Μετάβαση σε περιεχόμενο

θηλασμός και κολπικό αίμα


Recommended Posts

Καλησπέρα!

Γέννησα πριν από 2 μήνες περίπου. Θηλάζω αποκλειστικά. Και έχω συνέχεια αίμα. Πέρασαν τα λόχεια και το αίμα συνεχίζει. Δεν είναι πολύ, λίγο πλιτσι πλίτσι ροζ ή καφέ, αλλά έχω κάθε μέρα?! Ο γιατρός μου είπε πως μπορεί να είναι ορμονική διαταραχή λόγω προλακτίνης. Ξέρετε κάτι σχετικό; Το έχει πάθει κάποια άλλη κοπέλα; Δεν αντέχω άλλο αίμα, μου είχε κόψει ο γιατρός το σεξ σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης λόγω δίκερου μήτρας, έχω και άιμα τώρα, ε κάποτε πρέπει να ξαναβρεθούμε σαν ζευγάρι με τον άντρα μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

k emena panta argoyse(exo 3) meta toys dio mines na fantastis afti ti fora sigaika apo ta servietakia toso kero , k ta evgala k allaza esoroyxa 2 tin imera.tora den exo eftixos teliose edo k 10 meres peripoy se alles krataei 20 meres ,ipomoni kapoy tora tha stamatisi ti sto kalo :blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκια μου Kadath και εγω μια απο τα ιδια.

Γέννησα στις 2/6με καισαρικη και όλα πηγαν καλα δοξα το θεω, ειχα πολυ αιμα μονο τις πρωτες 5 μερες, μετα ειχα λιγο μεχρι τις 40-45 μερες και απο τοτε μεχρι σημερα εχω λιγες σταγονιτσες και μερικες μερες καμια σταγονιτσα. Ειμαι με τα σερβιετακια και τον γιατρο δεν τον εχω ενοχλησει ακομη ελπιζοντας οτι θα σταματησει συντομα το αιματακι. Δεν πιστευω οτι ειναι κατι ανησυχητικο.... μην ξεχνας οτι 9 μηνες οι ορμονες μας τα ειχαν παιξει και τωρα προσπαθουν να ξαναμπουν στον ρυθμο τους.

Δεν εισαι η μονη!!!!! Αντε να μας τελειωσει συντομα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να χαίρεστε τα αγγελούδια σας!!!

Αχ βρε κορίτσια μακάρι να τελειώσει αυτός ο βραχνάς σύντομα!! Γιατί ούτε το πλίτσι πλίτσι θέλω, αλλά ούτε να διακόω το θηλασμό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!

Κ εγώ σχεδόν 2 μήνες +

είχα αίμα(τάκι)...

Το ίδιο μου είχε πει κ ο γιατρός μου,

η προλακτινη αυξημένη, ανισορροπια

στον οργανισμό κτλ....

Υπομονή!

Έπειτα αδιαθετησα κανονικά στους 7,5 μήνες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

'Αντε να δούμε, έχουν περάσει 2 μήνες και μια βδομάδα και το αίμα εκεί σταθερά, και όχι τπτ άλλο, σαν να γίνεται και περισσότερο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ξαναπήρα το γιατρό, ορμονικό λέει είνει, δεν ξέρουμε πόσο μπορεί να κρατήσει ούτε μπορούμε να κάνουμε κάτι. Οπότε υπομονή και θα περάσει!!! Α και μου είπε το σεξ με προφυλακτικό επιτρέπεται.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sorry Kadath μου που θα σου καταχραστώ το θέμα, αλλά εγώ πάλι που γέννησα στις 18/6 είχα φτάσει να έχω μόνο καφέ υγρά, κι από χτες έχω πάλι πολύ κόκκινο αίμα και πονάκια σαν περίοδο... μου ήρθε από τώρα περίοδος και μάλιστα ενώ θηλάζω; την άλλη εβδομάδα θα πάω στο γιατρό, αλλά έλεγα μήπως ξέρει καμία κάτι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι είναι πιθανό να σου έρθει περίοδος, κι ας είναι σπάνιο. Μπορεί όμως να είναι απλά ορμονική διαταραχή. Εμένα στις 50 μέρες μου κόπηκε το αίμα για 2 μέρες, μετά ξανάρχισε ροζ, την επόμενη μέρα έγινε κόκκινο για 2-3 μέρες και από τότε μέχρι σήμερα έχω συνεχόμενα αυτό το ροζουλί. Χθες κουράστηκα πολύ και σήμερα είναι πιο κόκκινο. Μερικές φορές δηλαδή το περισσότερο αίμα είναι σαν να σου λέει ο οργανισμός: "εεε το παράκανες, ξεκουράσου λίγο"!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

η περιοδος μου ηρθε περιπου στις 10 μερες μετα την λοχεια τρελο σπασιμο

μην βιαζεσαι την πρωτη φορα που ερπιχηρησα να εχω επαφη με τον αντρα μου πονουσα και σταματησαμε μετα το τριτο μηνα ειχαν φτιαξει καπως τα πραγματα παλι πονουσα αλλα πιο λιγο :S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην ανησυχείς κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός.

