thilazeis to bradu o organismospernei entolh na stamatisei na paragei ekeinh thn wra ,auto exei zimia se olh sou thn paragogh giati akoma den exeis edreomenh galouxia den einai tipota rithmismeno akoma .

Δημοσίευση

αργυρουλα προσπαθησε να μειωσεις το ξενο και μιας και η μικρουλα σου καθεται στο στηθος να της δινεις μονο το δικο σου

παρομοιες βλακειες ειχαν πει και σε μενα και κατεληξα δυστυχως να μην πιει καθολου δικο μου γαλατακι ο σπυρακος μου

Δημοσίευση

Αργυρώ και εγώ δεν έχω κανέναν με βοηθήσει όχι στην πόλη αλλά σε ολόκληρη την χώρα!!!! εκτός των πεθερικών που μένουν 600χλμ μακρυά μας!!!

στον γιο μου ήμουν τυχερή γιατί είχε βάλει από μόνος του πρόγραμμα και ξυπνούσε κάθε 4 ώρες για φαί!!!

στην κόρη όμως σηκωνόμουν πολύ συχνά, θυμάμαι βραδιές που την κρατούσα στην αγκαλιά μου για 5,5 ώρες και ύπνος μόνο 2 ώρες....., όπως σου τα λέει η Θούλη.....

εδώ οι περισσότερες μαμάδες που γράφουν στο τρενάκι ξυπνούν τα βράδια πολλές φορές.......η δικιά μου έστρωσε μόλις τώρα 23 μηνών!!!!

αν θέλεις δες και την ιστοσελίδα: www.thilasmos.gr , όπου μπορείς να δεις στάσεις θηλασμού που ίσως σε ξεκουράσουν και την νύχτα, όπως π.χ. - αυτό που είπε η Θούλη - ο ξαπλωτός θηλασμός!!!

εγώ σου εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου.... :kiss:

Δημοσίευση

ο άντρας μου δεν έχει έρθει ακόμη από τον φίλο μας, όταν θα έρθει θα είναι κουρασμένος για να κάνουμε κάτι :angry: και ήθελα να πάρουμε τα ποδήλατα και να πάμε καμμιά βολτίτσα στο ποτάμι, να πιούμε καμμιά μπυρίτσα!! .... μου την δίνουν κάτι τέτοια!!!! :angry:

Θούλη πού θα πάτε για καφεδάκι τελικά? αποφασίσατε ή ακόμη? :P

καλό καφέ, πολύ θα ήθελα να ήμουν....και όταν έρθω Ελλάδα αποκλείεται να τα καταφέρω να βρεθούμε αφού θα έχω να φροντίζω 3!!!!

Δημοσίευση

αργι ζηλευωωωωωωωωω

ποταμι...ποδηλατο..

εμεις εδω να σκαει ο τζιτζικας..

καλε δε ξερω..δε κανονισαμε για καφεκαλε που ειστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ρεζιλι θα γινουμε..4 ατομα ακρη δε βγαζουμε..

ρομπα

Δημοσίευση

thouli έγραψε:

αργι ζηλευωωωωωωωωω

ποταμι...ποδηλατο..

εμεις εδω να σκαει ο τζιτζικας..

τι ζηλεύεις καλέ? το ποτάμι?!

αν ήμουν Θεσ/νίκη θα έπαιρνα τα πιτσιρίκια και θα πήγαινα στο λιμάνι για καφέ, να βλέπω θάλασσα.....ή κάπου παραθαλάσσια για καφεδάκι ή τσιπουράκι, ουζάκι.....αχχχχχχ....αυτά εγώ ζηλεύω!!!!

Δημοσίευση

εσεις εχετε κ πρασιναδα..

ναι εμεις εχουμε τη τελεια παραλια αλλα μεχρι της 8 το παογευμα δε μπορεις να κατεβεις..

εχει μια ζεστηηηηηηηηηηηη

εναν ηλιο...

οποτε το βραδακι ειναι τελεια..

