Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!!!

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΕς ΣΑΑ!!!!:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ

Δεν κοστίζει τίποτε.Πλουτίζει αυτόν που το δέχεται χωρίς να φτωχαίνει αυτόν που το δίνει.Διαρκεί μόνο μια στιγμή, αλλά το αποτέλεσμα μένει για πάντα.Κανείς δεν είναι τόσο πλούσιος ώστε να μη το χρειάζεται.Κανείς δεν είναι τόσο φτωχός ώστε να μη μπορεί να το δώσει στον καθένα.Φέρνει ευτυχία σ' όλους παντού.Είναι το σύμβολο της φιλίας, Της καλής θέλησης, Είναι ενθάρρυνση για τους απελπισμένους.Ξεκούραση για τον κουρασμένο, Αχτίδα ήλιου για τον λυπημένο, Ανάσταση για τον ξωφλημένο.Δεν μπορεί ούτε ν' αγοραστεί ούτε να νοικιαστεί.Όλο το χρήμα του κόσμου δεν μπορεί να πληρώσει την αξία του.Δεν υπάρχει κανείς που να χρειάζεται το χαμόγελο τόσο πολύ όσο αυτός που δεν μπορεί πια να χαμογελάσει. Όταν γεννηθήκαμε, όλοι χαμογελούσαν και είμασταν οι μόνοι που κλαίγαμε. Η ζωή είναι τέτοια ώστε, όταν θα πεθαίνουμε, όλοι θα κλαίνε κι εμείς θα είμαστε οι μόνοι που θα γελάμε.

:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

Δημοσίευση

Καλημερα φυλιτσα μου καλη εβδομαδα και σε εσενα.Τι ωραια ιδεα με τα χαμογελα.Ευτηχως οι πολλοι χαμογελαμε ακομη.Δυστηχως για αυτους που δεν θα μαθουν ποτε να χαμογελουν.Αφιερωμενο το παρακατω:

Να σου χαρίσω απόψε θέλω

ένα τριαντάφυλλο

απ΄ της καρδιάς μου τον ανθόκηπο

τη μοναξιά σου να μοιράζεσαι

κόκκινο τριαντάφυλλο

σαν τη φωτιά

που σιγοκαίει μέσα σου

ένα χαμόγελο

πολλά χαμόγελα

ποιήματα διαλεγμένα

Ολάκερο τον κήπο μου

να σου χαρίσω, να αισθανθείς

τη γύρη των τριανταφυλλιών.

_ Τάκης Τ. _

Δημοσίευση

Καλημερα φυλιτσα μου καλη εβδομαδα και σε εσενα.Τι ωραια ιδεα με τα χαμογελα.Ευτηχως οι πολλοι χαμογελαμε ακομη.Δυστηχως για αυτους που δεν θα μαθουν ποτε να χαμογελουν.Αφιερωμενο το παρακατω:

Να σου χαρίσω απόψε θέλω

ένα τριαντάφυλλο

απ΄ της καρδιάς μου τον ανθόκηπο

τη μοναξιά σου να μοιράζεσαι

κόκκινο τριαντάφυλλο

σαν τη φωτιά

που σιγοκαίει μέσα σου

ένα χαμόγελο

πολλά χαμόγελα

ποιήματα διαλεγμένα

Ολάκερο τον κήπο μου

να σου χαρίσω, να αισθανθείς

τη γύρη των τριανταφυλλιών.

_ Τάκης Τ. _

Δημοσίευση

ΦΙΛΙΩ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΣΟΥ. Η ΖΩΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ. :):cheer::lol:

Δημοσίευση

ΦΙΛΙΩ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΣΟΥ. Η ΖΩΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ. :):cheer::lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κοριτσάκι μου με το καλό αύριο όλα! Έναν εύκολο τοκετό με έναν πόνο θα σου ευχηθώ!θα περιμένουμε νέα!🩵
    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...