Μετάβαση σε περιεχόμενο

SOS EMBRYOKARDIOLOGOS!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

koritsia simera ekana thn B epipedou kai dystixos peira asxhma apotelesmata..(elleima mesokiliakou diafragmatos hxogeneis esties stenwsh pneumonikis)kapio problhma me thn kardia tou mwrou.ayrio exw rantebou me thn embriokardiologo kwstantopoulou gewrgia an kapia kopela kserei kati panw se ayto to thema as mou pei kati...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα κοπέλα μου και μην αγχώνεσαι.

Για τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω αλλά αν ψάξεις για τις ηχογενείες εστίες έχουν πάρα πολλά μωράκια, οι οποίες φεύγουν μέχρι να γεννηθούν τα μικρά. Και σε εμένα βρήκαν κάποια εστία αλλά μου είπε η καρδιολογος να μην ανησυχώ και δεν τίθεται θέμα κινδύνου.

Θα υπήρχε πρόβλημα αν η λήψη τροφοβλάστη είχε θετικά αποτελέσματα.

Εσένα τι σου είπε αυτός που σου έκανε τη Β Επιπέδου? Αν θυμάμαι καλά είχες κάνει και αμνιοπαρακέντιση και ήταν όλα εντάξει.

Κάνε το καρδιογράφημμα και αυτό θα σου πει σίγουρα τι συμβαίνει.

στην τροφοβλαστη ηταν ολα καλα δεν υπηρχε χρωμοσωμικι ανωμαλια.μου ειπε οτι το αιμα που περναει απο την αορτη δεν ειναι αρκετο καπου υπαρχει στενωσει και δεν του αρεσε αυτο και υπαρχει και φυσιμα αλλα αυριο θα ξερω απο το καρδιογραφιμα...

πάρα μα πάρα μα πάρα πολλά μωράκια έχουν φύσημα στην καρδούλα τους και αυτό εξαφανίζεται μέχρι τον 1ο χρόνο της γέννησης. Απλά τώρα που τα μηχανήματα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα "βρίσκουν" και όλες αυτες τις περιπτώσεις που στο παρελθόν ήταν αδύνατον να διαγνωσθούν.

Για μια ακόμη φορά θα σου πω να μην αγχώνεσαι και θα σου ευχυθώ αύριο να έχεις τα καλυτερότερα αποτελέσματα.

Καλό βράδυ, θα περιμένουμε νέα σου

ela sakoulina mou eimai akoma athina ..otan ftasw kw tha ta poume kalitera.gia thn ixgeneis estia mou eipe den yparxei anisixia twra gia thn stenwsh den yphrxe...yparxei mia aneparkia sthn trigloxina balbida metria twra prepei na parakolouthi...tha sta pw pio analitika otan ftasw se eyxaristw gia to endiaferon..

θα περιμένω νέα σου ξέρω τι είναι να χάνεις τη γη κάτω απο τα πόδια σου και να μην ξέρεις τελικά ποια απόφαση θα πάρεις.

Είδες που τα πράγματα όπως σου είπε και η γιατρός δεν είναι τόσο τραγικά? Και η στένωση δεν υπήρχε (ευτυχώς) και να δεις πως και η ανεπάρκεια που σου βρίσκει θα αποκατασταθεί. Η δική μου η γιατρός είπε πως αυτά συνήθως αποκαθίστανται το 1ο χρόνο.

Αρα αισιοδοξία και να θυμάσαι πως κάθε φορά που κλαις επιβαρύνεται ο οργανισμός του μικρού σου, αρα και η καρδούλα του.

Μόνο να γελάς και να κάνεις θετικές σκέψεις και να δεις που ΟΛΑ θα πάνε καλά. Η γιατρός μου είχε πει πως παντα υπήρχαν τέτοια θέματα απλά στο παρελθόν τα μηχανήματα δεν ήταν τόσο ευαίσθητα για να τα ανιχνεύσουν. Αρα να βλεπεις τις εξετάσεις ως ενα προληπτικό μέσο για να διορθώσουμε κάποια πράγματα και όχι για να κλαίμε.