αλλα εχω κ το μικρο που κοιμαται..οποτεεεεεεε

Δημοσίευση

πάω να μαγειρέψω πριν ξυπνήσει το μπουμπούκι....κοτόπουλο με πιπεριές και πιλάφι έχει το μενού σήμερα!!!

Θούλη καλόν καφέ - αν πάτε δλδλ !!! :P - και βγάλτε και καμμιά φωτό να σας θαυμάσουμε!!!! :woohoo:

Δημοσίευση

Αργυρω 27 έγραψε:

Γεια σας κοριτσια κι απο μενα!!!με λενε Αργυρω και εχω μια μπεμπουλα 21 ημερων!!!!

να σου ζησει η μικρη σου!

λοιπον,εμεις στην κλινικη που γεννησα μας εφερναν την μπεμπα 3 φορες την ημερα για θηλασμο,εγλκηματικο, μα θα πεινουσ εμονο καθε 8ωρο?επινε ξενο γαλα απο τις μαιες εκει και απο μενα επειδη δεν ειχα αρχικα καθολουγαι να εχεις θα πρεπει να θηλαζει το μωρο, η προλακτικη εκρινεται οταν αφαιρειται ο πλακουντας και φατνει στα υψη με το ερεθοσμα το θηλασμο-πιπιλισματος εκλαιγε πανω στο στηθος μου και δεν ρουφουσε καν για 5 λεπτα...λογικο να κλαιει αν πεινα και δεν μπορει να θηλασει...σου εδιεξαν?

οταν θα γυρνουσαμε σπιτι μας ενα βλακαςσυμωνω μα πολυ βλ.... παιδιατρος μου ειπε δεν εχδεις γαλα και να της δινεις ξενο...ετσι κι εγω δεν ηξερα το βοδι και αρχισα να της δινω μονο ξενο χωρις καν να προσπαθησω...μετα απο μια μερα πηγαμε για επανελεγχο χολερυθρινης στην κλινικη και διαπιστωσαμε πως η μπεμπουλα μου ειχε ικτερο...ποσο ικτερο?ετσι την κρατησανε εκει για αλλη μια μερα για να την βαλουν στις λαμπες(φωτοθεραπεια)...εκει οταν πηγα για επισκεπτηριο μια καλη νοσηλευτριαειμαστε και γαμο τα παιδια τελικα μου ειπε να το παλεψω με τον θηλασμο και να παρω και θηλαστροτο μονο καταλληλο ειναι το νοσοκομειακο το οποιο εμοικιαζεται...τι θηαλστρο πηρες?.ετσι κι εκανα !πηρα θηλαστρο και ειδα οτι εβγαζα μονο 50 γρ και απο τα δυο σχεδον σε ολο το 24ωρο :( της το εδωσα με μπιμπερο εστω αυτο το λιγο που εβγαζα..αλλα την επομενη ημερα αρχιζα να βγαζω μονο 30γρ και απο τους δυο μαστουςη ποασοτητα που βγαζει με το θαηλστρο δεν ειναι ενδειξη αν εχει ςγαλα και ποσο και ετσι ξαναεκοψα το θηλασμο και αρχισα να της δινω ξενο...η ευκολη λυσηευτυχως μετα απο 3 ημερες ηρθε ο παιδιατρος (αλλος παιδιατρος-οχι της κλινικης)και μας ειπε να παλεψουμε με το θηλασμο!τουλαχιστον το ειπεμας προτεινε να βαζουμε την μπεμπα στο στηθος και οχι να βαζω θηλαστρο διοτι μονο ετσι θα ενεργοποιηθει ο υποθαλαμος του εγκεφαλου μου και θα κατεβασει προλακτινη αρα και γαλατακι!και μου ελεγε μετα απο καθε θηλασμο να δινω μετα λιγο χαμομηλι αν τσιριζει απο πεινα!δηλαδη να ξεγεκας το μωρο με κατι για να νοιωθει γεματο το στομαχακι του?εσυ αν πεινας σου κανει κατι το χαμομηλι?ετσι κι εκανα και αναγκαστηκε το μωρακι μου να πιασει τη θηλη και να ρουφαει και με μανια!!!το μωρο ξερει :woohoo:

