Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μανούλες, γι'άλλη μια φορά θα χρειαστώ τις πολύτιμες συμβουλές σας !

Όπως έχω ξαναπεί έχω ένα αγοράκι 6 μηνών και 8 ημερών! Ολα πήγαιναν μια χαρά με τη διατροφή μας... πίναμε το γαλατάκι μας (το HUMANA 2 ) , τρώγαμε τα φρουτάκια μας, τρώμαμε την απογευματινή μας κρεμούλα... και όλα αυτά μέχρι να μπούμε στον 6 μήνα ! Απο τη στιγμή που μπήκαμε στον 6ο όλα άλλαξαν ! Μου ανέβασε πυρετό (το πολύ 38,3), γκρίνια , να μη θέλει να φάει, να πίνει γάλα και μετά να πετάει ρουκέτες στο ρέψιμο μέχρι που ένα απόγευμα μου έκανε και εμετό και μου έβγαλε όλη την απογευματινή κρέμα!

Πανικοβλήθηκα και πήγαμε στη γιατρό μας ! Τον εξέτασε και είδαμε ότι είχε χάσει 300 γραμμάρια (λογικό αφού δεν έτρωγε)... τον είδε και μας είπε ότι παθολογικά δεν έχει κάτι ! Τα πάνω δοντάκια του όμως έχουν φουσκώσει και σίγουρα πονάει αφού σχεδόν είναι έτοιμα να βγούν (τα 2 κάτω μας έχουν ήδη βγεί από 5 1/2 μηνών και το μόνο που έκανε ήταν λίγο πυρετό)

Ολα αυτά έγιναν τη προηγούμενη βδομάδα και μέχρι σήμερα καλυτέρευση δεν έχουμε δει αλλά ούτε και τα πάνω δουντάκια .. ! Κάναμε εξετάσεις για ουρολοίμωξη και ηταν αρνητική .. ! Κάναμε και Υπέρηχο Οισογάφου - Στομάχου και τελικά παρατηρήθηκε Ήπια Παλλιδρόμηση ! Η γιατρός μου σύστησε ν'αλλάξουμε γάλα να πάρω το AR και να του κάνω μικρότερα γεύματα και πιο συχνά !

Μήπως μπορείτε να με συμβουλεύσετε πως να τον ταίζω δηλαδή? Το πρωί να του δίνω γάλα ... δεκατιανό φρούτο , μετά φαί (πατάτα - κολοκύθι- καροτάκι-σέλινο), απόγευμα γιαούρτι ή γάλα (κρέμα δεν δίνω την πήρα απο κακό μάτι μετά τον εμετό που έκανε) και το βράδυ γάλα ..

Ετσι καλά είναι ή κάνω κάτι λάθος ..??

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα .. εχω αγχωθεί πάρα πολύ και φοβάμαι !

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...