ΧΑΜΟΓΕΛΑ και περιμένουμε περισσότερα νέα σου ;)

ρωτησα τον αντρα μου ο οποιος ειναι παιδιατρος σχετικα με το θεμα και μου ειπε πως αυτο που εχει το μωρακι σου λεγεται τετραλογια fallot.κανει υπερτροφια δεξιας κοιλιας αλλα μολις γεννηθει μετα απο λιγο θα εγχειρισθει και ολα θα ειναι μια χαρα!ευχομαι να κυλησει ηρεμα πλεον απο εδω και περα η εγκυμοσυνη σου γνωριζοντας πως το μωρακι σου με μια επεμβασουλα θα ειναι και παλι υγειες.γιατι θα ειναι!να μην κλαις!να εισαι χαρουμενη.σε νιωθει το μωρακι σου και σε εχει αναγκη περισσοτερο απο ποτε τωρα!ευχομαι να σου δωσει ο Θεος τη δυναμη να αντιμετωπισεις την περαστικη αυτη καταιγιδα.οτι χρειαστεις εδω ειμαστε!!!φιλακιααααα!!!

geia sou an-n kai o gynekologos mou me thn diagnosh pou mou ekane fobotan gia ayto alla h paidokardiologos eipe oti den yparxei pneumoniki stenosi kai den einai ayto giati ti rwthse kai o antras mou.tha sou grapso akribos tin diagnosi kai an thes rwthse ton antra sou na deis ti tha mas pei.mesokoiliako diafragma:mikri-metria mesokoiliakh epikoinwnia (h opia eipe den mas anisixi katholou)doppler exetash:metriou bathmou aneparkeia trigloxinas balbidas)kai mou eipe an eimoun pros to telos tis egymosinis den tha anisixouse katholou giati poles fores diorthonete kai mono tou h sthn dyskoli periptosi bazoun ena mpalonaki...apla epeidei h egymosini mou exei poria prepei na to parakolouthisoume na doume pws tha paei...h balbida leei anigi poli wraia apla sto klisimo den kleinei kala kai gyrnaei ligo aima!!!kai thn rwthsa gia thn xeiroteri peroptosi kai mou eipe na exelixtoun ta pragmata alios pros to asxhmo kai na stamatisei apo monh tis h kardoula alla kai pali den mporei na mou pei pws tha exelixthoun alla mou fanike aisiodoksi!!!!sakoulina tha mpw se ligo an eisai mesa na milisoume..

δεν ξέρω να σε νοηθήσω στο θέμα αλλά θέλω απλά να ευχηθώ να πάνε όλα καλά!!! κάνε υπόμονή κ μην βάζεις το κακό στο μυαλό σου, είμαι σίγουρη ότι το μωράκι θα τα καταφέρει μέχρι τέλος μια χαρά. Να είσαι αισιόδοξη, να χαιδεύεις την κοιλίτσα κ να του μιλάς γιατί σε ακούει κ σε έχει ανάγκη ;) έτσι? χαμογέλα κ το κεφάλι ψηλά καλά λένε τα κορίτσια...

θα διαβάζω νέα σου εςδώ για το θέμα...

γεια σου κοπελα μου!

διαβασα λαθος..νομιζα πως εχει πνευμονικη στενωση και αυτο μετεφερα στον αντρα μου γι'αυτο και σου ειπα κατευθειαν τι μπορει να ειναι.

η αποψη του αντρα μου ειναι πως οντως εχει δικιο ο γιατρος που σου λεει πως πρεπει να περιμενετε για να δειτε πως θα εξελιχθει.για το αν θα χρειαστει επεμβαση εξαρταται απο το σημειο που ειναι η βλαβη της βαλβιδας.οτι και να σου πω τωρα ειναι πολυ αοριστο.το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να περιμενεις!σου στελνω πμ για να σου πω κατι απο εκει..

αχ ρε μαρακι μου τωρα διαβασα το θεμα δεν πολυμπηκα αυτες τις μερες με την βαφτιση του μικρου,δεν ξερω και πολλα παρα μονο πως πολλα παιδια γεννιουνται με φυσημα,γινεται επεμβαση και μετα ειναι καλα,μην στεναχωριεσαι ψυχη μου και το μεταδιδεις και στο μωρακι σου,θα προσευχομαι για σενα και περιμενω νεα σου πολλα φιλια φιλεναδα μου :kiss::kiss:

Μαρακι μου τι κανεις?Εχουμε καιρο να μιλησουμε,σου ειχα γραψει και στις εγκυουλες νοεμβρη-δεκεμβρη.