χαρηκαμε παρα πολυ και πιστεψαμε πως θα ερθει το γαλατακι!!!τελικα καθε φορα που θηλαζα 30 λεπτα και 30ο θηλασμος δενεχει ρολογια, ειναι ελευθερος και ανεμποδιστος απο καθε μαστο..μετα απο 2-3 λεπτα αρχισε να ουρλιαζει απο πεινα και της εδινα και ξενο!παλι η ευκολη λυσηκαταληξαμε να θηλαζω μια ωρα σχεδον καθε 3ωροτο μωρο κρινει ποσοκαι ποτε πεινα και καπακι να της δινω και 100 γρ ξενο γαλα...οταν δεν την θηλαζω πινει παλι 100γρ...οποτε σκεφτηκα οτι δεν εχω καθολου γαλα...λαθος σκεψη, γαλα εχεις απλα εγιναν πολλες λαθος κινησειςοταν ζουπαω το μαστο βγαζει με το ζορι μια σταγονα...φτανειο παιδιατρος μας μας ειπε πως δεν εχω πολυ αλλα να μην σταματησω και οσο παρει ειναι καλο για το παιδι και για μενα!ετσι συνεχιζω αλλα εχω κουραστει παρα πολυ!!!παιδι εκανες μαι κουραση θα υπαρχει, σε καταλαβαινουμετο βραδυ φυσικα δεν τη θηλαζω διοτι τοτε δεν θα κοιμονουν καθολουτο βραδυ εκκρινεται η προλακτικη και το βραυνο γευμα ειναι πολυ συμαντικο για την παραγωγη..αν θηλαζα δηλαδη 1 ωρα και μετα και ξενο οπως κανουμε κατα τη διαρκεια της ημερας.. :S

εχω απογοητευτει γιατι εχουν περασει 21 ημερες απο τοτε που εφερα αυτο το αγγελουδι στον κοσμο και δεν εχω δωσει σωστη ποσοτητα μητρικου γαλακτος... :( επισης παιρνω και χαπακια φυτικα απο μαγια μπυρας μπας και βοηθησουν και πινω νερο και χυμους αλλα τιποτα..καμια αλλαγη...η μαγια απο μονη της το μονο ου μπορει να κανει ειναι να σου κανει ωραι μαλλια...ποση παιρνεις την ημερα?

θελεις να θηλασεις?

αν ναι τοστε μπορεις να ξεκινησεις επαναγαλκτισμο !αν ναι ειμαστε να σε βοηθησουμε!

Δημοσίευση

καλα ειναι...μιλαιε παρα μα παρα πολυ!

σε πιανει πονοκεφαλος!

δεν σταματα!

την πηρε η πεθερα να ξεκουραστω λιγο!

θα την φερει το βραδυ...!

λιγη ηρεμια!

λιγο πριν την παρει της λεω κανε τσισα και ελα να πιουμε γαλα

ε σελω γαλα ε μ΄αρεσει

καλα αν δεν θες δεν πειραζει

παει καθεται στον καναπε βγαζει το βυζι και μου λεει

ελα μαμα να πιουμε γαλα!

τα παιδακι πινουν γαλατακια πο την μαμα τους οχι η μαμα απο τα παιδια

και απαντα

- η μαμα σου ποτε θα εθει να πιεις γαλα απο το βυζι της?

Δημοσίευση

βικυ σωστηηηηηηηηηηηηηηηη

μολις τσακισα 8 κομματια πιτσα :woohoo:

παντα τοσο τρωω

αν δε πειναω τρωω 4 :silly:

μαλλον για καφε δε θα [παμε..

