Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα σε ολους.Αυτη τη στιγμη καθομαι σε αναμμενα καρβουνα!Λοιπον η ιστορια μου εχει ως εξης: ειμαι 34 εβδομαδων εγκυος και την προηγουμενη εβδομαδα μαζι με το doppler που καναμε στο γιατρο (ηταν τελειος) ο γιατρος ζητησε να επαναλαβουμε καποιες αιματολογικες εξετασεις που ειχα κανει στον προγεννητικο ελεγχο.Μια απο αυτες ηταν ο CMV (μεγαλοκυτταροιος,ο οποιος αν υφισταται και περασει στο μωρο καλυτερα να μην αναφερω τι προκαλει).Ενω λοιπον στον προγεννητικο ελεγχο οι τιμες ηταν: cmv igg- 167 μοναδες θετικο,που σημαινει οτι εχω νοσησει στο παρελθον και εχω αντισωματα και cmv igm- αρνητικο που σημαινει οτι δεν υπηρχε τωρινη λοιμωξη.Ως εδω καλα.Παρεπιπτωντος αυτες οι εξετασεις εγιναν στο ΙΚΑ.Οι τελευταιες μετρησεις στον ιδιο ιο οι οποιες εγιναν σε Βιοιατρικη εδειξαν : cmv igg- 1334 μοναδες και cmv igm-αρνητικο.Το θεμα λιοπον που ειναι?Οτι ναι μεν δεν υπαρχει τωρινη λοιμωξη αλλα υπαρχει πολυ μεγαλη διαφορα στην αλλα μετρηση.Αυτο τι μπορει να σημαινει?Οτι μεσα σε 5 μηνες νοσησα ξανα και μου περασε?Απο τη στιγμη που ειχα ηδη αντισωματα μπορουσα να προσβληθω ξανα?Μηπως ειναι διαφορετικες οι μετρησεις λογω διαφορετικου εξοπλισμου?Κοντευω να τρελαθω.Πηγα λοιπον σημερα στο Παστερ να επαναλαβω την εξεταση και επιπλεον να βγει και το cmv avidity.Ξερει καποιος τι ειναι αυτο?Εν τω μεταξυ ρωτησα και στο Παστερ και με γραψανε κανονικοτατα.Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις,αν υπαρξουν,και σας παρακαλω αν καποια ειχε παρομοια εμπειρια ας τη μοιραστει μαζι μου.Συγνωμη για το μεγαλο post

Δημοσίευση

ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!!!!ΓΕΝΙΚΟΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΟΚ!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΦΥΣΙΚΑ ΤΡΟΜΑΞΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΗ.

ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ.

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.

ΑΠΛΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΨΑΞΕΙ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΣΤΟΥΣ 3 ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

Δημοσίευση

Ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις.Το θεμα ειναι οτι ο γιατρος δεν με διαφωτισε γιατι του ειπε να κανω την εξεταση μια λοιμωξιολογος και εκεινη θα δει τι γινεται.Το ασχημο ειναι οτι θα πρεπει να περιμενω 5 ημερες για τα αποτελεσματα..Αννα1503 επειδη δεν τα παω καλα με την τεχνολογια μπορεις να μου πεις που βλεπω το pm?

Δημοσίευση

Bella μηπως να εκανες και παλι την εξεταση εκει που εκανες και την πρωτη φορα, για να δεις τη τιμη θα σου βγαλει;;;; :dry::dry:

κι εγω εχω θετικο το igg και λιγο πριν μεινω εγκυος κολλησε τον cmv η μικρη μου! Ρωτησα τοτε τον μικροβιολογο και μου ειπε πως για ενα μεγαλο διαστημα δεν μπορει να ξανακολλησει...αργοτερα ομως ναι!!!

Ειμαι στη δουλεια και δεν μπορω να δω ποσες μοναδες ηταν η igg της μικρης οταν η igm εγινε αρνητικη.....

Να ηρεμησεις και να εμπιστευεσαι το γιατρο σου, αυτος σιγουρα ξερει καλυτερα απο μας!!!! :kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αύριο γιατί όχι;;; 2 νύχτες δεν τους φτάνουν;; 😜
    • Στον μικρο δεν είχα πάνες αγκαλιάς τώρα θα παρω κάνα δυο μην φανταστείς. Από πράγματα δεν με έχει ρωτήσει κάνεις αν χρειάζομαι κάτι και δεν θέλω να πω και από μόνη μου γιατί γενικά από υποσχέσεις πολλά είχαν ειπωθεί στην αρχή και τώρα όλοι έχουν κάνει πίσω.   Από ρούχα έχω από την φίλη μου και από τον γιο μου δεν παίρνω αλλά μόνο ότι χρειαστεί εν καιρώ.  Ρούχα για έξοδο από το μαιευτήριο θέλω να πάρω κάτι καινούργιο να το κρατήσω κιόλας όπως έχω και του γιου μου και να πάρω και ένα λεπτό κουβερτάκι για να την βγάλω από το μαιευτήριο γιατί από τον γιο μου έχω 2 μπλε χοντρά.  Κορίτσια έχετε σκεφτεί όνομα για τα μωρά σας?  
    • Πάντως πιστεύω το παιδί θα προσαρμοστεί, πολύ θα ήθελα να πάω κάπου χωρίς τα παιδιά αλλά εμείς πάμε παντού πακέτο! Δες αντοχές των παππουδογιαγιαγιαδων, απομάκρυνε επικίνδυνα πράγματα από το χώρο τους πχ γυάλινα, φάρμακα κλπ, δείξε τους ταίσματα, αλλαγματα, αγαπημένα φαγητά σειρά διατροφής και γευμάτων και ενημέρωσε τους για τυχόν αλλεργίες κλπ. 
    • Τέλεια! Άστον,όσο κάτσει, τόσο το καλύτερο!😌 Μπα το βράδυ δεν κοιμήθηκε καθόλου, μόνο γάλα! Είναι πολύ καλή, απλά λόγω του θηλασμού που δεν διακόπηκε ποτέ έχω κανονικη ροή και πίνει πίνει και τα βγάζει μετά!θα στρώσει μου είπαν με τις μέρες!θα μάθει να το διαχειρίζεται! Εγώ είμαι πολύ καλά, αλλά θέλω να γυρίσω σπίτι! Ελπίζω να φύγουμε μεθαύριο!
    • Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Πόσο χαίρομαι που τα καταφέρατε! Θυμάμαι που μιλούσαμε μετά την 3η ετ σου στο θεματακι της εξωσωματικης. Μια χαρούμενη, τελειομηνη κ υγιή εγκυμοσύνη σου εύχομαι!! Να πάνε όλα καλα κ σε λίγους μήνες να αγκαλιάσετε το μωράκι σας
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...