Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΚΕΤΟΥ!!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ...!!!ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ!!ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ!!ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ 39η ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ,ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΡΚΕΤΑ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ,ΘΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!!ΛΙΓΟ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ?ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ?ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΓΕΝΝΗΣΑΤΕ??ΓΕΝΝΗΣΑΤΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ Η ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ??ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ??ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ!!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sigoyra δεν βιαζεται ο γιατρος σου να παει διακοπες ???

εγω ημουν 40 εβδομαδων μου χε δωσει ραντεβου μετα απο 2 μερες για προκληση κ ευτυχως με επιασαν οι πονοι ξημερωματα!

ευχομαι ολα να πανε καλα κ με κανεναν πονο ενα υγιεστατο νινι!

ΒΙΚΥ η αδελφη της κουμπαρας μου γεννησε με προκληση γιατι γερνουσε ο πλακουντας της και την εβαλε πιο νωρις ο γιατρος και γεννησε φυσιολογικα .η προκληση δεν σημαινει απαραιτητα καισαρικη .αλλα αν εχεις προβληματιστει πες το στο γιατρο σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να μην χρειαστει η προκληση .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!!ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ Ν'ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ!!!ΑΠΛΩΣ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ!!!

Με το καλο να ερθει το μωρακι σου , οποτε το αποφασισει ;)

Κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει οτι κανοντας προκληση θα γεννησεις φυσιολογικα ή οτι θα κανεις καισαρική . Αν το μωρο - η μητρα- δεν ειναι ετοιμη τοτε πιθανον θα οδηγηθεις σε καισαρικη .

Δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει στην 39η εβδομαδα να κανεις προκληση . Γιατι να εμποδισεις τη φυση . γιατι να ζορισεις το σωμα σου με ξενους πονους και γιατι να ζορισεις το μωρο σου να γεννηθει ?

Ο γιατρος θελει να παρει το πακετακι του και να παει διακοπες ... Επαγγελματιες !!!!

βικυ με το καλο..

ευχομαι να ερθει μονο του...

εγω πηγ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ :angry::angry::angry:

κ γεννησα φυσιολογικα..κ γω νομιζα πως δε θα γλιτωσω το μαχαιρι αλλα τι γλιτωσα..σε αυτο το νινι δε θα τον αφησω να το παρει με προκληση νομιζω,δε θελω :dry:

Βικυ μου πριν από σχεδόν 6 μήνες γέννησα τον μπέμπη μου στις 38εβδομάδες και 4 ημέρες.

Ο λόγος ήταν οτι είχε στρογγυλοκάτσει ψηλά και δεν κατέβαινε με τίποτα! :P Ήταν και αρκετά μεγάλο μωρό και οι πιθανότητες να εμπεδωθεί στην λεκάνη ήταν λίγες. Οπότε μου είπε ο γιατρός: ή πρόκληση ή περιμένουμε μέχρι την 40η εβδομάδα με πολλές πιθανότητες τότε για καισαρική. Εγώ τρομαξα... και αποφασησα την πρόκληση.

Να επισημάνω πως γέννησα σε δημόσιο νοσοκομείο και ο γιατρός δεν είχε ταρίφα.

Λοιπόν στις 06:00 το πρωί μου έβαλαν ένα υπόθετο για την πρόκληση. Περίμενα... περίμενα και δεν γινόταν τίποτα. Κατά τις 11:00 άρχησαν κάποιες ενοχλήσεις όχι όμως πόνοι. Στις 13:30 νιώθω ένα "τσακ" και υγρά να τρέχουν από κάτω. Έσπασαν τα νερά! :woohoo: Μες στην χαρά έγω μπαίνω να με δει ο γιατρός και είχα διαστολή 2! Με ετοίμασαν (κλίσμα, μπανάκι, ξύρισμα είχα κάνει εγώ, κλπ) και στις 14:00 ήμουν στο χειρουργείο. Άρχησαν και οι πόνοι και μετά από 4 ώρες με διαστολή 8, το μωρό ήταν ακόμα ψηλά. :blink: Ο γιατρός μου είπε πως θα μου κάνει κάτι μπας και γλυτώσουμε την καισαρική. Μου έσπρωξαν λοιπόν την κοιλιά την στιγμή που ο γιατρός μου έσπασε και τα υπόλοιπα νερά και το μωρό εμπεδώθηκε!!!! :woohoo: Μετά από 2 ώρες έφερα με φυσιολογικό τοκετό (χωρίς επισκληρήδιο) τον μπέμπη μου 3.830γρ και 53εκ! :silly:

Το συμπέρσμα: Σε 6μισι ώρες από την στιγμή που έσπασαν τα νερά είχα γεννήσει φυσιολογικά παρόλο που το μωρό δεν είχε εμπεδωθεί πιο πριν.

