Μετάβαση σε περιεχόμενο

μια ακομα απορια!!


Recommended Posts

εχθες πηγα εκανα υπερηχο και ειδα το μωρακι μου!!ακουσαμε και καρδουλα!!ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ!!τωρα,η γιατρος μου,μου εδωσε να κανω τις απαραιτητες εξετασεις!!αιματολογικες,ουρων και παρα πολλες αλλες!!πηρα τηλεφωνο στο ικα για να κλεισω ραντεβου και να τις κανω!μου εκλεισαν για τις 29 του μηνα και μου ειπαν οτι τωρα θα τις γραψω και πιο μετα θα μου πουνε να κλεισω αλλο ραντεβου για να παω να τις κανω!μπερδευτηκα............οποια κοπελα το θυμαται ολο αυτο,ας με βοηθησει!!ααα,ειναι να παω στο κεντρο μητερας και παιδιου στην αγια βαρβαρα!ανηκει λενε στη νικαια,αλλα βρισκεται αγια βαρβαρα!! :dry: θα με βοηθησετε σας παρακαλω............φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

απο οσο γνωριζω προσφατα που ειχε κανει η κουνιαδα μου,μπορεις να τις κανεις εξω να πληρωσεις κ μετα στο ρανεβου που εχεις κλεισει να σου τις γραψει ο γιατρος του ικα κ μετα με την αποδειξη του εργαστηριου κ το χαρτι του ικα τις κανεις παροχη στο ικα κ παιρνεις τα λεφτα σου πισω.τωρα αν θες να τις κανεις απευθειας στο ικα νομιζω πως γινεται οπως σου ειπαν.μαθε ομως κ απο αλλα κοριτσια για πιο σιγουρα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου 29 του μηνος ιουλιου αν δεν κανω λαθως λοιπον θα πας στο μανας κ παιδιου θ μπεις στοιν γυναικολογο θα σου γραψει της γενικες ολες τις εξετασεις τις οποιες θα κατεβεις κατευθιαν στο μικροβιολογικο ν της κανεις .

αιμα και ουρα θα βγουν με τα απο 2 μερες ενω τα αλλα θα βγουν σε ενα μηνα .

οποτε μολις τελειωσεις και παρεις τ αποτελεσματα θα ρωτησεις ποτε θ βγουντ υπολοιπα κ θ σ πει ο γυναικολογος κ θ κλησεις ραντεβου γν πας ν παρεις κ το αλλα

μετα θα σου μεινουν οι εξετασεις ηλεκτροφορηση ερυθρα και τοξοπλασμα .(δεν ξερω εαν συμπεριλαμβανει το χααρτι και αυτα κανονικα πρεπει ) θα σου δωσει παραπεπτικο και μια λιστα σε πιο νοσοκομειο μπορεις ν πας ν τ κανεις δεν χρειαζτε ραντεβου πας κατευθιαν κ τ κανεις .

αυτο π αργει περιπου 3 εβδομαδες ειναι η ηλεκτροφορηση για τ ερυθρα θ πληρωσεις καπου στα 15 ε αλλα θτ παρεις αποτο ικα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βεβαια εγω ειμαι απο επαρχια αλλα σε νοσοκομειο δημοσιο τις κανεισ δωρεαν και εχουν υποχρεωση να σε βαλουν κατευθειαν δηλ σε 1-2μερες τοπολυ ειναι υποχρεωμενοι λογο εγκυμοσυνης

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

emena apo tin arxi mou tis egrafe o gynaikologos mou alla epidei den einai tou ika molis mou tis grafei kleino rantebou me gynaikologo tou ika pao, tou dino tou xarti pou mou edose o gynaikologos mou mou tis grafei kai meta pao kai tis kano dorean.... aytes pou den tis kanei to ika sto sfragizoune kai sto upografoune ekei pas se mikrobiologo ekso kai meta tin apodeiksi pao sto ika kai perno ta misa sxedon piso...auta

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ.ΣΤΟ ΙΚΑ ΣΕ ΠΑΘΟΛΟΓΟ, ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΠΗΓΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΒΑΛΕ "ΕΠΕΙΓΟΝ". ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

flora γιατι δεν πας σε ενα δημοσιο νοσοκομειο να τις κανεις?εγω τις εκανα στο αλεξανδρας οπου και θα γεννησω και ειχα πληρωσει γυρω στα 100 ε.τα οποια απ οτι μου ειχαν πει τα παιρνεις πισω απο το ικα.αν οχι ολα ενα μεγαλο ποσο.εγω βεβαια την πατησα γιατι δεν πηγα εγκαιρως στο ικα(μετα απο ενα μηνα)και δεν πηρα τιποτα.α!!να μη χασεις την αποδειξη :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν η γιατρός σου είναι σε νοσοκομείο δεν χρειάζεται να σου τις γράψουν στο ΙΚΑ εμένα που ήταν σε νοσοκομείο ο γιατρός απλά έβγαζα φωτοτυπία το χαρτί του κ έκλεινα ραντεβού μόνο στο ΙΚΑ κ πήγαινα με αυτά τα χαρτιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κ απο μένα!Κ εγω απο επαρχία είμαι.Ο γιατρός μου ηταν εξω αλλά οταν μου εγραφε τις εξετάσεις έπαιρνα κ έκλεινα ραντεβου με γυναικολόγο του ίκα(πάντα να αναφέρεις την εγκυμοσύνη αν κ οι κοπέλες ρωτάνε)μου τις έγραφε κ μετα περνάς απο ενα ικα να σου πουν ποιές εξετάσεις γίνονται εντός ίκα κ ποιές οχι.Αυτές που δεν γίνονται στις σφραγίζουν κ πας σε ένα νοσοκομείο να τις κάνεις(πρέπει να κλείσεις ραντεβού,να λες πάντα πως είσαι έγκυος για να μπαίνει εγκαίρως το ραντεβου κ ειδικά τώρα για ηλεκτροφόρυση κ τοξόπλασμα.Τέλος,χωρίς ραντεβου πας στο μικροβιολογικό του ίκα κ κάνεις κανονικά τις υπόλοιπες.Μια,δυο φορές είναι το δύσκολο,μετά θα συνηθίσεις κ δεν θα σου φαίνεται τόσο περίπλοκη η διαδικασία!!!Καλή επιτυχία κ καλή εγκυμοσύνη!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

