Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!!!

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΕς ΣΑΑ!!!!:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ

Δεν κοστίζει τίποτε.Πλουτίζει αυτόν που το δέχεται χωρίς να φτωχαίνει αυτόν που το δίνει.Διαρκεί μόνο μια στιγμή, αλλά το αποτέλεσμα μένει για πάντα.Κανείς δεν είναι τόσο πλούσιος ώστε να μη το χρειάζεται.Κανείς δεν είναι τόσο φτωχός ώστε να μη μπορεί να το δώσει στον καθένα.Φέρνει ευτυχία σ' όλους παντού.Είναι το σύμβολο της φιλίας, Της καλής θέλησης, Είναι ενθάρρυνση για τους απελπισμένους.Ξεκούραση για τον κουρασμένο, Αχτίδα ήλιου για τον λυπημένο, Ανάσταση για τον ξωφλημένο.Δεν μπορεί ούτε ν' αγοραστεί ούτε να νοικιαστεί.Όλο το χρήμα του κόσμου δεν μπορεί να πληρώσει την αξία του.Δεν υπάρχει κανείς που να χρειάζεται το χαμόγελο τόσο πολύ όσο αυτός που δεν μπορεί πια να χαμογελάσει. Όταν γεννηθήκαμε, όλοι χαμογελούσαν και είμασταν οι μόνοι που κλαίγαμε. Η ζωή είναι τέτοια ώστε, όταν θα πεθαίνουμε, όλοι θα κλαίνε κι εμείς θα είμαστε οι μόνοι που θα γελάμε.

:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

Δημοσίευση

Καλημερα φυλιτσα μου καλη εβδομαδα και σε εσενα.Τι ωραια ιδεα με τα χαμογελα.Ευτηχως οι πολλοι χαμογελαμε ακομη.Δυστηχως για αυτους που δεν θα μαθουν ποτε να χαμογελουν.Αφιερωμενο το παρακατω:

Να σου χαρίσω απόψε θέλω

ένα τριαντάφυλλο

απ΄ της καρδιάς μου τον ανθόκηπο

τη μοναξιά σου να μοιράζεσαι

κόκκινο τριαντάφυλλο

σαν τη φωτιά

που σιγοκαίει μέσα σου

ένα χαμόγελο

πολλά χαμόγελα

ποιήματα διαλεγμένα

Ολάκερο τον κήπο μου

να σου χαρίσω, να αισθανθείς

τη γύρη των τριανταφυλλιών.

_ Τάκης Τ. _

Δημοσίευση

Καλημερα φυλιτσα μου καλη εβδομαδα και σε εσενα.Τι ωραια ιδεα με τα χαμογελα.Ευτηχως οι πολλοι χαμογελαμε ακομη.Δυστηχως για αυτους που δεν θα μαθουν ποτε να χαμογελουν.Αφιερωμενο το παρακατω:

Να σου χαρίσω απόψε θέλω

ένα τριαντάφυλλο

απ΄ της καρδιάς μου τον ανθόκηπο

τη μοναξιά σου να μοιράζεσαι

κόκκινο τριαντάφυλλο

σαν τη φωτιά

που σιγοκαίει μέσα σου

ένα χαμόγελο

πολλά χαμόγελα

ποιήματα διαλεγμένα

Ολάκερο τον κήπο μου

να σου χαρίσω, να αισθανθείς

τη γύρη των τριανταφυλλιών.

_ Τάκης Τ. _

Δημοσίευση

ΦΙΛΙΩ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΣΟΥ. Η ΖΩΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ. :):cheer::lol:

Δημοσίευση

ΦΙΛΙΩ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΣΟΥ. Η ΖΩΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ. :):cheer::lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...