Εγώ γέννησα τον Δεκέμβριο, είχα για δυο μήνες αίμα όχι πολύ λίγο αλλά και το λίγο είναι εκνευριστικό. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι ορμονικό και λόγω του θηλασμού το σύστημα προσπαθεί να επανέρθει αλλά δεν.

Από μέσα Μάρτη έχω κάθε μήνα για 3-4 μέρες λίγο αίμα αλλά δεν μοιαζει με τις περιόδους προ εγκυμοσύνης και να φανταστείς μέχρι τον Ιούνιο που ξεκίνησε τις στερεές τροφές θηλάζαμε αποκλειστικά και εξακολουθούμε και θηλάζουμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 4 weeks later...

Τελικά κορίτσια το αίμα σταμάτησε στις αρχές Αυγούστου για καμιά βδομάδα και μετά αδιαθέτησα.......σούπερ τυχερή είμαι :S:angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Δεν θα του έκανα την χάρη να τον αφήσω έτσι.... Ας μην την βλέπει αλλά θα την αναγνωρίσει και θα δίνει ότι πρέπει για το παιδί του!!!!εγώ όχι δεν θα του έκανα αυτή την χάρη.... Γιατί δεν έγινε μόνο του το παιδί!!! 
    • @maroo8 @Gioher κορίτσια την παρήγγειλα και τώρα αν τυχόν στην πρώτη μετακίνηση από το μαιευτήριο στο σπίτι δεν έχει έρθει δε νομίζω ότι χάλασε κι ο κόσμος.. οριακά είναι, μάξιμουμ έως 14 Αυγούστου μας έχει πει ο γιατρός..
    • 500 ανα ετος;; εμενα προσφατα ρωτησε μια φιλη μου που θα γεννησει συντομα και σκεφτεται να το κανει και της ειπαν 1500 για ολη την 20ετια.. εχουμε κανει πολλες συζητησεις γι αυτο το θεμα και η αληθεια ειναι οτι κι εγω δεν ξερω τι παιζει με αυτο το θεμα και αν ισχυουν ολα αυτα που λενε..
    • Ειναι λογικο να υπαρχουν αυτα τα συναισθηματα. Ολοι αισθανομαστε καπως οταν ανακαλυπτουμε οτι υπαρχει καποιο θεμα. Προσωπικα περασα δυσκολα αλλα το πιο σημαντικο ηταν να στηριξω τον συζυγο ωστε να μην νιωσει ουτε στιγμη ασχημα. Ολοι θελουν τον χρονο τους. Τωρα για τις θεραπειες θα συμφωνησω με την κοπελα παραπανω που σου εγραψε να δωσεις το τριμηνο να δειτε πως θα παει αλλα παραλληλα μπορεις να δεις τα χαρτια που χρειαζεται να συγκεντρωσεις για να περασεις απο επιτροπη εξωσωματικης γιατι θα χασεις κι εκει αρκετο χρονο αν χρειαστει τελικα να το κανεις. Εμεις καταφυγαμε σε αυτην την επιλογη γιατι η αληθεια ειναι οτι ειδαμε μια μικρη βελτιωση με τη θεραπεια αλλα οχι κατι θεαματικο ωστε να μας δινει σοβαρες πιθανοτητες να συλλαβω κανονικα. Βεβαια ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος οποτε ποτε δεν ξερεις. Παντως οπως γραφτηκε με την εξωσωματικη παρακαμπτονται αυτες οι δυσκολιες με το σπερμα οποτε στο τελος θα πανε ολα καλα και θα πετυχετε τον στοχο σας. Ευχομαι κοριτσι μου το καλυτερο να εχετε δυναμη και να αποκτησετε το θαυματακι σας!
    • Εχω παρει εγω, σιγουρα χρειαζεται για μεγαλες αποστασεις , τωρα αν εισαι κοντα στο μαιευτηριο δεν εγινε και κατι λογικα θα βαλεις τη ζωνη και θα εισαι οκ...
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...