απο την στιγμη που εχεις παραπεπτικο για να πας σε οποιοδηποτε νοσοκομειο .για ν κανεις ηλεκτροφορηση ερυθρα κ τοξοπλασμα πας κατευιαν εχω δεν εκλησα ραντβου πηγα κατευθιαν . απλα τ ερυθρα κοριτσα κοστιζουν 15ευρω κ τ περνετε μετα απο το ικα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Πραγματικά δε νομίζω πως αξίζει στην μπουμπού μου να έχει έναν τέτοιο πατέρα. Δεν αξίζει καν να ασχοληθώ μαζί του. 
    • Είναι απόλυτα κατανοητα όλα αυτά που νιώθετε.. περάσαμε κ μεις μια παρόμοια κατάσταση.. περίπου στις ίδιες ηλικίες με σας κάναμε εξετάσεις γιατί προσπαθούσαμε πάρα πολύ καιρό.. εγώ με κάποια μικροπροβλήματα διαχειρισιμα αλλά ο σύζυγος χαλια σπερμοδιαγραμματα.. σκέτη απογοήτευση.. κάποιοι άνθρωποι χρειάζονται περισσότερο χρόνο να συνειδητοποιήσουν αυτό που τους συμβαίνει.. και ο άντρας μου πέρασε αυτή την άρνηση που περιγράφεις ότι είναι ανίκανος κλπ (οι περισσότεροι άντρες νομίζω έτσι αντιδρούν) και επειδή στην πίεση είναι δύσκολος ο δικός μου τον άφησα να αποφασίσει μόνος του τι θέλει να κάνει.. είχε πολύ μεγάλη λαχτάρα για παιδάκι και σε εκείνη τη φάση με βοήθησε πάρα πολύ ο γυναικολόγος μου τον οποίο ο άντρας μου ακούει σαν θεό οπότε δεν του άφησε περιθώρια.. μετά από τρεις ουρολόγους πολλές βιταμίνες και διάφορα άλλα εμεις δεν είδαμε κάποια θεαματική βελτίωση.. οι θεραπείες των αντρών είναι τρίμηνες τουλάχιστον αλλά αξίζει εννοείται να δώσεις αυτόν τον χρόνο (αφού οι δικές σου εξετάσεις είναι καλές ) καταρχήν γιατί ο κάθε οργανισμός και το κάθε πρόβλημα είναι διαφορετικό και μπορεί να δείτε βελτίωση, ομως ισχύει ότι ακόμα και εξωσωματική να κάνετε ότι διορθώνεται το κάνουμε ώστε να πάμε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις... απλά χρειάζεται ηρεμία (όσο γίνεται) και να είστε ενωμένοι να αντιμετωπίσετε μαζί τις δυσκολίες γιατι όλα φαίνονται βουνό το ξερω.. εμείς τελικά κάναμε εξωσωματική, έχω χαμηλή αμη  δεν γινόταν να περιμένουμε άλλο και έχουμε το αγοράκι μας και σε πληροφορω ότι ο αρχικα αρνητικός άντρας μου με εχει φάει να κάνουμε προσπάθεια για δεύτερο και είναι ήδη έτοιμος (από μόνος του) να ξεκινήσει όλες τις εξετάσεις από την αρχή γιατί φυσικά δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται, έχουν περάσει και 3 χρόνια.. υπομονή και πίστη και εύχομαι να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο όλη η περιπέτεια σας!!!
    • Δεν θα του έκανα την χάρη να τον αφήσω έτσι.... Ας μην την βλέπει αλλά θα την αναγνωρίσει και θα δίνει ότι πρέπει για το παιδί του!!!!εγώ όχι δεν θα του έκανα αυτή την χάρη.... Γιατί δεν έγινε μόνο του το παιδί!!! 
    • @maroo8 @Gioher κορίτσια την παρήγγειλα και τώρα αν τυχόν στην πρώτη μετακίνηση από το μαιευτήριο στο σπίτι δεν έχει έρθει δε νομίζω ότι χάλασε κι ο κόσμος.. οριακά είναι, μάξιμουμ έως 14 Αυγούστου μας έχει πει ο γιατρός..
    • 500 ανα ετος;; εμενα προσφατα ρωτησε μια φιλη μου που θα γεννησει συντομα και σκεφτεται να το κανει και της ειπαν 1500 για ολη την 20ετια.. εχουμε κανει πολλες συζητησεις γι αυτο το θεμα και η αληθεια ειναι οτι κι εγω δεν ξερω τι παιζει με αυτο το θεμα και αν ισχυουν ολα αυτα που λενε..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...