Μεσα απο την καρδια σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να γεννηθει ο μπεμπακος σου υγιεστατος!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια εμένα ο μικρούλης μου είναι κρυμμένος.  Βασικά εγώ τον κόλλησα...είχα πονόλαιμο και καταρροη.  Τώρα προς το παρόν έχει μυξουλες και μπούκωμα.  Ελπίζω να του περάσει γρήγορα και να πάρει αντισώματα με τον θηλασμό 
    • Ευχαριστούμε για το μοίρασμα!! Τι ωραίες στιγμές!  Χαρα, συγκίνηση, αγωνία, άγχος...όλα μαζί  Θα σου πω ότι κι εγώ δεν την χάρηκα όσο θα ήθελα την εγκυμοσύνη αλλά θυμάμαι ότι όταν το έμαθα παρόλο το άγχος είχα χαρεί πολύ ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά τα πράγματα!  Αφού τις πρώτες μέρες κοιτούσα τον άντρα μου σε άσχετες φάσεις και γελούσα και αυτός ήταν πολύ πιο συγκρατημενος μην χαρεί τζάμπα. Αλλά του έλεγα και να μην πάει καλά το ίδιο θα λυπηθουμε είτε χαιρόμαστε τώρα είτε όχι  Μετά φυσικά που όλα πήγαιναν καλά με έπιανε πού και πού το άγχος 
    • Που λέτε κορίτσια, αφού περιμέναμε 4 ώρες αυτό το εξιτήριο, κι ενώ είχε ήλιο, με το που πιάνουμε το μωρό να βγούμε έξω από το μαιευτήριο μαζεύτηκαν όλα τα σύννεφα του κόσμου κι αρχίζει να ψιχαλιζει. Φτάνουμε σπίτι και το μεγάλος (πλέον) κοιμόταν 😆 Οπότε δεν υπήρξε καμία αναμονή στην είσοδο, μπήκαμε τρέχοντας μην παγώσει το μωρό και τον αφήσαμε πάνω στον καναπέ 🥲 Καθόλου instagramable 😆 3 ώρες μετά που πήγα να ξυπνήσω τον μεγάλο, νόμιζε ότι ήμουν εξωγήινος κι άρχισε να φωνάζει τη γιαγιά του!! Αφού τον συνεφεραμε, του λέμε έλα να δεις το μωρό και καθόταν από μακριά και το κοιτούσε. Μετά ξεκόλλησε και του βάλε το χέρι στην κοιλιά κι εκεί ξεμπλοκαρε!! Άρχισε να χοροπηδάει, να χαίρεται!! Ήθελε να τον πάρει αγκαλιά, τον άρπαξε και κόντεψε ο λαιμός του μωρού να μας φύγει!! Μετά του τον βάλαμε στην αγκαλιά του, αλλά τον γύρισε κάπως και τον έφερε από κάτω του κεφαλοκλειδωμα, σμακ ντάουν φάση, αλλα το έκανε με πολύ χαρά κι αγάπη (ελπίζω 😅) του έδινε και φιλάκια μετά!  Σήμερα το πρωί ήρθε στο δωμάτιο μας, γιατί εκεί έχουμε το λίκνο, και φώναζε "το μωρό κοιμάται" και προσπάθησε να τον νανουρισει κουνώντας το λίκνο με φόρα! Μετά όταν θήλαζα, ήρθε και έλεγε "το μωρό πίνει γάλα" και του έριξε μια φαπα, η οποία στη δική του γλώσσα μάλλον ήταν χάδι... στη συνέχεια άρχισε να χοροπηδάει κιόλας δίπλα μας και να φωνάζει "τραμπολίνο"! Μετά σκούπισε με το χέρι τη μύτη του που είχε μυξες και προσπάθησε να το βάλει στο στόμα του μωρού...  Κορίτσια, νιώθω ότι καλά πάει γενικά, τον συμπαθεί, αλλά νιώθω ότι θα τον ξεκανει κιόλας ταυτόχρονα!! Αλλά μια πραγματική ιστορία αγάπης αδερφών μόλις ξεκίνησε 😅😅
    • Ωχ ωχ, δικιά μου είσαι! ❤️ Αλλά όχι cyber security, πολύ βαρβατα είναι αυτά τα μονοπάτια, ειδικά στη red hat 😆 Εγώ από hardware-ου έχω καταλήξει σε data engineer με τις αλλαγές από πρότζεκτ σε πρότζεκτ!! 🥲
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...