εστιελα μην στη γιωτα αλλα τιποτα.. :(

δε ξερω το τηλ της σες... :angry:

ενω αυτη το ξερει.. :dry:

τεσπα//

Δημοσίευση

Το μόνο που έχω να πω στη φίλη μας είναι ότι για να κάνεις επαναγαλακτισμό πρέπει να θηλάσεις το βράδυ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μία φορά, για να μην πω 2 και 3. Είναι πολύ σημαντικός ο βραδυνός θηλασμός. Για να έχεις αντοχές μπορείς να κοιμάσαι με το μωρό και να θηλάζεις ξαπλωμένή. Πίστεψέ με είναι πολύ πιο ξεκούραστα από το να σηκώνεσαι και να χαλάς τον ύπνο σου. Εγώ μόνο έτσι την πάλευα και ξεκουραζόμουν.

Λες ότι ξυπνάει κάθε 2,5 - 3 ώρες. Εμένα ξυπνούσε κάθε 20 με 40 λεπτά όλο το βράδυ για 3 μήνες. Θα δεις που θα συνηθίσει ο οργανισμός σου. Αν το θες πραγματικά βάλτο πείσμα και άσε το θήλαστρο. Πάρε το μωρό και ένα sling και άστο να πιπιλάει όλη μέρα. Καλή επιτυχία. ;)

Χρύσα καλώς τα δέχτηκες τα 30. Πώς νιώθεις? Χρόνια Πόλλά τεμέτερον. Ό,τι επιθυμείς.

Παναγιώτα πόσα έχεις πάρει καλέ και σ'έχει πιάσει το άγχος? Εγώ ακομά κρατιέμαι λόγω γυμναστηρίου. Τρώω μεν αλλά δεν έχω σταματήσει να γυμνάζομαι και ακόμα δεν πήρα κιλό. Σήμερα που θα πάω Χαλκιδική και θα αρχίσουν τα μακροβούτια στη σαλάτα του μπαξέ εκεί βλέπω να 2πλασιάζομαι. :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

thouli έγραψε:

βικυ σωστηηηηηηηηηηηηηηηη

μολις τσακισα 8 κομματια πιτσα :woohoo:

παντα τοσο τρωω

αν δε πειναω τρωω 4 :silly:

μαλλον για καφε δε θα [παμε..

εστιελα μην στη γιωτα αλλα τιποτα.. :(

δε ξερω το τηλ της σες... :angry:

ενω αυτη το ξερει.. :dry:

τεσπα//

Βρε γούλα!! και γω τόσα τρώω :blush: Μια πίτσα μπορώ να την καταφέρω μόνη μου. :ohmy:

Δημοσίευση

pebii έγραψε:

- η μαμα σου ποτε θα εθει να πιεις γαλα απο το βυζι της?

χαχαχαχα Βίκυ καλά σου είπε!!!! :laugh: :laugh: :laugh: , τι σου είναι τα παιδιά!!!! :woohoo:

ρε Θούλη πώς έφαγες ολόκληρη πίτσα?!!! :ohmy: εγώ 4 κομμάτια θα φάω με δυσκολία!!!! :dry:

τι μέγεθος είχε η πίτσα?!

ο άντρας μου ακόμη να έρθει, 6 ώρες πέρασαν και ούτε ένα τηλέφωνο! αρχίζω να ανησυχώ γιατί θα ανέβαινε και στη στέγη!!!! :S

Δημοσίευση

Κοριτσαρες ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!!

Αφρο δε θα μου κακοπεφτε καθολου του Χρονου τετοια εποχη να εχω αλλο ενα βυζοπιπιλακι....χιχιχιχι

Αναστασια εισαι αστερι..ετσι σε θελω!!!

Αργυρω δεν εχω κατι να προσθεσω..τα κοριτσια σουτα ειπαν πολυ καλα

Μολις ηρθα!!!

ψωνισα ενα σωρο του μικρου..

Πηρα 2 ζευγαρια φορμες Adidas και ενα ζευγαρι πεδιλακια, ολα μαζι 49 ευρω.

Του πηρα μετα ποτυρακι με καλαμακι και μαχαιροπηρουνα,,.γιατι τον βλεπω να προσπαθει να φαει και καλα μονος του...αντε να δουμε τι θα κανει

Τωρα καθαριζω μπαρμπουνοφασουλα για τον καταψυκτη.

Θου εγω πηρα τη Γιωτα αλλα το εχει κλειστο

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...