Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @melitiniღ@Ngsofia@RAM21@annie! Σας ευχαριστώ πολύ πολύ αγαπημένες μου 🥰 Μου τελείωσαν οι αντιδράσεις, πάρτε καρδιές σε μήνυμα ❤️❤️❤️💖💝Προς το παρόν είμαι πολύ χαλαρή κ δεν το περίμενα... Γενικά με το που μπήκα στην κλινική για ετ λες κ πατήθηκε ένα κουμπί κ τα ξέχασα όλα 😊 Μακάρι να μου βγει σε καλό.... Για συμπτώματα ξέρω ότι δεν υπάρχει κάτι στάνταρ απλά έλεγα ότι κάτι πρέπει να νιώσω, το ίδιο νόμιζα κ όταν τα βάλανε μέσα μου ότι κάτι θα ένιωθα 😵 Την άλλη Τετάρη πάω για χοριακή 🙏 😊      
    • Σε ευχαριστώ κορίτσι μου μακάρι να σε ακολουθήσω κ εγώ σε λίγες μέρες 😊 Ναι, ναι πρώτη κ ας ελπίσουμε να είναι κ τυχερή🙏 Καλούς διπλασιασμούς εύχομαι αύριο!!! @Sofi1987@Katiana1987@Rena92@Nerina @Evaki- Σας ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσια μου!!! Μακάρι για την καθεμία ξεχωριστά να έχεις ότι λαχταράει φέτος🥰 Ελπίζω να μην ξεχνάω κάποια!!!
    • Καλημέρα!!! Εγώ έχω χασιμοτο και παίρνω χαπι ξεκινήσαμε προσπάθειες και μετά από 4 μήνες άρχισα να ψάχνομαι με εξετασεις παρόλο που έπαιρνα το χάπι μου ή, tsh ήταν στο 6 ο ενδοκρινολόγος μου είπε με αυτή την τιμή δεν θα εμένα έγκυος. Και μου άλλαξε το χάπι και έπεσε. Το 3 δεν είναι πολύ υψηλό για να σου επηρέαζε την ωορηξια αλλά καλό είναι να επαναλάβεις την εξέταση και να δεις έναν ενδοκρινολόγο. Είχες ποτέ άλλη φορά θέμα; μην σε ανησυχεί κάτι λύνεται εύκολα.
    • Γιατι ομως να ανέβηκε?!Θα κάνω μέτρηση και θα επισκεφτω αυτον τον μήνα, μηπως με επηρεαζει αυτη η ορμόνη του θυρεοειδους, γιατι ωορρηξια γινεται, οποτε κατι αλλο επηρεαζει ή απλως ειναι τυχαιο γεγονός.μ
    • Καλημέρα! Επειδή θηλάζετε αποκλειστικά δες μήπως πάρεις καμία που να μοιάζει με τη θηλή του στήθους. Αυτή που σου βάζω από κάτω την έχω δει να την κρατάνε μωρά που θηλασαν αποκλειστικά. Αλλά είναι και τι ταιριάζει σε κάθε μωρό. Εμένα από όλες που δοκιμάσαμε μόνο το φυσικό καουτσούκ κράτησε. https://www.vita4you.gr/el/tommee-tippee-ypnosakos-steppee-me-podia-1-0-tog-6-18m-grey?gad_source=1&gbraid=0AAAAAC2fgwru3yC-Hq7arq2pNYk8Dge5L&gclid=CjwKCAjwktO_BhBrEiwAV70jXgnMHmpVizDHHctw9MHjU0bNBV_5q4xcNezeLZviLqwhgRijpTyRtBoCKbUQAvD_BwE
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...