Μην σε φοβίζει τίποτα! Μόνο που θα σκέφτεσαι το μωράκι σου που θα κρατάς σε λίγες ώρες αγκαλιά, θα σου δώσει τόση δύναμη που δεν ξέρεις κάν οτι την έχεις!

Συγνώμη για το μεγάλο πόστ αλλά παρασύρθηκα... :blush:

Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά! Με όποιον τρόπο όμως και να γεννήσεις σημασία έχει το αποτέλεσμα!!! Με το καλό!!!! :)

BIKY μου ευχομαι να μη χρειαστει να κανεις προκληση..

Θα σου ελεγα να περιμενεις μεχρι και την τελευταια μερα.

Ποτε δεν ξερεις..!! ;)

Εγω μπηκα με προκληση στις 40 εβδομ. και γεννησα φυσιολογικα

μετα απο 27 ωρες.. :blink::blink::S:S

Ειχα παθει ενα ψιλοαμοκ αλλα τα εχω ξεχασει ολα πια... :)

Καλη λευτερια να εχεις και ολα να πανε κατ΄ευχην.

Φιλια :kiss::kiss::kiss:

αν καταλαβα καλα προκληση τοκετου σημαινει κ τεχνικους πονους?αν ναι τοτε το μονο που θα σου ειναι οτι απλα ποναει περισσοτερο απο τους φυσιολογικους.βεβαια αν εχεις επισκληριδιο μην φοβασαι δεν θα καταλαβεις τιποτα.εμενα μου σπασανε τα νερα μολις ειχα κλεισει κ την 40εδομαδα,μια μερα μετα,δεν πονουσα κ φυσικα ο τραχηλος δεν ανοιγε με τιποτα.μετα απο 12ωρες με σπασμενα νερα που βαλανε το χαπι κ σε δυο ωρες αρχισαν οι πονοι.γεννησα μετα απο 6,5 ωρες απο το χαπι,με αφορρητους πονους, χωρις επισκληριδιο (βλεπεις νοσοκομειο) κ δεν χρειαστηκε καισαρικη.καθε ομως περιπτωση ειναι διαφορετικη.μην συγκρινεις καταστασεις.κανε τον σταυρο σου κ ολα καλα θα πανε.

Κοριτσάρα μου και εγώ με πρόκληση γέννησα 40 εβδομάδων & 2 ημερών. Πήγα κανονικά με ραντεβού στο ΛΗΤΩ μου κάνανε τις εξετάσεις, ξύρισμα, κλισμα κλπ. Μετά μου έβαλαν ορό για τεχνιτούς πόνους. Ήρθε και ο γιατρός μου έσπασε τα νερά και μετά ζήτησα επισκληρίδιο. Γέννησα σχετικά γρήγορα για πρώτη φορά και πρόκληση, σχεδόν μετά από 6 ώρες από την ώρα που έβαλαν τον ορό. Αυτό δεν σημαίνει ότι πονούσα από την αρχή. Οι έντονοι πόνοι ξεκίνησαν 2 ώρες περίπου πριν γεννήσω, έκανα την επισκληρήδιο και ευχαριστίθηκα τόσο την γέννα όσο δεν πέρνει. Ελάχιστοι πόνοι, άριστη συνεργασία με τις μαίες και τον γιατρό και μετά από λίγο έναν μπουμπούκο 4 κιλά στην αγκαλιά. Μην ανυσηχείς όλα καλά θα πάνε ;) .

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

ΕΜΕΝΑ ΕΙΧΕ ΚΟΛΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΕΧΝΙΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΕ ΟΛΙΚΗ ΝΑΡΚΩΣΗ.ΣΤΗΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΣ 10 ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ .ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ..ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΓΕΝΝΑΩ ΤΟ 2ο ΠΑΛΙ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 2.ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΓΕΡΟΙ...

ΕΥΧΟΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΓΕΝΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ.

Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ !!!ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΒ/ΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ!!ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΔΕΥΤΕΡΑ..ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΜΟΥ!!!ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!!ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ!!ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΛΕΙΠΕΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΞΕΓΕΝΝΗΣΕΙ???ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ,ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ!!!ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ..Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ!!!

Κοριτσάκι μου............

Πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός.....................

Μακάρι να έρθει η μικρούλα σου μόνη της!!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλό κοπέλα μου να έρθει η γοργόνα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με έναν πόνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

ego k ta tria me proklisi an k to trito ixe sfinosi k telika meta toys ponoys ekana kesariki.

pantos pas san kiria me ta pragmatakia soy kanis to mpanaki soy k ola ta prokataktika prin ti gena ksaplonis k perimenis na ponesis ,ise proetimazmeni k psixologika,kala ine ego eniotha sigoyria etsi,isos k to ixa sinithisi ti na po :side:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...