Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Υπάρχουνε γιατροί που απαγορεύουν το μπάνιο στη θάλασσα.

Η δική μου με άφηνε να πηγαίνω με την προϋπόθεση οτι θα αλλάζω μαγιώ μετά από κάθε βουτιά...

Αρέσει πολύ στα μωρά η θάλασσα!

Ο δικός μου ήταν ηρεμότατος!!!

Μια φορά είχε μπει ένας με το τζετ σκι κι ο δικός μου άρχισε να κλωτσάει!!!

χαχαχα!

Του είχε χαλάσει την ηρεμία του!!!

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ 9 ΜΗΝΑ.Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ :woohoo: ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΔΗΝΑΤΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΛΙΑ,ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΗΡΕΜΕΙ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ,ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΝΕΡΑ ΕΧΕΙ ;) .ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ.

Δημοσίευση

katerina....!!!! έγραψε:

geia sou zizaki.. 2/9 mou eixe bgalei stin arxi meta pigame 30/8 alla ego nomizo tha bgei poio noris i zouzouna mas :))) gennao sto nosokomeio rodou....esu?

καλημερα!Και εγω κοριτσακι εχω.Γενναω στο Λητω,Αθηνα. Σημερα παντως με τον καυσωνα ετοιμαζομαι για θαλασσιτσα ;) Με το καλο τα κοριτσακια μας!

Δημοσίευση

κορίτσια καλησπέρα και απο μένα, Δυστηχώς εγώ ακόμα δεν έχω κανει κανένα μπανάκι στη θάλασσα και περημένω με ανυπομονησία να πάρει άδεια ο αντρας μου μπας και πάω και δροσίσω την κοιλίτσα μου και εγώ λιγο πρήν φύγει το καλοκάιρι. Και εμένα μου είπε ο γιατρός να αλλάζω μαγίο μόλις βγώ απο την θάλασσα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν πρέπει πρίν αλάξουμε μαγιο να ξεπλενόμαστε με νερό στην ευαίσθητη περιοχή ή αρκεί μόνο η αλλαγή του μαγίο?

Δημοσίευση

Εμένα το μόνο που μου είχε πει να αποφεύγω μη καθαρές θάλασσες ή στην εσχάτη να βάζω σπιραλ & μετά πέταμα & κυρίως να μην κάθομαι στον ήλιο.

Γενικά είναι χαλαρός ο γιατρός μου,είμαι αφασία & εγώ οπότε καταλαβαίνετε!

Μια μέρα πριν γενήσω την κόρη μου έκανα μπάνιο & προς το παρόν όποτε μπορώ πάω για μπανάκι.

Δημοσίευση

Εγω έκανα μοάνιο μέχρι 2 μέρες πρίν γεννήσω τομόνο που μου είχε πει ο γιατρός ειναι να σκεπάζω την κοιλίά με μιά πετσέτα και όχι μπάνιο σε πισίνα ( λογου του χλόριου)η πισίνα μπορεί να φέρει τοκετό!

Καλή λευτεριά και πριν 8 χρόνια Αυγουστό γέννησα τελεια ηταν !!!!!!! :)

Δημοσίευση

Εγώ είμαι στον έβδομο και κάνω κανονικά μπανάκια, είναι τέλεια η αίσθηση. Ο γιατρός μου το επιτρέπει. Σε καθαρή θάλασσα βέβαια, όχι σε πισίνα, να μην κάνω ηλιοθεραπεία και να μην κάθομαι με βρεγμένο μαγιό. Αν μπορείται να κάνετε μπανάκια, μην χάνετε την ευκαιρία, είναι τέλεια!!!!!

Δημοσίευση

Είμαι ακόμα στην αρχή και πάλι τα ίδια μου λέει κι ο δικός μου,όχι με βρεγμένο μαγιώ,όχι στον ήλιο,στις 11 να έχω ήδη φύγει και να πάω μετά τις 6.Έχω και άγχος για την εξέλιξη,οπότε θα απέχω αυτό το καλοκαίρι,του χρόνου με το καλό...καλές βουτιές σε όλες σας,φαντάζομαι ότι η αίσθηση της κοιλίτσας μέσα στο νερό,δε συγκρίνεται με τίποτα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...